Χρήση Ηλεκτρονικών Πινακίδων για την Προώθηση του Εστιατορίου σας

Χρήση Ηλεκτρονικών Πινακίδων για την Προώθηση του Εστιατορίου σας

οι ηλεκτρονικές πινακίδες μπορούν να συναγωνιστούν το μάρκετινγκ του μενού

Δημοσιεύτηκε από Michael Elkins την 2 Φεβρουαρίου 2018

Οι εσωτερικές πινακίδες είναι εδώ και δεκαετίες βασικό στοιχείο των εστιατορίων. Ωστόσο, οι σημερινές ηλεκτρονικές πινακίδες προσφέρουν μεγάλα οφέλη για το μάρκετινγκ και την παροχή εξαιρετικής εμπειρίας στους πελάτες. Αυτές οι πινακίδες είναι γνωστές με διάφορες ονομασίες όπως ψηφιακές πινακίδες, ηλεκτρονικές πινακίδες και άλλες ονομασίες, αλλά χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία για να δημοσιεύουν τρέχουσες πληροφορίες,το μενού και άλλο περιεχόμενο. Στην πραγματικότητα, είναι ηλεκτρονικές πινακίδες - όπως εκείνες που χρησιμοποιούνται στην Time Square στη Νέα Υόρκη και σε άλλα αστικά κέντρα - βασικά χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία. Με το σωστό σύστημα, μπορείτε να λειτουργείτε πολλές πινακίδες σε μια τοποθεσία ή πινακίδες σε πολλαπλές τοποθεσίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψηφιακές πινακίδες για να συνδεθείτε με μεγάλες οθόνες και να δημοσιεύσετε πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές της ημέρας, μηνύματα μάρκετινγκ και φωτογραφίες που βγάζουν οι πελάτες, βίντεο και κριτικές. Οι ψηφιακοί «παίκτες» μπορούν να λειτουργούν πολλές ψηφιακές συσκευές, όπως διαφημιστικές πινακίδες, πίνακες μενού, καταλόγους και πίνακες ανακοινώσεων, όπου οι διαχειριστές μπορούν να προωθούν προϊόντα εμφανίζοντάς τα σε αργή κίνηση, να ενημερώνουν τους πελάτες για επικείμενα events και να κοινοποιούν δημοσιεύεις πελατών από τα κοινωνικά δίκτυα. Αυτές οι αναρτήσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν φωτογραφίες του φαγητού σας, βίντεο ξεχωριστών event και κριτικές για το φαγητό σας.

Τα οφέλη από τις ηλεκτρονικές πινακίδες είναι προφανή στα μεγάλα αστικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, παρ' όλα αυτά ορισμένες πόλεις έχουν απαγορεύσει τις ψηφιακές πινακίδες γιατί τραβούν την προσοχή των οδηγών με αποτέλεσμα να μην οδηγούν με ασφάλεια. Ωστόσο, το εστιατόριο σας είναι η ιδανική πλατφόρμα για τη χρήση ηλεκτρονικών πινακίδων στην προώθηση, την ενημέρωση και την οικοδόμηση της εμπιστοσύνης των πελατών. Τα πλεονεκτήματα των ψηφιακών πινακίδων περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημοσίευσης κοινών φωτογραφιών από τους πελάτες και την αποστολή ψηφιακών μηνυμάτων σε μεγάλες οθόνες για την προβολή δημιουργικών εικόνων, φωτογραφιών με θέα, τοπικών αξιοθέατων και ειδήσεων των events. Σε αντίθεση με τις στατικές φωτογραφίες και τα έργα τέχνης, η ψηφιακά τροφοδοτημένη πινακίδα σας μπορεί να γίνει ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τμήμα της ψηφιακής υποδομής του εστιατορίου σας .

Πρόσθετα Οφέλη που Αξίζουν και Μπορούν να Παρέχουν οι Ψηφιακές Πινακίδες

Μπορείτε να διαχειριστείτε τα ψηφιακά σας μηνύματα, τους πίνακες των μενού και το περιεχόμενο εξ αποστάσεως από οπουδήποτε υπάρχει αξιόπιστη σύνδεση στο Internet. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τα τυπογραφικά λάθη, τα έξοδα αποστολής και τις πληροφορίες που δεν ισχύουν πια στους πίνακες μενού, όταν κάνετε αναβάθμιση στην ψηφιακή τεχνολογία. Θα απολαύσετε ένα εσωτερικό εργαλείο που σας δίνει την δυνατότητα να δημοσιοποιήσετε πρόσθετο περιεχόμενο που έχει αξία, γενικά στοιχεία και άλλα είδη διαδικτυακής και ψηφιακής ψυχαγωγίας. Τα βασικά οφέλη από την υιοθέτηση ψηφιακών πινακίδων περιλαμβάνουν:

