Γενικές φορολογικές συμβουλές για επισκευαστές παγκοσμίως

Γενικές φορολογικές συμβουλές για επισκευαστές παγκοσμίως

ελαχιστοποιήστε τη φορολογική επιβάρυνσή σας με το σχεδιασμό

Δημοσιεύτηκε από Michael Elkins την 27 Φεβρουαρίου 2018

Στα σημερινά εστιατόρια, δεν αρκεί να αναβοσβήνουμε την τελευταία στιγμή για να βρούμε όλες τις διαθέσιμες φορολογικές ελαφρύνσεις. Ανεξάρτητα από το ποια φορολογική δικαιοδοσία είναι το εστιατόριο ή τα εστιατόρια σας, υπάρχουν κοινές φορολογικές καταστάσεις που ο προσεκτικός φορολογικός σχεδιασμός μπορεί να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε το εισόδημά σας και να ελαχιστοποιήσετε τους φόρους σας. Είναι σημαντικό να καθορίσετε ποια επιχειρηματική μορφή θα λάβει το εστιατόριο σας, επειδή υπάρχουν διαφορετικές φορολογικές καταστάσεις για τις ατομικές επιχειρήσεις, τις εταιρικές σχέσεις, τις εταιρείες, τις S-εταιρείες και άλλα νομικά πρόσωπα.

Κοινά φορολογικά θέματα για εστιατόρια

Μια από τις πιο χρήσιμες συμβουλές τόσο για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις εστιατορίων όσο και για τις καθιερωμένες μαγειρικές επιχειρήσεις είναι να σχεδιάσετε μια ενεργή φορολογική στρατηγική. Βρείτε χρήσιμες εκπτώσεις, πιστώσεις φόρου και τρόπους για να αναβάλλετε τους φόρους και να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας γύρω από αυτές τις ιδέες.

Θα πρέπει να συζητήσετε τα σχετικά φορολογικά πλεονεκτήματα των διαφόρων επιχειρηματικών μοντέλων με έναν φορολογικό λογιστή ή / και έναν πληρεξούσιο για να επιλέξετε τη μορφή που είναι καλύτερη για εσάς. Υπάρχουν επίσης κάποιες διαφορές στη φορολογική σας κατάσταση με βάση το εάν θα έχετε ένα ανεξάρτητο εστιατόριο ή μια επιχείρηση franchise. Οι γενικές συμβουλές για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων συχνά επικεντρώνονται στην εξεύρεση εκπτώσεων για χρήματα που έχουν ήδη δαπανηθεί αντί να βρουν τις καλύτερες επενδύσεις που παρέχουν φορολογικές ελαφρύνσεις και πλεονεκτήματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συνεργασία με έναν φορολογικού λογιστή είναι τόσο σημαντική.

Τα κοινά φορολογικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι ιδιοκτήτες εστιατορίων περιλαμβάνουν τη χρηματοδότηση προγραμμάτων συνταξιοδότησης, την πληρωμή για ασφάλιση υγείας, την αξιοποίηση των πιστώσεων φόρου, την τήρηση σχολαστικών αρχείων, την υποτίμηση των επενδύσεων κεφαλαίου και τη λήψη της σωστής ασφαλιστικής κάλυψης για την προστασία των επιχειρήσεων τους. Επιτυχημένα εστιατόρια και αλυσίδες - ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται - χρησιμοποιούν στρατηγικές προγραμματισμού για τη μείωση των φόρων τους και μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Ορισμένες από τις κοινές στρατηγικές εξοικονόμησης χρημάτων που χρησιμοποιούνται από τα εστιατόρια περιλαμβάνουν:

  • Μειώσεις γραφείου στο σπίτι

    Τα περισσότερα εστιατόρια έχουν ένα γραφείο στις εγκαταστάσεις όπου μπορούν να διεκπεραιωθούν οι εκθέσεις λογιστικής, φορολογικής προετοιμασίας και αρχειοθέτησης. Ωστόσο, πολλά μικρότερα εστιατόρια ενδέχεται να πληρούν τις προϋποθέσεις για έκπτωση στο γραφείο, ανάλογα με τον φορολογικό κωδικό της τοποθεσίας.

