Væsentlig teknologiinfrastruktur til nutidens forbundne restaurant

Væsentlig teknologiinfrastruktur til nutidens forbundne restaurant

investere klogt i multipurpose teknologi

Indsendt af Michael Elkins den December 13, 2017

Du behøver ikke et digitalt kommandocenter til at bruge teknologi effektivt til at mærke din restaurant, fremme din forretning og engagere dine kunder. Det er dog afgørende at anerkende den rolle, teknologien spiller for dagens restauranter. Teknologi omfatter både digital tech og avanceret gadgetry og udstyr, men denne artikel udforsker digital tech til restauranter. Gadgets er sjove, men mindre kritiske for erfarne kokke, der altid kan finde levedygtige løsninger.

Teknologi fremmer tovejskommunikation med dine kunder og giver dig nye måder at nå frem til din restaurant og alternative indtægtsstrømme som catering. Sociale medier platforme giver uovertruffen marketing og salgsfremmende muligheder såsom hosting kundegenererede fotograferingskonkurrencer, opfordre folk til at invitere deres venner til improviserede sammenkomster på din restaurant og dele anmeldelser, spisebilleder og fotos af dine signaturretter.

I restaurantplanlægningsfasen er det vigtigt at overveje, hvilken slags teknologiinfrastruktur du skal fremme din restaurant. Du skal bruge et salgssted, et POS-system, et lydhurt websted og en management software. Du kan tilføje andre teknologier, mens din virksomhed vokser, men det er meget nemmere, hvis du opbygger en robust teknologiinfrastruktur fra starten for at udnytte alle dine online marketing- og kundeinddragelsesmuligheder.

Curating Customer Experience

Kundeoplevelsen er nu vigtigere end smag af mad til mange mennesker. Kundeoplevelsen omfatter alle aspekter af din restaurantoperation fra tovejsforbindelse til at give realtidsinformation om din forsyningskæde og næringsprofilen for dine menupunkter. Derfor er de fleste forbrugere blevet mere interesserede i, hvordan de køber i stedet for hvad de køber, og digital teknologi er afgørende for at give tiltalende oplevelser.

Forskning viser, at restaurantteknologi kan forbedre kundeoplevelsen ved at fremskynde bestillingsprocessen, reducere fejl, give distraktioner, mens kunderne venter på at blive siddende og give folk mulighed for at oprette forbindelse til deres foretrukne sociale platforme, mens de spiser. Kunder kan læse anmeldelser i realtid fra deres medmennesker, modtage personlige incitamenter og loyalitetsbelønninger og hastighedstransaktioner på drive-through-udbringningsstationer og interne bestillingskiosker. Teknologiske applikationer, der skaber en vindende kundeoplevelse, omfatter:

 • Brug af Digital Menu og Marketing Signs

  Digitale menusignaler giver dig mulighed for at markedsføre din virksomhed, promovere tilbud, engagere dine kunder med information i realtid, og indlæg eller revidere dagens menu og specialer nemt. Digitale menuer fremskynder bestilling og hjælper med at dreje tabeller hurtigere. Hvis du ejer mere end en restaurant, kan du automatisk administrere hvert sted og styre meddelelserne på flere skærme.

  En af de største fordele ved digitale tegn er evnen til at suggestive-sælge eksternt. Du kan ikke altid stole på harried servere for at gentage et tilbud til hver kunde. Du kan foreslå varer, cross-sell og promovere firmware og alternative tjenester som levering, catering eller en mobil mad truck operation.

 • Forbedrende underholdningsmuligheder

  Hver restaurant har brug for en slags lydsystem til baggrundsmusik, men flere og flere virksomheder tilbyder nu specialiserede underholdningsmuligheder som spil-mens du venter, live sociale medier, karaoke, nyhedsrapporter og lokal turismeinformation.

  Der er altid de allestedsnærværende storskærms-tv til udsendelse af sportsbegivenheder. Du kan også bruge denne teknologi til at genkende kunder, der har fødselsdag eller jubilæumsfest.

