Κάλυψη κινδύνων εστιατορίου με ασφάλιση

Κάλυψη κινδύνων εστιατορίου με ασφάλιση

Αποκτήστε ασφαλιστική κάλυψη για την προστασία περιουσιακών στοιχείων εστιατορίου

Δημοσιεύτηκε από Michael Elkins την 9 Απριλίου 2018

Πολλοί εστιάτορες αντιμετωπίζουν το κόστος της ασφάλισης ως μεγάλο βάρος, αλλά ο σωστός ασφαλιστικός πράκτορας μπορεί να συνεργαστεί για την επιχείρησή σας προτείνοντας κάλυψη που μειώνει τους τυπικούς κινδύνους εστιατορίων. Υπάρχουν κίνδυνοι για την υγεία, την ασφάλεια και τις καταστροφές που μπορούν εύκολα να καταστρέψουν την επιχείρησή σας εάν δεν προστατεύσετε το εστιατόριο σας χρησιμοποιώντας ασφαλείς πρακτικές και καλύπτοντας τις απειλές με ασφάλιση. Το 2015, αναφέρθηκαν 2,9 εκατομμύρια τραυματισμοί στο χώρο εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες σύμφωνα με μία μελέτη . Ένα εκπληκτικό 2,8 εκατομμύρια από αυτούς τους τραυματισμούς συνέβησαν σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με υπηρεσίες όπως εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία και εστιατόρια της γειτονιάς.

Οι συνήθεις κίνδυνοι εστιατορίων περιλαμβάνουν τις γλιστρήσεις, τα ταξίδια και τις πτώσεις τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών. Τα εστιατόρια συνήθως χρησιμοποιούν επικίνδυνες χημικές ουσίες όπως αμμωνία, χλωρίνη και καυστικά καθαριστικά φούρνων. Οποιοσδήποτε σεφ μπορεί να βεβαιώσει ότι εγκαύματα, κοψίματα και τραύματα είναι μέρος της δουλειάς. Οι νέοι υπάλληλοι κάνουν συχνά λάθη όταν χειρίζονται μηχανές κοπής και άλλο ισχυρό εξοπλισμό. Ο χειρισμός καυτών δεξαμενών λίπους δημιουργεί κινδύνους για την ασφάλεια και οι συσσωρεύσεις λίπους μπορούν να προκαλέσουν αυθόρμητες πυρκαγιές.

Κίνδυνοι εστιατορίων που απαιτούν ασφαλιστική κάλυψη

Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι εστιατορίων που περιλαμβάνουν φυσικές καταστροφές, απώλεια εισοδήματος, πυρκαγιά, κλοπή, τυχαία θραύση γυαλιού και ευθύνη τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πελάτες. Ευτυχώς, πολλοί ασφαλιστικοί φορείς προσφέρουν πακέτα προσφορών για εστιατόρια που περιλαμβάνουν πολλές κοινές προστασίες εστιατορίων. Μερικές φορές, αυτές οι περιοχές κάλυψης έχουν διαφορετικά ονόματα ανάλογα με την περιοχή σας, αλλά μερικά από τα πιο κοινά καλύμματα περιλαμβάνουν:

  • Γενική Ασφάλιση Ευθύνης

    Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τύπους ασφάλισης εστιατορίου και οι περισσότερες περιοχές απαιτούν να λάβετε ασφάλιση αστικής ευθύνης για ορισμένα ποσά κάλυψης. Αυτή η κάλυψη σας προστατεύει από ευθύνη, αγωγές και υλικές ζημιές που προκαλούνται από τις λειτουργίες και το προσωπικό του εστιατορίου.

  • Αυτοκίνητο

    Εάν παραλάβετε τρόφιμα με το αυτοκίνητό σας ή παραδώσετε τρόφιμα με ένα εταιρικό φορτηγό ή βαν, θα χρειαστείτε εμπορική κάλυψη αυτοκινήτων για να σας προστατεύσει από ατυχήματα και υλικές ζημιές.

