Τύποι μενού εστιατορίων: Πώς να επιλέξετε το καλύτερο;

Τύποι μενού εστιατορίων: Πώς να επιλέξετε το καλύτερο;

Μάθετε εδώ για τους διαφορετικούς τύπους μενού εστιατορίων

Δημοσιεύτηκε από Victor Delgadillo την 7 Οκτωβρίου 2021

Δεν γνωρίζετε τους διαφορετικούς τύπους μενού εστιατορίων;

Δεν είστε σίγουροι τι είδους μενού να επιλέξετε για την επιχείρησή σας;

Υπάρχουν διάφοροι τύποι μενού εστιατορίου που μπορείτε να επιλέξετε για το εστιατόριό σας.

Το μενού ενός εστιατορίου είναι ένα σημαντικό μέρος της στρατηγικής πωλήσεων, επομένως η επιλογή του καλύτερου τύπου μενού είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή σας.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσω για:

  • Τα διάφορα είδη μενού εστιατορίου
  • Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους
  • Και όλα όσα πρέπει να λάβετε υπόψη για να επιλέξετε τον καλύτερο τύπο για την επιχείρησή σας

Όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου, θα γνωρίζετε τους διαφορετικούς τύπους μενού και θα γνωρίζετε ποιος είναι ο καλύτερος τύπος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο εστιατόριό σας.

Ας αρχίσουμε!

Τύποι μενού εστιατορίου

Δύο είδη μενού εστιατορίων

Όπως ανέφερα προηγουμένως, υπάρχουν πολλά είδη μενού εστιατορίων.

Καθένα από αυτά έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που τα καθιστούν τέλεια για συγκεκριμένους τύπους εστιατορίων και κακές επιλογές για άλλους τύπους.

Επίσης, από την εμπειρία μου και σύμφωνα με την έρευνά μου, δεν υπάρχει πραγματικά μια χρήσιμη ταξινόμηση για τους διαφορετικούς τύπους μενού που υπάρχουν.

Ως εκ τούτου, δημιούργησα μια ταξινόμηση που είναι εύκολα κατανοητή και που βοηθά τους νέους επιχειρηματίες να αποφασίσουν ποιος είναι ο καλύτερος τύπος μενού.

Έχω ταξινομήσει τους διαφορετικούς τύπους μενού εστιατορίων σε τέσσερις κατηγορίες

  • Στατικά μενού
  • Δυναμικά μενού
  • Μενού ανάλογα με το φαγητό που προσφέρουν
  • Και τέλος, φυσικά ή ψηφιακά μενού.

Στη συνέχεια, σας αναφέρω σε βάθος για κάθε τύπο.

Δυναμικά μενού

Δυναμικά μενού είναι εκείνα που δεν έχουν σταθερά στοιχεία ή στοιχεία στη σύνθεσή τους.

Οι κύριοι τύποι δυναμικών μενού είναι τα μενού της ημέρας και τα κυκλικά μενού.

Μενού της ημέρας

Μενού ημέρας και σπεσιαλιτέ της ημέρας

Τα μενού της ημέρας είναι αυτά που προσφέρουν μεμονωμένα πιάτα ή ένα πιάτο διαφορετικών πιάτων κάθε μέρα.

Τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου μενού ποικίλλουν.

Αποτελούν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ευέλικτα μενού, αφού επιτρέπουν σε σεφ και μάγειρες να έχουν δημιουργική ελευθερία για το τι ετοιμάζεται κάθε μέρα.

Αυτά τα μενού είναι επίσης εξαιρετικά αν έχετε ένα εστιατόριο με ποικίλες επιλογές σχετικά με τα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, καθώς οι δυνατότητες είναι αμέτρητες.

Πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ένα είδος μενού που διατηρεί εστιατόρια με γαστρονομική προσφορά αρκετά ευρεία και μοναδική ώστε να προσελκύει γνώστες, κριτικούς, καλοφαγάδες και πολλά άλλα.

