Δίνοντας στους πελάτες του εστιατορίου δωρεάν Wi -Fi

Δίνοντας στους πελάτες του εστιατορίου δωρεάν Wi -Fi

Οι επιχειρήσεις τροφίμων προσφέρουν εκτενώς δωρεάν υπηρεσίες WiFi

Δημοσιεύτηκε από Michael Elkins την 18 Ιουνίου 2018

Τα οφέλη από την προσφορά δωρεάν Wi -Fi στους πελάτες του εστιατορίου σας είναι τόσο θετικά που είναι αδιανόητο να μην το κάνετε. Mightσως θυμάστε ότι το φαγητό στο εστιατόριο είναι μια κοινωνική εμπειρία και όχι μόνο εκπλήρωση της επιθυμίας για φαγητό. Οι άνθρωποι θέλουν μια ισχυρή κοινωνική σύνδεση ενώ τρώνε. Ορισμένοι εστιάτορες - ειδικά αυτοί με περιορισμένη χωρητικότητα καθισμάτων - ανησυχούν ότι οι ρυθμοί εναλλαγής τραπεζιών θα επιβραδυνθούν ενώ οι άνθρωποι περνούν μεγάλες περιόδους στα τηλέφωνα και τις συσκευές τους. Ωστόσο, η έρευνα δείχνει ότι αυτοί οι φόβοι είναι αβάσιμοι. Οι άνθρωποι επιλέγουν εστιατόρια που προσφέρουν δωρεάν Wifi, έτσι ώστε να μπορούν να προλάβουν χωρίς να χρησιμοποιήσουν όλα τα δεδομένα τους

Οι πελάτες που μένουν περισσότερο ξοδεύουν περισσότερα χρήματα

Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Smallbiztrends.com , μόνο λίγοι πελάτες θα κυκλοφορούν για ώρες στο Διαδίκτυο χωρίς να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα. Περίπου το 62% των επιχειρήσεων ανέφεραν ότι οι πελάτες έμειναν περισσότερο και το 50% αυτών ξόδεψε περισσότερα χρήματα. Αυτό δεν καλύπτει καν πόσοι άνθρωποι δεν θα δειπνήσουν αν δεν προσφέρετε Wifi.

Τρόποι που ωφελεί το εστιατόριο σας από την προσφορά δωρεάν Wi -Fi

Είναι ένας συνδεδεμένος κόσμος και η προσφορά σας δωρεάν Wifi είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια καμπάνια μάρκετινγκ για να προσελκύσετε επισκέπτες και επιχειρήσεις να επωφεληθούν από μια δωρεάν σύνδεση στο Διαδίκτυο. Οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να προγραμματίσουν γεύματα εργασίας, δείπνα και επαγγελματικές συναντήσεις. Άλλα οφέλη του δωρεάν Wifi περιλαμβάνουν:

  • Το Wifi οδηγεί επιχειρήσεις εντός και εκτός

    Το Outdoor Wifi μπορεί να απαιτεί κάποια ειδική τεχνολογία, αλλά η ύπαρξη συνδέσεων οπουδήποτε κοντά στις εγκαταστάσεις μπορεί να επιτρέψει τη λήψη παραγγελιών σε υπαίθρια τραπέζια, την πώληση προϊόντων σε εξωτερικούς χώρους xxx και να επιτρέψει στους πελάτες να κάνουν γρήγορες κρατήσεις για οποιοδήποτε διαθέσιμο τραπέζι κατά τη διάρκεια πολυάσχολου χρόνου.

  • Μπορείτε να μάθετε πολλές λεπτομέρειες για τους πελάτες σας

    Οι πελάτες σας μπορούν να αποκαλύψουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τον εαυτό τους ενώ βρίσκονται στο διαδίκτυο. Μπορείτε να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τις κοινωνικές τους συνήθειες για τη βελτίωση των σχέσεων, να επιλέξετε αποτελεσματικές πλατφόρμες για διαφήμιση και να εξατομικεύσετε μηνύματα μάρκετινγκ. Απλώς ενημερώστε τους πελάτες σας ότι το δίκτυο συλλέγει cookie για την εμφάνιση σχετικών διαφημίσεων.