  • Αποζημίωση των εργαζομένων

    Οι αξιώσεις αποζημίωσης των εργαζομένων είναι συνηθισμένες στα εστιατόρια και περιλαμβάνουν γλιστρήματα, πτώσεις, κοψίματα, γδαρσίματα και πίεση από την ανύψωση βαρέων αντικειμένων ή απλώς τη συνεχή μεταφορά βαρέων πιάτων φαγητού καθ 'όλη τη διάρκεια μιας βάρδιας. Οι εργαζόμενοι μπορούν επίσης να τραυματιστούν λόγω σωματικής βίας με άλλους υπαλλήλους ή πελάτες.

  • Ασφάλιση ανεργίας και αναπηρίας

    Αυτή η κάλυψη μπορεί να συνδυαστεί με αποζημίωση εργαζομένων, αλλά αυτή είναι μια διαφορετική κάλυψη από μόνη της. Αυτό μπορεί να ισχύει για άτομα που έχουν απολυθεί ή έχουν προσωρινή ή μόνιμη αναπηρία λόγω εργατικών δραστηριοτήτων. Μερικές φορές, οι τοπικές κυβερνητικές υπηρεσίες διαχειρίζονται ασφάλιση αναπηρίας, όπως μια κρατική ή επαρχιακή υπηρεσία ανεργίας.

  • Απώλεια βασικών ανθρώπων

    Η απώλεια του σεφ ή άλλων βασικών ανθρώπων λόγω ασθένειας ή τραυματισμού μπορεί πραγματικά να βλάψει την επιχείρησή σας ή να καταστήσει αδύνατο να ανοίξει. Η βασική ασφάλιση προσώπων μπορεί να σας επιτρέψει να συνεχίσετε να πληρώνετε λογαριασμούς ή να χρηματοδοτείτε μια αναζήτηση νέων ταλέντων. Αν και δεν είναι συνηθισμένο στα εστιατόρια, θα μπορούσε να είναι σημαντικό αν έχετε διάσημο σεφ.

  • Ασφάλιση εμπορικής ιδιοκτησίας

    Αυτή η κάλυψη περιλαμβάνει τη φυσική τοποθεσία του εστιατορίου σας και ζημιές που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές, πυρκαγιά, κλοπή και άλλες εγκληματικές ενέργειες. Η ασφάλιση καλύπτει επίσης συνήθως εμπορικό εξοπλισμό όπως φούρνους, ψησταριές, εργαλεία και σκεύη. Κάποιες φορές, το σπασμένο τζάμι παραθύρου δεν περιλαμβάνεται εκτός αν επιλέξετε να πληρώσετε επιπλέον. Η ασφάλιση πλημμύρας καλύπτεται επίσης συνήθως από ανεξάρτητα συμβόλαια επειδή ορισμένες περιοχές είναι πιο πιθανό να πλημμυρίσουν τακτικά από άλλες. Η κάλυψη ακινήτων μπορεί επίσης να περιλαμβάνει πολύτιμα έργα τέχνης και συλλεκτικά αντικείμενα, εάν αποτιμώνται και δηλώνονται σωστά. Ορισμένοι κίνδυνοι - όπως οι σεισμοί και οι διακοπές ρεύματος - ενδέχεται να μην καλύπτονται άμεσα, εκτός εάν λάβετε αναβάτη ή ξεχωριστή πολιτική.

  • Τροφική μόλυνση

    Η μόλυνση των τροφίμων μπορεί να συμβεί λόγω αμέλειας του προσωπικού ή τρίτων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ασφάλεια των τροφίμων είναι τόσο σημαντική. Η ασφαλιστική κάλυψη μπορεί να σας προστατεύσει από ορισμένες επιπτώσεις της μόλυνσης των τροφίμων. Εάν χάσετε την τροφοδοσία, μπορείτε να λάβετε κάλυψη για την απώλεια τροφής στα περιβλήματα και στους καταψύκτες σας.

  • Λάθος τερματισμός

    Ένας από τους αυξανόμενους κινδύνους οποιασδήποτε επιχείρησης είναι όταν ένας υπάλληλος καταθέσει αδικαιολόγητη αγωγή τερματισμού ή αξίωση σεξουαλικής παρενόχλησης. Η ασφάλιση αστικής ευθύνης για πρακτικές απασχόλησης μπορεί να είναι σημαντική για την επιχείρησή σας εάν πιστεύετε ότι είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους απαιτήσεις. Για παράδειγμα, οι γραμμές που χρησιμοποιούν διακομιστές με ελάχιστη επένδυση είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν αυτές τις αξιώσεις.

