Οι καλύτεροι ενσύρματοι θερμικοί εκτυπωτές για εστιατόρια

Οι καλύτεροι ενσύρματοι θερμικοί εκτυπωτές για εστιατόρια

Βρείτε εδώ τους καλύτερους ενσύρματους θερμικούς εκτυπωτές για το εστιατόριό σας!

Δημοσιεύτηκε από Victor Delgadillo την 28 Μαΐου 2022

Χρειάζεστε λοιπόν έναν καλωδιακό θερμικό εκτυπωτή...

Πιθανότατα μπήκατε στο διαδίκτυο και συναντήσατε μια πληθώρα ονομάτων, επωνυμιών, μοντέλων, σειριακών αριθμών, χαρακτηριστικών κ.λπ. Συγχέοντας, έτσι δεν είναι;

Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσω στους καλύτερους θερμικούς εκτυπωτές καλωδίων που μπορείτε να αγοράσετε:

  • Βελτιώστε την απόφασή σας, διατηρώντας την επαγγελματική και αποτελεσματική.
  • Αποφύγετε την ταλαιπωρία και μην ξοδέψετε χρήματα για αντικαταστάσεις αργότερα.
  • Αποκτήστε συμβατότητα και ευκολία για την ημέρα 1.
  • Και λάβετε πρώτα τις επιλογές με την καλύτερη αξία.

Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί σε θερμικούς εκτυπωτές που χρησιμοποιούν είτε USB είτε Ethernet – ορισμένοι από αυτούς έχουν ακόμη και σειριακές και παράλληλες θύρες, οι οποίες δεν είναι τόσο χρήσιμες , αλλά τουλάχιστον σας δίνουν την επιλογή. Προσπαθήσαμε να βρούμε επιλογές που θα ήταν κατάλληλες για οποιονδήποτε, με οποιοδήποτε προϋπολογισμό, για οποιαδήποτε επιχείρηση και με διαφορετικές επιλογές χρηστικότητας. Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε αυτό για το οποίο ήρθατε. Ας μπούμε αμέσως!

Σημείωση: Όλα αυτά είναι συμβατά με την εφαρμογή Waiterio POS out of the box, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άλλα συστήματα POS.

1. Epson OmniLink TM-T88VI – Παντελής ποιότητα!

Όπως θα δείτε σε αυτόν τον οδηγό, η Epson είναι καταπληκτική και το OmniLink TM-T88VI είναι το αριστούργημα της Epson. Αυτή είναι η τεχνολογία αιχμής για θερμικούς εκτυπωτές εδώ! Αυτός ο εκτυπωτής είναι υπέροχος και αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα, επειδή έχει διαφορετικές διεπαφές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με την κατάστασή σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με USB και Ethernet, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με WiFi και Bluetooth. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διαφορετικούς τύπους σύνδεσης ως ασφαλή για προβλήματα σύνδεσης σε μεθόδους όπως το Bluetooth.

Το αγαπημένο μας πράγμα σχετικά με τους εκτυπωτές Epson είναι ότι είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση. Μερικά από αυτά είναι plug & play, και μερικά από αυτά απαιτούν προγράμματα οδήγησης, αλλά ακόμη και αυτά είναι πολύ εύκολο να βρεθούν. Επιπλέον, είναι πολύ αξιόπιστοι εκτυπωτές – η διάρκεια ζωής των εκτυπωτών Epson είναι αλλιώτικη σε σύγκριση με άλλες μάρκες. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε όπου θέλετε, ακόμα και μέσα στην κουζίνα του εστιατορίου με όλη τη ζέστη, και θα διαρκέσουν περισσότερο από άλλα.

Είναι επίσης γρήγορο κατά την εκτύπωση, ώστε να μην χρειάζεται να περιμένετε πολύ για να δώσετε στους πελάτες σας μια απόδειξη. Φυσικά, λάβετε υπόψη ότι αυτός ο εκτυπωτής είναι κορυφαίας τεχνολογίας και μπορεί να είναι υπερβολικός εάν δεν χρειάζεστε τόσες πολλές δυνατότητες – αν χρειάζεστε μόνο έναν απλό εκτυπωτή USB ή Ethernet, συνεχίστε να διαβάζετε!

Πλεονεκτήματα:

  • Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση.
  • Έχει διαφορετικές διεπαφές, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε λιγότερα προβλήματα συμβατότητας.
  • Διαθέτει αστραπιαία εκτύπωση!
  • Είναι τόσο ανθεκτικό όσο υπάρχουν – Οι εκτυπωτές Epson σάς βοηθούν να εκμεταλλευτείτε πλήρως την επένδυσή σας!

