Korištenje elektroničkih znakova za promicanje vašeg restorana

Korištenje elektroničkih znakova za promicanje vašeg restorana

Elektronički znakovi mogu konkurirati marketingom izbornika

Objavio Michael Elkins dana 2. veljače 2018.

Interni natpisi već su desetljeća glavni restoran, ali današnji elektronički natpisi nude velike prednosti za marketing i pružanje vrhunskog korisničkog iskustva. Ti se znakovi nazivaju različitim imenima koja uključuju digitalne znakove, elektroničke oglasne ploče i druge izraze, ali koriste istu tehnologiju za objavljivanje trenutnih informacija, izbornika i drugog sadržaja. Zapravo, elektronički panoi - poput onih koji se koriste na Time Squareu u New Yorku i drugim urbanim središtima - u osnovi koriste istu tehnologiju. S pravim sustavom možete napajati više znakova na jednom mjestu ili znakove na više lokacija

Pomoću digitalnih znakova možete se povezati s monitorima na velikom ekranu i objaviti informacije o danima, marketinškim porukama i fotografijama, videozapisima i recenzijama koje generiraju korisnici. Digitalni playeri mogu napajati više digitalnih uređaja, uključujući promotivne ploče, ploče s izbornicima, direktorije i oglasne ploče na kojima menadžeri mogu gurati sporo pokrenute stavke, informirati korisnike o nadolazećim događajima i dijeliti postove na društvenim mrežama od korisnika. Ovi postovi mogu uključivati fotografije vaše hrane, video zapise posebnih događaja i recenzije vaše hrane.

Prednosti elektroničkih natpisa očite su u velikim urbanim središtima diljem svijeta, ali neki su gradovi zabranili digitalne oglasne ploče jer privlače toliko pažnje da se ljudi voze nesigurno. Međutim, vaš je restoran idealna platforma za korištenje elektroničkih znakova za plasiranje na tržište, informiranje i izgradnju lojalnosti kupaca. Prednosti digitalnih znakova uključuju mogućnost objavljivanja zajedničkih fotografija korisnika, a digitalne poruke mogu se slati na monitore velikog ekrana za objavljivanje kreativnih slika, pogleda, lokalnih atrakcija i vijesti. Za razliku od statičnih fotografija i umjetničkih djela, vaš znak s digitalnim pogonom može postati stalni dio digitalne infrastrukture vašeg restorana.

Prednosti s dodanom vrijednošću koje digitalni znakovi mogu pružiti

Svojim digitalnim porukama, pločama izbornika i sadržajem možete upravljati daljinski s bilo koje lokacije s pouzdanom internetskom vezom. Nećete morati brinuti o pogrešnim ispisima, troškovima dostave i zastarjelim podacima na pločama izbornika prilikom nadogradnje na digitalnu tehnologiju. Uživat ćete u kućnoj propovjedaonici za nasilnike na kojoj možete objavljivati sadržaj s dodanom vrijednošću, trivijalnosti i druge vrste internetske i digitalne zabave. Ključne prednosti usvajanja digitalnih znakova uključuju:

  • Upsell i Cross-Sell

    Bez obzira na to koliko snažno potičete svoje poslužitelje na daljnju prodaju, uvijek će postojati praznine u sugestivnoj prodaji. Digitalni znakovi mogu poslužiti kao snažna sigurnosna kopija za informiranje kupaca o posebnim predjelima, desertima i predjelima.

  • Lako mijenjajte izbornike

    Možete dodati fotografije i nove stavke izbornika ili promijeniti cijene s nekoliko klikova.

  • Objavite podatke o prehrani

    Globalni propisi u vezi s nutritivnim podacima o stavkama na jelovniku brzo se razvijaju. Možete biti u toku sa svim zahtjevima objavljivanja kalorija ili nutritivnih vrijednosti u skladu sa saveznim, državnim, pokrajinskim i lokalnim propisima.

  • Revidirati izbornike ovisno o dobu dana

    Ako nudite specijalitete za ranu hranu, vaš znak može prilagoditi cijene i prikazi ovisno o dobu dana. Jelovnike za doručak, ručak i večeru lako je promijeniti. Noću biste možda htjeli promovirati zabavu uživo ili svoje potpisne kreacije u baru koji koriste tehnike molekularne miksologije .

