Essentiële Technologische Infrastructuur voor Hedendaagse Verbonden Restaurants

Essentiële Technologische Infrastructuur voor Hedendaagse Verbonden Restaurants

wijs investeren in multifunctionele technologie

Geplaatst door Michael Elkins de December 13, 2017

Er is geen digitaal commandocentrum nodig om technologie effectief te gebruiken voor de branding en promotie van je restaurant, of om klanten te trekken. Het is voor hedendaagse restaurants echter wel van cruciaal belang om de rol die technologie speelt te erkennen. Technologie omvat zowel digitale technologie als geavanceerde gadgets en apparatuur, maar dit artikel onderzoekt de digitale technologie voor restaurants. Gadgets zijn leuk, maar minder belangrijk voor de ervaren koks die altijd wel een goede oplossing kunnen vinden.

Technologie bevordert de wederzijdse communicatie met je klanten. Het biedt ook nieuwe, bruikbare inzichten voor je restaurant en verschaft alternatieve inkomstenstromen, zoals cateringdiensten. Social media platformen bieden ongeëvenaarde marketing- en promotiekansen; bijvoorbeeld het organiseren van door klanten gegenereerde fotowedstrijden, het aanmoedigen van mensen om hun vrienden uit te nodigen voor spontane bijeenkomsten en het delen van recensies, dinerfoto’s en foto’s van je kenmerkende gerechten.

Tijdens de planningsfase van het een restaurant , is het belangrijk om te overwegen wat voor soort technologische infrastructuur je nodig hebt om je restaurant te promoten. Je hebt minimaal een kassasysteem, een responsive website en beheersoftware nodig. Je kunt ook andere soorten technologie toevoegen tijdens de groei van je bedrijf, maar het is veel eenvoudiger als je vanaf het begin een stevige technologische infrastructuur opbouwt om te profiteren van alle opties voor online marketing en klantbetrokkenheid.

Het Cureren van de Klantervaring

Voor veel mensen is de klantervaring nu belangrijker dan de smaak van het eten. De klantervaring omvat alle aspecten van je restaurantbedrijf: van wederzijdse betrokkenheid tot realtime informatie over je distributieketen en het voedingsprofiel van de dingen op je menu. Daarom zijn de meeste consumenten meer geïnteresseerd in hoe ze iets kopen in plaats van wat ze kopen. Digitale technologie is essentieel voor het aanbieden van aantrekkelijke ervaringen.

Onderzoek heeft aangetoond dat restauranttechnologie de klantervaring kan verbeteren door het bestelproces te versnellen, fouten te verminderen, afleiding te bieden terwijl klanten wachten om te gaan zitten en het biedt mensen de mogelijkheid om verbinding te maken met hun favoriete sociale platformen tijdens een diner. Klanten kunnen real-time reviews van anderen lezen, persoonlijke aanbiedingen en getrouwheidsgeschenken ontvangen en snelle bestellingen aanvragen op drive-through-stations en interne bestelafdelingen. Technologische toepassingen die een succesvolle klantervaring creëren zijn onder andere:

 • Het Gebruik van Digitale Menu- en Marketingborden

  Met digitale menuborden kun je jouw bedrijf promoten, specials promoten, je klanten betrekken met real-time informatie en het menu en/of specials van de dag gemakkelijk posten of veranderen. Digitale menu’s versnellen het bestelproces en helpen om sneller uit te serveren. Als je meer dan één restaurant hebt, kun je elke locatie automatisch controleren en de berichten op meerdere schermen beheren.

  Een van de grootste voordelen van digitale borden is het vermogen om op afstand te verkopen. Je kunt er niet altijd op vertrouwen dat je werknemers de geldige ​​aanbiedingen aan elke klant herhalen. Ook kun je dingen sneller aanprijzen, cross-sell mogelijkheden inzetten en bedrijfshandelaren en alternatieve diensten promoten; zoals bezorging, catering of een mobiele foodtruck.

 • Het Uitbreiden van de Entertainment Opties

  Elk restaurant heeft een soort geluidssysteem nodig voor achtergrondmuziek. Echter bieden steeds meer bedrijven nu gespecialiseerde entertainmentopties zoals gamen terwijl je wacht, live social mediaberichten, karaoke, nieuwsverslagen en lokale toeristische informatie.

  Er bestaan ook altijd de alom aanwezige breedbeeldtelevisies voor het uitzenden van sportevenementen. Je kunt deze technologie bijvoorbeeld ook inzetten voor klanten die een verjaardag of jubileum vieren.