  • Upsell και Cross-Sell

    Ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρά ενθαρρύνετε τους σερβιτόρους σας να πουλάνε επιπλέον προϊόντα, θα υπάρχουν πάντα κενά στις προτεινόμενες πωλήσεις. Οι ψηφιακές πινακίδες μπορούν να χρησιμεύσουν ως μια ισχυρή εναλλακτική λύση στην ενημέρωση των πελατών για τα ξεχωριστά κύρια πιάτα, τα επιδόρπια και τα ορεκτικά.

  • Αλλάξτε Μενού Εύκολα

    Μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες και νέα στοιχεία μενού ή να αλλάξετε τις τιμές με μερικά κλικ.

  • Δημοσιεύστε Θρεπτικές Πληροφορίες

    Οι παγκόσμιοι κανονισμοί σχετικά με τις διατροφικές πληροφορίες των στοιχείων του μενού εξελίσσονται ταχύτατα. Μπορείτε να κρατάτε ενήμερους τους πελάτες για τις θερμίδες και τα θρεπτικά συστατικά δημοσιεύοντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμόρφωση με τους ομοσπονδιακούς, τους κρατικούς, τους επαρχιακούς και τους τοπικούς κανονισμούς.

  • Ενημερώστε τα Μενού με Βάση την Ώρα της Ημέρας

    Εάν προσφέρετε ειδικές προσφορές για τους πρωινούς τύπους, η πινακίδα σας θα μπορεί να προσαρμόσει τις τιμές και τις αναρτήσεις με βάση την ώρα της ημέρας. Είναι εύκολο να αλλάξετε μενού για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Τη νύχτα, ίσως θελήσετε να προωθήσετε τη ζωντανή ψυχαγωγία ή τις ιδιαίτερες δημιουργίες του μπαρ σαςπου χρησιμοποιούν τεχνικές μοριακής μίξης ποτών .

  • Προβάλετε Μηνύματα από τους Συνεργάτες της Επιχείρησης

    Το εστιατόριο συχνά συμμετέχει σε συνεργασίες προώθησης μάρκετινγκ με κοντινούς λιανοπωλητές, κινηματογραφικές αίθουσες, ζωντανά θέατρα και ομάδες πολιτών. Μπορείτε να προωθήσετε αυτή τη σχέση στις ψηφιακές πινακίδες σας ή να ενθαρρύνετε τους πελάτες σας να υποστηρίξουν μια αγαπημένη φιλανθρωπία ή ένα τοπικό σκοπό.

  • Εκπαιδεύστε το Προσωπικό Σας

    Μπορείτε να δημιουργήσετε μια βιβλιοθήκη εκπαιδευτικού υλικού και να την μεταδώσετε μέσω των ψηφιακών οθονών για να εκπαιδεύσετε και να προπονήσετε τους υπαλλήλους χωρίς να αναλάβετε τον κίνδυνο να επιτρέψετε την πρόσβαση στο σύστημα του υπολογιστή σας.

  • Μοιραστείτε τις Σημαντικές Πληροφορίες

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα του μενού για να μοιραστείτε σημαντικές πληροφορίες όπως οι αναμενόμενοι χρόνοι αναμονής. Οι πίνακες μπορούν επίσης να παρουσιάζουν σημαντικό περιεχόμενο για να δώσουν στους πελάτες κάτι να κάνουν ενώ περιμένουν.

ψηφιακή πινακίδα είναι ανοιχτή 24 ώρες

Αντικαταστήστε τις Παραδοσιακές Πινακίδες με την Ηλεκτρονική Τεχνολογία

Οι ψηφιακές πινακίδες δημιουργούν μια ευμετάβλητη παλέτα όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε πληροφορίες στο παράθυρό σας για να προσελκύσετε περαστικούς, να προωθήσετε τις προσφορές κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης στην τραπεζαρία, να δημιουργήσετε κίνηση εντός καταστήματος και να εισάγετε εναλλακτικές εισοδηματικές ροές, όπως οι υπηρεσίες catering. Και επώνυμα εμπορεύματα. Μπορείτε να δημοσιεύσετε βίντεο που δείχνουν πώς προετοιμάζεται το φαγητό σας ή να επισημάνετε μια κουζίνα, μια μαγειρική τεχνική ή το σήμα κατατεθέν του εστιατορίου. Περισσότερο από το 40% των αγοραστών ανέφεραν ότι ήταν πιο πιθανό να αγοράσουν κάτι όταν οι πληροφορίες παραδίδονται κοντά στο σημείο αγοράς. Το εστιατόριο σας είναι ένα αιχμάλωτο ακροατήριο και θα πρέπει να παρέχετε όσο το δυνατόν συντομότερες και πιο πειστικές πληροφορίες.

