Προβλέψεις για την τάση της βιομηχανίας εστιατορίων για το υπόλοιπο του 2022

Προβλέψεις για την τάση της βιομηχανίας εστιατορίων για το υπόλοιπο του 2022

Μάθετε εδώ για τις προβλέψεις για τις τάσεις της βιομηχανίας εστιατορίων για τον υπόλοιπο χρόνο!

Δημοσιεύτηκε από Victor Delgadillo την 4 Ιουλίου 2023

Λοιπόν, δεν είστε σίγουροι τι θα συμβεί με τον κλάδο των εστιατορίων για το υπόλοιπο του 2022;

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε μερικές προβλέψεις για τις τάσεις του κλάδου που θα πρέπει να γίνουν πραγματικότητα τον υπόλοιπο χρόνο. Πάρτε αυτές τις προβλέψεις με λίγο αλάτι - φυσικά, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Τούτου λεχθέντος, χάρη στην εμπειρία μας, μπορούμε να σας πούμε ότι ο κλάδος μερικές φορές συμπεριφέρεται με αναγνωρίσιμο τρόπο.

Οι τάσεις που θα δείτε εδώ θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε το εστιατόριό σας ώστε να είναι σύμφωνο με τον τρόπο που εξελίσσεται η βιομηχανία. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το εστιατόριό σας σχετικό, να συνεχίσετε να φέρνετε νέους πελάτες και να συνεχίσετε να δημιουργείτε χρήματα με βιώσιμο ρυθμό. Ας ξεκινήσουμε!

1. Το φαγητό έξω θα επιστρέψει με πλήρη δύναμη

Το φαγητό σε εστιατόρια θα επανέλθει ως τάση, επειδή οι άνθρωποι θέλουν να βγουν έξω μετά την πανδημία

Καθώς τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσαμε να φάμε άνετα σε ένα εστιατόριο, αυτό φαίνεται σαν ένα όνειρο πυρετού. Αλλά δεν απέχει πολύ από την αλήθεια. Οι άνθρωποι θέλουν να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή πριν από τον Covid.

Παρόλο που οι άνθρωποι φαίνεται να φοβούνται, είναι πρόθυμοι να επιστρέψουν στο φυσιολογικό, παρόλο που μπορεί να είναι επικίνδυνο. Γι' αυτό τα εστιατόρια θα συνεχίσουν να προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών τους και να επαναφέρουν παλιές καλές νύχτες . Μέχρι τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους, τα περισσότερα εστιατόρια θα μπορούν να λειτουργούν με πλήρη δυναμικότητα όπως πριν από τον κορωνοϊό. Φυσικά, αυτό δεν έρχεται χωρίς θυσίες.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να τηρούν ορισμένα μέτρα για να παραμείνουν ασφαλείς. Αυτό θα απαιτήσει επίσης τη συνεργασία των εστιατορίων. Εάν θέλετε να μπορείτε να προσφέρετε εξαιρετικές υπηρεσίες, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να προσφέρετε ορισμένα μέτρα ασφαλείας σε κάθε θαμώνα που εισέρχεται από την πόρτα σας. Σταθμοί πλυσίματος χεριών, κρατήστε τα τραπέζια χωριστά σε απόσταση ασφαλείας και εκπαιδεύστε τους σερβιτόρους σας να προσφέρουν ανέπαφη υπηρεσία.

Υπό αυτή την έννοια, τα εστιατόρια θα γίνουν πιο ιδιωτικά, κάτι που είναι επίσης επωφελές για τα εστιατόρια που βασίζονται σε κρατήσεις. Αυτό είναι κάτι που ακόμη και οι επιχειρηματίες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη. Εάν ανοίγετε ένα νέο εστιατόριο, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε αυτές τις ανέσεις στο κόστος ανοίγματος. Τώρα, η ασφάλεια είναι ένας μεγάλος παράγοντας όσον αφορά την εξασφάλιση και τη διατήρηση των πελατών .

2. Οι εφαρμογές παράδοσης θα πάνε αντίο αρκετά σύντομα

Οι εφαρμογές παράδοσης βλάπτουν πάρα πολύ τη βιομηχανία εστιατορίων χάρη στα υψηλά ποσοστά τους

Οι εφαρμογές παράδοσης είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη στη βιομηχανία εστιατορίων τα τελευταία χρόνια. Υπήρξαν οι σωτήρες πολλών διαφορετικών επιχειρήσεων που μπόρεσαν να ευδοκιμήσουν προσαρμόζοντας την υπηρεσία τους ώστε να παρέχουν επιλογές σε πακέτο και παράδοση . Ωστόσο, ήρθε η ώρα τους. Ναι, οι εφαρμογές παράδοσης δεν είναι πλέον τόσο απαραίτητες όσο πριν από δύο χρόνια.

