Menu Engineering: Din Restaurants mest indflydelsesrige Marketing Tool

Menu Engineering: Din Restaurants mest indflydelsesrige Marketing Tool

engagere gæster med kulinariske oplysninger

Indsendt af Michael Elkins den December 26, 2017

Menuteknik lyder for kompliceret for mange håbende restauratører at overveje, men kyndige restaurantsejere har brugt nogle af disse teknikker gennem historien, da chuckvogne leverede fødevarer som de første "pop-up" restauranter. Markedsskilt, attraktive billeder af fødevarer og overbevisende beskrivelser har altid været en del af restaurantoplevelsen. I dagens digitale kultur, hvor folk har kortere opmærksomhed spænder, er opmærksom på designelementer og salgsfremmende strategier i din menu afgørende for at maksimere indtjening og fortjeneste.

Restaurant ejere har altid fremhævet nøgle menupunkter og signatur retter. Menuen "engineering" tager kun tingene lidt længere ved at kodificere dokumenterede teknikker og assimilere forbrugerforskning for at opfordre kunder til at købe højere priser eller flytte varer, der ikke sælger, men det er vigtigt at holde på menuen, fordi de tiltrækker kunder.

Din menu er restaurantens primære markedsføringsværktøj, så det er vigtigt at maksimere sin indflydelse. Du bør begynde menu engineering under restaurantens planlægning proces . Det giver dig mulighed for at oprette en prøvemenu, som du kan bruge til at vise potentielle investorer og vise, hvor godt du har planlagt din forretningsstrategi.

Din Real-World Profit kan stige med 15% eller mere

Menuteknik hjælper dig med at afbalancere dine fødevareomkostninger og øge gæstesjekttotalerne ved at foreslå sælgende desserter, supper, appetitvækkere og a la carte-varer. En undersøgelse viste, at simpel menuteknik kunne øge overskuddet med 15% eller mere ifølge et førende menuudskrivningsfirma . Denne fordel kan gælde for menukort, digitale tegn, online menuer og specialmenuer som vinlister, dessertmenuer mv.

Enkle trin til at starte "Engineering" din menu

Vurderingen af ​​hvert emne på din menu er det første skridt. I det væsentlige skal du køre en omkostningsanalyse, som omfatter tilhørende lønomkostninger og bestemme, hvad der er - eller du tror vil være - dine mest populære og rentable poster. At bestemme eller estimere rentabilitet og popularitet sætter hvert element i en af ​​fire kvadranter:

 1. Lønsomt og populært

  Dette er simpelt. Din menu skal markere disse punkter i førsteklasses positioner. Du kan også bruge menuindlæg til at fortælle komplekse og spændende historier.

 2. Populær, men ikke rentabel

  Disse omfatter komfort fødevarer og grundlæggende burgere og fries. Gourmetborgere og pizza falder dog ofte i den første kvadrant, fordi de kan være meget rentable. Du kan overveje måder at gøre alle andre kvadrantelementer mere rentable, såsom at tilbyde dyre samplerplader, ved at bruge billigere ingredienser og tilbyde en masse ekstraudstyr.

 3. Rentabel men ikke populær

  Det er her du udøver din marketingkundige til at promovere disse varer som daglige eller ugentlige tilbud for at øge antallet af ordrer.

 4. Ikke rentable og ikke populær

  Disse er elementer, som du måske overvejer at fjerne, medmindre der er en tvingende grund til at holde dem. Noget er nødt til at være nederst på listen, men så overveje disse punkter omhyggeligt. Er de lavet med hurtige basale forsyninger, eller kræver de specielle ingredienser? Er ingredienserne i nogen af ​​disse varer meget letfordærvelige? Tiltrer de influencere, der bringer andre gæster? Mange af emnerne på din børns menu vil falde ind under denne kategori, men skal opbevares på menuen for at tiltrække familiedrengere.

Målet med engineering - siden noget er altid i bunden af ​​listen - er at reducere kløften mellem dine bedste og værste sælgere til så lille et antal som muligt.

Opdel din menu i kategorier

Menuer er typisk opdelt i kategorier som oksekød, kylling, fjerkræ, pasta, særlige entrees, skaldyr, drikkevarer, desserter vegetariske retter og andre. Du kan også opdele menupunkter til morgenmad, frokost og aftensmad eller bruge separate menuer. Hver underopdeling skal opdeles i de fire kvadranter for at høste fordelene ved menuteknik.

Din menu maksimerer ikke kun salget, men tiltrækker også nye og gentagne kunder. Nogle restauranter sender deres menuer i deres vinduer for at tiltrække forbipasserende, og de fleste succesfulde restauranter sender deres menuer på deres hjemmesider og på andre platforme som diskontering og review sites og sociale medier platforme.

folk drikker spiritus og taler på spisebord

Bedste design og placeringspraksis for menuer

Du har sikkert allerede hørt, at banke en penny kan generere en psykologisk fordel - såsom opladning $ 2,99 i stedet for $ 3,00. Der er sandhed i denne filosofi, men det har tendens til at fungere bedre for fastfood, afslappede restauranter og nabolagets spisesteder. Andre fælles principper for menuteknik omfatter:

 • Sæt dine Top Sellers af

  Bokse nøgle menupunkter trækker opmærksomhed. Nogle mennesker læser hver menupunkt, men mange sætter sig lige ind for den første tiltalende skål, der fanger deres opmærksomhed.

