8 consells per al nou èxit del restaurant

8 consells per al nou èxit del restaurant

consells comercials per a nous propietaris de restaurants

Publicat per Michael Elkins el November 21, 2017

Els nous propietaris de restaurants, tavernes, restaurants de barri i altres negocis relacionats amb l'alimentació tenen molts enfocaments diferents de la cuina i creen un ambient atractiu per als seus clients. Tanmateix, la primera regla sempre s'aplica a totes les operacions culinàries: estàs executant un negoci. No importa el molt que estimi els aliments, la cuina o la interacció amb els clients, haureu d'administrar l'operació amb pràctiques empresarials sòlides per tenir èxit.

Els millors restaurants fan que el servei d'alimentació sigui fàcil perquè els propietaris o directius es preparen com si anessin a la batalla. La missió és proporcionar una gran experiència a cada client, que inclou la generació d'un ambient de menjador adequat, fomentant la camaraderia entre els hostes i oferint un bon menjar. Hi ha vuit consells per gestionar el vostre negoci nou:

1. Investigar els aspectes comercials d'obrir un nou restaurant

Hi ha molts detalls de negoci per planificar abans d'obrir les portes, i no és possible cobrir-ne tots en una publicació general, especialment aquells que s'aplicarien a qualsevol lloc del món. Tanmateix, els costos i la ubicació són crítics a tot arreu. Haureu d'investigar els requisits legals d'obrir aquest tipus de negoci en què planejau operar. Alguns dels temes clau de la investigació inclouen:

 • Quina assegurança es requereix i què es recomana per a la vostra operació en particular?
 • Quins permisos, llicències i registres són necessaris, com obtenir l'autorització per cobrar impostos de vendes, qualificar per a llicències de salut, registrar-se per servir alcohol i registrar-se amb agències governamentals?
 • El programari ERP i CRM pot automatitzar moltes tasques i augmentar les vendes, de manera que haureu de decidir si voleu automatitzar la vostra empresa o gestionar-la manualment.
 • Com gestionarà les tasques de comptabilitat, nòmina i informes?
 • Quins problemes de seguretat s'enfrontaran?
 • Servireu alcohol, vi i / o cervesa? Com garantiràs el compliment de la normativa i impedirà els passius?

2. Elecció d'un tema i concepte culinari

L'elecció d'un tema, concepte i declaració de missió reconeixible ajudarà a atreure el vostre perfil de client preferit, independentment de si es tracta de diners informals, simples ciutats esportives, aficionats als esports, veïns del barri, comensals familiars, coneixedors d'aliments o la gent del negoci.

3. Promocionar el vostre negoci en els mitjans socials

Les empreses relacionades amb l'alimentació actual s'enfronten a nous reptes per fomentar referències de boca a boca, que han estat un element bàsic per als establiments gastronòmics durant generacions. Aquestes referències sovint es fan digitalment avui, i els clients consulten llocs web de comentaris de menjars, xarxes socials i plataformes de tercers per decidir on menjaran. És per això que el vostre negoci ha d'establir una forta presència en línia.

4. Proporcionar opcions de comandes amigables per als clients

Els clients avui solen investigar establiments de menjars als seus telèfons, de manera que publicar el menú en línia és fonamental. Establir una àrea especial per posar ordres de sortida també pot optimitzar les operacions i el servei de velocitat.

Més restauradors ara ofereixen opcions d'ordre ampliades, com ara demanar per Internet, comandes per a telèfons i ordres de taules. Com més maneres puguin ordenar els clients, més ràpidament augmentaran els vostres ingressos.

5. Mantenir corrents amb tendències culinàries i de màrqueting

Molts propietaris nous tenen un concepte culinari clar, però per repetir la primera regla, la vostra operació culinària és un negoci. En un nivell molt bàsic, l'èxit del vostre negoci dependrà de la satisfacció d'una varietat de clients perquè els menjadors inclouen persones amb gustos diferents.

Això vol dir que un restaurador intel·ligent inclourà articles amb preus diferents, alternatives gastronòmiques saludables i comandes especials per a patrons amb dietes especials.

Les tendències gastronòmiques evolucionen ràpidament, i el menjar d'avui sovint exigeix ​​menors articles de menú, preparacions personalitzades i informació sobre l'origen del menjar. La tendència a la taula és important, així que intenteu trobar proveïdors locals quan sigui possible. Hauríeu de buscar tendències nacionals, internacionals i locals per trobar les millors opcions per al vostre concepte, espai i perfil de client.

