A mai kapcsolódott étterem alapvető technológiai infrastruktúrája

A mai kapcsolódott étterem alapvető technológiai infrastruktúrája

befektetnek bölcsen a többcélú technológiába

Feladta: Michael Elkins, December 13, 2017

Nincs szükség digitális központra, hogy hatékonyan használhassa a technológiát az étterembe, reklámozza vállalkozását és ügyfeleit. Ugyanakkor kritikus fontosságú felismerni, hogy a technológia milyen szerepet játszik a mai éttermekben. A technológia magában foglalja mind a digitális technológiát, mind a fejlett szerszámokat és berendezéseket, de ez a cikk az éttermek digitális technológiáját vizsgálja. A gadgetek szórakoztatóak, de kevésbé kritikusak a tapasztalt szakácsok számára, akik mindig életképes megoldásokat találhatnak.

A technológia elősegíti az ügyfelekkel való kétirányú kommunikációt, és új lehetőségeket kínál az étterembe való kilátások eléréséhez, valamint alternatív bevételi forrásokhoz, például a vendéglátó-ipari szolgáltatásokhoz. A közösségi média platformok páratlan marketing- és promóciós lehetőségeket kínálnak, mint például az ügyfél által létrehozott fotósversenyek fogadása, az emberek ösztönzése arra, hogy barátaikat rögtönzött összejövetelekre hívják az Ön éttermében, és megoszthatják véleményüket, étkező fényképeket és az aláírási ételek képeit.

Az étterem tervezési fázisában fontos megfontolni, hogy milyen technológiai infrastruktúrát kell az éttermet reklámozni. Szüksége lesz egy értékesítési pontra vagy POS-re, rendszerre, válaszadó webhelyre és minimálisra. Más technológiákat is felvehet a vállalkozásod növekedéséig, de sokkal könnyebb, ha robusztus technológiai infrastruktúrát építesz a kezdetektől, hogy kihasználja az online marketing és az ügyfelek bevonásának lehetőségeit.

Az Ügyfél tapasztalatainak ápolása

Az ügyfelek tapasztalata sokkal fontosabb, mint sok ember ízlése. Az ügyfél-tapasztalat az éttermi működés minden aspektusát magában foglalja a kétirányú bevonásról, valós idejű információkkal szolgál az ellátási láncról és a menüelemek táplálkozási profiljáról. Éppen ezért a legtöbb fogyasztó egyre inkább érdekli, hogy miként vásárolnak ahelyett, hogy megvásárolják, és a digitális technológia elengedhetetlen ahhoz, hogy vonzó élményeket nyújtson.

A kutatások azt mutatják, hogy az éttermi technológia növelheti az ügyfél-élményt a megrendelési folyamat felgyorsításával, a hibák csökkentésével, zavart okozva, miközben az ügyfelek várakoznak az ülésre és lehetővé teszik az emberek számára, hogy csatlakozzanak kedvenc közösségi platformjaikhoz étkezés közben. Az ügyfelek valós idejű véleményeket olvashatnak ügyfeleikről, személyre szabott ösztönzőket és hűségjutalmakat kaphatnak, valamint átjárható átviteli állomásokon és házon belüli rendelési kioszkokon keresztül. A nyertes felhasználói élményt létrehozó technológiai alkalmazások a következők:

 • Digitális menü és marketing jelek használata

  Digitális menüjelek lehetővé teszik, hogy piacot reklámozzanak, reklámokat reklámozhassanak, ügyfeleiket valós idejű információkkal töltsék be, postai úton vagy a napi menüben és a különleges termékekben is könnyedén módosíthatók. A digitális menük felgyorsítják a megrendelést, és segítik az asztalok gyorsabbá tételét. Ha több mint egy étteremmel rendelkezik, automatikusan kezelheti az egyes helyeket, és vezérelheti az üzeneteket több képernyőn.

  A digitális jelek egyik legnagyobb előnye az, hogy távolról sugallja-eladja. Nem mindig támaszkodhat harried kiszolgálókra, hogy megismételje az egyes ügyfelek ajánlatát. Célozhat elemeket, keresztértékesítheti és népszerűsítheti vállalati árukat és alternatív szolgáltatásokat, például szállítást, vendéglátást vagy mobil élelmiszerszállító műveletet.

 • Szórakozási lehetőségek javítása

  Minden étteremnek szüksége van valamilyen hangrendszerre a háttérzene számára, de egyre több vállalat kínál speciális szórakoztató lehetőségeket, mint például a játék, miközben várakozik, az élő közösségi médiában, a karaoke, a hírek és a helyi turisztikai információk.

  Mindig vannak mindenütt jelenlévő nagyképernyős televíziók sportesemények közvetítésére. Ezt a technológiát is használhatja azon ügyfelek felismerésére, akiknek születésnapja vagy évfordulója van.