Όχι επειδή δεν τους αρέσουν οι άνθρωποι. στην πραγματικότητα, ο κόσμος τα αγαπά. Ωστόσο, επηρεάζουν αρνητικά τον κλάδο χρεώνοντας εντυπωσιακά ποσοστά ανά παραδοθείσα παραγγελία. Ορισμένα από αυτά χρεώνουν ακόμη και έως και 30% σε τέλη, κάτι που είναι σημαντικό δεδομένου ότι πολλά εστιατόρια αντιμετωπίζουν ήδη υψηλό κόστος παραγωγής.

Γι' αυτό τα εστιατόρια πρέπει επίσης να προσαρμοστούν και να ξεπεράσουν αυτήν την πρόκληση είτε δημιουργώντας τη δική τους υπηρεσία παράδοσης είτε εξαλείφοντας αυτήν την επιλογή στο εστιατόριό τους — αν και η πρώτη είναι καλύτερη ιδέα. Οι άνθρωποι θα προσαρμοστούν ξανά στο φαγητό έξω, επομένως οι εφαρμογές παράδοσης δεν θα χάνονται. Αυτό που θα χρειαστεί είναι οι εξωτερικές ρυθμίσεις ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τρώνε έξω χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλα τραπέζια. Αυτή μπορεί να είναι η επόμενη μεγάλη δορυφορική επιχείρηση στον κλάδο των εστιατορίων, όπως όταν ξεκίνησαν οι εφαρμογές παράδοσης.

3. Τα εστιατόρια θα επικεντρωθούν στην αποδοτικότητα των πόρων (ακόμα περισσότερο)

Ο χειρισμός των πόρων του εστιατορίου γίνεται όλο και πιο σημαντικός για την αύξηση της αποτελεσματικότητας

Υπάρχουν πολλές προκλήσεις που έρχονται τα επόμενα χρόνια για τον κλάδο των εστιατορίων. Αυτή τη στιγμή ο κλάδος αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις ταυτόχρονα. Ας αναφέρουμε μόνο μερικά:

  • Ελλείψεις προσωπικού σε όλο τον κόσμο.
  • Ζητήματα εφοδιαστικής αλυσίδας.
  • Το ίδιο πρόβλημα με τις εφαρμογές παράδοσης που είναι απίστευτα ακριβές.
  • Πληθωρισμός.
  • Αυξανόμενο κόστος μισθοδοσίας.
  • Κι αλλα.

Γι' αυτό ακριβώς τα εστιατόρια πρέπει να επικεντρωθούν πολύ περισσότερο στην αποτελεσματικότητα. Ο κλάδος των εστιατορίων έχει καθυστερήσει πολύ για μια γενική αναμόρφωση, και από εδώ πρέπει να ξεκινήσει. Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων δεν μπορούν πλέον να αυτοσχεδιάζουν σχετικά με τις διαδικασίες του εστιατορίου. Αυτό συμβαίνει γιατί το να αυτοσχεδιάζεις δεν είναι ηρωικό, είναι ανόητο έργο .

Η βελτιστοποίηση όλων των διαφορετικών διαδικασιών στο εστιατόριό σας είναι ζωτικής σημασίας για την επίτευξη λειτουργικής αποδοτικότητας και αποδοτικότητας πόρων . Αυτό θα είναι δύσκολο για τους ιδιοκτήτες, επειδή είναι δύσκολο να βρείτε το σωστό μέρος για να ξεκινήσετε τη βελτιστοποίηση — δεν μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το κόστος χωρίς τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, ούτε μπορείτε να βελτιστοποιήσετε εάν το προσωπικό σας δεν είναι σύμφωνο με την επιχείρησή σας. Πολλά εστιατόρια αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν τα καλύτερα πιάτα τους από το μενού τους επειδή δεν έχουν πια την οικονομική δυνατότητα να πουλήσουν τα πιάτα. Ή έπρεπε να απολύσουν τους λιγότερο ζωτικούς εργάτες. Δυστυχώς, οτιδήποτε δεν είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του εστιατορίου πρέπει να πάει. Έτσι, εάν σκέφτεστε να ανοίξετε ένα εστιατόριο, σκεφτείτε επίσης τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε να λειτουργεί πιο ομαλά και αποτελεσματικά. Αυτό μπορεί να σώσει άλλους από τον πόνο της απόλυσης λόγω κακής διαχείρισης.

