Revolutionerende Marketing Strategier til din Bar Operation

Revolutionerende Marketing Strategier til din Bar Operation

sætte mål for strategisk bar marketing

Indsendt af Michael Elkins den January 2, 2018

Bar-operationer står over for alle de traditionelle markedsføringsudfordringer i restauranterne, men de har nogle unikke problemer, der indebærer risikoen for at fremme overdreven drik og servering af ubesværede gæster. Barer har også at forhandle med at servere mad i et miljø, der ofte er overfyldt, boisterøst og afbrudt fra køkkenet.

Du skal være meget forsigtig, når du sælger alkohol, for ikke at løbe af lokale vin-, øl- og spirituslove. Mange jurisdiktioner begrænser din evne til at reklamere for eller tilbyde drikkepræmier og "happy hour" -priser. Der er dog mange ansvarlige arbejdsområder som at tilbyde rabatter på "top shelf" -væske, signaturdrikkevarer, der anvender molekylære mixologiteknikker og diskonterer fødevarer, der supplerer drikkevarekøb.

Definer dine marketingmål

I sidste ende er dine mål øget salg og større overskud, men uklar, generiske mål er vanskelige at overvåge og opnå. Dine mål i markedsføringen af ​​din bar kan være at øge alkoholsalget, skabe social buzz for din virksomhed, tiltrække vigtige demografiske segmenter - som tusindvis af år - eller få folk til at blive længere og bruge flere penge. Du kan måske introducere en ny menu eller en underskrift linje af alkoholiske og ikke-alkoholholdige drikkevarer. Du kan måske omdanne din bar til et underholdningssted. At fastsætte nogle sporbare og målbare mål er en solid politik for enhver marketing eller forretningsplan.

Uanset dine mål og strategi skal du undersøge eventuelle lokale alkoholrelaterede bestemmelser, så du ikke kommer ind i juridiske problemer. Husk at ikke alle salgsfremmende ideer er egnede til enhver type bar. For eksempel kan organisere en vintage vinsmagning begivenhed være upassende for et nabolag bar og grill. Du bør altid skræddersy enhver barfremme til din målrettede kunde, ledig plads og prisprofil, men følgende forslag bør udløse nogle kreative marketingideer:

Embracing Social Media

Sociale medier platforme forbinder nu mennesker med lignende interesser på enestående måder. Millennials bygger ofte et aktivt socialt liv ved at forbinde med mennesker, der bor i nærheden gennem sociale medier. Social media marketing ideer til bar operationer omfatter følgende muligheder:

 • Social-medlemmer-eneste incitamenter

  Reklame specialer til bestemte sociale grupper kan udvide din sociale profil og udvide din rækkevidde.

 • Indeholder brugergenererede ideer

  Du kan være vært for en brugergenereret konkurrence på forskellige sociale websteder for at søge ideer til nye fødevarer, snacks, drikkevarer og temaer.

 • Dyrke fællesskabsgrupper

  Sociale medier er den ideelle platform til fremme af din bars plads til samfundsgrupper, fundraisers, casino-nætter for at rejse midler til velgørenhed og andre arrangementer.

 • Engagere med lokale berømtheder og influencer

  Du kan bruge sociale medier til at kontakte lokale berømtheder og influencer og overtale dem til at fremme en ide, årsag eller produkt i din bar.

 • Opret relevante indlæg

  Send billeder, artikler, tweets og videoer, der viser din bars koncept og kundekreds.

 • Organiser Impromptu Events

  Du kan opfordre dine kunder til at invitere deres venner til improviserede sammenkomster ved at holde en uformel konkurrence for at se, hvem der kan få de fleste medarbejdere, holdmedlemmer eller venner til at slippe afsted.

 • Opmuntre deling

  Opmuntre dine gæster til at dele billeder af din mad, appetitvækkere og farverige drikkevarer. Du kan dele disse indlæg på et digitalt skilt eller en storskærmskærm.

 • Indarbejder brugergenereret indhold i din markedsføring

  Deling af brugergenererede billeder, anmeldelser, karaokeforestillinger og andet indhold kan tiltrække gunstig reklame, tilskynde henvisninger og styrke kundeloyalitet.

 • Få dit personale til rådighed

  Dine barmedarbejdere er afhængige af tips, så hver server er naturligt investeret i din succes. Opmuntre dine medarbejdere til at dele information om barens arrangementer, mad og drikkevarer på Instagram, Facebook og Twitter. Disse indlæg behøver ikke at være komplekse - servere kan bare angive, at de arbejder og baren kører en stor speciel.

bar drikkevarer cocktails

Brug af kreative kulinariske tendenser til at tiltrække kunder

Både barer og restauranter skaber reklame og tiltrækker kunder ved at vedtage ideer fra molekylær gastronomi og mixologi. Den molekylære mixologibevægelse blev først navngivet og introduceret i Spanien i 2003 af kokken Ferran Adrià. I starten udviklede Adrià en sfærificeringsteknik, som viste væsker til farverige, solide kugler. Disse kugler kan tilføje et kunstnerisk tryk på cocktails og leverer ofte en kraftig smagsforøgelse.