 • Het Bevorderen van Aansluitende Restaurant Communicatie

  Technologie biedt de mogelijkheid tot een naadloze communicatie tussen de back- en de front-of-the-house. De keuken kan de serveerders direct informeren indien een ding op het menu op is en klachten van gasten kunnen direct naar de manager worden gestuurd.

 • Tips, Trucs en Instructievideo’s van Je Chef-Kok

  Meer en meer sterrenkoks filmen kook- en receptvideo’s. Sommigen bieden kooklessen en tips voor het gebruik van culinaire apparatuur. Misschien wil je wel video- en filmtechnologie gebruiken en/of een verzameling kooklessen opbouwen.

 • Social Media Inhoud Posten in Real-Time<

  Je kunt beoordelingen, getuigenissen en informatie over verschillende keukens plaatsen op je social mediapagina’s. Live-berichten over je specialiteit van de dag kunnen klanten aanmoedigen om foto’s te maken en hun restaurantervaringen te delen.

 • Gepersonaliseerde Aanbiedingen en Kortingsbonnen

  Technologie kun je gebruiken om je bestaande klanten op de hoogte te brengen van speciale evenementen, of om hen op speciale aanbiedingen te wijzen. Ook kun je je richten op nabije mensen die hun GPS-locatie aan hebben staan.

 • Verbeterde Prestaties van de Drive-Through

  Digitale technologie biedt klanten de mogelijkheid om te bestellen voordat ze aankomen bij de drive-through, zodat transacties sneller worden afgehandeld. Klanten kunnen zo brandstof besparen omdat ze niet hoeven te parkeren en zo kunnen afhaalmaaltijden aan hen worden bezorgd wanneer het eten gereed is.

gebruik je bestaande telefoon als kassasysteem

Jouw Kassa Systeem—De Ruggengraat van Digitale Technologie

Onderzoekt toont aan dat 65 procent van de klanten de voorkeur geeft aan betaling via creditcard of bankpas voor dingen met lage kosten—zoals koffie. Echter, 90 procent van de klanten gebruikt het liefst de betaalkaart bij hogere bedragen volgens een artikel over restauranttechnologietrends die de klantervaring verbeteren. Het aanbieden van eenvoudige betaalmogelijkheden versnelt het bestel- en betaalproces, zodat je kassasysteem sneller een hogere omzet behaalt.

Helaas vragen sommige kassasystemen een grote investering in hardware zoals tablets, kassa’s en printers. Dit is de reden waarom het Waiterio Kassasysteem ideaal is voor startups en kleine tot middelgrote restaurants. Het intuïtieve en gebruiksvriendelijke systeem vereist weinig training en je personeel kan de applicatie downloaden op hun eigen telefoon. Dit zal je kapitaalinvesteringen voor het kassasysteem flink reduceren.

Je kunt relatief goedkope telefoons gebruiken om bestellingen op te nemen, bestellingen door te geven aan verschillende afdelingen, de zitplaatsen op efficiënte wijze in te delen, betalingen te accepteren en lange wachtrijen bij de kassasystemen te verkleinen. Dit stroomlijnt en vereenvoudigt de ontwerpstrategie en de stromingspatronen van je restaurant.. Dat is wat kosteneffectieve technologie teweegbrengt: het genereert meerdere operationele voordelen door gebruik van de minst dure en ingewikkelde applicaties. Andere voordelen van een multifunctioneel kassasysteem zijn onder andere:

 • Klanten kunnen bestellen gebaseerd op hun eigen planning.
 • Mobiel bestellen bevordert de nauwkeurigheid en transactiesnelheid.
 • Je kunt eenvoudig prijzen veranderen en dingen toevoegen aan het menu.
 • Serveerders kunnen sneller bestellingen opnemen en meer tijd spenderen aan de interactie met klanten.

Digitale technologie kan continu geweldige klantervaringen bieden, maar de ondersteunende infrastructuur moet ontworpen zijn als integraal onderdeel van de ontwerp- en servicestrategie van je restaurant. Technologie biedt restaurants de kans om informatie te delen via meerdere platformen en locaties, zodat je een grote schat aan data zal verkrijgen die van pas komt bij nieuwe activiteiten en inkomstenstromen.

Het technologieprobleem is slechts de helft van het probleem; dus hierna zal ik de andere helft van de vergelijking uitleggen — personeelszaken. Het inhuren, trainen en beheren van je personeel levert veroorzaakt verscheidene uitdagingen. Maar met de juiste technologische hulpmiddelen kan het werven, inhuren, trainen en oplossen van problemen op gebied van je personeelszaken worden vereenvoudigd en geautomatiseerd.

Waiterio downloaden voor uw restaurant
Download