  • Κόστος εκκίνησης

    Αυτά τα έξοδα περιλαμβάνουν το σχεδιασμό, την έρευνα και άλλα έξοδα που σχετίζονται με την ίδρυση της επιχείρησής σας. Ορισμένες περιοχές θα μπορούσαν να επιτρέψουν πλήρεις παρακρατήσεις, αλλά οι περισσότερες δικαιοδοσίες απαιτούν την απόσβεση αυτών των εξόδων με την πάροδο του χρόνου.

  • Παροχές σε εργαζόμενους

    Τα περισσότερα οφέλη των εργαζομένων είναι φορολογικά εκπιπτόμενα για τους μισθωτούς και οι εργοδότες μπορούν συνήθως να αφαιρέσουν τυχόν εισφορές που πραγματοποιούν για την ασφάλιση υγείας, τα σχέδια συνταξιοδότησης και άλλα προγράμματα.

  • Εξοικονόμηση για τη δική σας συνταξιοδότηση

    Οι περισσότερες φορολογικές αρχές έχουν φορολογική έκπτωση ή γενικά κερδίζουν φόρο εισοδήματος έως ότου οι συνταξιούχοι αρχίσουν να αποσύρουν κεφάλαια. Αυτά τα σχέδια συνταξιοδότησης περιλαμβάνουν IRAs και 401 (k) s στις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλα είδη συνταξιοδοτικών προγραμμάτων σε ευρωπαϊκές χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες. Οι επιλογές συνταξιοδότησης ποικίλλουν ανάλογα με τη μορφή της επιχείρησής σας. Μερικοί τύποι εταιρειών σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χρήματα για τον εαυτό σας και τα μέλη της οικογένειάς σας που είναι επίσης υπάλληλοι. Μπορείτε επίσης να προετοιμαστείτε για συνταξιοδότηση και άλλες καταστάσεις, λαμβάνοντας ασφαλιστική κάλυψη για διάφορους κινδύνους, δημιουργώντας φορολογικά καταφύγια για την οικογένειά σας και χρησιμοποιώντας προγραμματισμό ακινήτων για να ελαχιστοποιήσετε τους φόρους για τη μεταφορά κεφαλαίων στα μέλη της οικογένειας.

  • Διαδώστε τον πλούτο

    Μπορείτε να αποζημιώσετε τα μέλη της οικογένειας για άμεσες εργασίες και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε πολλές περιπτώσεις. Αυτό γίνεται περίπλοκο, επομένως πρέπει να συμβουλευτείτε έναν τοπικό λογιστή ή έναν πληρεξούσιο για να μάθετε τις τοπικές απαιτήσεις.

  • Χρησιμοποίηση φορολογικών πιστώσεων

    Πολλές φορολογικές δικαιοδοσίες προσφέρουν πιστώσεις για την πρόσληψη ορισμένων κατηγοριών εργαζομένων, όπως μετανάστες, μετανάστες, μειονότητες και μειονεκτούντες νέοι. Άλλες πιστώσεις ενδέχεται να είναι διαθέσιμες για το άνοιγμα μιας επιχείρησης σε απολιθωμένες αστικές περιοχές που προσπαθούν να ανοικοδομήσουν, να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας και πολλά άλλα. Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να μειώσετε το φορολογικό σας νομοσχέδιο με το σχεδιασμό και την ενεργό δράση.

