8 tips til ny restaurant succes

8 tips til ny restaurant succes

Forretningstips til nye ejere af restauranter

Indsendt af Michael Elkins den November 21, 2017

Nye ejere af restauranter, tavernaer, nabolag spisesteder og andre fødevarer-relaterede virksomheder har mange forskellige tilgange til køkken og skabe en tiltalende atmosfære for deres kunder. Den første regel gælder dog altid for enhver kulinarisk operation - du driver en virksomhed. Uanset hvor meget du elsker mad, madlavning eller interagerer med kunderne, skal du styre operationen med gode forretningspraksis for at lykkes.

De bedste spisesteder gør mad service ser let ud, fordi ejerne eller lederne forbereder sig som om de skulle gå i kamp. Missionen er at give hver kunde en stor oplevelse, som omfatter at skabe den rigtige spisestue atmosfære, opmuntrende kameratskab blandt gæsterne og leverer god mad. Otte tips til styring af din nye virksomhed omfatter følgende anbefalinger:

1. Undersøgelse af forretningsmæssige aspekter ved åbning af en ny restaurant

Der er mange forretnings detaljer at planlægge, før du åbner dørene, og det er ikke muligt at dække dem alle i en generel stilling - især dem der ville finde sted overalt i verden. Men omkostninger og placering er kritiske overalt. Du skal undersøge de lovmæssige krav om at åbne denne type virksomhed, hvor du planlægger at operere. Nogle af de vigtigste spørgsmål til forskning er:

 • Hvilken forsikring er påkrævet, og hvad anbefales til din særlige operation?
 • Hvilke tilladelser, licenser og registreringer er nødvendige, såsom at opnå tilladelse til at indsamle salgsafgifter, kvalificere sig til sundhedslicenser, registrere for at tjene alkohol og registrere sig hos offentlige myndigheder?
 • ERP- og CRM-software kan automatisere mange opgaver og øge salget, så du skal beslutte, om du skal automatisere din virksomhed eller administrere den manuelt.
 • Hvordan vil du administrere dine regnskabs-, lønnings- og rapporteringsopgaver?
 • Hvilke sikkerhedsproblemer vil du møde?
 • Vil du servere alkohol, vin og / eller øl? Hvordan sikrer du overholdelse af lovgivningen og forhindrer passiver?

2. Valg af et tema og kulinarisk koncept

At vælge et genkendeligt tema, koncept og mission statement vil bidrage til at tiltrække din foretrukne kundeprofil, uanset om det er den uformelle spisestue, klubbhopping-urban singler, sportsforlystelser, nabolagsbeboere, familiedrengere, madkennere eller forretningsmængden.

3. Fremme din virksomhed på sociale medier

Dagens fødevarerelaterede virksomheder står overfor nye udfordringer for at tilskynde til mund-til-mund henvisninger, der har været et hæfteklammer til spisesteder i generationer. Disse henvisninger bliver ofte lavet digitalt i dag, og kunderne konsulterer hjemmesider, sociale medier og tredjeparts platforme for at bestemme, hvor de skal spise. Derfor bør din virksomhed etablere en stærk online tilstedeværelse.

4. Levering af kundevenlige bestillingsmuligheder

Kunder i dag undersøger ofte spisesteder på deres telefoner, så det er kritisk at sende din menu online. Etablering af et særligt område til udstationering af udgående ordrer kan også strømline operationer og hurtig service.

Flere restauratører tilbyder nu udvidede ordreringsmuligheder som f.eks. Internetopslag, telefonbestillinger og bordordrer. Jo flere måder kunderne kan bestille, jo hurtigere vil dine indtægter vokse.

5. Holde Nuværende med kulinariske og Marketing Trends

Mange nye ejere har et klart kulinarisk koncept i tankerne, men for at gentage den første regel er din kulinariske operation en forretning. På et meget grundlæggende niveau afhænger din forretningssucces af at tilfredsstille en række kunder, fordi spisepartier omfatter mennesker med forskellig smag.

Det betyder, at en kyndig restauratør vil omfatte varer med forskellige priser, sunde spisemuligheder og særlige ordrer for lånere med særlige kostvaner.

Spisestendenser udvikler sig hurtigt, og dagens spisestue kræver ofte sundere menupunkter, brugerdefinerede forberedelser og information om, hvor fødevaren stammer fra. Farm-to-table trend er vigtig, så prøv at finde lokale leverandører, når det er muligt. Du bør undersøge nationale, internationale og lokale spisestrends for at finde de bedste muligheder for dit koncept, rum og kundeprofil.

