Οφέλη από μια επιχείρηση φορτηγών τροφίμων

Οφέλη από μια επιχείρηση φορτηγών τροφίμων

Business Truck Business - Ins and Outs

Δημοσιεύτηκε από Michael Elkins την 23 Απριλίου 2018

Η έναρξη μιας επιχείρησης φορτηγών τροφίμων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μπείτε στην επιχείρηση εστιατορίων, αλλά είναι επίσης ένας χρήσιμος τρόπος για να επεκτείνετε ένα υπάρχον εστιατόριο. Μπορείτε να φτάσετε σε περιοχές της πόλης σας που είναι πολύ μακριά για να προσελκύσετε τακτικούς πελάτες ή να παραδώσετε μικρές παραγγελίες. Τα υπάρχοντα εστιατόρια μπορούν να προσεγγίσουν πιθανούς πελάτες για τα πιο δημοφιλή τρόφιμά τους οπουδήποτε στην πόλη, γεγονός που οδηγεί σε υψηλότερες πωλήσεις και αυξημένη επισκεψιμότητα στις μόνιμες τοποθεσίες τους.

Ως στρατηγική εκκίνησης, τα φορτηγά τροφίμων δεν μπορούν να νικηθούν. Το κόστος επένδυσης είναι χαμηλότερο και δεν συνδέεστε με κανένα μέρος. Εάν οι πωλήσεις δεν πάνε καλά, μπορείτε απλά να αναζητήσετε καλύτερες τοποθεσίες. Τα φορτηγά τροφίμων μπορούν να κερδίσουν έως και 2.000 δολάρια ΗΠΑ κατά τη διάρκεια ενός πολυάσχολου γεύματος και οι επιτυχημένες εργασίες μπορούν να δημιουργήσουν συναυλίες εστίασης και νέες δραστηριότητες καθισμάτων στο εστιατόριο σας. Η μισθοδοσία και το κόστος λειτουργίας είναι πολύ χαμηλότερα από αυτά ενός εστιατορίου, οπότε θα κερδίσετε περισσότερα κέρδη από τις πωλήσεις.

Έναρξη επιχείρησης φορτηγών τροφίμων

Η έναρξη μιας επιχείρησης φορτηγών τροφίμων απαιτεί λιγότερο προγραμματισμό από το άνοιγμα ενός εστιατορίου από τούβλα, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν σημαντικά ζητήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τον προγραμματισμό της επιχείρησής σας.

Δημιουργήστε το προφίλ και τα κέρδη του υπάρχοντος εστιατορίου σας

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα ενός φορτηγού τροφίμων είναι η ευελιξία πωλήσεων. Εάν είστε ιδιοκτήτης εστιατορίου, μπορείτε να αναπτύξετε νέα εδάφη, να αγοράσετε μοναδικά τρόφιμα σε διαφορετικά τμήματα της πόλης και να χρησιμοποιήσετε το φορτηγό για να λάβετε μέρος σε τοπικά φεστιβάλ και εορτασμούς. Ένα φορτηγό τροφίμων χρησιμεύει ως κινητή πλατφόρμα διαφήμισης που μπορεί να προωθήσει την επιχείρησή σας 24/7.

Το κόστος συντήρησης του φορτηγού και αποθήκευσης τροφίμων σε εγκεκριμένη εγκατάσταση μειώνεται σημαντικά επειδή έχετε ήδη εγκεκριμένη τοποθεσία για την αποθήκευση και την παρασκευή τροφίμων. Μπορείτε να ανατρέξετε στο φορτηγό τροφίμων σας σε όλες τις προσφορές σας και να λάβετε περισσότερα διαφημιστικά χιλιόμετρα από κάθε διαφημιστική προσπάθεια.

Χρηματοδότηση Λειτουργίας Φορτηγών Τροφίμων

Εάν δεν έχετε πολλά κεφάλαια, ένα φορτηγό τροφίμων μπορεί να είναι πολύ φθηνότερο από ένα εστιατόριο από τούβλα και κονίαμα. Σως να μπορείτε να νοικιάσετε μεταχειρισμένο φορτηγό από συνταξιούχο ιδιοκτήτη επιχείρησης. Ανάλογα με τους τοπικούς κανονισμούς σας, ίσως μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα μικρό καρότσι, περίπτερο φεστιβάλ ή τρέιλερ.

