Marketing Særlige lejligheder i restauranter: Carnival og Valentinsdag

Marketing Særlige lejligheder i restauranter: Carnival og Valentinsdag

Restaurant Promotion Idéer til februar

Indsendt af Michael Elkins den January 8, 2018

Restauranter kan få enorme økonomiske og kundeloyalitetsfordele ved at afholde specielle kampagner for at fejre fælles globale helligdage og lokale festivaler. På verdensplan er to af de mest betydningsfulde fester Carnival og Valentinsdag. Faktisk er Valentinsdag ofte den anden travleste dag i året for restauranter, så der oprettes en speciel menu, der tilføjes nogle ekstrafunktioner, og fremme arrangementet kan hjælpe dig med at maksimere indtjeningen.

Carnival eller Mardi Gras Restaurant Kampagner

Carnival er en religionsbaseret fest, der ofte vandrer ind i et ret vildt territorium, hvor fejrer fejrer højt, deltager i parader, spiser riotøst, klæder i kostumer, nyder mere end de burde, synger jordiske sange og opfører sig ubehageligt. Nogle af de bedste globale karnevalfirmaer hedder forskellige navne, herunder Mardi Gras, Carnival, Karneval, Fastnacht, Fat Tuesday, Carnevale og andre. Fejringen sker i op til to eller endog tre uger før den ultimative begivenhed: Fedt tirsdag eller Shrove tirsdag dagen før Ash Wednesday, hvor katolske kristne ofte begynder at observere seks uger af lånet. Dette kræver fasting og forsoning, der slutter i påsken. I 2018 løber de fleste Carnival-festligheder fra den 2. februar til den 13. februar, hvilket er den sidste dag.

I løbet af denne uger lange fest kan restauranter producere specielle menuer med karnevalfavoritter fra hele verden som New Orleans King Cake, etniske favoritter, gadevarer, der sælges foran restauranten og færdigpakkede menuer for at fejre familier, der ikke har tid til at laver mad. Nogle restauranter kan måske bestille private fester af Krewes, hemmelige samfund og andre grupper. Nogle typiske ideer til fremme af Carnival omfatter:

 • Live Entertainment

  Underholdningsmuligheder kører gamuten fra calypso musik til top-name entertainere. Din restaurant kan leje et band, udstiller amatør talent, bruge en DJ eller oprette en karnevalspecifik afspilningsliste. Karaoke er altid populær, og mange deltagere kan klæde sig som sangerinde, de efterligner.

 • Kostume Partier

  Kostume partier er meget store under karnevalet i næsten alle lande og kulturer. Du kan være vært for en kostume konkurrence for at tiltrække Carnival celebrants, men vær opmærksom på, at mange mennesker skaber forbløffende detaljerede kostumer til denne begivenhed, hvilket kunne skabe logistiske problemer for at komme rundt i restauranten.

 • Bar Promotions

  Bar salgsfremmende ideer til Carnival kan omfatte video markedsføring for at fremvise festlighederne sidste års arrangement, og glem ikke at filme festen i år for fremtidige kampagner. Du kan dele disse videoer med det samme på sociale netværk for at generere restaurantreklame. Carnival er den ideelle tid til at skabe fancy drikkevarer ved hjælp af molekylær mixologi.

 • GPS Marketing til nærliggende Revelers

  De fleste karnevalfirmaer omfatter både indendørs og udendørs arrangementer. Ved hjælp af GPS-teknologi kan du invitere nærliggende partygoers til at hvile et stykke tid, slappe af i komfort og tage en pause fra folkemængderne af dansere, paradehandlere og folk, der viser deres kostumer.

 • Fremme dine begivenheder

  Det er vigtigt at fremme din begivenhed før, under og efter Carnival for at tiltrække de fleste mennesker og få mest publicitet fra dine bestræbelser. Medtag links til folk til at bestille tabeller ved dine signaturbegivenheder. Du kan muligvis gennemføre et dækningsgebyr og køre en åben bar i en foruddefineret periode, men du bør begrænse drikkevarer til bundhyller, almindelige øl og husvine.

