De ce hardware POS aveți nevoie pentru afacerea dvs.?

De ce hardware POS aveți nevoie pentru afacerea dvs.?

Aflați aici totul despre diferitele echipamente de care aveți nevoie pentru afacerea dvs.

Postat de Victor Delgadillo pe 9 noiembrie 2021

Nu sunteți sigur de ce echipament POS aveți nevoie pentru afacerea dvs.?

Un POS nu mai este ceea ce era înainte - un compendiu de echipamente pentru a optimiza procesul de vânzare al unei afaceri, care în sine include diverse aspecte ale serviciului.

Totuși, asta nu înseamnă că punctele de vânzare și-au pierdut funcționalitate, ci că au fost modernizate încet pe măsură ce diferitele tehnologii avansează.

Acest lucru face, de asemenea, ca POS-ul să includă mai multe funcții decât înainte, cum ar fi integrări în rețelele sociale, vânzări online și multe altele.

În acest articol voi vorbi despre:

  • Hardware-ul diferit de care aveți nevoie pentru un POS.
  • Diferitele tipuri de echipamente de care aveți nevoie pentru anumite tipuri de afaceri.
  • Cele mai interesante inovații în sistemele POS moderne.
  • Și beneficiile de a avea echipamentele necesare în afacerea ta.

Un sistem POS este un instrument de care afacerea ta nu poate lipsi, indiferent de natura afacerii tale. Nu sunteți sigur de ce echipament aveți nevoie?

Aflați aici!

Simplitatea POS-ului modern

POS antic

Un POS modern este mai ușor, mai compact și mai estetic decât casele de marcat din anii trecuți - deși aceste case de marcat antice vă pot câștiga un dolar sau doi dacă sunt vândute.

Acest lucru se datorează faptului că ele sunt consecința unei schimbări a obiceiurilor actuale de consum, a funcțiilor cerute de clienți, datorită progreselor tehnologice în ceea ce privește hardware și software, și datorită complexității tot mai mari a afacerilor de astăzi.

Un sistem POS modern are caracteristici care îl adaptează la vârsta internetului, a smartphone-urilor și a aplicațiilor.

Prin urmare, puteți găsi funcții precum:

  • Stocarea informațiilor în cloud.
  • Integrari cu retelele sociale.
  • Integrari cu vânzări online, livrare și livrare.
  • Integrari cu cataloage online.
  • Funcții online care vă permit să vizualizați datele dvs. de afaceri de pe orice dispozitiv cu acces la internet.
  • Integrari cu campanii de marketing, canale de vânzări, marketing prin e-mail și multe altele.

În plus, poți găsi și funcții care simplifică operațiunile interne ale afacerii tale, și nu doar aspectele vizibile consumatorilor.

De exemplu, un POS poate funcționa pentru a gestiona comenzile cu integrări cu inventarul dvs., analiza performanței angajaților și multe altele.

Echipament necesar pentru un sistem POS

hardware punct de vânzare

Un sistem POS actual poate funcționa de pe un laptop, tabletă sau smartphone de orice marcă, cu orice sistem operativ, oriunde în lume, cu sau fără conexiune la internet.

Dar, principalul avantaj este că pot funcționa fără a fi nevoie de diferite piese hardware, în afară de dispozitivul principal, cum ar fi un laptop sau un smartphone.

Sigur, asta nu înseamnă că toate tipurile de afaceri pot funcționa astfel sau că nu aveți nevoie de nimic altceva. De fapt, majoritatea întreprinderilor au de obicei următoarele echipamente:

  • Cititoare de carduri : pentru a procesa plățile cu cardul de credit și debit.
  • Case de marcat : pentru a primi plăți în numerar.
  • Imprimante termice : pentru a tipări facturile pentru fiecare tranzacție.

În continuare, vă spun despre diferitele echipamente de care aveți nevoie sau le puteți folosi pentru anumite tipuri de afaceri.