  • Επιτάχυνση και επιβράδυνση πληρωμής

    Εάν είχατε ένα σπουδαίο έτος, ίσως θέλετε να επιταχύνετε τις πληρωμές πριν από το τέλος του έτους για να μειώσετε τα κέρδη σας, να μειώσετε τους φόρους σας και να ενισχύσετε τη φορολογική σας θέση για το επόμενο έτος. Το αντίστροφο ισχύει επίσης. Αν είχατε ένα κακό έτος και δεν έχετε κέρδος, ίσως να προσπαθήσετε να καθυστερήσετε την πληρωμή και να ενθαρρύνετε τους πιστωτές να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους πριν τελειώσει ο χρόνος. Εάν κερδίζετε λιγότερα, πιθανότατα θα δικαιούστε χαμηλότερο φορολογικό συντελεστή.

Αλλαγή φορολογικής μεταρρύθμισης παιχνιδιών

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι φόροι εστιατορίων θα επηρεαστούν από τη φορολογική μεταρρύθμιση του Trump. Αυτό είναι ένα κοινό και συνεχιζόμενο πρόβλημα για τα παγκόσμια εστιατόρια. Μόλις νομίζετε ότι έχετε χειριστεί τη φορολογική σας κατάσταση, οι κανόνες αλλάζουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να συμβαδίσουμε με τις φορολογικές αλλαγές και να σχεδιάσουμε να αντιμετωπίσουμε νέους φορολογικούς συντελεστές, αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο κατατίθενται τα κεφάλαια και αυξήσεις ή μειώσεις των φορολογικών συντελεστών. Οι συνήθεις αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν την αξιοποίηση των πιστώσεων φόρου, την εξόφληση όλων των κεφαλαιουχικών σας δαπανών κατά το έτος που επενδύετε και την αλλαγή των πακέτων παροχών σε εργαζόμενους.

Κοινά φορολογικά λάθη

Πολλοί εστιάτορες υποθέτουν ότι κάθε επισκευή, έξοδα κεφαλαίου και κόστος αναδιαμόρφωσης αφαιρούνται αμέσως, αλλά τα στοιχεία αυτά ενδέχεται να υποστούν υποτίμηση για μια περίοδο ετών. Θα μπορούσατε να κάνετε ένα μεγάλο λάθος εάν είστε ελεγχόμενοι και δεν είστε σε θέση να εκτιμήσετε τους φόρους σας και να κάνετε πληρωμές καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτές συχνά οφείλονται σε τριμηνιαία βάση για τις μικρότερες επιχειρήσεις, αλλά οι λεπτομέρειες εξαρτώνται από τη φορολογική σας αρχή.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι η είσπραξη του σωστού φόρου για τους ομοσπονδιακούς, κρατικούς, επαρχιακούς και τοπικούς φόρους. Ορισμένες δικαιοδοσίες περιλαμβάνουν φόρο γεύματος, φόρους επί των εμπορευμάτων, ΦΠΑ και άλλους φόρους φιλοξενίας. Ο φόρος ΦΠΑ προστίθεται στο κόστος των αγαθών, αλλά άλλοι τύποι φόρων πρέπει να καταβάλλονται ή να κατατίθενται στον οργανισμό για τον οποίο συλλέγονται μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να διατηρήσετε σχολαστικά τα αρχεία που υποστηρίζονται από το σύστημα POS , τις ταμειακές ταπετσαρίες, το λογισμικό υπολογιστικών φύλλων υπολογιστών, το λογισμικό λογιστικής ή χειρόγραφα αρχεία.

Ο προσεκτικός σχεδιασμός μπορεί να αποτρέψει τη φρενίτιδα του φορολογικού χρόνου. Διατηρείτε καλά αρχεία, συμβουλευτείτε έναν έμπειρο λογιστή και / ή δικηγόρο και χρησιμοποιήστε νομικές στρατηγικές για να μειώσετε τη φορολογική σας επιβάρυνση.

Αναπτύξτε την επιχείρηση τροφίμων σας με το Waiterio POS

Γίνετε μέλος 40.000 εστιατορίων χρησιμοποιώντας το σύστημα σημείων πώλησης

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Πρόσφατα Άρθρα