Το μέσο κόστος έναρξης μιας επιχείρησης φορτηγών τροφίμων κυμαίνεται μεταξύ $ 15,000 και $ 100,000 USD , αλλά ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε περισσότερα για να προσαρμόσετε το φορτηγό σας, να ικανοποιήσετε τους τοπικούς κανονισμούς υγείας και επιχειρήσεων ή να ικανοποιήσετε πελάτες υψηλού επιπέδου. Ακολουθεί μια ανάλυση των κοινών εξόδων εκκίνησης για ένα φορτηγό τροφίμων:

  • Αγορά ή μίσθωση φορτηγού
  • Κάνοντας οποιεσδήποτε ουσιαστικές τροποποιήσεις για την κουζίνα σας ή για να ικανοποιήσετε τους τοπικούς κανονισμούς υγείας
  • Λήψη υλικού για ένα απλό και προσιτό σύστημα POS για κινητά
  • Εγγραφή σε αξιόπιστη ασύρματη υπηρεσία Internet
  • Σχεδιασμός ή αναβάθμιση υπάρχουσας ιστοσελίδας
  • Σχεδιάζοντας το εξωτερικό του φορτηγού σας για να προσελκύσετε επιχειρήσεις
  • Απόκτηση λογισμικού για λογιστικά και είδη γραφείου
  • Πρόσληψη δικηγόρου για νομικά θέματα και συμβουλές
  • Κάλυψη δαπανών αδειοδότησης και άδειας εκκίνησης

Βοηθά να έχετε καλή πίστωση εάν ελπίζετε να λάβετε επιχειρηματικό δάνειο. Ωστόσο, όσοι έχουν κακή πίστωση μπορούν να χρηματοδοτήσουν ένα φορτηγό τροφίμων με διάφορους δημιουργικούς τρόπους. Αυτές οι στρατηγικές περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Εύρεση οικονομικού επενδυτή ή συνεργάτη
  • Χρησιμοποιώντας επιλογές crowdfunding για να χρηματοδοτήσετε την επιχείρησή σας με πολλούς μικρούς επενδυτές
  • Δημιουργία ισχυρής περίπτωσης για δάνειο από δίκτυο δανεισμού peer-to-peer
  • Ξεκινώντας από ένα μικρό τρέιλερ ή περίπτερο σε αγορά τοπικού αγρότη
  • Λειτουργία φορτηγού τροφίμων για υπάρχον εστιατόριο
  • Διαπραγμάτευση μίσθωσης με ιδιοκτήτη φορτηγού τροφίμων
  • Εύρεση χορηγών για ένα φορτηγό τροφίμων που παρέχει την απαραίτητη τοπική υπηρεσία

Είναι σημαντικό να ερευνήσετε τους τοπικούς κανονισμούς σχετικά με τις πωλήσεις τροφίμων σε εξωτερικούς χώρους. Ορισμένες δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν τα φορτηγά τροφίμων σε μερικούς ή όλους τους δημόσιους δρόμους, οπότε θα πρέπει να βρείτε ιδιοκτήτες ακινήτων που θα σας επιτρέψουν να λειτουργήσετε στην ιδιοκτησία τους - συνήθως σε χώρους στάθμευσης σε εμπορικά κέντρα, εμπορικά κέντρα, μουσεία, εργοστάσια και άλλα χώρους. Ορισμένες περιοχές ρυθμίζουν τα φορτηγά τροφίμων που λειτουργούν πολύ κοντά σε καθιερωμένα εστιατόρια. Ο εντοπισμός της επιχείρησής σας πολύ κοντά σε έναν ανταγωνιστή μπορεί να δημιουργήσει πολλή κακή βούληση, πόλεμο τιμολόγησης και αρνητικό τύπο που δημιουργείται από τον ανταγωνιστή σας, ακόμη και αν η πρακτική επιτρέπεται.

μαύρο φορτηγό τροφίμων boulangerie alsacience

Ασφάλεια Τροφίμων

Η ασφάλεια των τροφίμων είναι τόσο μεγάλη ανησυχία για τα φορτηγά τροφίμων όσο και για τα εστιατόρια . Οι ασφαλείς χώροι αποθήκευσης είναι εξαιρετικά περιορισμένοι σε ένα φορτηγό, οπότε πρέπει να αποθηκεύσετε προμήθειες κάπου που έχουν εγκριθεί από τις τοπικές ρυθμιστικές αρχές.

Επαναλαμβανόμενα έξοδα λειτουργίας φορτηγού τροφίμων

Το επαναλαμβανόμενο κόστος που πρέπει να λάβετε υπόψη στον προγραμματισμό σας περιλαμβάνει πολλά έξοδα που συνεπάγονται τα κανονικά εστιατόρια. Τα τρέχοντα έξοδα φορτηγών τροφίμων περιλαμβάνουν:

  • Ασφάλιση για επιχειρήσεις και φορτηγά
  • Απογραφή που περιλαμβάνει τρόφιμα και προμήθειες
  • Χρεώσεις για την αποθήκευση τροφίμων, την προετοιμασία και τον καθαρισμό και την απολύμανση του φορτηγού σας
  • Συνεχής συντήρηση φορτηγών, συμπεριλαμβανομένων μηχανικών εργασιών, καθαρισμού, βαφής, σχεδιασμού περιτυλίξεων φορτηγών και παροχής φώτων εάν το φορτηγό χρησιμοποιείται τη νύχτα
  • Κόστος προπανίου, καυσίμου ή/και γεννήτριας
  • Κατάσταση μισθοδοσίας
  • Κόστος επεξεργασίας πληρωμών

Αυτός δεν είναι ένας πλήρης κατάλογος όλων των εξόδων, αλλά μόνο ο πιο συνηθισμένος. Το κόστος σας θα διαφέρει ανάλογα με την κουζίνα σας, τους τοπικούς κανονισμούς υγείας και επιχειρήσεων και άλλα κριτήρια.