4. Go Green ή Go Home

φιλικό προς το περιβάλλον εστιατόριο διάφορα

Γνωρίζετε το " The Legend of Zelda: Majora's Mask" ; Θυμάστε το ανατριχιαστικό φεγγάρι ; Αυτή είναι η κλιματική αλλαγή . Πρέπει να αναλάβουμε δράση και αυτό θα επηρεάσει κάθε κλάδο που ελέγχουν οι άνθρωποι — συμπεριλαμβανομένων των εστιατορίων.

Ίσως σκεφτείτε, "γιατί είναι ακόμη σημαντικό;". Λοιπόν, παρόλο που δεν ήταν καθόλου σημαντικό για πολλά χρόνια, οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι το 2022. Μας ανησυχεί περισσότερο η κλιματική αλλαγή και ο τρόπος με τον οποίο αρχίζει να μας επηρεάζει. Τώρα, ο καιρός είναι ακραίος και δύσκολο να προβλεφθεί . Αν θέλουμε μια πραγματική αλλαγή, τότε πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτό — και αν δεν το κάνετε από αγάπη για τον κόσμο, οι άνθρωποι θα σας αναγκάσουν να το κάνετε ούτως ή άλλως από αγάπη για την επιχείρησή σας. Μπορείς:

  • Αγοράστε τοπικά συστατικά και υποστηρίξτε τους τοπικούς αγρότες και άλλες επιχειρήσεις.
  • Ποντάρετε πολύ στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα.
  • Εφαρμόστε όσες στρατηγικές μπορείτε να σκεφτείτε για να μειώσετε τη σπατάλη φαγητού.
  • Δωρίστε τρόφιμα πριν λήξει, κομποστοποιήστε και φυτέψτε τα δικά σας συστατικά.
  • Μπορείτε να παροτρύνετε τη χρήση επαναχρησιμοποιήσιμων to-go δοχείων, μεταλλικών καλαμιών και ελάχιστα έως καθόλου πλαστικών στους πελάτες σας.

Η ανθρωπότητα θα πρέπει να είναι σε θέση να εφαρμόσει αυτές τις πολύ μικρές αλλαγές στον τρόπο που ζούμε — το μεγαλύτερο καλό είναι η ασφάλεια των επόμενων γενεών! Παρόλο που μπορεί να μην μας αρέσει, το wakewave είναι υπεύθυνο για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Εάν χρειάζεται να ακυρώσετε μερικές επίμονες επιχειρήσεις για να το ολοκληρώσετε, καλύτερα να απομακρυνθείτε από αυτήν τη λίστα!

5. «Χρειαζόμαστε πραγματικά σερβιτόρους;». Ναι, ναι.

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μόνο με αριθμούς θέτουν στον εαυτό τους αυτήν την ερώτηση εδώ και χρόνια. Οι κραυγές τους ίσως κάπως να είχαν ακουστεί. Σε έναν κόσμο όπου ο κορωνοϊός ήταν - ή είναι - πράγμα, οι πελάτες προτιμούν πλέον εκπαιδευμένους, εξειδικευμένους σερβιτόρους . Οι εκπαιδευμένοι σερβιτόροι είναι:

  • Όσοι κατανοούν τους νέους κανόνες της ανέπαφης υπηρεσίας.
  • Αυτοί που είναι εκπαιδευμένοι να χειρίζονται σωστά τον εαυτό τους ανά πάσα στιγμή.
  • Αυτοί που δεν είναι ούτε ενοχλητικοί ούτε αναίσθητοι.
  • Και εκείνοι που έχουν πραγματική υπηρεσία και δεξιότητες.

Έτσι, κατά κάποιο τρόπο, εκείνοι οι ιδιοκτήτες και οι διευθυντές εστιατορίων που πιστεύουν ότι δεν χρειάζονται τους «ανεπαρκείς σερβιτόρους» τους είναι:

  • Είναι σκληροί με τις νέες προσλήψεις τους.
  • Δεν παρέχουν καμία εκπαίδευση.
  • Ή προσλαμβάνουν τους λιγότερο ικανούς ανθρώπους για να εξοικονομήσουν χρήματα.