 • Themed Foods

  Det er en god tid på året at holde vin og madlavning begivenheder - især dem, der har etniske og krydrede fødevarer.

fejring pink drink

Valentinsdag - mange restauranter får en tidlig "sort fredag"

Restauranter over hele verden fejrer nu "Black Friday" som den dag, hvor mange detailhandlere begynder at operere i sorten på grund af dagens enorme salgsmængde. Restauranter nyder deres egen sorte fredag ​​den 14. februar, når Valentinsdag antænder salget under den årlige vinterafmatning. For det andet kun til Mors Dag leverer Valentinsdag årets næsthøjeste salgsmængde for de fleste restauranter. Prislappen for hvor meget folk bruger på Valentinsdag er en forbløffende $ 18,2 milliarder dollar bare i USA.

Du kan maksimere din indkomst ved at forberede en særlig menu og skabe en romantisk aften. Selv om der altid er fare for at få din begivenhed aflyst på grund af dårligt vejr, giver de fleste Valentinsdagpar ikke noget mindre end en snøstorm afskrækker dem fra deres fest. Du kan omlægge begivenheden eller give en alternativ snedag til dem, der ikke kan klare det på grund af uvejr.

Valentinsdag handler om romantik og par, så du vil måske arrangere din spisestue for at rumme flere to-topborde. Du vil gerne skabe en intim og dekorativ atmosfære med duge, blomster på bordet, stearinlys og andre aftaler. Planlæg en begivenhed, der appellerer til dine målrettede kunder og en, som de har råd til.

 • Vær en vinsmagning aftensmad

  Vine er valgt ud fra et geografisk eller kulinarisk tema. Du kan servere mad fra en bestemt region eller oprette spektakulære lagede entrees. Hvert kursus er ledsaget af et eller flere vine til par til smag.

 • Tjene afrodisiakse fødevarer

  Fælles mad tænkt at opmuntre romantik omfatter østers, honning, bananer, chokolade, chili peber og andre.

 • Overvej en Prix-Fixe Menu

  En fastprismenu kan tilbyde et begrænset antal entrees, appetitvækkere, salater og desserter. Dette vil hjælpe hurtig service og gøre dine tabeller lidt hurtigere. Du kan også sælge billetter på forhånd og acceptere forudbetaling, hvilket kan hjælpe med at finansiere eventuelle særlige planer, du har som at ansætte et band eller entertainere.

 • Giv ekstraudstyr

  Du kan levere en menu, æske med chokolade, champagne og andre ekstrafunktioner til hver tabel som gæsterne ankommer.

 • Tilby hvert par AZ Swag Bag

  En swag taske kan indeholde et incitament tilbud til et fremtidigt måltid i restauranten eller en gratis dessert, drikke eller forretter. Du kan muligvis udnytte nogle forretningsforbindelser til at bevise en enkelt rose, en æske chokolade eller andre memento til kunder. Dette er en fantastisk måde at få mere kilometertal fra din begivenhed end en enkelt aften kvitteringer.

 • Lej en Tarot Reader af Fortune Teller

  Leje en formue teller kan være sjovt og tilføje til aftenens romantik.

Tilføj yderligere personale og forbered dine medarbejdere til kontrolleret vanvid

Både Carnival og Valentinsdag lover at udløse store folkemængder, og dine medarbejdere skal være klar til at stå over for lange og krævende serviceperioder. Det er også vigtigt at planlægge tilstrækkelig hjælp til at håndtere arbejdsbyrden. Det kan også være nødvendigt at kortlægge konsulenter som fortune tellere, entertainere og eksterne leverandører af blomster, slik og andre godbidder. Det er vigtigt for din succes at anskaffe medarbejdere i dine salgsfremmende foranstaltninger .

Hvis du ikke allerede har et mobilt POS-system, kan du overveje Waiterios simple system , hvilket er billigt, nemt at lære og hurtigt at implementere i din restaurant. Dette vil fremskynde ordreoptagelsen og betale gæstekontrol, så dine medarbejdere kan koncentrere sig om service.

Både karneval og Valentinsdag er ideel til restaurantforfremmelser, der giver dine gæster en uforglemmelig oplevelse. Dine kunder kan nyde øget romantik, underholdende kostumer og uovertruffen social interaktion.

Download Waiterio til din restaurant
Hent