Μειονεκτήματα:

  • Είναι ακριβό.
  • Μπορεί να είναι υπερβολικό εάν χρειάζεστε έναν απλούστερο εκτυπωτή.

Ετυμηγορία: Τέλειος πολυμορφικός θερμικός εκτυπωτής υψηλής ποιότητας.

Αυτός είναι ένας εκπληκτικός θερμικός εκτυπωτής που σας προσφέρει πολλά μακροχρόνια οφέλη με κόστος . Είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που δεν θέλουν να τα αντικαταστήσουν για τα επόμενα χρόνια – είναι αδιάβροχο!

2. Epson TM-M30 – Καταπληκτικό δεύτερο-καλύτερο

Ο Epson TM-M30 είναι ένας ακόμη αξιόλογος εκτυπωτής που μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να καλύψει όλες τις βάσεις όσον αφορά την εύκολη εκτύπωση αποδείξεων. Αυτός ο εκτυπωτής είναι ο δεύτερος καλύτερος επειδή χρησιμοποιεί μόνο καλώδια USB και Ethernet – δεν υπάρχει φανταχτερό WiFi ή Bluetooth εδώ. Μην μας παρεξηγείτε, αυτός ο εκτυπωτής προσφέρει μεγάλη αξία και ευελιξία ακόμα και με αυτές τις δύο επιλογές.

Έχει επίσης πολλά πλεονεκτήματα, όπως είναι ελαφρώς πιο αδύνατο από το παραπάνω, γεγονός που διευκολύνει την κίνηση. Είναι επίσης μικρότερο, επομένως μπορεί να ταιριάζει καλύτερα σε επιχειρήσεις εν κινήσει ή μικρά εστιατόρια.

Όπως υποσχέθηκε, δεδομένου ότι αυτό δεν έχει όλες τις καμπάνες και σφυρίχτρες, έρχεται με μικρότερη τιμή που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους ιδιοκτήτες εστιατορίων!

Κάνει σχεδόν ό,τι μπορεί να κάνει το πρώτο μοντέλο, αλλά είναι επίσης ελαφρώς πιο αργό κατά την εκτύπωση. Εκτός από αυτό, εξακολουθεί να είναι εκτυπωτής Epson, οπότε μπορείτε να περιμένετε να διαρκέσει εξίσου με τον πρώτο!

Πλεονεκτήματα:

  • Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση.
  • Έχει δύο διαφορετικές διεπαφές, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε λιγότερα προβλήματα.
  • Εκτυπώνει αρκετά γρήγορα, ειδικά αν χρησιμοποιείτε καλώδιο Ethernet.
  • Είναι τόσο ανθεκτικό όσο το πρώτο!
  • Είναι πιο προσιτό από το πρώτο!

Μειονεκτήματα:

  • Εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο τιμών σε σύγκριση με άλλα.
  • Είναι ελαφρώς πιο αργή στην εκτύπωση από το επάνω.

Ετυμηγορία: Αυτή η δεύτερη θέση αξίζει χρυσό!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Epson TM-M30 λύνει περισσότερα προβλήματα από όσα μπορεί να προκαλέσει. Σίγουρα, είναι ελαφρώς πιο αργό και μικρότερο από το άλλο – αλλά θα κρατήσει τις βάσεις σας καλυμμένες με χαμηλότερο κόστος!

3. Epson TM-T20III – Μεσαίο σημείο για τη νίκη

Ο Epson TM-T20III είναι το μεσαίο σημείο όσον αφορά την τιμή, τα χαρακτηριστικά και τη χρηστικότητα – αν και εξακολουθεί να είναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό. Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη σε αυτόν τον οδηγό αγοράς επειδή προσφέρει ακριβώς τη σωστή αξία . Μπορείτε να αγοράσετε τρεις διαφορετικούς τύπους αυτού του μοντέλου – δύο με USB (ένας με ενσωματωμένο παράλληλο και ένα σειριακό), έναν με καλώδιο Ethernet και έναν με WiFi.

Φυσικά, στον συγκεκριμένο οδηγό, θα μιλήσουμε για τις εκδόσεις USB.

Αυτός ο εκτυπωτής είναι απλώς καλός – αυτό είναι το κύριο σημείο πώλησης. Γι' αυτό δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να το αποκτήσετε! Είναι επίσης πολύ φθηνότερο σε σύγκριση με τα παραπάνω, ενώ εξακολουθεί να παραδίδει.