Esbrineu quines opcions de menjars estan disponibles a la vostra àrea i proveu de dissenyar un menú que ressoni amb els habitants locals però que ofereix alguna cosa únic que els vostres competidors no o no ofereixen.

6. Creació d'una operació organitzada

El seu establiment de menjars, independentment del concepte de cuina o menjador, sovint actua amb un marge de beneficis prim, per la qual cosa és fonamental controlar l'inventari, el malbaratament, el robatori, les mides de les porcions i la mala gestió. Cada element del vostre menú ha de ser desglossat per ingredients i amb preus segons els preus actuals. Els augments graduals dels preus poden convertir efectivament elements rendibles en articles que perden diners si no actualitzeu els costos regularment. Els petits augments dels preus són més fàcils d'acceptar per als clients que els augments de preus més petits i poc freqüents.

La minimització de residus afecta directament a la vostra empresa perquè cada quantitat de residus redueix directament els beneficis. És impossible evitar tots els residus, però és fonamental controlar la situació per esbrinar com es generen els residus. Si els cuiners, els cuiners o el personal de cuina estan cometent massa errors o serveixen percions que són massa grans, es fa necessària l'acció correctiva.

Organitzar el vostre funcionament pot fer que les empreses marginals rendibles i les empreses de grans rendes siguin enormement lucratives. L'organització en curs és fonamental perquè les tendències culinàries evolucionen tan ràpidament. És per això que una comptabilitat precisa, una gestió eficient de l'inventari, el control de les parts i la detecció de residus i robatoris són tan importants.

Les tècniques de gestió proactiva també poden reduir els costos de la nòmina mitjançant la programació dels empleats de forma més eficient i el personal de formació creuada, de manera que es necessita menys treballadors.

7. Gestió del personal de FOH i BOH

El personal directiu és sovint el problema més gran que s'enfronta un restaurador. Per aquest motiu, és important establir una cadena de comandament tant per a la casa principal (FOH) com per a la resta de la casa (BOH). Els restauradors d'èxit entenen que els seus membres del personal són crítics perquè interactuen directament amb els clients i preparen els seus aliments.

Les seves necessitats de personal variaran segons la temporada, esdeveniments especials, clima, festivals locals, nombre de turistes i altres factors. Trobar i capacitar al personal adequat, contractar personal de temporada i organitzar treballadors temporals en situacions d'emergència podria ser necessari per construir un negoci culinari reeixit.

També hi ha els detalls tècnics dels salaris, els beneficis, l'assegurança mèdica i la programació a considerar. Poseu-vos en contacte amb l'associació de restaurants locals per obtenir consells sobre la programació, la gestió de la nòmina i la reunió dels requisits regulatoris dels empleats.

8. Construir rierols de renda alternativa

El nombre de seients, les taxes de rotació i la velocitat de compliment de les ordres dels clients solen limitar les operacions de serveis alimentaris i el seu potencial d'ingrés. És per això que tants empresaris alimentaris creen altres corrents d'ingressos per als seus negocis. Això inclou:

 • Restauració de fora i local
 • Ordres de transport
 • Aliments preparats prèviament per a la recollida ràpida, com ara dinars en caixa, entrepans, etc.
 • Aliments embotellats, enllaunats i envasats
 • Serveis de lliurament
 • Camions alimentaris restaurant-operats
 • Vendes de mercaderies que poden incloure subministraments i equips culinaris, peces de vestir amb el logotip de la companyia, objectes turístics i elements de l'equip esportiu local
 • Festivitats, reunions i esdeveniments especials, com degustacions d'aliments i vins
 • Camions alimentaris per circular en diferents barris i ampliar el seu abast
 • Vendes de mercaderies que poden incloure subministraments i equips culinaris, peces de vestir amb el logotip de la companyia, objectes turístics i elements de l'equip esportiu local
 • Venda de pastisseria, postres i pa

Aquestes són només algunes de les àrees crítiques que cal tenir en compte a l'obrir un restaurant nou. No es pot fer tot vostè mateix, de manera que haurà d'establir sistemes de comptabilitat i programari per automatitzar el manteniment de registres, omplir informes i controlar el rendiment empresarial.

És important identificar els membres del personal competent per delegar les responsabilitats de gestió tant al front com a la part posterior de la casa. Benvingut al blog Restaurant Success on podràs trobar informació crítica sobre com obrir i gestionar la teva empresa.

Descarregueu Waiterio For Your Restaurant
descarregar