  • Οι πελάτες μπορούν να δημοσιεύουν άμεσα κριτικές και εικόνες

    Η συνδεδεμένη γενιά μπορεί να στείλει φωτογραφίες του φαγητού σας στο Instagram και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορούν επίσης να δημοσιεύουν κριτικές στο Yelp και σε άλλους ιστότοπους κριτικών τρίτων. Μπορείτε να ενθαρρύνετε αυτήν τη συμπεριφορά απονέμοντας μια ευκαιρία για δωρεάν γεύμα σε όποιον δημοσιεύσει μια φωτογραφία με ένα hashtag.

  • Οι επισκέπτες μπορούν να συνδεθούν με φίλους και να τους προσκαλέσουν στο πάρτι

    Οι αυτοσχέδιες συγκεντρώσεις φίλων ή επιχειρηματικών συνεργατών είναι εύκολο να οργανωθούν όταν παρέχετε στους πελάτες σας δωρεάν Wifi.

  • Το Wi -Fi αυξάνει την ικανοποίηση των επισκεπτών

    Οι συνδεδεμένοι πελάτες είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο πιθανό να επιστρέψουν.

  • Προσελκύστε μεγάλες ομάδες

    Οι ομάδες εργασίας είναι όλο και πιο συχνές σε εστιατόρια που προσφέρουν Wi -Fi. Η προσέλκυση μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων ανοίγει ευκαιρίες για τροφοδοσία, ιδιωτικά πάρτι και παραδόσεις τροφίμων.

  • Κρατήστε τους πελάτες ευχαριστημένους όσο περιμένουν

    Το Wifi μπορεί να διασκεδάσει όσους βρίσκονται στη λίστα αναμονής ενώ περιμένουν.

  • Προωθήστε το εστιατόριό σας ως κοινοτικό κόμβο

    Μια σύνδεση Wifi καθιστά δυνατή την προβολή του εστιατορίου σας ως κοινοτικού κόμβου για αθλητικούς συλλόγους, δείπνα ομάδων, ομάδες εκκλησιών και άλλους κοινοτικούς οργανισμούς. Youσως σκεφτείτε να φιλοξενήσετε έναν περιστασιακό έρανο για την ενίσχυση των δεσμών.

  • Προωθήστε την επιχείρησή σας για ιογενή αποτελέσματα

    Δεν γίνεται κάθε δημοσίευση viral και προσελκύει εκατομμύρια οπαδούς, αλλά δεν το χρειάζεστε. Το Social Wifi επιτρέπει στους πελάτες σας να μοιράζονται φωτογραφίες και να δημοσιεύουν κριτικές. Εάν κάθε πελάτης έχει 100 φίλους, μπορεί να λάβετε το 10% από αυτούς για να ελέγξουν το εστιατόριό σας αφού λάβετε παραπομπές.

Είναι σημαντικό να λάβετε τεχνικές συμβουλές από τον πάροχο Wifi. Υπάρχουν τρόποι για να ρυθμίσετε ξεχωριστά σημεία πρόσβασης για τους πελάτες και το επιχειρησιακό σας σύστημα, έτσι ώστε να μην μπορεί να παραβιαστεί το λειτουργικό σας σύστημα.

ο πελάτης διαδίδει τη λέξη για τα καλύτερα πιάτα του εστιατορίου σας στα κοινωνικά μέσα

Παροχή τεχνολογικής υποδομής για το σύστημα POS σας

Ορισμένα συστήματα σημείου πώλησης μπορούν να λειτουργήσουν στο Wifi . Αυτό απλοποιεί και ενοποιεί τις τεχνολογικές σας ανάγκες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Wifi για να επιτρέψετε στους διακομιστές σας να χρησιμοποιούν τα δικά τους τηλέφωνα για να λαμβάνουν παραγγελίες και να δέχονται πληρωμές στο τραπέζι. Αυτό μειώνει το κόστος υλικού σας. Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια, μπορείτε να ελέγξετε ένα τηλέφωνο εταιρείας σε κάθε διακομιστή για να διαχειριστείτε αυτές τις ευκολίες.