 • Fremme af sømløs restaurantkommunikation

  Teknologi muliggør sømløs kommunikation mellem bag- og forsiden af ​​huset. Køkkenet kan informere serverne øjeblikkeligt, når de løber ud af et menupunkt, og kundeklager kan straks sendes til en leder.

 • Tips, tricks og how-to videoer fra din kok

  Flere og flere berømtheder kokke film madlavning og opskrift videoer. Nogle tilbyder madlavningskurser og tips om at bruge kulinarisk udstyr. Du vil muligvis indarbejde videooptagelsesteknologi og / eller opbygge et mellemrum for madlavningskurser.

 • Udstationering af socialmedieindhold i realtid

  Du kan skrive anmeldelser, anmeldelser og oplysninger om forskellige køkkener fra dine sociale medie sider. Levende indlæg fra din specielle dag kan tilskynde kunderne til at tage billeder og dele deres restaurantoplevelser.

 • Tilpasning af incitamenttilbud og kuponer

  Du kan bruge teknologi til at markedsføre dine eksisterende kunder for at minde dem om særlige arrangementer, give incitamenttilbud eller målrette nærliggende personer, der har deres GPS-locators tændt.

 • Bedre drive-through-operationer

  Digital teknologi kan gøre det muligt for kunderne at bestille, før de ankommer til drive-through for at fremskynde transaktioner. Kunderne kan spare på gas ved parkering og have deres ordrer til levering, der leveres til dem, når deres mad er klar.

Brug din eksisterende telefon som POS

Dit POS-system - Backbone of Digital Technology

Forskning viser, at 65 procent af kunderne foretrækker at betale med et kredit- eller betalingskort til billige artikler - såsom kaffe - mens 90 procent bruger plast til at betale for højere gæstekontroltotaler og big-ticket-artikler ifølge en artikel om restaurant teknologi tendenser, der forbedrer kundeoplevelsen . Ved at tilbyde nemme betalingsmuligheder, der er hurtigere at bestille og betale checken, kan dit POS-system nemt generere højere salg.

Desværre kræver nogle POS-systemer en ret investering i hardware såsom tabletter, ordregivere og printere. Derfor er Waiterio POS-systemet ideelt til opstart og små til mellemstore restauranter. Dette intuitive og brugervenlige system kræver lidt træning, og dine medarbejdere kan downloade applikationen på deres eksisterende telefoner, hvilket i høj grad reducerer din kapitalinvestering i et POS-system.

Du kan bruge relativt billige telefoner til at tage ordrer ved bordet, sende ordrer til forskellige stationer, administrere dine tabeller mere effektivt, acceptere betalinger og reducere lange linjer på POS-stationer, hvilket strømlinerer og forenkler din restaurants designstrategi og flowmønstre . Det er hvad kostbarhedsteknologi gør: Det genererer flere driftsfordele ved at bruge de billigste og komplicerede applikationer. Andre fordele ved et multifunktions POS-system omfatter:

 • Kunder kan bestille på deres eget plan.
 • Mobil bestilling øger nøjagtigheden og transaktionshastigheden.
 • Du kan ændre priser og tilføje menupunkter nemt.
 • Servere kan tage ordrer hurtigere og bruge mere tid til at interagere med kunderne.

Digital teknologi kan hver især give gode kundeoplevelser, men den bærende infrastruktur skal udformes som en integreret del af din restaurants design- og servicestrategi. Teknologi gør det muligt for restauranter at dele information på tværs af flere platforme og egenskaber, så du får et væld af data til nye operationer og indkomststrømme.

Teknologiproblemet er halvdelen af ​​problemet, så jeg skal næste adressere den anden halvdel af ligningen - menneskelige ressourcer. Ansættelse, træning og styring af dine medarbejdere skaber ekstreme udfordringer, men de rigtige teknologiværktøjer kan forenkle og automatisere mange rekrutterings-, ansættelses-, trænings- og HR-managementproblemer.

Download Waiterio til din restaurant
Hent