Από την άλλη πλευρά, έχει δύο μειονεκτήματα που μπορούν να εξαλείψουν την επιλογή αμέσως.

Για παράδειγμα, οι σεφ και οι μάγειρες πρέπει να έχουν μεγάλη εμπειρία και δημιουργικότητα ανά πάσα στιγμή για να τα εκτελούν — η δημιουργικότητα εξαντλείται και η εμπειρία δεν είναι πάντα διαθέσιμη.

Λόγω αυτών των μειονεκτημάτων, είναι πιθανό η εκτέλεση των πιάτων να μην είναι πάντα αρκετά καλή και το μενού της ημέρας να μην είναι πολύ βιώσιμο.

Κυκλικά μενού

Κυκλικός τύπος μενού

Τα κυκλικά μενού είναι εκείνα που, όπως υποδηλώνει το όνομα, επαναλαμβάνονται με κυκλικό μοτίβο σε μια καθορισμένη χρονική περίοδο.

Τα κυκλικά μενού χαρακτηρίζονται ως μικτά μενού, καθώς τις περισσότερες φορές είναι εκτεταμένα στατικά μενού και μόνο ένα μέρος του μενού χρησιμοποιείται καθημερινά.

Αυτό είναι που το κάνει δυναμικό — η περιστροφή του πιάτου.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του τύπου μενού είναι ότι κρατά το ενδιαφέρον του πελάτη.

Πολλοί πελάτες μπορεί να έχουν ένα αγαπημένο πιάτο, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουν όταν είναι διαθέσιμο.

Επίσης, επειδή περιστρέφει πιάτα, διατηρεί το μενού ενδιαφέρον.

Διατηρεί επίσης τη δουλειά ενδιαφέρουσα και είναι ένα εξαιρετικό μενού εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια εναλλαγή θέσεων στην κουζίνα του εστιατορίου, έτσι ώστε όλοι οι μάγειρες να ξέρουν πώς να ετοιμάζουν τα διαφορετικά πιάτα.

Από την άλλη, είναι ένα ριψοκίνδυνο είδος μενού, αφού η έλλειψη συνέπειας μπορεί να ξενερώσει πελάτες που έχουν αγαπημένα πιάτα, αλλά δεν μπορούν να τα έχουν όποτε θέλουν, αλλά συγκεκριμένες μέρες.

Στατικά Μενού

Στατικό μενού εστιατορίου

Τα στατικά μενού είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα στη βιομηχανία εστιατορίων.

Γενικά, είναι πιο εύκολο να διατηρηθούν, είναι πιο εύκολο να ενσωματωθούν ευρέως διαθέσιμα συστατικά και είναι εξαιρετικά για να κρατούν τους πελάτες ευχαριστημένους με τα ίδια πιάτα.

Υπάρχουν επίσης περισσότεροι τύποι στατικών μενού:

  • Κλασικό μενού
  • Διορθωμένα μενού ή προκαθορισμένο μενού
  • A la carte μενού
  • Μενού γευσιγνωσίας
  • Μενού τροφοδοσίας

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα στατικά μενού δεν χρησιμοποιούνται επ' αόριστον, αλλά μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή ανάλογα με την ευκολία της αλλαγής.

Κλασικό μενού

εστιατόριο & μπαρ κλασικό μενού

Ένα κλασικό στατικό μενού είναι ένας τύπος που μπορείτε να βρείτε στα περισσότερα είδη εστιατορίων σήμερα.

Πρόκειται για μενού διαφορετικών μεγεθών που έχουν συγκεκριμένα πιάτα για την εξυπηρέτηση του εστιατορίου.

Είναι αμετάβλητο, εκτός κι αν εφαρμόζονται σε συνδυασμό με σπεσιαλιτέ της ημέρας, ότι είναι ένα συγκεκριμένο πιάτο που αλλάζει καθημερινά.

Αυτός ο τύπος μενού είναι εξαιρετικός καθώς απαιτεί λίγη συντήρηση και εφαρμόζεται οπουδήποτε με πρόσβαση στα ίδια συστατικά όλο το χρόνο.

