Hoeveel kost het?Alle restaurants zijn voorzien van een gratis plan waarmee maximaal 100 orders (tafels geserveerd) per maand.

Om meer bestellingen op te nemen, moet u zich abonneren op een maandelijkse betaling plan.

U kunt te weten komen over de maandelijkse plannen beschikbaar voor uw geld door naar https://app.waiterio.com/plans na ingelogd.

U kunt bekijken, abonneren, afmelden, upgraden en downgraden van elk plan op uw eigen vanuit de Waiterio app door de volgende stappen:

  1. Open Waiterio app en login
  2. Schuif naar rechts tot u het tabblad RESTAURANT bereiken
  3. Tik op Subscription
  4. U vindt er alle beschikbare plannen voor andere valuta zien?
  5. U kunt zich abonneren / annuleren / upgraden / downgraden naar een plan door te klikken op de groene / rode knop aan de onderkant van elk plan

Hoe worden bestellingen per maand geteld:

Elk plan kan een bepaalde een berg van bestellingen per maand. Slechts één order wordt geteld voor elke tafel geserveerd. Met andere woorden, als je items toe te voegen aan een bestaande order is zal niet toenemen de orders tellen.

Evenementen en seizoensgebonden / tijdelijke locaties

Als u van plan bent Waiterio gebruiken voor specifieke gebeurtenissen of slechts voor enkele maanden van het jaar kun je gewoon abonneren op een plan en vervolgens afmelden op uw eigen wanneer de gebeurtenis / seizoen is afgelopen. Al uw gegevens worden bewaard en bent u in staat om opnieuw te schrijven aan het begin van het volgende seizoen zal zijn.

Automatische Vernieuwing

Elk abonnement wordt gefactureerd op dezelfde dag van de maand, wanneer het abonnement begonnen. Dus als u geabonneerd bent op een plan op 19 augustus, wordt u gefactureerd voor de volgende maand op 19 september, 19 oktober ...

U bent verantwoordelijk voor het afmelden van uw huidige betaalde plannen als je stopt met het gebruik Waiterio. U kunt zich afmelden / downgrade op elk plan direct vanuit de app.

  1. Open Waiterio app en login
  2. Schuif naar rechts tot u het tabblad RESTAURANT bereiken
  3. Tik op Subscription
  4. U vindt alle beschikbare plannen zien en uw huidige plan zal een huidige plan label geschreven aan de top te hebben.
  5. Klik op de rode knop CANCEL om uw abonnement op te zeggen

Betaalmethoden

We accepteren alleen kaartbetalingen via de Waiterio-app.

We accepteren GEEN PayPal-overschrijvingen of andere soorten overschrijvingen. Alle prijzen zijn zichtbaar in de app en er kan niet over worden onderhandeld.

Adres

Waiterio LLC

30 N Gould St

Ste N

Sheridan, WY 82801

USA

Neem contact op

info@waiterio.com

Volg ons

Meer links

PrivacybeleidAlgemene Voorwaarden

auteursrechten @ Waiterio 2013 - 2022