 • A zökkenőmentes étterem kommunikáció támogatása

  A technológia lehetővé teszi a zökkenőmentes kommunikációt a hátsó és a ház előtt. A konyha azonnal tájékoztathatja a kiszolgálókat, amikor kifogy egy menüelem, és az ügyfelek panasza azonnal elküldhető egy menedzsernek.

 • Tippek, trükkök és videók a te szakácsodtól

  Egyre több híresség szakács film főzés és recept videók. Néhányan főzőtanfolyamokat és tippeket kínálnak a kulináris felszerelés használatával kapcsolatban. Lehet, hogy beépítené a videókamerás technológiát és / vagy felépítené a főzési osztályokat.

 • A közösségi médiatartalom közzététele valós időben

  Beszélhet véleményeket, ajánlásokat és információkat a különböző konyhákról a közösségi média oldalain. A napi különleges napi bejegyzések arra ösztönzik az ügyfeleket, hogy fényképeket készítsenek és megosszák éttermi tapasztalataikat.

 • Ösztönző ajánlatok és kuponok személyre szabása

  A meglévő ügyfelek számára a technológiát piacra dobhatja, hogy emlékeztesse őket különleges eseményekre, ösztönző ajánlatokat nyújtson, vagy olyan közeli embereket célozhasson meg, akik be vannak kapcsolva a GPS lokátorokkal.

 • Jobb meghajtású műveletek

  A digitális technológia lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy megrendelhessék, mielőtt elérnék a tranzakciót, hogy gyorsítsák a tranzakciókat. Az ügyfelek parkolhatják a gázt, és a szállítási megrendeléseket átadják nekik, amikor az étel kész.

használja a meglévő telefonját POS-nak

A POS rendszer - a digitális technológia gerincét

A kutatások azt mutatják, hogy az ügyfelek 65 százaléka kedveli az alacsony költségű termékek - például a kávé - hitelkártyával vagy betéti kártyával történő fizetését, míg 90 százaléka műanyagot fizet a magasabb vendégellenőrző összegekért és nagy jegyekért fizetett cikkekért. éttermi technológiai trendek, amelyek növelik az ügyfél élményét . Az egyszerű fizetési módok gyorsasággal rendelik meg és fizetik meg a csekket, így a POS rendszer könnyen növelheti az értékesítést.

Sajnos néhány POS rendszerhez elég befektetés szükséges a hardverekhez, például a tablettákhoz, megrendelő állomásokhoz és nyomtatókhoz. Ezért a Waiterio POS rendszer ideális az induló vállalkozásoknak és a kis-és közepes méretű éttermeknek. Ez az intuitív és felhasználóbarát rendszer kevés oktatást igényel, és munkatársai letölhetik az alkalmazást a meglévő telefonjukra, ami nagymértékben csökkenti a POS rendszerbe való befektetéseit.

Használhat viszonylag olcsó telefonokat, hogy megrendeléseket fogadhasson a táblákon, továbbadhassa a különböző állomásokat, kezelhesse hatékonyabban az asztalokat, fogadhasson be fizetéseket és csökkentse a hosszú vonalakat a POS állomásokon, ami egyszerűsíti és leegyszerűsíti az étterem tervezési stratégiáját és áramlási mintáit . Ez az, amit a költség-haszon értékű technológia tesz: Több működési hasznot hoz létre a legkevésbé költséges és bonyolult alkalmazások segítségével. A többcélú POS rendszer egyéb előnyei a következők:

 • Az ügyfelek megrendelhetik saját menetrendjüket.
 • A mobil megrendelés növeli a pontosságot és a tranzakciós sebességet.
 • Az árakat módosíthatja, és egyszerűen hozzáadhatja a menüelemeket.
 • A szerverek gyorsabban tudnak megrendelni, és több időt tölthetnek az ügyfelekkel.

A digitális technológia mindig nagyszerű felhasználói élményt nyújt, de a támogató infrastruktúrát úgy kell megtervezni, hogy szerves részét képezi az étterem tervezési és szolgáltatási stratégiájának. A technológia lehetővé teszi az éttermeknek, hogy információkat oszthassanak meg több platformon és tulajdonságokon keresztül, így rengeteg adat áll rendelkezésére az új műveletek és bevételi folyamatok számára.

A technológiai probléma a probléma fele, ezért legközelebb az egyenlet másik fele - az emberi erőforrások. A munkatársak felvétele, oktatása és irányítása rendkívüli kihívásokkal jár, de a megfelelő technológiai eszközök egyszerűsíthetik és automatizálhatják a toborzási, felvételi, képzési és HR-menedzsment problémákat.

Töltse le a Waiterio éttermét
Letöltés