Είναι επίσης πολύ καλά για την οικοδόμηση της αφοσίωσης των πελατών στο εστιατόριό σας, ειδικά εάν όλα τα πιάτα του μενού είναι πολύ καλά όσον αφορά την ποιότητα — για να μην αναφέρουμε την κερδοφορία.

Από την άλλη πλευρά, αυτό το είδος μενού δεν είναι άπειρο και δεν είναι καλή ιδέα να πιστεύουμε ότι οι πωλήσεις θα είναι πάντα καλές. Είναι καλή ιδέα να σκεφτείτε να προσθέσετε νέα πιάτα ή να μελετήσετε τις πωλήσεις κάθε πιάτου και να εξαλείψετε τις λιγότερες πωλήσεις για να βελτιστοποιήσετε το μενού.

Επίσης, οι πελάτες μπορεί να βαρεθούν την ίδια γαστρονομική προσφορά, οπότε καλό είναι να διαφοροποιείτε τα πράγματα δημιουργώντας ένα νέο μενού, προσθέτοντας φυσικά τα αγαπημένα πιάτα των τακτικών σας πελατών.

Σταθερά Μενού ή Μενού Διόρθωσης Prix

μενού γευσιγνωσίας ή προκαθορισμένο μενού

Σταθερά μενού, σταθερή τιμή ή προκαθορισμένα μενού, είναι εκείνα που έχουν μια σειρά από πιάτα και μια καθορισμένη τιμή.

Συνήθως αποτελούνται από ορεκτικά, σούπες ή σαλάτες, φαγητά, κύρια πιάτα και επιδόρπια. Μπορεί να έχουν διαφορετικές επιλογές για κάθε είδος πιάτου, αλλά η τελική τιμή έχει υπολογιστεί έτσι ώστε να είναι πάντα η ίδια.

Αυτοί οι τύποι μενού μοιάζουν πολύ με τα μενού γευσιγνωσίας. Η κύρια διαφορά είναι ότι τα πιάτα σε ένα μενού γευσιγνωσίας αποτελούνται από περισσότερα πιάτα και σκοπός τους είναι να παρουσιάσουν στους πελάτες τα καλύτερα πιάτα που έχει δημιουργήσει ο σεφ.

Από την άλλη πλευρά, τα πιάτα με σταθερή τιμή προορίζονται να προσφέρουν το ίδιο φαγητό σε όλους τους επισκέπτες, στην ίδια τιμή.

Μενού à la carte

Τα μενού à la carte είναι αυτά που τοποθετούν κάθε ένα από τα πιάτα ξεχωριστά στο μενού, είτε πρόκειται για περιγράμματα, κυρίως πιάτα ή φαγητά, και άλλα. Όλα εμφανίζονται μεμονωμένα και με τις τιμές τους.

Αυτό δίνει στο εστιατόριο την ελευθερία να αποφασίσει τι θέλει να φάει, χωρίς να χρειάζεται να επιλέξει προκαθορισμένα πιάτα.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του τύπου μενού είναι ότι είναι πολύ ευέλικτο, κάτι που εκτιμάται από τους πελάτες.

Εξασφαλίζει επίσης πιάτα υψηλής ποιότητας, αφού το καθένα φτιάχνεται ξεχωριστά και μπορεί να τελειοποιηθεί.

Από την άλλη, αυτό το είδος μενού δεν είναι το πιο κατάλληλο για όλες τις κουζίνες εστιατορίων. Θα χρειαστεί πολύ καλή οργάνωση, προετοιμασία και ομαδική δουλειά, ώστε κάθε πιάτο να είναι έτοιμο ταυτόχρονα.

Αυτό μπορεί να περιπλέξει το μαγείρεμα, καθώς θα απαιτούνται πολλοί σταθμοί για την εκπλήρωση κάθε παραγγελίας — αν και αυτό εξαρτάται επίσης από το πόσο εκτεταμένο είναι το μενού.