Andre teknikker er blevet almindelige for at skabe skum, lagdelte drikkevarer, geler og drikkevarer, der ændrer farve, når du drikker dem. Blanding af drikkevarer er blevet en kunst i den konkurrencedygtige verden af ​​barforfremmelse, og barejere kan tiltrække årtusinder og urban hipsters med drikkevarer, der indbefatter alkymisk magi og kunstneri. Særligt udstyr til trendy barer omfatter nu flydende kvælstof, dehydratorer, candy-making værktøjer, blækspænder, ingrediens forme og piskeudstyr. Kreativ mixologi har ofte skum, gelé, spiselige cocktails, infunderede smagsstoffer og væsker, der kan suspendere faste ingredienser.

Designproblemer, der påvirker barer

Der er flere indretningsproblemer, der påvirker barer , hvilke erfarne ejere adresse for at gøre anlægget mere komfortabelt og attraktivt for kunderne. Dekorationer til speciel lejlighed er vigtige, og barer vælger ofte at installere køleskabe og kortbestillingsberedskabsområder for hurtigere at forberede mad til barkunder. Det er også vigtigt at lokalisere barområdet nær toiletter. Belysning er normalt svag. Hvis du planlægger at have karaoke eller underholdning, er det nyttigt at installere infrastrukturen for at skabe en scene og udsendende lyd.

GPS Marketing

Mobil lokationsbaseret markedsføring er et stærkt værktøj til barer og restauranter. En britisk undersøgelse fandt ud af, at 66% af marketingfolkene nu mener, at placeringsbaseret markedsføring tilbyder de mest lovende reklamemuligheder for at bruge digital teknologi. Du kan målrette folk på et nærliggende teater eller sportsbegivenhed, da de forlader og inviterer dem til at stoppe for en cocktail, middag eller snack.

Nøglen til succes er at tilbyde en personlig besked på det rigtige tidspunkt til folk der er i nærheden. Folk vil gerne dele deres positionsdata på deres mobile enheder, og du kan sende brugerdefinerede meddelelser baseret på hvor de tilfældigvis er:

 • Beskeder på eget sprog
 • Tidlige forslag til at udvide deres aftens underholdning
 • Særlige incitamenter til at reagere på din besked
 • Mobil reservation af et bord eller tabeller til en stor gruppe
 • Målretningsperspektiver baseret på alder
 • Opmuntre folk til at slappe af efter en hektisk dag med shopping

Smagsoplevelser

Socialt drikkere, upscale par og drikkevarer aficionados nyder alle slags smagsbegivenheder, og disse kan omfatte øl, vin, signaturdrikke, alkoholfrie drikkevarer og endda kaffe og te. Du kan få en masse reklamekilometer ved at være vært for en øl-fra-rundt-verden smagning begivenhed eller en håndværk øl smagning. Hvis du bærer håndværk øl, kan fremme dem tiltrække årtusinder, øl aficionados og folk, der er nysgerrige om craft-øl trend.

Disse vinsmagningshændelser kan have et tema - som en bestemt ånd, oprindelsesland, festlige drikkevarer og andre kreative koncepter. Menu-drevne madlavning begivenheder kan også tegne en hyggelig bar crowd hvor gæsterne kan prøve forskellige fødevarer, appetitvækkere og drikkevarer. Overvej attraktionen for at få en invitation på din telefon for at få en cocktail, mens prøveudtagning tapas ret, når du går forbi den bar, der gør tilbuddet.

Sponsorerede lokale sportshold

De fleste barer er meget afhængige af gentagne kunder, og folk kan være meget specielle om barens atmosfære og deres medmennesker. En af de nemmeste måder at tiltrække faste kunder på, der deler en holdning er at sponsorere et lokalt sportshold. Du kan vælge professionelle, college eller endda skolehold, og du kan invitere holdmedlemmerne til et gratis måltid eller en drink efter et lokalt spil.

Der er mange salgsfremmende muligheder for lokale hold, der omfatter branded merchandise, spil puljer, live-udsendelser, sportsartikler og dumme sportskonkurrencer. Din bar kan også være vært for virtuelle sportshold og ligaer - især for mesterskabsarrangementer.

Generering af reklame med arrangementer og stunts

Succesfulde barfremmende begivenheder omfatter bar crawls, scavenger hunts, konkurrencer, ferie arrangementer og underholdning. Guerilla marketing begivenheder - som postering tegn på forladte bygninger, rydning af graffiti i byen og kostumer personale til Halloween eller en sammenkobling med en blockbuster film eller sports mesterskab kan generere masser af publicitet på internettet og i de traditionelle medier .

Living Large med øjeblikkelig bestilling

Bar profit er ofte koncentreret om de få timer, der går forud for og følger midnat. Det betyder, at det er kritisk at accelerere service, tage ordrer hurtigt og stadig have tid til at engagere kunder og vurdere hver protektorens klare led. En mobil og enkel grænseflade - som det overkommelige POS-system, der tilbydes af Waiterio - kan sende hastighedsforsendelse til bartenderen, reducere fejl og fritid for servere at forbinde med kunderne.

I dagens sammenhængende verden står barer over for ekstrem konkurrence for at tiltrække trendy singler med høje disponible indkomster og forretningsfolk, der gerne vil royalty underholde deres kunder. Bar operationer står over for konkurrence fra hotel lounges, raves, private vært begivenheder og pop-up klubber. Men at udvikle kreative ideer, der resonerer med dit målgruppe, kan sikre en stabil kundekreds, øge overskuddet og etablere din bar som et populært lokalt hangout til din målrettede kundedemografi.

Download Waiterio til din restaurant
Hent