Sfaturi pentru gestionarea deschiderii Grand Restaurantului

Sfaturi pentru gestionarea deschiderii Grand Restaurantului

deschideri de mare succes generează afaceri repetate

Postat de Michael Elkins pe January 22, 2018

Deschiderea mare a restaurantului dvs. ar putea fi mai importantă decât credeți, mai ales dacă este o operațiune relativ ridicată. Majoritatea restauratorilor simt că pot corecta problemele în timp ce merg, și asta este adevărat într-o oarecare măsură. Cu toate acestea, dacă publicați un eveniment de mare deschidere dezorganizat, lipsit de personal și dezamăgitor, ați putea pierde acel beneficiu critic de a face o impresie bună. Dacă deschiderea dvs. are succes, puteți valorifica succesul dvs. prin atragerea de numeroase referințe și repetarea afacerii.

Aspectele critice ale gestionării deschiderii restaurantului dvs. sunt atât de importante încât majoritatea restaurantelor fac o încercare de funcționare cu o deschidere moale. Dacă deschiderea dvs. este atât de aglomerată încât serviciul este lent sau produsele alimentare nu sunt la par, mulți clienți nu vă vor oferi oa doua șansă. Sfaturi pentru o mare deschidere de succes includ:

 • Programarea unui număr mare de personal

  Nu este esențial să simplificați modul de plată în timpul evenimentului de deschidere. Programați suficient personal pentru a vă oferi redundanță. S-ar putea să doriți să programați mai mulți "plutitori" care sunt încrucișați pentru a lucra în mai multe domenii-cheie.

 • Formarea angajaților dvs.

  Personalul dvs. ar trebui să știe unde este totul, să fie familiarizat cu meniul și cu experiență în utilizarea sistemului POS.

 • Încurajarea unei etici de muncă puternică

  Proprietarii și managerii ar trebui să fie foarte vizibili. Deși este important să interacționezi cu clienții, managerii ar trebui să pună mult timp în spatele scenei pentru a se asigura că lucrurile se desfășoară fără probleme. Viitorul tău depinde de cât de bine îți administrezi primele zile, deci nu te lua leneș.

 • Invitarea prietenilor și a familiei

  Invitarea prietenilor, a membrilor familiei și a asociaților care vă doresc cu mult înainte de deschiderea oficială poate oferi informații valoroase pentru ziua cea mare.

 • Solicitarea comercianților locali

  Puteți obține un mare bang promoțional solicitând comercianților locali să vă promit meniul sau să participe la o întâlnire și să vină la barul dvs. seara.

 • Publicitate în Social Media

  Folosiți media socială pentru a crea interes pentru restaurantul dvs. prin postarea unei serii de articole. Acest conținut promoțional ar putea include explicarea diferitelor bucătării, oferind în spatele scenei aspectul restaurantului și promovarea experienței personalului dvs.

Organizarea unei deschideri ușoare a restaurantului

Deschiderea moale poate împiedica copleșirea cu mai multă afacere decât sunt pregătiți de personalul tău. În timpul săptămânii sau a două înainte de deschiderea mare, personalul dvs. poate rezolva probleme operaționale în timp ce trece la capacitate maximă. În acest timp, puteți regla funcționarea bucătăriei dvs., puteți vedea dacă posturile dvs. au nevoie de retehnologizare, actualizați meniul utilizând principiile ingineriei de meniu și perfecționați modelele fluxului de lucru pentru a diminua congestionarea. Alte beneficii de deschidere ușoară includ:

 • Luarea deciziilor finale cu privire la decorul și setările mesei
 • Familiarizarea serverelor de personal, a barmanilor și a personalului din bucătărie cu meniul, timpii de gătit, tacticile de mise en place, tehnicile de placare și strategia de menținere a hranei
 • Personalul de instruire în ceea ce privește gestionarea clienților, sugestii sugestive de vânzare și operarea sistemului POS
 • Familiarizarea tuturor cu unde se află toate lucrurile, cum ar fi plăci, argintărie, condimente etc.

Deschiderea ușoară este un moment ideal pentru a invita oaspeți speciali, printre care influențatori sociali, celebrități locale, recenzori de produse alimentare, reporteri și părți interesate de restaurant. Dacă sunteți nervos, invitați oameni pe care îi cunoașteți pentru a solicita critici constructive.

veniți, suntem deschiși

Marele dvs. deschidere poate deveni un magnet publicitar

Desfășurarea unei deschideri formale vă aduce restaurantul sau barul în atenția știrilor locale și a mass-mediei, generând publicitate, aprinzând curiozitatea și branding-ul conceptului dvs. de restaurant în mintea potențialilor clienți. Publicitatea pe care o primiți depășește data sau datele promoțiilor de deschidere - oaspeții invitați se vor simți privilegiați pentru a fi incluși, iar cei care vă plac profilul culinar vor face planuri de vizitare în viitorul apropiat, chiar dacă nu participă deschidere. Clienții mulțumiți vor reveni.