Μπορεί επίσης να αυξήσει τη δυσκολία της υπηρεσίας, επειδή θα απαιτηθούν περισσότεροι σερβιτόροι για να σερβίρουν τα διαφορετικά πιάτα, ανάλογα με τις παραγγελίες — ορισμένοι τύποι υπηρεσιών εστιατορίου ταιριάζουν καλύτερα για αυτόν τον τύπο μενού.

Μενού γευσιγνωσίας

Ένα μενού γευσιγνωσίας αποτελείται, όπως ανέφερα προηγουμένως, από διάφορα πιάτα που επιλέγει ο σεφ για να ευχαριστήσει τους επισκέπτες με την εμπειρία, την ικανότητα και την τεχνική του.

Επιπλέον, κάθε πιάτο έχει δημιουργηθεί για να εναρμονίζεται μεταξύ τους και να προσφέρει μια ομοιογενή και εντυπωσιακή εμπειρία σε κάθε πελάτη.

Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του τύπου μενού είναι ότι έχει πολλά πιάτα — τα οποία μπορεί ή όχι να είναι οργανωμένα για να προσφέρουν μια συγκεκριμένη εμπειρία.

Το άλλο πλεονέκτημα είναι ότι είναι ένα μενού που δημιουργήθηκε για να ευχαριστήσει τον πελάτη με όλες τις προετοιμασίες, οπότε το καθένα είναι υψηλής ποιότητας και δημιουργεί εξαιρετική εντύπωση στους πελάτες.

Τα μενού γευσιγνωσίας αποφέρουν πολλά κέρδη για τα εστιατόρια, αφού ανάλογα με τη σύνθεσή τους και επειδή χρησιμοποιούνται σε εστιατόρια υψηλής κουζίνας, μπορεί να είναι ακριβά.

Υπάρχουν λίγα μειονεκτήματα σε αυτό το είδος μενού.

Το κυριότερο είναι ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα εστιατόρια.

Συνήθως χρησιμοποιούνται σε εστιατόρια υψηλής ποιότητας, τα οποία διαθέτουν επίσης μεγάλη ποσότητα εξοπλισμού και προσωπικού για να τα εκτελέσουν χωρίς προβλήματα.

Μενού Catering

Τα μενού τροφοδοσίας χρησιμοποιούνται σε εκδηλώσεις από εστιατόρια ή υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά την εστίαση.

Αυτά τα μενού είναι στατικά επειδή αποτελούνται από μια επιλογή από συγκεκριμένα πιάτα που σχεδιάζονται με βάση το γούστο του διοργανωτή της εκδήλωσης, το οποίο μπορεί με τη σειρά του να βασίζεται στις προτιμήσεις των καλεσμένων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρόκειται για πιάτα που προετοιμάζονται πριν από την εκδήλωση για να προσφέρουν μια καλή γαστρονομική εμπειρία χωρίς καθυστερήσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μπορεί να είναι μενού διαφορετικών τύπων ή στυλ μαγειρικής και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν χρησιμοποιούνται για να ικανοποιήσουν τους επισκέπτες, αλλά ως επιπλέον μέρος της εκδήλωσης — αν και αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Τα μενού τροφοδοσίας δεν έχουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, καθώς είναι μια υπηρεσία εκδηλώσεων που μπορεί να προσφερθεί μόνο μία φορά και το μενού δεν εξαρτάται πραγματικά από το εστιατόριο ή το catering, αλλά από τον πελάτη.

Μενού ανάλογα με το είδος του φαγητού

Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει μενού γλυκών, παιδικά μενού και μενού ποτών. Κάποια από αυτά χωρίζονται σε υποκατηγορίες για τις οποίες θα σας πω αργότερα.

Μενού επιδορπίων

μενού επιδόρπιο

Τα μενού επιδορπίων είναι εκείνα που, όπως υποδηλώνει το όνομα, αποτελούνται από τρόφιμα που θεωρούνται επιδόρπια — τα οποία περιλαμβάνουν μεγάλο αριθμό παρασκευασμάτων.