Find ud af, hvilke spisemuligheder der findes i dit område, og prøv at designe en menu, der resonerer med lokalbefolkningen, men tilbyder noget unikt, som dine konkurrenter ikke eller ikke vil tilbyde.

6. Oprettelse af en organiseret operation

Din spisestue - uanset køkken eller spisekoncept - arbejder ofte på en razor-tynd fortjenstmargen, så det er afgørende at kontrollere lager, affald, tyveri, delstørrelser og dårlig forvaltning. Hvert element på din menu skal nedbrydes med ingredienser og prissættes i henhold til gældende priser. Gradvise prisforhøjelser kan effektivt gøre rentable elementer til ting, der taber penge, hvis du ikke opdaterer dine omkostninger regelmæssigt. Små prisstigninger er lettere for kunderne at acceptere end større, sjældne prisforhøjelser.

Minimering af affald har direkte indflydelse på din virksomhed, fordi hver eneste affald reducerer dit overskud direkte. Det er umuligt at undgå alt affald, men det er vigtigt at overvåge situationen for at finde ud af, hvordan affald genereres. Hvis dine kokke, kokke eller køkkenpersonale gør for mange fejl eller serverer dele, der er for store, bliver det nødvendigt med afhjælpning.

Organisering af din virksomhed kan gøre marginal forretningslønnede og top-grosserende virksomheder enormt lukrative. Løbende organisation er afgørende, fordi kulinariske tendenser udvikler sig så hurtigt. Derfor er nøjagtige regnskaber, effektiv lagerstyring, delkontrol og affalds- og tyveri-detektion så vigtige.

Proaktive styringsteknikker kan også reducere lønomkostninger ved at planlægge medarbejdere mere effektivt og tværuddannelsespersonale, så færre arbejdere er nødvendige.

7. Administrere FOH og BOH Staff

Ledere er ofte det største løbende problem, som en restauratør står overfor. Derfor er det vigtigt at etablere en kommandovej for både front-of-the-house (FOH) og back-of-the-house (BOH). Succesfulde restauratører forstår, at deres medarbejdere er kritiske, fordi de interagerer direkte med kunderne og forbereder deres mad.

Dine personalebehov varierer afhængigt af sæsonen, særlige begivenheder, vejr, lokale festivaler, antal turister og andre faktorer. At finde og træne det rigtige personale, ansætte sæsonarbejdere og arrangere midlertidigt ansatte i nødsituationer kan være nødvendigt for at opbygge en vellykket kulinarisk virksomhed.

Der er også de tekniske detaljer om lønninger, ydelser, sygesikring og planlægning at overveje. Kontakt din lokale restaurantforening for tips om planlægning, administrering af lønningslisten og opfyldelse af medarbejderens lovkrav.

8. Opbygning af alternative indtægtsstrømme

Antallet af pladser, omsætningshastigheder og hastigheden af ​​at opfylde kundeordrer begrænser ofte fødevarebetjeningsoperationer og deres indkomstpotentiale. Derfor skaber mange fødevare iværksættere andre indtægtsstrømme for deres virksomheder. Disse omfatter:

 • På og udenfor lokaler catering
 • Carryout ordrer
 • Tidligere tilberedte fødevarer til hurtig afhentning som f.eks. Frokostpakker, sandwicher osv.
 • Flaske, dåse og emballerede fødevarer
 • Leveringstjenester
 • Restaurantdrevne madvogne
 • Merchandise salg, der kan omfatte kulinariske forsyninger og udstyr, tøj med firmaets logo, turist memorabilia og lokale sportsholdsposter
 • Hosting fester, møder og særlige arrangementer såsom mad og vinsmagning
 • Mad lastbiler til at cirkulere i forskellige kvarterer og udvide din rækkevidde
 • Merchandise salg, der kan omfatte kulinariske forsyninger og udstyr, tøj med firmaets logo, turist memorabilia og lokale sportsholdsposter
 • Salg af kager, desserter og brød

Disse er blot nogle af de kritiske områder, du skal overveje, når du åbner en ny restaurant. Du kan ikke gøre alt selv, så du skal indføre regnskabs- og softwaresystemer for at automatisere regnskaber, udfylde rapporter og overvåge forretningsresultater.

Det er vigtigt at identificere kompetente medarbejdere til at delegere ledelsesansvar i både front- og back-of-house. Velkommen til Restaurant Success Blog, hvor du kan finde vigtige oplysninger om åbning og administration af din virksomhed.

Download Waiterio til din restaurant
Hent