Πώς να διαφημίσετε το εστιατόριο σας σε Millennials

Πώς να διαφημίσετε το εστιατόριο σας σε Millennials

Millennials - Οι πιο σημαντικοί πελάτες -στόχοι

Δημοσιεύτηκε από Michael Elkins την 26 Μαΐου 2018

Κάθε εστιατόριο με μακροπρόθεσμα σχέδια για βιώσιμη ανάπτυξη δεν μπορεί να αγνοήσει τη γενιά που γεννήθηκε μεταξύ 1977 και τα μέσα της δεκαετίας του 1990. Αυτή η γενιά είναι η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή από τότε που ξεκίνησε το μωρό. Γνωστοί ως millennials, αυτοί οι τεχνολογικά κατανοητοί πολυεπιχειρηματίες αυξήθηκαν με υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Η γενιά υπόσχεται να αποτελέσει το πιο σημαντικό τμήμα πελατών εστιατορίων για τις επόμενες δεκαετίες. Τα εστιατόρια δεν μπορούν να υποτιμήσουν την αξία ζωής του μάρκετινγκ σε millennials.

Συμβουλές για ψηφιακό μάρκετινγκ για να στοχεύσετε τους Millennials

Αν θέλετε να φτάσετε στους millennials, η διαδικασία ξεκινά στο στάδιο του σχεδιασμού όταν αναπτύξετε την ιδέα του εστιατορίου σας. Αν βασίζεστε σε επεξεργασμένα τρόφιμα και προμηθευτές μεγάλων προϊόντων για όλες τις ανάγκες του εστιατορίου σας, θα είναι δύσκολο να προσελκύσετε τους millennials που υποστηρίζουν τρόφιμα από αγρόκτημα σε τραπέζι, βιολογικά και χωρίς ορμόνες που προέρχονται από τοπικά προϊόντα. Οι ακόλουθες ιδέες μπορούν να σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε το εστιατόριο σας για να προσελκύσει και να διατηρήσει πελάτες χιλιετιών:

  • Δημιουργήστε μια κοινωνική ατμόσφαιρα

    Οι Millennials δίνουν μεγάλη αξία στην κοινωνική επαφή όταν γευματίζουν. Όταν είναι ικανοποιημένοι με το φαγητό και την εξυπηρέτηση, οι millennials προτείνουν τα αγαπημένα τους μέρη σε φίλους. Οι Millennials απαντούν επίσης ευνοϊκά στις προτάσεις από στόμα σε στόμα. Οι εστιάτορες μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα στο μάρκετινγκ αναπτύσσοντας καμπάνιες για να στοχεύουν εσωτερικούς πελάτες και να τους ενθαρρύνουν να προσκαλούν φίλους και να παρέχουν κριτικές και μαρτυρίες. Μπορείτε να προωθήσετε σε υπάρχοντες πελάτες με καμπάνιες GPS, μηνύματα κειμένου, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κουπόνια, προγράμματα αφοσίωσης, φυλλάδια και εσωτερικές πινακίδες.

  • Παρέχετε ποικιλία και ευελιξία

    Μεγαλωμένοι με βάση τη διαφορετικότητα, οι millennials θέλουν περισσότερες επιλογές τροφίμων και χαμηλότερες τιμές. Συχνά έλκονται από εθνικά εστιατόρια, αυτοί οι πελάτες αποτελούν ιδανικούς στόχους για κουζίνες fusion και δημιουργικές γαστρονομικές προσεγγίσεις. Οι Millennials απολαμβάνουν το φαγητό με φαγητό που έχει μια μοναδική ιστορία. Τοπικά εκτρεφόμενα και παρασκευασμένα κρέατα, ψωμιά βιοτεχνίας και μικρές παρτίδες μπύρες από μικροζυθοποιίες προσελκύουν αυτήν τη γενιά.

  • Εμφάνιση υποστήριξης για ψηφιακές εφαρμογές

    Οι Millennials προτιμούν την αυτοεξυπηρέτηση και την ευκολία παραγγελίας. Εάν είναι δυνατόν, θέλετε να προσφέρετε διαδικτυακές παραγγελίες, παραγγελίες στο τραπέζι και προωθήσεις κειμένου, όπως να στείλετε μηνύματα στην καθημερινή σας ειδική. Το σύστημα POS για κινητά σας μπορεί να διευκολύνει τη λήψη παραγγελιών προσωπικά, μέσω τηλεφώνου και διαδικτυακά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκηνές για να προωθήσετε τον ιστότοπό σας με κωδικούς QR, διαδικτυακές προσφορές και πληροφορίες σχετικά με τις κοινωνικές αιτίες του εστιατορίου και τις προσεχείς εκδηλώσεις.