Τα μόνα μειονεκτήματα αυτού του εκτυπωτή είναι ότι δεν εκτυπώνει τόσο γρήγορα όσο οι πρώτοι και ότι είναι δύο φορές πιο ογκώδης – καταλαμβάνει πολύ χώρο. Για αυτό πρόκειται! Εάν μπορείτε να παραβλέψετε αυτές τις λεπτομέρειες, πιθανότατα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άνετα στην επιχείρησή σας.

Πλεονεκτήματα:

  • Αυτό είναι το μεσαίο σημείο των εκτυπωτών Epson.
  • Προσφέρει τη σωστή ποσότητα αξίας.
  • Έχει τη σωστή τιμή.
  • Καλύπτει όλες τις βάσεις.
  • Μπορείτε να βρείτε άλλα μοντέλα με διαφορετικές διεπαφές συνδεσιμότητας.

Μειονεκτήματα:

  • Δεν εκτυπώνεται τόσο γρήγορα όσο οι παραπάνω, εκτός εάν χρησιμοποιείτε διασύνδεση καλωδίου Ethernet, η οποία είναι ελαφρώς ταχύτερη από μια διασύνδεση USB.
  • Είναι μεγαλύτερο από τα παραπάνω μοντέλα.

Ετυμηγορία: Καλή τιμή, καλά χαρακτηριστικά, καλός εκτυπωτής.

Ο θερμικός εκτυπωτής TM-T20III είναι απλά καλός . Δεν θα έχετε τίποτα φανταχτερό, απλώς έναν θερμικό εκτυπωτή που κάνει τη δουλειά του αποτελεσματικά σε καλή τιμή.

4. Epson TM-T88V – Epson Budget Pick

Ο Epson TM-T88V είναι το μοντέλο που χρειάζεστε εάν εξακολουθείτε να θέλετε έναν θερμικό εκτυπωτή Epson σε προσιτή τιμή. Είναι ανθεκτικό, κάνει τη δουλειά και είναι ο φθηνότερος εκτυπωτής Epson που μπορείτε να αγοράσετε. Υπάρχει κάτι άλλο να ρωτήσω; Πιθανότατα, ναι.

Βλέπετε, υπάρχουν τρία μειονεκτήματα σε αυτόν τον εκτυπωτή:

  • Πρέπει να αγοράσετε χωριστά ένα συμβατό καλώδιο USB (είναι φθηνό)
  • Είναι ο πιο αργός εκτυπωτής στη λίστα, παρόλο που δεν είναι ο τελευταίος.
  • Είναι ένας από τους λιγότερο ανθεκτικούς εκτυπωτές στη λίστα. Δεν συνιστάται να λαμβάνετε παραγγελίες μέσα στην κουζίνα!

Ωστόσο, είναι ένας από τους φθηνότερους εκτυπωτές Epson που μπορείτε να βρείτε. Αυτό το καθιστά πιο ανθεκτικό από τα φθηνότερα μοντέλα που συνοδεύονται από όλα τα σφυρίγματα. Αυτός είναι ένας οικονομικός εκτυπωτής που θα πάρει το πέρασμα του χρόνου σαν πρωταθλητής αν τον χρησιμοποιήσετε σε δροσερά δωμάτια. Και αν μπορείτε να ξεπεράσετε την ξεχωριστή αγορά καλωδίων, φυσικά.

Πλεονεκτήματα:

  • Είναι ο οικονομικός θερμικός εκτυπωτής Epson.
  • Κάνει τη δουλειά του αποτελεσματικά.
  • Είναι πολύ ανθεκτικό σε σύγκριση με φθηνότερα μοντέλα που συνοδεύονται από όλα τα σφυρίγματα.

Μειονεκτήματα:

  • Πρέπει να αγοράσετε το καλώδιο USB ξεχωριστά.
  • Είναι ο πιο αργός εκτυπωτής στη λίστα (εξακολουθεί να είναι αρκετά γρήγορος).
  • Και είναι το ίδιο χοντροκομμένο με το παραπάνω.
  • Δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο τα άλλα.

Ετυμηγορία: Λοιπόν, είναι ακόμα Epson.

Η πραγματική αξία του θερμικού εκτυπωτή TM-T88V βασίζεται στο γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι θερμικός εκτυπωτής Epson. Εάν δεν πιστεύετε ότι είναι φθηνό ή αρκετά βολικό, τότε απλώς πάρτε το επόμενο!