Echipamente la punctul de vânzare pentru restaurante

Hardware-ul de la punctul de vânzare necesar pentru a conduce un restaurant variază. De fapt, puteți opera un restaurant cu echipamente minime, precum cele menționate mai sus.

Cu toate acestea, anumite piese de echipamente pot îmbunătăți diferite aspecte ale afacerii dvs., cum ar fi viteza serviciului.

Sistem de afișare pentru bucătărie

Un sistem de afișare în bucătărie este foarte util pentru a accelera funcționarea restaurantului tău.

De ce?

Pentru că comunicarea dintre personalul din bucătărie și serverele din restaurantul tău este vitală. Dacă aveți un KDS, vă va ajuta ca fiecare comandă luată în fața restaurantului dvs. să apară imediat în bucătărie, cu o notificare pentru ca bucătarii să înceapă să-și facă magia. Poate funcționa, de asemenea, dacă aveți un POS cu comanda automată sau meniuri fără contact cu coduri QR .

Aceste sisteme pot afișa și comenzile în așteptare, astfel încât bucătarii să facă mai puține greșeli, cum ar fi uitarea anumitor comenzi sau prelungirea timpilor de pregătire.

Acest lucru accelerează foarte mult funcționarea restaurantului dvs., îmbunătățește comunicarea personalului dvs., elimină utilizarea comenzilor scrise, reduce prezența ospătarilor în bucătărie și îmbunătățește sinergia personalului dvs.

Imprimante termice

Imprimantele termice sunt esențiale pentru tipărirea facturilor pentru clienții dvs., cecurile acestora și multe altele, ceea ce este o parte importantă a aspectului financiar și administrativ al afacerii dvs.

În plus, aceste tipuri de imprimante sunt versatile și pot fi folosite ca imprimante de comandă.

Astfel, fiecare comanda luata in fata restaurantului ajunge ca o comanda tiparita in bucatarie cu detalii specifice pentru pregatirea preparatului.

Dacă nu doriți să instalați un sistem de afișare în bucătărie, o imprimantă termică îi poate lua locul.

Cititoare de carduri wireless

cititor de carduri emis de bancă

Cititoarele de carduri wireless funcționează la fel ca cele normale.

Cu toate acestea, sunt grozave pentru că maximizează confortul oaspeților dvs., care nu trebuie să se ridice de pe scaune pentru a merge la casa restaurantului pentru a plăti.

Smartphone-uri sau tablete

Telefoanele inteligente pot fi folosite de serverele dvs. pentru a prelua comenzile cu ușurință, în loc să le luați cu un creion și hârtie.

În plus, acestea pot fi integrate cu sistemul dvs. de puncte de vânzare a restaurantului, astfel încât comenzile să fie afișate în bucătărie, fie pe un ecran, fie într-o comandă emisă de o imprimantă termică.

Hardware POS pentru magazine de vânzare cu amănuntul

Echipamentul de la punctul de vânzare pentru un magazin cu amănuntul este foarte diferit de ceea ce este necesar pentru un restaurant. Un magazin cu amănuntul și clienții săi au nevoi specifice diferite care pot fi satisfăcute doar cu anumite echipamente.

Din nou, echipamentul principal este un laptop sau un computer desktop, un cititor de carduri și o casă de marcat.

Cu toate acestea, complexitatea echipamentului crește odată cu dimensiunea afacerii.

Cititoare de coduri de bare

Atunci când o afacere are un număr mare de articole în inventar, este o idee bună să creați un cititor de coduri de bare și un sistem de etichetare.

Astfel, cunoașterea prețului produselor devine mult mai ușoară la checkout.

Cititoarele de coduri de bare cu ecran mic distribuite în întregul magazin pot fi instalate și pentru a fi utilizate de clienți.

Unele companii au ales să creeze aplicații care permit identificarea prețului anumitor produse prin citirea codurilor QR, ceea ce este convenabil pentru clienți, deoarece majoritatea oamenilor au în prezent un smartphone.