Στη χώρα μου, αυτό το λέμε φτύσιμο προς τα πάνω . Αν υπάρχει κάτι που μάθαμε τα τελευταία χρόνια είναι η ενσυναίσθηση — τουλάχιστον ένα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων έμαθε αυτό το μάθημα. Γι' αυτό η βιομηχανία εστιατορίων δεν μπορεί να γεμίσει με ανθρώπους που δεν θέλουν να εξυπηρετήσουν πια . Οι σερβιτόροι δεν είναι απαραίτητοι εάν δεν παρέχουν εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Το να τα βγάλετε από την εξίσωση είναι κάτι που μπορείτε να σκεφτείτε μόνο εάν είναι σύμφωνο με την ιδέα του εστιατορίου σας. Διαφορετικά, ναι, είναι απαραίτητα και ναι, πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια στην εκπαίδευσή τους!

6. Άνοδος της Επιχειρηματικότητας στη Βιομηχανία και Φιλικός Ανταγωνισμός

Ο ανταγωνισμός είναι φιλικός επειδή τα εστιατόρια βοηθούν πλέον το ένα το άλλο για να επαναφέρουν τη βιομηχανία σε πλήρη ισχύ

Εάν διαβάσετε το άρθρο μας σχετικά με τις επιχειρήσεις τροφίμων με ελαφριά περιουσιακά στοιχεία , γνωρίζετε ήδη ότι αυτό συμβαίνει αυτήν τη στιγμή. Το άνοιγμα μιας επιχείρησης είναι τώρα πιο εύκολο από ποτέ — το να πετύχεις είναι τόσο δύσκολο όσο πάντα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Η επιχειρηματικότητα ήταν πάντα ένας μεγάλος παράγοντας σε ανταγωνιστικούς κλάδους όπως τα εστιατόρια. Γι' αυτό, παρόλο που μόλις βγαίνουμε από την πανδημία, ο αριθμός των επιχειρήσεων τροφίμων αυξάνεται.

Ένα άλλο πράγμα που άλλαξε είναι η πρόθεση πίσω από τον ανταγωνισμό . Οι επιχειρήσεις δεν προσπαθούν τόσο πολύ να εξαφανίσουν τους ανταγωνιστές τους και, αντίθετα, αναζητούν τρόπους συνεργασίας. Αυτή είναι μια πολύ έξυπνη προσέγγιση για τις επιχειρήσεις. Εξάλλου, υπάρχουν πάντα δουλειές, άνθρωποι και οικογένειες που κερδίζουν από μια και μόνο επιχείρηση. Η συνεργασία βοήθησε τη βιομηχανία να ανακάμψει πιο γρήγορα από το χάος που άφησε πίσω της η πανδημία.

Εάν έχετε ένα εστιατόριο, θα πρέπει να αρχίσετε να υποστηρίζετε νέες, ξεκινώντας επιχειρήσεις στην περιοχή σας. Αν θέλετε να ξεκινήσετε, αναζητήστε τη βοήθεια άλλων ιδιοκτητών εστιατορίων που μπορεί να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν. Μερικές φορές ξεχνάμε ότι η ανθρωπότητα τα κατάφερε μέχρι τώρα χάρη στην ικανότητά μας να συνεργαζόμαστε, επομένως αυτή είναι μια δεξιότητα που μπορεί να σώσει την επιχείρησή σας και να εμπνεύσει άλλους να αναπτύξουν τη δική τους. Στο τέλος μεγαλώνουμε όλοι μαζί.

Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί;

Ναι, αυτή είναι μια πραγματική ερώτηση. Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί; Πιστεύουμε ότι, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ο κλάδος θα είναι ισχυρότερος από ποτέ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κλάδος εξακολουθεί να είναι ανταγωνιστικός. Αλλά τώρα, είναι «επιβίωση του πιο ικανού οικοσυστήματος ». Είστε έτοιμοι να γίνετε ομαδικός παίκτης στον κλάδο; Ξεκινάτε σε αυτό με τη σωστή νοοτροπία; Αν όλα αυτά σας φαίνονται χίπικα , τότε η επιχείρησή σας μπορεί να μην κάνει το κόψιμο!

Αναπτύξτε την επιχείρηση τροφίμων σας με το Waiterio POS

Γίνετε μέλος 40.000 εστιατορίων χρησιμοποιώντας το σύστημα σημείων πώλησης

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Πρόσφατα Άρθρα