Είναι σημαντικό να αποκτήσετε μια ισχυρή σύνδεση - η προσφορά Internetντερνετ δεν είναι καλύτερη από μια αργή ή αναξιόπιστη σύνδεση - ειδικά εάν χρησιμοποιείτε το POS Wifi για κινητά. Μπορείτε να θεωρήσετε το κόστος του Διαδικτύου σας ως μια επένδυση κεφαλαίου για βασικές λειτουργικές υποδομές .

Περιορισμός χρήσης Wifi σε πολυάσχολα εστιατόρια

Δυστυχώς, μερικοί άνθρωποι απλά θα παραγγείλουν καφέ ή άλλο ποτό και θα επωφεληθούν από την προσφορά σας. Αυτό είναι απλώς το τίμημα της επιχειρηματικής δραστηριότητας - μερικοί άνθρωποι κάθονται και διαβάζουν και άλλοι κρέμονται γύρω από τον πάγκο για να μιλήσουν με εξυπηρετικούς διακομιστές ή μπάρμαν. Μερικοί άνθρωποι πηγαίνουν στο μπάνιο χωρίς να αγοράσουν τίποτα.

Μπορείτε να εκτυπώσετε έναν κωδικό πρόσβασης Wifi για κάθε πώληση που επιτρέπει τη χρήση δωρεάν Internet μόνο για μία ώρα. Αυτό εγγυάται ότι κάθε πελάτης πρέπει να κάνει μια αγορά πριν χρησιμοποιήσει το Wifi. Πολλές εταιρείες λογισμικού προσφέρουν βοήθεια για τη διαχείριση της πρόσβασης Wifi.

Μπορείτε να ρυθμίσετε μια ασύρματη περίμετρο για να ρυθμίσετε με ακρίβεια το εύρος της σύνδεσής σας και να αποτρέψετε τα άτομα να χρησιμοποιούν το Wifi εκτός του εστιατορίου σας. Εάν είστε απασχολημένοι όλη την ημέρα και υποφέρετε από αργό κύκλο εργασιών επειδή οι άνθρωποι κάνουν κατάχρηση της δωρεάν προσφοράς σας, μπορείτε εύκολα να περιορίσετε τη χρήση Wifi.

Προσωπική σημείωση: Δεν συνιστώ τον περιορισμό της χρήσης του Wifi για πελάτες που πληρώνουν, εκτός εάν γίνει απολύτως απαραίτητος για τα έσοδα. Οι πελάτες μπορούν να προσβληθούν. Όταν δούλευα για τον άνθρωπο που μου πούλησε τελικά το εστιατόριο του, συχνά συζητούσε να βάλει μια πινακίδα στα τραπέζια: «Δεν τρως στις βιβλιοθήκες, οπότε μην διαβάζεις εδώ». Δεν το κάναμε ποτέ αυτό γιατί μισούσα την ιδέα. Ως αδηφάγος αναγνώστης, θα είχα πολύ προσβληθεί. Παρεμπιπτόντως, το τοπικό μου σύστημα βιβλιοθήκης επιτρέπει πλέον στους επισκέπτες να τρώνε. Κάποιος έχει ακόμη και καφετέρια. Δώστε στους ανθρώπους αυτό που θέλουν και παρακολουθήστε την επιχείρησή σας να αναπτύσσεται.

Μπορείτε να είστε τοπικός ήρωας για άτομα που έχουν περιορισμένα σχέδια δεδομένων για τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν tablet και φορητούς υπολογιστές για επαγγελματικούς λόγους δυσκολεύονται να εργαστούν σε ορισμένα μέρη λόγω ανισόπεδων χώρων εργασίας, κακών συνδέσεων στο Διαδίκτυο και περιβαλλοντικών περισπασμών. Η προσφορά δωρεάν Internet σε ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον είναι ένας ιδανικός τρόπος για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες εστιατορίων και να δημιουργήσετε πίστη στο εμπορικό σήμα σας.

Αναπτύξτε την επιχείρηση τροφίμων σας με το Waiterio POS

Γίνετε μέλος 40.000 εστιατορίων χρησιμοποιώντας το σύστημα σημείων πώλησης

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Πρόσφατα Άρθρα