Imprimante de etichete

În magazinele de vânzare cu amănuntul, este vital să aibă imprimante de etichete pentru a gestiona inventarul.

Pentru asta, puteți folosi imprimante standard sau imprimante portabile de etichete, pentru a înregistra marfa imediat ce sosește.

Echipamente la punctul de vânzare pentru piețe

cântar electronic

Echipamentul punctului de vânzare al unei piețe sau al unui mic magazin alimentar dispune de echipamentul de bază menționat mai sus, cu scanere de coduri de bare și imprimante de etichete.

Există o singură piesă de echipament care este necesară pentru acest tip de afacere.

Cantare electronice

Cantarele analogice au fost inlocuite cu cantare digitale care sunt integrate in sistemul punctului de vanzare pentru a calcula si adauga pretul la factura finala.

Acestea accelerează semnificativ procesul de plată pentru magazinele mici sau supermarketurile.

Beneficiile de a avea afacerea dvs. bine echipată

registru antic

Beneficiile de a avea o afacere echipată cu tot ce ai nevoie sunt numeroase:

  • Procesul de vânzare este facilitat pentru angajații dvs.
  • Procesul de achiziție este optimizat pentru clienții dvs.
  • Tranzacțiile dvs. de afaceri devin mult mai rapide.
  • Este mai ușor să vă gestionați inventarul cu un sistem bun de etichetare.
  • Sunt făcute mai puține greșeli care pot duce la pierderi pentru afacerea dvs.
  • Satisfacția clienților este îmbunătățită.
  • Echipamentul potrivit facilitează instruirea personalului dumneavoastră. Cele mai bune echipe au îmbunătățit gradul de utilizare pentru a facilita integrarea noilor angajați.

Cu toate acestea, după cum veți citi mai jos, este posibil ca cea mai importantă piesă hardware să nu facă parte din afacerea dvs.

Integrarea Hardware-ului Clientului in Procesul de Vanzari

Tabletă și smartphone

În întreaga lume, consumatorii sunt din ce în ce mai implicați în procesul de cumpărare și vânzare a mărcilor și companiilor lor preferate.

În prezent, procesul de vânzare nu începe în magazin, dar poate începe oricând cu magazinele online și un smartphone.

Prin urmare, smartphone-ul (și alte dispozitive mobile) și toate posibilitățile sale — și cele care sunt încă în dezvoltare — sunt cele mai mari inovații de care poți profita pentru afacerea ta.

Crearea unui sistem de puncte de vânzare care este interactiv și care interacționează cu clienții vă poate ajuta în multe feluri.

De exemplu, crearea de aplicații pentru magazinul dvs., crearea de cataloage virtuale, crearea de pagini web, integrarea metodelor de plată precum NFT, Apple pay și chiar utilizarea realității augmentate vă poate face afacerea și tehnologia acesteia să iasă în evidență.

Care este cel mai important aspect al punctului dvs. de vânzare?

Deși hardware-ul este vital, cea mai importantă parte a unui sistem punct de vânzare este, de fapt, software-ul .

Cu ajutorul software-ului, puteți integra toate diferitele echipamente menționate în această listă.

În plus, odată cu evoluția obiceiurilor de consum, funcțiile online capătă mai multă importanță.

Software-ul POS potrivit poate digitiza cu ușurință afacerea dvs., poate integra procesul de vânzări cu strategia dvs. de marketing și poate maximiza acoperirea magazinului dvs.

Sigur, asta nu înseamnă că hardware-ul este mai puțin important, așa că cumpărarea echipamentului potrivit pentru afacerea dvs. vă va ajuta să o conduceți.

Ți-ai echipat bine afacerea?

Creșteți-vă afacerea cu alimente cu Waiterio POS

Alăturați-vă 40.000 de restaurante folosind sistemul de punct de vânzare waiterio

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Descărcare gratuită

Articole recente