Δημιουργώντας μια Ανώτερη Εμπειρία για τους Πελάτες

Οι νέοι πελάτες έχουν συχνά ερωτήσεις σχετικά με το εστιατόριο, το concept και την αλυσίδα εφοδιασμού, οπότε μπορείτε να δώσετε αυτές τις πληροφορίες σε μια κεντρική ψηφιακή πινακίδα. Οι πινακίδες μπορούν να υπάρχουν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, να χτίζουν προσδοκίες για αλλαγές εποχιακού μενού, να ενημερώνουν τους πελάτες για τους διαγωνισμούς κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και να υπογραμμίζουν το αυτοματοποιημένο πρόγραμμα αφοσίωσής σας και ανταμοιβής πελατών. Αντί να στραφούν στα τηλέφωνά τους ενώ περιμένουν για καφέ ή φαγητό, οι πελάτες σας μπορούν να ανακαλύψουν από πού προέρχονται οι κόκκοι καφέ τους ή ποια συστατικά τους παρέχονται από τους τοπικούς αγρότες.

Παρέχοντας Υπέροχες Εμπειρίες Drive-through

Τα drive-through έχουν αναπτύξει κακή φήμη λόγω του ότι οι οδηγοί εκεί σπαταλάνε τα καύσιμα των αυτοκινήτων τους. Ένα σύστημα απόκρισης ψηφιακών πινακίδων στο παράθυρο επιτρέπει ταχύτερες παραγγελίες. Μπορείτε επίσης να προσελκύσετε τους κοντινούς οδηγούς μέσω της τεχνολογίας GPS. Εάν έχει ασυνήθιστα ζεστό ή κρύο καιρό, μπορείτε να ενημερώσετε το μενού ώστε να προωθούνται ζεστά ή κρύα ποτά. Οι ψηφιακές πινακίδες επιβεβαίωσης μπορούν να μειώσουν τα λάθη, ενώ πολλά drive-through ενθαρρύνουν τους πελάτες να σταθμεύσουν και να περιμένουν τις παραγγελίες τους, αντί να καταναλώνουν πολλά καύσιμα περιμένοντας με το αυτοκίνητό τους.

Δοκιμάζοντας το Περιεχόμενο και Προσαρμόζοντας τα Μηνύματα Μάρκετινγκ

Οι ψηφιακές πινακίδες θα μπορούσαν να είναι ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία μάρκετινγκ στο οπλοστάσιό σας εκτός από το μενού και το προσωπικό σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλές εκδόσεις μηνυμάτων μάρκετινγκ χωρίς να επιβαρύνεστε με έξοδα εκτύπωσης, αποστολής, αγοράς χώρου και παρακολούθησης απαντήσεων. Μια μελέτη της Arbitron διαπίστωσε ότι τα ψηφιακά μέσα σε δημόσιο χώρο προσελκύουν περισσότερους πελάτες από ότι η δημοσίευση βίντεο στο Facebook ή στο Διαδίκτυο.

Οι ψηφιακές πινακίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση ειδικών περιπτώσεων στο εστιατόριο σας, όπως η διαφήμιση του καρναβαλιού και του Αγίου Βαλεντίνου. Μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικές εμπειρίες πελατών με έγκαιρα ψηφιακά μηνύματα, να αυξήσετε τα έσοδά σας, να προσελκύσετε πελάτες με αμφίδρομες συνομιλίες και να δημιουργήσετε κοινοτικές σχέσεις δημοσιεύοντας τοπικές ειδήσεις. Κανένα άλλο εργαλείο μάρκετινγκ - εκτός από το μενού σας - δεν μπορεί να προσφέρει συγκρίσιμα αποτελέσματα για την επένδυσή σας.

Αναπτύξτε την επιχείρηση τροφίμων σας με το Waiterio POS

Γίνετε μέλος 40.000 εστιατορίων χρησιμοποιώντας το σύστημα σημείων πώλησης

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Πρόσφατα Άρθρα