  • Προβλήματα αποχέτευσης και αποχέτευσης

    Τα προβλήματα αποχέτευσης και αποχέτευσης μπορούν να κλείσουν την επιχείρησή σας. Εάν οι αποχετεύσεις σταματήσουν ξαφνικά να στραγγίζουν και να δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας, μπορεί να αντιμετωπίσετε όρθιο νερό στην κουζίνα σας και ακόμη χειρότερα. Το οργανικό λίπος είναι μια κοινή αιτία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και μερικές φορές, μια απλή κλήση στον υδραυλικό δεν θα λύσει το πρόβλημα. Ορισμένες χημικές ουσίες για το πλύσιμο πιάτων μπορούν να παράγουν στρώματα υπολειμμάτων που στενεύουν τους σωλήνες. Το νερό αποστράγγισης καταιγίδας μπορεί επίσης να προκαλέσει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αποχετεύσεων σας. Η προληπτική συντήρηση είναι η καλύτερη πολιτική, αλλά η ασφάλιση διακοπής επιχείρησης μπορεί να καλύψει την απώλεια επιχείρησης ενώ αναρρώνετε.

  • Ευθύνη αλκοολούχων ποτών

    Εάν πουλάτε, παρασκευάζετε ή παρασκευάζετε αλκοόλ, μπορεί να είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μεθυσμένων πελατών. Για παράδειγμα, εάν σερβίρετε ποτά σε μεθυσμένο ή ανήλικο πελάτη, μπορεί να είστε υπεύθυνοι για τυχόν ατυχήματα που προκαλεί. Η ασφάλιση αστικής ευθύνης για τα αλκοολούχα ποτά σας προστατεύει από αξιώσεις ζημιών και τα έξοδα υπεράσπισης του εαυτού σας στο δικαστήριο.

  • Ασφάλιση Διακοπής Επιχειρήσεων

    Αυτή η κάλυψη σας προστατεύει από διάφορες απειλές που μπορεί να κλείσουν το εστιατόριο σας. Το σύστημά σας POS - μαζί με άλλα αρχεία της εταιρείας - μπορεί να επιβεβαιώσει το εισόδημά σας κατά την υποβολή αίτησης αποζημίωσης.

σκούρα γυαλιά

Τα περισσότερα από αυτά τα είδη κάλυψης περιλαμβάνονται στα τυπικά πακέτα ασφάλισης εστιατορίων, επομένως δεν θα σας κοστίσουν παράλογα μηνιαία ασφάλιστρα. Εάν χρειάζεστε ειδική ασφάλιση - όπως ασφάλιση πλημμύρας σε μια περιοχή που πλημμυρίζει συχνά - οι περισσότερες δικαιοδοσίες προσφέρουν εγγυημένη κάλυψη που επιχορηγείται από τοπικές, επαρχιακές ή εθνικές κυβερνήσεις.

Προστασία της Δικής σας Υγείας

Είναι σημαντικό να λαμβάνετε ασφάλιση υγείας για τον εαυτό σας όταν είστε ιδιοκτήτης εστιατορίου γιατί οι ιατρικοί λογαριασμοί σας θα μπορούσαν να γίνουν ευθύνη του εστιατορίου. Πολλοί εστιάτορες έχουν χάσει τις επιχειρήσεις τους λόγω των εκκρεμών ιατρικών λογαριασμών.

Οι κίνδυνοι της επιχείρησης εστιατορίων μπορούν να καλυφθούν επαρκώς από ένα προσεκτικά σχεδιασμένο ασφαλιστικό σχέδιο. Δεν έχει σημασία αν έχετε εναλλακτικές ροές εισοδήματος - όπως τροφοδοσία , υπηρεσία παράδοσης ή προσυσκευασμένα τρόφιμα προς πώληση στο λόμπι - η σωστή κάλυψη προστατεύει τα περιουσιακά σας στοιχεία και τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Αναπτύξτε την επιχείρηση τροφίμων σας με το Waiterio POS

Γίνετε μέλος 40.000 εστιατορίων χρησιμοποιώντας το σύστημα σημείων πώλησης

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Πρόσφατα Άρθρα