  • Dostavite poruke poslovnih suradnika

    Restorani često sudjeluju u suradničkim marketinškim promocijama s obližnjim trgovcima, kinima, kazalištima uživo i građanskim skupinama. Možete promovirati ovaj odnos na svojim digitalnim znakovima ili potaknuti svoje klijente da podrže omiljenu dobrotvornu ili lokalnu stvar.

  • Obučite svoje osoblje

    Možete izgraditi biblioteku materijala za obuku i emitirati ih putem svojih digitalnih monitora za obuku i obuku zaposlenika bez preuzimanja rizika dopuštanja pristupa vašem računalnom sustavu.

  • Podijelite kritične informacije

    Pomoću ploče s izbornicima možete podijeliti kritične informacije, poput očekivanog vremena čekanja. Ploče također mogu pokretati sadržaj s dodanom vrijednošću kako bi se korisnicima dalo raditi dok čekaju.

digitalni znak otvoren 24 sata

Zamijenite tradicionalne znakove elektroničkom tehnologijom

Digitalni znakovi stvaraju promjenjivu paletu na kojoj možete objaviti informacije u prozoru kako biste privukli prolaznike, plasirali svoje promocije na društvenim mrežama u blagovaonici, generirali promet u trgovini i tržili alternativne izvore prihoda, poput ugostiteljskih usluga. I robna marka. Možete objaviti videozapise koji pokazuju kako se vaša hrana priprema ili istaknuti kuhinju, kulinarsku tehniku ili prekretnicu u restoranu. Više od 40 posto kupaca izjavilo je da je veća vjerojatnost da će kupiti nešto kada se informacije dostave blizu mjesta kupnje. Vaš je restoran zarobljena publika i trebali biste što češće dostavljati uvjerljive i uvjerljive informacije.

Stvaranje vrhunskog korisničkog iskustva

Novi kupci često imaju pitanja o vašem restoranu, konceptu i opskrbnom lancu, ali te podatke možete dati na centraliziranom digitalnom znaku. Znakovi se mogu plasirati i u zatvorenom i na otvorenom, stvarati iščekivanje sezonskih promjena jelovnika, informirati korisnike o natječajima na društvenim medijima i istaknuti vašu automatiziranu vjernost kupaca i program nagrada. Umjesto da se okreću telefonima dok čekaju kavu ili hranu, vaši kupci mogu saznati odakle im zrna kave ili koje sastojke isporučuju lokalni poljoprivrednici.

Pružajući sjajna iskustva kroz vožnju

Prozori kroz prolaze često dobivaju lošu reputaciju jer potiču kupce da troše fosilna goriva. Odgovarajući sustav digitalnih znakova na prozoru za prolaz može omogućiti brže naručivanje. Pomoću GPS tehnologije možete čak prodavati i vozačima u blizini. Ako je neobično vruće ili hladno, možete ažurirati svoj izbornik za vožnju kako biste gurali tople napitke ili hladne napitke. Digitalne ploče za potvrdu mogu smanjiti pogreške, a mnogi prolasci potiču kupce da parkiraju i čekaju svoje narudžbe umjesto sagorijevanja galona plina.

Testiranje sadržaja i fino podešavanje vaših marketinških poruka

Digitalni znakovi mogli bi biti jedan od najvrjednijih marketinških alata u vašem arsenalu osim vašeg jelovnika i osoblja. Možete testirati više verzija marketinških poruka bez troškova tiskanja, dostave, kupnje prostora i praćenja odgovora. Studija Arbitrona pokazala je da digitalni mediji u javnosti privlače više kupaca nego objavljivanje videa na Facebooku ili internetu.

Digitalni znakovi mogu se koristiti za promicanje posebnih prilika u vašem restoranu, kao što su karneval i Valentinovo. Možete stvoriti sjajna korisnička iskustva s pravodobnim digitalnim porukama, povećati iznose čekova, uključiti korisnike u dvosmjerne razgovore i izgraditi veze zajednice objavljivanjem lokalnih vijesti. Nijedan drugi marketinški alat - osim vašeg jelovnika - ne može dati usporedive rezultate za vaše ulaganje.

Obogatite posao s hranom pomoću Waiterio POS-a

Pridružite se 40.000 restorana pomoću konobarskog prodajnog sustava

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Besplatno preuzimanje

Nedavni članci