  • Εξατομικεύστε το μάρκετινγκ σας

    Μπορείτε να στοχεύσετε πελάτες χιλιετίας με βάση τις προτιμήσεις τους. Μοιραστείτε ιστορίες και ορόσημα αντί να κάνετε μάρκετινγκ πολύ επιθετικά. Η εμφάνιση ζεστής, προσωπικής προσοχής μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από μια ακριβή διαφημιστική καμπάνια.

  • Σκεφτείτε τη χορηγία ενός φορτηγού τροφίμων

    Δεν είναι τυχαίο ότι η δημοτικότητα των φορτηγών τροφίμων συνέβη ακριβώς όταν οι millennials άρχισαν να εισέρχονται στο εργατικό δυναμικό. Τα φορτηγά τροφίμων σήμερα συχνά προμηθεύουν γκουρμέ τρόφιμα σε χαμηλότερες τιμές σε κοινωνικά περιβάλλοντα που είναι ιδανικά για κοινόχρηστο δείπνο, όλα αυτά απευθύνονται σε χιλιετίες.

νέοι σερβιτόροι που τροφοδοτούν με ποδιές

Social Media Marketing to Millennials

Περίπου το 65 τοις εκατό των συνομιλιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορούν το φαγητό. Οι Millennials αγαπούν το φαγητό με μια ιστορία που μπορούν να μοιραστούν και τα κοινωνικά μέσα έχουν σχεδιαστεί για να μοιράζονται τέτοιου είδους ιστορίες. Περίπου το 30 τοις εκατό των millennials προτιμούν τα βιολογικά τρόφιμα, οπότε αν σερβίρετε βιολογικά προϊόντα, αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσετε να λέτε την ιστορία του εστιατορίου σας. Άλλες ιδέες για καμπάνιες περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνουν:

  • Δημοσίευση διατροφικών πληροφοριών
  • Γράφοντας ιστορίες για τρόφιμα του παρελθόντος
  • Προσφέροντας προσαρμογή μενού για millennials που δεν πιστεύουν ότι "one-size-fits-all"
  • Παροχή υγιεινών επιλογών μενού, επιλογές για χορτοφάγους και επιλογές για άτομα που ακολουθούν ειδικές δίαιτες
  • Προώθηση μοναδικών κρασιών και μικρής παρτίδας επιλογές αλκοόλ
  • Μοιραστείτε ιστορίες για τη βιωσιμότητα, τις τοπικές εκδηλώσεις και τα τοπικά αγροκτήματα
  • Λέγοντας ιστορίες από τα παρασκήνια για το προσωπικό, τον σεφ και τον ιδιοκτήτη εστιατορίου

Η προσαρμογή μενού κατατάσσεται ως μία από τις πιο σημαντικές πρακτικές εστιατορίων για την προσέλκυση millennials. Αυτό σημαίνει όχι μόνο προσθήκη και εξάλειψη ορισμένων συστατικών αλλά και προσαρμογή του μεγέθους της μερίδας όταν κάποιος πεινάει πραγματικά ή θέλει να φάει μια μικρότερη μερίδα.

Αντιμετώπιση παρακμής στις επισκέψεις εστιατορίων

Σύμφωνα με την έκθεση Generational Consumer Trend Report της Technomic 2016 , οι millennials επισκέπτονται εστιατόρια λιγότερο συχνά από άλλες γενιές - περίπου το 42% του χρόνου. Αντ 'αυτού, οι millennials επιλέγουν φορτηγά τροφίμων, φαγητό για φαγητό και υπηρεσία παράδοσης τροφίμων . Γι 'αυτό είναι κρίσιμο να αναπτύξετε εναλλακτικές ροές εισοδήματος για το εστιατόριο σας.

Προσφορά εκπτώσεων και ανταμοιβών

Σύμφωνα με την γενιά γενιάς της Technomic, το 35% των millennials παραδέχεται ότι τα κουπόνια και οι εκπτώσεις επηρεάζουν τις αποφάσεις τους για φαγητό. Περίπου το 37 τοις εκατό των χιλιετιών δειπνών λέει ότι ένα πρόγραμμα αφοσίωσης και επιβράβευσης μπορεί να τους πείσει να επισκεφτούν ένα συγκεκριμένο εστιατόριο.

Ειδικές γεύσεις προσελκύουν Millennials

Καινοτόμες γεύσεις προσελκύουν χιλιάδες πελάτες. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς γαστρονομικές τάσεις περιλαμβάνουν ασιατικά μπαχαρικά όπως η χαρίσα, η Σριράτσα και η γκοτζουγιάνγκ. Οι καυτερές πιπεριές συνεχίζουν να προσελκύουν πελάτες και οι πιο δημοφιλείς περιλαμβάνουν τζαλαπένο, σεράνο, τσιπότλε, χαμπανέρο και άντσο. Τα λατινικά και τα τρόφιμα της Καραϊβικής είναι πολύ δημοφιλή στους νεότερους πελάτες. Άλλα τρόφιμα και τάσεις που προσελκύουν τη γενιά της χιλιετίας περιλαμβάνουν:

  • Ξινές ή ζυμωμένες γεύσεις όπως κίμτσι, κομπούχα και λαχανικά τουρσί
  • Ινδικά τρόφιμα που περιλαμβάνουν τσάτνεϊ, κάρυ και ναάν
  • Μπαρ πρωινού και πρωινό σερβίρεται όλη την ημέρα
  • Γλυκοί και αλμυροί συνδυασμοί όπως ντόνατς μπέικον και πικάντικα μπαρ για πρωινό
  • Ειδικά μείγματα μπαχαρικών και σάλτσες
  • Δίαιτες κετο
  • Κρέατα που θεραπεύονται στις εγκαταστάσεις

Επιστροφή στην Τοπική Κοινότητα

Οι Millennials εντυπωσιάζονται περισσότερο από πράξεις παρά από λόγια. Σχεδόν κάθε εστιατόριο σήμερα ισχυρίζεται ότι είναι περιβαλλοντικά υπεύθυνο, αφοσιωμένο σε τοπικούς σκοπούς και υποστηρίζει την ιδέα από το αγρόκτημα στο τραπέζι. Ωστόσο, πολλά εστιατόρια εξακολουθούν να λαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των προμηθειών τους από μεγάλους προμηθευτές και εταιρείες επεξεργασμένων τροφίμων.

Μπορείτε να δείξετε τη δέσμευσή σας για τις τοπικές αιτίες και τη βιωσιμότητα μειώνοντας τα απορρίμματα εστιατορίων, ανακυκλώνοντας τρόφιμα σε ελκυστικά πιάτα και δίνοντας τα τρόφιμα που περίσσεψαν σε τοπικούς φιλανθρωπικούς σκοπούς. Χορηγείστε έναν έρανο για έναν καλό σκοπό δωρίζοντας ένα συγκεκριμένο ποσοστό των πωλήσεών σας στον σκοπό. Παρέχετε αίθουσες συσκέψεων για τους τοπικούς διοργανωτές. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτές τις ιστορίες σχετικά με τις προσπάθειές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα δελτία τύπου για να λάβετε τις πληροφορίες στους πελάτες σας.

Ο πληθυσμός της γενιάς αναμένεται να κορυφωθεί το 2036 με 81,1 εκατομμύρια ζωντανά μέλη, όταν η παλαιότερη χιλιετία είναι 56. Από την άποψη αυτή, η γενιά του baby boomer κορυφώθηκε το 1999 με 78,8 εκατομμύρια μέλη. Πέρυσι, οι millennials έγιναν η μεγαλύτερη γενιά στο αμερικανικό εργατικό δυναμικό, ανέφερε ο Pew. 26 Απριλίου 2016

Οι Millennials απολαμβάνουν τη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη οποιασδήποτε γενιάς. Ο πληθυσμός της χιλιετίας πρέπει να κορυφωθεί στα 81,1 εκατομμύρια το 2036. Τα baby boomers έφτασαν μόνο τα 78,8 εκατομμύρια. Πολλές από τις πιο δημοφιλείς τάσεις για φαγητό σήμερα ξεκίνησαν λόγω των χιλιετών προτιμήσεων. Αυτές περιλαμβάνουν αυξημένες επιλογές παράδοσης εστιατορίων, την άνοδο των γκουρμέ φορτηγών τροφίμων και την αυξημένη ζήτηση για τοπικές προμήθειες, οι Millennials θέλουν να γνωρίζουν λεπτομέρειες σχετικά με την αλυσίδα εφοδιασμού, να τρώνε πιο υγιεινά τρόφιμα και να γευματίζουν σε εθνοτικές σπεσιαλιτέ και δημιουργικές συνθέσεις. Οι προσαρμοσμένες επιλογές σνακ είναι μια εξαιρετική ιδέα πωλήσεων για εστιατόρια που απευθύνονται σε millennials, επειδή μπορούν να πιάσουν ένα υγιεινό σνακ και να φύγουν.

Η στόχευση των millennials είναι μια επιχειρηματική αναγκαιότητα, εκτός εάν απευθύνεστε σε μια πολύ περιορισμένη ομάδα ανθρώπων. Παρόλο που οι millennials μπορεί να είναι απαιτητικοί για τους προμηθευτές, το κόστος και τις υπηρεσίες, η ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων απαιτεί απλώς μια στάση εργασίας και μια δέσμευση για εξατομικευμένες υπηρεσίες. Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για την αγορά σε millennials, αλλά οι ανταμοιβές μπορούν να παρέχουν επιχειρηματική ασφάλεια για τις επόμενες δεκαετίες.

Αναπτύξτε την επιχείρηση τροφίμων σας με το Waiterio POS

Γίνετε μέλος 40.000 εστιατορίων χρησιμοποιώντας το σύστημα σημείων πώλησης

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Πρόσφατα Άρθρα