Marele Idei de promovare

Ideile promoționale pentru marea dvs. deschidere ar putea include decorațiuni speciale, platouri de prelevare a probelor, stimulente pentru bounce-back, divertisment live și colaborare cu alți comercianți locali sau festivaluri de oraș. Dacă vă aflați într-o zonă artistică, puteți invita artiști și fotografi locali să-și afișeze activitatea. Dacă există un festival local, puteți crea o cabină în aer liber pentru a oferi câteva dintre elementele de meniu. De asemenea, ați putea să vă asociați cu o organizație de caritate locală în timpul deschiderii și să donați o parte din venituri. Puteți distribui probele în fața restaurantului pentru a atrage clienții. Semnele de exterior, semnele digitale și bannerele pot genera o mulțime de publicitate.

Indiferent de strategia dvs. de promovare, amintiți-vă că produsele alimentare și serviciile ar trebui să fie considerațiile cele mai importante. Instagram oferă o aplicație gratuită pentru a adăuga fotografii și videoclipuri pe site-ul dvs. web și în paginile sociale. Luați o mulțime de fotografii în timpul marii deschideri pentru a fi utilizate în mai multe campanii promoționale și încurajați clienții să își împărtășească fotografiile și comentariile.

Marketingul evenimentului dvs. de mare deschidere

Deschideri de mare nevoie de o afacere bună de marketing, chiar dacă este făcut simplu. S-ar putea să vizați persoane din vecinătate cu pliante sau cu poștă directă, dar dacă restaurantul dvs. are putere de tragere, veți dori să comercializați către un public mai larg din oraș sau chiar dincolo de acesta. Îmbinarea grupurilor de afaceri locale - cum ar fi Camera de Comerț locală, Business Networking International , cluburile rotative și organizațiile antreprenorilor, vă pot ajuta să construiți relații strategice cu potențialii clienți prin intermediul rețelelor.

Planificarea unui orar pentru deschiderea dvs.

Este important să vă organizați deschiderea astfel încât să se potrivească cu conceptul dvs. și publicul țintă. Puteți să vă deschideți în liniște înainte de evenimentul de deschidere a mărimilor, pentru a elabora liniile operaționale care afectează fiecare restaurant. În acest timp, puteți organiza evenimente private de degustare a vinului și alimentelor, puteți distribui meniuri eșantion, puteți posta meniul online și puteți distribui fluturași la puncte de vânzare apropiate. Calendarul dvs. poate include aceste activități de lansare înainte de lansare:

 • Invită-ți prietenii pentru o degustare preliminară și informală în bucătărie.
 • Cercetați factorii de influență locali, platformele de social media utilizate de publicul vizat și grupurile de afaceri din zona dvs.
 • Construiți-vă site-ul și conectați-vă la site-uri respectate și autoritare.
 • Proiectați-vă sigla, alegeți culorile companiei și proiectați orice grafică pe care intenționați să o utilizați.
 • Creați kituri de presă profesioniste cu meniuri de probă, informații culinare, biografii bucătar și alte detalii.
 • Alegeți o dată de deschidere care să permită obținerea tuturor permiselor necesare, finalizați construcția și mențineți o deschidere moale.

Considerații privind tehnologia și personalul

Construirea unei infrastructuri tehnologice pentru restaurantul dvs. este esențială în industria ospitalității competitive de astăzi. Nu vă puteți permite să ignorați actualitatea managementului restaurantelor și realitățile de marketing. Comenzile dvs. nu trebuie să fie scrise manual de servere și probabil că nu ar trebui să programați angajații pe o tablă albă sau o foaie de hârtie de grafică. Inventarul nu trebuie urmărit pe hârtie. Aplicațiile software simplifică foarte mult activitățile zilnice de gestionare și oferă perspective care simplifică restaurantul și împiedică furtul și deșeurile.

Obținerea unui sistem POS poate simplifica ordonarea, transmiterea comenzilor către stațiile corespunzătoare, efectuarea plăților prin card de credit și urmărirea vânzărilor. Veți avea întotdeauna o copie a fiecărei comenzi și a unei vânzări pentru a fi comparată cu încasările zilei. Veți putea, de asemenea, să urmăriți vânzările după ora din zi, tipul de alimente și alte criterii, care sunt informații de afaceri valoroase.

Aproximativ 80% din restaurantul de astăzi utilizează aplicații tehnologice, cum ar fi software CRM și ERP, iar mulți folosesc și sisteme de comandă și rezervare online. Aproximativ 49% din toate restaurantele oferă opțiuni de plată mobilă, deci un sistem POS este esențial dacă nu doriți să pierdeți afacerea de la majoritatea clienților care utilizează plastic.

Încercați să vă înscrieți angajații în succesul de deschidere, încurajând mândria lor cu imagini, biografii și concursuri. Asigurați-vă că îi antrenați temeinic, dați-le instrumentele de care au nevoie pentru a reuși și lăuda-le bine când fac o treabă bună.

Depășește așteptările

Oamenii se așteaptă la ceva special în restaurantul mare, așa că încercați să depășiți așteptările lor. Dacă veți reuși, veți fi pe cale să construiți o bază de clienți, încurajând publicitatea cu cuvânt-gură și generând medii locale favorabile și buzunar pe Internet.

Descărcați Waiterio For Your Restaurant
Descarca