8 sfaturi pentru succesul noului restaurant

8 sfaturi pentru succesul noului restaurant

sfaturi de afaceri pentru noi proprietari de restaurante

Postat de Michael Elkins pe November 21, 2017

Noii proprietari de restaurante, taverne, restaurante de cartier și alte afaceri legate de alimente au multe abordări diferite ale bucătăriei și creând o atmosferă atrăgătoare pentru clienții lor. Cu toate acestea, prima regulă se aplică întotdeauna tuturor operațiunilor culinare - desfășurați o afacere. Indiferent cât de mult îți place mâncarea, gătirea sau interacțiunea cu clienții, trebuie să gestionezi operațiunea cu practici bune de afaceri pentru a reuși.

Cele mai bune restaurante fac ca serviciul alimentar să pară ușor, deoarece proprietarii sau managerii se pregătesc ca și cum ar intra în luptă. Misiunea este de a oferi o experienta extraordinara fiecarui client, care include generarea unei ambiante de sala de mese dreapta, incurajarea camaraderiei printre invitati si livrarea de mancare minunata. Opt sfaturi pentru gestionarea noii dvs. afaceri includ următoarele recomandări:

1. Cercetarea aspectelor de afaceri ale deschiderii unui nou restaurant

Există multe detalii de afaceri pe care trebuie să le planificați înainte de a deschide ușile și nu este posibil să le acoperiți pe toate într-un post general - în special acelea care se aplică oriunde în lume. Cu toate acestea, costurile și locația sunt critice peste tot. Va trebui să cercetați cerințele legale de deschidere a acestui tip de afacere pe care intenționați să o desfășurați. Unele dintre aspectele cheie ale cercetării includ:

 • Ce asigurare este necesară și ce se recomandă pentru operațiunea dvs. particulară?
 • Ce permisiuni, licențe și înregistrări sunt necesare, cum ar fi obținerea autorizației de colectare a impozitelor de vânzări, de acordare a licențelor de sănătate, de înregistrare pentru a servi alcoolul și de înregistrare la agențiile guvernamentale?
 • Software-ul ERP și CRM poate automatiza multe sarcini și crește vânzările, deci trebuie să decideți dacă să vă automatizați afacerea sau să o gestionați manual.
 • Cum veți gestiona sarcinile dvs. de contabilitate, salarizare și raportare?
 • Ce probleme de securitate vi se va confrunta?
 • Veți servi alcool, vin și / sau bere? Cum veți asigura respectarea reglementărilor și va preveni datoriile?

2. Alegerea unei teme și a unui concept culinar

Alegerea unei teme, a unei concepte și a unei declarații de misiune, care vor fi recunoscute, vă va ajuta să vă atrageți profilul preferat al clienților, indiferent dacă este vorba de un restaurant casual, de un club urban, de pasionații de sport, de rezidenți, de familii, de cunoscători de alimente sau de mulțimea de afaceri.

3. Promovarea afacerii dvs. pe medii sociale

Întreprinderile din domeniul alimentar de astăzi se confruntă cu noi provocări pentru a încuraja trimiterile de tip word-of-mouth, care au reprezentat o bază pentru restaurante de generații. Aceste recomandări sunt adesea făcute digital astăzi, iar clienții consultă site-urile de revizuire a mesei, social media și platforme terțe pentru a decide unde vor lua masa. De aceea afacerea dvs. ar trebui să stabilească o prezență online puternică.

4. Oferirea de opțiuni de comandă prietenoase cu clienții

Clienții de astăzi deseori caută unități de luat masa pe telefoanele lor, așadar postarea meniului online este critică. Stabilirea unei zone speciale pentru plasarea comenzilor de ieșire poate, de asemenea, eficientiza operațiunile și accelera serviciile.

Mai mulți restauratori oferă acum opțiuni de comenzi extinse cum ar fi preluarea comenzilor prin Internet, comenzi telefonice și comenzi la mese. Cu cât mai multe modalități pe care clienții le pot comanda, cu atât veniturile vor crește mai rapid.

5. Menținerea curentului cu tendințele culinare și de marketing

Mulți proprietari noi au în minte un concept culinar clar, dar pentru a repeta prima regulă, operația dvs. culinară este o afacere. La un nivel foarte bun, succesul afacerii dvs. va depinde de satisfacerea unei game largi de clienți, deoarece petreceri de mese includ persoane cu diferite gusturi.

Asta înseamnă că un restaurator savvy va include produse cu prețuri diferite, alternative sănătoase de luat masa și comenzi speciale pentru patronii cu diete speciale.

Tendințele dineuoase evoluează rapid, iar mesetele de astăzi necesită adesea meniuri mai sănătoase, pregătiri personalizate și informații despre locul în care provine alimentele. Trendul de la o fermă la alta este important, așa că încercați să găsiți furnizori locali atunci când este posibil. Ar trebui să cercetați tendințele culinare naționale, internaționale și locale pentru a găsi cele mai bune opțiuni pentru conceptul dvs., spațiu și profilul clientului.