Τα μενού επιδορπίων μπορεί να είναι διαφόρων τύπων, όπως σταθερά, γευστικά και περισσότερα από αυτά που αναφέρονται παραπάνω.

Η μόνη διαφορά είναι ότι αποτελούνται αποκλειστικά από επιδόρπια.

Τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου μενού είναι ενδιαφέροντα. Υπάρχουν, για παράδειγμα, εστιατόρια με βάση τα επιδόρπια, τα οποία επιτρέπουν στα μενού επιδορπίων να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα άλλων τύπων μενού στα οποία βασίζονται.

Επίσης, το να έχετε ένα ξεχωριστό μενού γλυκών στο εστιατόριό σας είναι υπέροχο εάν έχετε μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμα επιδόρπια που μπορούν να ικανοποιήσουν τους πελάτες σας.

Ωστόσο, μερικές φορές δεν είναι απαραίτητο να έχετε ένα μενού επιδορπίων, ειδικά εάν δεν έχετε μεγάλο αριθμό γλυκών να προσφέρετε στο εστιατόριό σας — οπότε μπορείτε να τα προσθέσετε στο κύριο μενού σας.

Μενού για παιδιά

Τα παιδικά μενού αποτελούνται από φαγητά που μπορούν να θεωρηθούν ελκυστικά για τα μικρά. Επίσης, μπορούν να αποτελούνται από υγιεινή τροφή για παιδιά , η οποία μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους.

Τα πιάτα σε αυτού του τύπου τα μενού είναι απλά, εύκολα στην προετοιμασία, δεν έχουν πολλά μπαχαρικά και συνήθως είναι συνδυασμοί που λειτουργούν.

Το κύριο πλεονέκτημα της προσφοράς αποκλειστικού μενού για παιδιά είναι ότι δίνεις στους ενήλικες της οικογένειας ηρεμία αφού γνωρίζουν ότι μπορούν να πάρουν τα μικρά στο εστιατόριό σου και εκεί θα βρουν κατάλληλες επιλογές για παιδιά.

Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, ωστόσο, δεν υπάρχουν αξιοσημείωτα μειονεκτήματα από την προσφορά αυτού του τύπου μενού στην επιχείρησή σας.

Μενού ποτών

Μενού ποτών

Τα μενού ποτών αποτελούνται από κάθε είδους υγρά παρασκευάσματα που μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας.

Επομένως, μπορούν να χωριστούν σε διάφορες υποκατηγορίες ανάλογα με τον τύπο του ποτού:

  • αλκοολούχα ποτά ή οινοπνευματώδη ποτά
  • κρασιά
  • αλκοολούχα κοκτέιλ
  • μη αλκοολούχα κοκτέιλ ή μοκτέιλ
  • smoothies ή milkshakes
  • smoothies
  • χυμούς ή φυσικούς χυμούς
  • εμπορικά ποτά
  • Μικτά μενού ποτών

Τα περισσότερα εστιατόρια δεν προσφέρουν ξεχωριστό μενού για ποτά. Ωστόσο, εάν πρόκειται για εστιατόριο μπαρ, είναι πιο πιθανό να προσφέρεται ξεχωριστό μενού για ποτά.

Ορισμένα εστιατόρια εκλεκτής εστίασης έχουν επίσης μενού αλκοολούχων ποτών, μενού κοκτέιλ, μενού κρασιού και πολλά άλλα στο ίδιο εστιατόριο.

Στα συνηθισμένα εστιατόρια, είναι πιο πιθανό να βρείτε εμπορικά μενού ποτών και ακόμη και μικτά μενού με διάφορα είδη ποτών.

Αυτοί οι τύποι μενού δεν έχουν πολλά πλεονεκτήματα, εκτός εάν φυσικά η επιχείρησή σας κερδίζει από την πώληση ποτών — κάτι που είναι πολύ πιθανό εάν πουλάτε ποτό!

Φυσικά και Ψηφιακά Μενού

Η τέταρτη κατηγορία περιλαμβάνει φυσικά και ψηφιακά μενού, τα οποία μπορεί να είναι οποιοδήποτε από αυτά τα είδη μενού, με μόνη διαφορά τη μορφή που χρησιμοποιείται.