 • Brug beskrivelser strategisk

  Medmindre din restaurant har specialiseret sig i gourmetostsmørbrød, vil du ikke skrive et afsnit om en simpel grillet ost. Skriv lange beskrivelser om signaturelementer som Hummer Thermidor, Peking Duck, Cassette, Paella, Louisiana gumbo eller en signatur bøf. Brug stemningsfulde tekst og billeder af tiltalende tallerkener og tallerkener. Angiv mærkebetegnelser for vigtige ingredienser, eller beskriv forberedelsesteknikkerne, hvis de er relevante. At lave en historie sælger mad.

 • Undgå kolonner, der ligner regneark

  Indtast ikke priser i kolonner, fordi de opfordrer folk til at søge den laveste pris. Mange restauratører anbefaler ikke at bruge valutategn, men enkle tal angiver to mellemrum, efter at teksten er afsluttet.

 • Det sidste punkt får øget opmærksomhed

  De første to eller tre elementer i listen får mest opmærksomhed, men så vil de fleste gæster se på den sidste vare. Dette er et godt sted at inkludere noget fra kvadrant en eller to. Du bør også holde dine lister kort ved at begrænse dem til fem eller seks genstande og oprette en ny underafdeling for andre elementer.

 • Din Menus Design Infrastruktur

  Din menu skal supplere din interiørdesign infrastruktur, mens du resonerer med din ideelle målrettede kunde. Menuen kan være en lamineret enkelt side eller et multi-panelet design med et attraktivt cover. Mennesker træffer hurtigere beslutninger med en one-paneled menu, hvilket kan være gavnligt, hvis hurtige bordomsætninger er dit mål. Den to-panelede menu er den mest populære, fordi den giver dig stærk kontrol over, hvordan hver enkelt vare præsenteres. Store menuer kan resultere i mindre kontrol med gæstens beslutning; Du kan dog stadig bruge to-paneldisplayet effektivt i flerlagsmenuer.

 • Farer ved at fremhæve det højest prissatte menupunkt

  Hvis du har en dyr vare, der ikke passer til dine andre priser, fremhæver den som det primære kontaktpunkt, der kan være en fejl, fordi det kan få kunderne til at tro, at priserne er for høje.

 • Brug nok menupaneler til at udføre jobbet

  På trods af risikoen for at miste kontrollen er det vigtigt at bruge nok menupaneler til at dække hver menu, der tilbyder passende. Om nødvendigt kan du bruge to-panelet layout til entrees og et andet to-siders layout til sandwich, sider, desserter og drikkevarer.

 • Brug fotografier

  Brug af højkvalitetsbilleder af din egen mad kan øge salget af en vare med 30%.

 • Marketing Initiativer

  Du kan bruge din kreativitet til at øge salget af varer i kvadranter tre og fire. Disse varer kan tilbydes som en daglig special, eller du kan give incitamenter til at bestille dem som en gratis drik eller dessert.

 • Holder Nuværende af Dining Trends

  Din menu skal ændres, da nye elementer bliver populære og ældre elementer falmer. Omkostninger og rentabilitet ændres også, så det er vigtigt at revurdere din menu regelmæssigt.

Forslag til salgstips

Dine medarbejdere bør trænes i, hvordan din menu er designet til at fungere, så de kan lave intelligente forslag. For eksempel skal nye kunder styres til de mest populære varer, fordi de er mere tilbøjelige til at nyde dem. Regelmæssige kunder, der altid bestiller populære genstande, kan opfordres til at prøve rentable men mindre populære fødevarer.

Fødevarepriser kan foreslås som ekstramateriale for at øge det samlede beløb for gæstekontrollen. Dine medarbejdere vil have mere tid til at bruge sammen med kunderne, når de kan placere deres ordrer nemt fra en telefon eller tablet ved hjælp af et intuitivt mobilt POS-system .

Din menu kan pege kunder mod bedre madvalg, mens de uddanner dem om kulinarisk kultur, ernæringsmæssige indhold af menupunkter og fordele og ulemper ved forberedelsesteknikker. Derfor står din menu som din mest værdifulde ikke-menneskelige ressource .

Der er ting i restaurantbranchen, som du ikke altid kan kontrollere, såsom overhead, leje, udstyrsomkostninger, forsikring og grundlæggende personaleudgifter. Du kan dog øge fortjenesten, tilskynde til gentagen forretning og tiltrække nye kunder med en veldesignet og stærkt fremmet menu.

Download Waiterio til din restaurant
Hent