Aflați ce opțiuni de luat masa sunt disponibile în zona dvs. și încercați să creați un meniu care rezonează cu localnicii, dar oferă ceva unic pe care concurenții dvs. nu îl oferă sau nu îl vor oferi.

6. Crearea unei operațiuni organizate

Sala de mese - indiferent de conceptul de bucătărie sau mese - funcționează adesea pe o marjă de profit subțire, deci este esențial să controlați inventarul, deșeurile, furtul, dimensiunile porțiunilor și gestionarea defectuoasă. Fiecare articol din meniul dvs. trebuie să fie defalcat în funcție de ingrediente și prețat în funcție de prețurile curente. Creșterile treptate ale prețurilor pot transforma în mod eficient obiectele profitabile în articole care pierd bani dacă nu vă actualizați în mod regulat costurile. Creșterile mici ale prețurilor sunt mai ușor de acceptat de clienți decât creșterile mai mari și rare ale prețurilor.

Minimizarea deșeurilor vă afectează în mod direct afacerea, deoarece fiecare bucată de deșeuri vă reduce direct profitul. Este imposibil să evitați toate deșeurile, dar este esențial să monitorizați situația pentru a afla cum sunt generate deșeurile. Dacă bucătarii, bucătarii sau personalul din bucătărie fac prea multe greșeli sau porții care sunt prea mari, este necesară o acțiune corectivă.

Organizarea operațiunii dvs. poate face ca afacerile marginale să fie profitabile și întreprinderile cu un profit maxim să fie extrem de profitabile. Organizația în derulare este esențială deoarece tendințele culinare evoluează atât de rapid. De aceea, contabilitatea corectă, gestionarea eficientă a inventarului, controlul porțiunilor și detectarea deșeurilor și furtului sunt atât de importante.

Tehnicile proactive de gestionare pot, de asemenea, reduce costurile de salarizare prin programarea mai eficientă a angajaților și a personalului de formare încrucișată, astfel încât să fie necesare mai puțini lucrători.

7. Gestionarea FOH și BOH Staff

Personalul de conducere este adesea cea mai mare problemă în curs de desfășurare cu care se va confrunta un restaurator. De aceea este important să stabiliți un lanț de comandă atât pentru front-of-the-house (FOH) cât și pentru casa din spate (BOH). Restauratorii reușesc să înțeleagă că membrii personalului lor sunt critici, deoarece aceștia interacționează direct cu clienții și își pregătesc mâncarea.

Nevoile de personal vor fluctua în funcție de sezon, evenimente speciale, vreme, festivaluri locale, numărul de turiști și alți factori. Găsirea și instruirea personalului potrivit, angajarea personalului sezonier și organizarea de lucrători temporari în situații de urgență ar putea fi necesare pentru a construi o afacere culinară de succes.

Există, de asemenea, detaliile tehnice ale salariilor, prestațiilor, asigurărilor de sănătate și planificării. Contactați asociația locală de restaurante pentru sfaturi privind planificarea, gestionarea salarizării și respectarea cerințelor de reglementare a angajaților.

8. Crearea de fluxuri alternative de venituri

Numărul de locuri, rata cifrei de afaceri și viteza de îndeplinire a comenzilor clienților limitează adesea operațiunile de servicii alimentare și potențialul lor de venit. De aceea, atât de mulți antreprenori alimentari creează alte fluxuri de venit pentru afacerile lor. Acestea includ:

 • Servicii de catering la domiciliu și în afara acestuia
 • Ordine de transmisie
 • Mâncăruri pregătite anterior pentru preluarea rapidă, cum ar fi prânzuri în cutie, sandwich-uri etc.
 • Produse alimentare îmbuteliate, conservate și ambalate
 • Servicii de livrare
 • Cărucioare pentru alimente operate de restaurant
 • Vânzări de mărfuri care ar putea include materiale și echipamente culinare, îmbrăcăminte cu logo-ul companiei, articole turistice și articole sportive locale
 • Gazduire partide, întâlniri și evenimente speciale, cum ar fi alimente și degustări de vin
 • Alimente pentru a circula în diferite cartiere și pentru a vă lărgi
 • Vânzări de mărfuri care ar putea include materiale și echipamente culinare, îmbrăcăminte cu logo-ul companiei, articole turistice și articole sportive locale
 • Vânzare de produse de patiserie, deserturi și pâine

Acestea sunt doar câteva din zonele critice pe care trebuie să le iei în considerare la deschiderea unui nou restaurant. Nu puteți face totul singur, deci va trebui să puneți în practică sisteme contabile și software pentru a automatiza păstrarea înregistrărilor, completarea rapoartelor și monitorizarea performanțelor afacerii.

Este important să se identifice membrii personalului competent care să delege responsabilitățile de conducere atât în ​​fața cât și în spatele casei. Bine ați venit în blogul Restaurant Success, unde veți găsi informații importante despre deschiderea și gestionarea afacerii dvs.

Descărcați Waiterio For Your Restaurant
Descarca