5. Σειρά εκτυπωτών Rongta 80 mm – Rongta, ε;

Ναί! Η σειρά εκτυπωτών Rongta 80 mm περιλαμβάνεται σε αυτήν τη λίστα επειδή, παρόλο που δεν είναι τόσο διάσημος όσο η Epson, προσφέρει . Αυτή η μάρκα κυκλοφορεί στην αγορά ως εναλλακτική λύση για τον προϋπολογισμό – λειτουργεί τέλεια για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν με τις δυνατότητές τους. Αν αυτό ακούγεται σαν την επιχείρησή σας, τότε αυτός είναι ο εκτυπωτής για εσάς.

Παρόλο που δεν είναι διάσημη, αυτή η μάρκα προσφέρει εκπληκτική αξία για μια τόσο φθηνή τιμή:

  • Εκτυπώνει εξίσου γρήγορα με τους δύο κορυφαίους εκτυπωτές.
  • Είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση και τα προγράμματα οδήγησης είναι εύκολο να βρεθούν.
  • Έρχεται με Ethernet, καθώς και USB, και διασύνδεση σειριακής θύρας.
  • Η ποιότητα εκτύπωσης είναι εξαιρετική!

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι τόσο ανθεκτικό όσο οι εκτυπωτές Epson. Θα μπορούσατε να το δείτε ως μια πολύ καλή βραχυπρόθεσμη λύση για την έλλειψη θερμικών εκτυπωτών στην επιχείρησή σας. Θα έχει εκπληκτική απόδοση για μερικά χρόνια. Μάλιστα, υπό τις κατάλληλες συνθήκες, μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Ωστόσο, αυτός είναι ο χειρότερος εκτυπωτής εάν θέλετε να τον τοποθετήσετε στην καρδιά μιας εμπορικής κουζίνας. Εάν είναι στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Πλεονεκτήματα:

  • Κάνει ό,τι κάνει η κορυφαία επιλογή.
  • Έχει διαφορετικές διεπαφές σύνδεσης.
  • Είναι εύκολο στη ρύθμιση και τη χρήση.
  • Είναι το πιο προσιτό μοντέλο στη λίστα.

Μειονεκτήματα:

  • Είναι το λιγότερο ανθεκτικό της λίστας – είναι όμως μια καταπληκτική βραχυπρόθεσμη λύση.

Ετυμηγορία: Δεν μπορείς να κάνεις λάθος με τον Rongta.

Παρόλο που αυτό είναι πολύ κακό λογοπαίγνιο, είναι αλήθεια. Η Rongta είναι η σωτήρια επωνυμία πολλών μικρών επιχειρήσεων και την προτιμούν οι χαμηλού προϋπολογισμού επιχειρηματίες. Με λίγη αγάπη και τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να κρατήσει πολύ. Κάτω από λάθος, μπορεί να διαρκέσει μερικούς μήνες – αλλά θα μπορούσατε να το πείτε αυτό για οποιονδήποτε εκτυπωτή!

Ο κατάλληλος θερμικός εκτυπωτής μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήματα

Αν είστε ιδιοκτήτης εστιατορίου, μάλλον έχετε βαρεθεί να αντιμετωπίζετε μικρά, αλλά ακριβά ζητήματα. Κάτι σαν χαλασμένος θερμικός εκτυπωτής. Είναι φυσιολογικό, μπορούν να αντικατασταθούν πολύ. Αλλά κάθε φορά που επιλέγετε το φθηνότερο διαθέσιμο μοντέλο, προετοιμάζεστε για άλλη μια φορά για αποτυχία .

Αναμφίβολα θα εξακολουθείτε να έχετε αυτά τα προβλήματα με τους εκτυπωτές αυτής της λίστας – κανένας θερμικός εκτυπωτής δεν είναι άθραυστος . Αλλά τουλάχιστον με το σωστό, μπορείτε να ξεκουραστείτε από αυτό και άλλα προβλήματα θερμικού εκτυπωτή για μερικά χρόνια. Εάν θέλετε απλώς να περάσετε στο καλό μέρος, τότε αυτοί οι εκτυπωτές είναι το καλύτερο στοίχημά σας – μόλις τους αποκτήσετε, ο φόβος της συχνής αντικατάστασής τους θα είναι εκ των υστέρων.

Είναι οι τρέχοντες εκτυπωτές σας αρκετά καλοί;

Αναπτύξτε την επιχείρηση τροφίμων σας με το Waiterio POS

Γίνετε μέλος 40.000 εστιατορίων χρησιμοποιώντας το σύστημα σημείων πώλησης

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Πρόσφατα Άρθρα