Μάρκετινγκ Λειτουργίας Φορτηγών Τροφίμων

Η εμπορία ενός φορτηγού τροφίμων μπορεί να είναι τόσο εύκολη όσο η διακόσμηση του φορτηγού σας όπως μια κινητή πινακίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το μάρκετινγκ GPS για να ενημερώσετε τους κοντινούς υποψήφιους ότι το φορτηγό τροφίμων σας θα είναι διαθέσιμο για πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό για παραγγελίες γρήγορου φαγητού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πόρους κοινωνικών μέσων όπως το Hootsuite για να παρακολουθείτε τη φασαρία του Διαδικτύου σχετικά με το φαγητό και τη λειτουργία σας. Μερικοί από τους καλύτερους και λιγότερο δαπανηρούς τρόπους για να εμπορευτείτε το φορτηγό τροφίμων σας περιλαμβάνουν:

  • Προσδιορίστε τοπικές εκθέσεις, φεστιβάλ, έρανο και ειδικές γιορτές όπου το φαγητό σας θα ήταν ευπρόσδεκτο.
  • Δημοσιεύστε διαδικτυακές φωτογραφίες της καθημερινής σας ειδικής.
  • Διανείμετε φυλλάδια και επαγγελματικές κάρτες σε περιοχές όπου θα λειτουργείτε.
  • Προσφέρετε δείγματα πιάτων υψηλού κέρδους που δεν είναι συνηθισμένα.
  • Μοιραστείτε οποιοδήποτε θετικό τύπο ή κριτική στα κοινωνικά μέσα και στον ιστότοπό σας.
  • Προσφέρετε δωρεάν γεύματα σε τοπικούς μπλόγκερ τροφίμων και κριτικούς.

Επιλογή Επιτρόπου ή Συστήματος Υποστήριξης

Τα φορτηγά τροφίμων απαιτούν σκληρή δουλειά, προληπτική συντήρηση και δημιουργικούς τρόπους για την αποθήκευση τροφίμων και την απαραίτητη προετοιμασία, αλλά υπάρχουν επιλογές που διευκολύνουν αυτές τις εργασίες για τους επίδοξους επιχειρηματίες. Οι επίτροποι φορτηγών τροφίμων γίνονται όλο και πιο συνηθισμένοι, και πολλοί από αυτούς παρέχουν υπηρεσίες με το κλειδί στο χέρι για φορτηγά με τρόφιμα, όπως συμβουλές για επιχειρήσεις, βοήθεια στην εύρεση πελατών και πρόσβαση σε εμπορικές εγκαταστάσεις κουζίνας, όπου το προσωπικό μπορεί να προετοιμάσει και να αποθηκεύσει τρόφιμα. Το επαγγελματικό προσωπικό υποστήριξης μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με πιστοποιήσεις, εκπαίδευση για την ασφάλεια των τροφίμων και επιχειρηματικές στρατηγικές για την ανάπτυξη της εταιρείας σας.

Οι υπηρεσίες αποθήκης περιλαμβάνουν χώρους φορτηγών όπου μπορείτε να απολυμάνετε τον χώρο εργασίας σας και μια φυσική διεύθυνση για να παραγγείλετε προμήθειες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε αναλώσιμα που δεν μπορείτε να μεταφέρετε στο φορτηγό σας. Το προσωπικό αυτών των εμπορικών εργασιών μπορεί να λάβει το απόθεμά σας, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε χωρίς διακοπές. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε εμπορικό εξοπλισμό εστιατορίων, κατσαρόλες, τηγάνια και μικρά είδη για να επιταχύνετε την προετοιμασία φαγητού. Τα υπάρχοντα εστιατόρια έχουν ενσωματωμένες επιλογές για τη διαχείριση της προετοιμασίας και την ασφαλή αποθήκευση τροφίμων.

Η εκκίνηση ενός φορτηγού τροφίμων είναι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος για να γίνετε επιχειρηματίας τροφίμων και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε και να επεκτείνετε το υπάρχον εστιατόριο σας.

Αναπτύξτε την επιχείρηση τροφίμων σας με το Waiterio POS

Γίνετε μέλος 40.000 εστιατορίων χρησιμοποιώντας το σύστημα σημείων πώλησης

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Πρόσφατα Άρθρα