Φυσικά μενού

Τα φυσικά μενού είναι τα πιο χρησιμοποιούμενα σε όλους τους τύπους εστιατορίων.

Μπορούν να χρησιμοποιήσουν διάφορους τύπους διατάξεων, όπως μενού με ένα φύλλο, τρίπτυχα μενού, μενού βιβλίων και άλλα.

Είναι φθηνά (αν και αυτό εξαρτάται από την ποιότητά τους), εύχρηστα και αντικαθίστανται εύκολα.

Ακόμα κι έτσι, αντιπροσωπεύουν μια σταθερή δαπάνη για το εστιατόριό σας, λόγω της εκτύπωσης νέων μενού.

Ψηφιακά Μενού

ψηφιακό μενού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα ψηφιακά μενού είναι εκείνα που μπορούν να προβληθούν σε όλα τα είδη ψηφιακών συσκευών, όπως υπολογιστές, φορητοί υπολογιστές, τηλέφωνα και tablet.

Αυτοί οι τύποι μενού μπορούν να χωριστούν σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με την επιλεγμένη ψηφιακή μορφή:

  • Μενού σε μορφή εικόνας JPG ή PNG — ιδανικό για ανάρτηση σε κοινωνικά δίκτυα.
  • Μενού σε μορφή PDF — μια μορφή έτοιμη για εκτύπωση την οποία μπορείτε να προβάλετε σε υψηλή ευκρίνεια χρησιμοποιώντας προγράμματα ανάγνωσης PDF.
  • Εφαρμογές μενού για smartphone.
  • Ο ιστότοπος του εστιατορίου σας .

Καθένας από αυτούς τους τύπους μενού έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα, όπως η προσφορά διαδικτυακών παραγγελιών, η προσέλκυση πελατών ή το ότι μπορούν να τα κατεβάσουν οι καλεσμένοι σας για να κάνουν παραγγελίες ανά πάσα στιγμή.

Επί του παρόντος, η ύπαρξη ενός ψηφιακού μενού είναι ζωτικής σημασίας για κάθε εστιατόριο για διαφορετικούς λόγους, όπως για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19 ή λόγω της δημοτικότητας της ηλεκτρονικής μορφής παραγγελίας και παράδοσης.

Δεν προσφέρετε ηλεκτρονικές παραγγελίες και παράδοση στο εστιατόριό σας; Δοκιμάστε το Waiterio POS και δημιουργήστε τον ιστότοπό σας σε λίγα λεπτά!

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο τύπο μενού για το εστιατόριό σας;

Η επιλογή του καλύτερου τύπου μενού για το εστιατόριό σας περιλαμβάνει πολλά πράγματα — από την ιδέα του εστιατορίου σας μέχρι τον τύπο των δείπνων που έχετε ή ελπίζετε να έχετε.

Είναι καλή ιδέα να εξετάσετε:

  • Η ευκολία χρήσης
  • Οι προτιμήσεις του κοινού-στόχου σας
  • Η κερδοφορία του μενού που θέλετε να εφαρμόσετε
  • Εάν έχετε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε το μενού να είναι βιώσιμο και βιώσιμο
  • Η επένδυση που πρέπει να κάνετε για να υλοποιήσετε το μενού
  • Κι αλλα

Και αυτό δεν καλύπτει καν τη σημασία της μηχανικής του μενού και του σχεδιασμού μενού.

Ωστόσο, είναι ένα περίπλοκο ζήτημα, το οποίο μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα στο να έχεις καλές πωλήσεις και ένα αποτυχημένο εστιατόριο μετά από μερικούς μήνες.

Έχετε επιλέξει το σωστό μενού για το εστιατόριό σας;

Αναπτύξτε την επιχείρηση τροφίμων σας με το Waiterio POS

Γίνετε μέλος 40.000 εστιατορίων χρησιμοποιώντας το σύστημα σημείων πώλησης

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Πρόσφατα Άρθρα