Az elektronikus jelzések használata az étterem reklámozásához

Az elektronikus jelzések használata az étterem reklámozásához

az elektronikus jelek a rivális menümarketing

Feladta: Michael Elkins, 2018. február 2.

A házon belüli táblák már évtizedek óta az éttermek közé tartoznak, de a mai elektronikus jelek nagy előnyökkel járnak a marketinghez és a kiváló felhasználói élmény biztosításához. Ezeket a jeleket különböző nevekkel, például digitális jelekkel, elektronikus hirdetőtáblákkal és egyéb kifejezésekkel nevezik, de ugyanazt a technológiát alkalmazzák az aktuális információk, menük és egyéb tartalmak közzétételére. Valójában az elektronikus hirdetőtáblák - mint például az New York-i Times Square és más városi központok - használják ugyanazt a technológiát. A megfelelő rendszerrel több helyszínt is beadhat egy helyen vagy több helyszínen

Digitális jelzőt használhat a nagyképernyős monitorokhoz való csatlakozáshoz és a napi akciók, marketing üzenetek és az ügyfél által generált fotók, videók és vélemények megtekintéséhez. A digitális lejátszók többféle digitális eszközzel is rendelkezhetnek, beleértve a promóciós táblákat, a menülapokat, a könyvtárakat és hirdetőtáblákat, ahol a vezetők lassan mozoghatnak, tájékoztathatják az ügyfeleket a közelgő eseményekről és megoszthatják az ügyfelek közösségi médiatársait. Ezek a bejegyzések magukban foglalhatják az Ön képeit, a különleges események videóit és az ételeit.

Az elektronikus jelek előnyei nyilvánvalóak a világ nagy városi központjaiban, de egyes városok tiltják a digitális hirdetőtáblákat, mert olyan nagy figyelmet szentelnek, hogy az emberek óvatosan vezetnek. Az étterem azonban ideális platform az elektronikus jelek használatára, a vásárlói hűség tájékoztatására és építésére. A digitális jelek előnyei magukban foglalják a megosztott fényképek közzétételét az ügyfelekből, és a digitális üzeneteket nagyméretű képernyőkön is elküldhetik kreatív képek, nézetek, helyi látnivalók és híresemények közzétételéhez. A statikus fotókkal és grafikákkal ellentétben a digitálisan táplált jelek az étterem digitális infrastruktúrájának folyamatosan változó részévé válhatnak.

A digitális jelek által nyújtott értéknövelt előnyök

A digitális üzeneteket, menülapokat és tartalmakat bárhonnan távolról is kezelheti megbízható internetkapcsolattal. Nem kell aggódnia a nyomdai hibákról, a szállítási költségekről és az elavult információkról a menü táblákon a digitális technológia frissítésekor. Élvezni fogja a házon belüli bully szószékét, ahol értékes tartalom, trivia és egyéb internet és digitális szórakoztatás terjeszthet. A digitális jelek elfogadásának legfontosabb előnyei a következők:

  • Upsell és Cross-Sell

    Nem számít, milyen erőteljesen ösztönözze a szervereit, hogy felbukkanjanak, mindig vannak hiányosságok a szlovén értékesítésben. A digitális jelek hatékony erőforrásként szolgálhatnak az ügyfeleknek a különleges ételek, desszertek és előételek tekintetében.

  • Menük módosítása könnyedén

    Fotókat és új menüelemeket adhat hozzá, vagy néhány kattintással módosíthatja az árakat.

  • A táplálkozási információk közzététele

    A menüelemekkel kapcsolatos táplálkozási információk globális szabályai gyorsan fejlődnek. A jelenlegi, bármilyen kalóriatartalmú vagy táplálkozási kiküldetési követelményeket fenntarthatja a szövetségi, állami, tartományi és helyi előírásoknak való megfelelés érdekében.

  • A napi idő alapján válogatva menüket

    Ha a "korai madár" étkezési kínálatát kínálja, akkor a jel a napszakok alapján beállíthatja az árakat és a megjelenítéseket. Könnyen megváltoztatható a reggeli, az ebéd és a vacsora menü. Éjjel az élő szórakoztatást vagy az aláírás- bár alkotásait előmozdítja, amelyek molekuláris keverési technikákat alkalmaznak .

  • Adjon üzenetet a Business Associates-ból

    Az étterem gyakran együttműködési marketing promóciókkal lép fel a közeli kiskereskedők, filmszínházak, élő színházak és polgári csoportok számára. Ezt a kapcsolatot a digitális jelzéseken keresztül támogathatja, vagy ösztönözheti ügyfeleit, hogy támogassák a kedvenc jótékonysági vagy helyi ügyeket.

  • Vonat a személyzet

    Építhet egy oktatóanyag-tankönyvtárt és elküldheti azokat a digitális monitorokon keresztül a vonatok kiképzésére és továbbképzésére anélkül, hogy kockáztatná a számítógépes rendszerhez való hozzáférést.

  • Ossza meg a kritikus információkat

    A menütábla segítségével megoszthatja a kritikus információkat, például a várható várakozási időt. A táblák értéknövelt tartalmakat is futtathatnak, hogy ügyfeleiknek valamit tegyenek, amíg várakoznak.

digitális jel nyitva 24 óra alatt

A hagyományos jelek cseréje az elektronikus technológiával

A digitális jelek megváltoztatható palettát hoznak létre, ahol az ablakban információkat helyezhetnek el, hogy elkábítsák a járókelőket, reklámozzák a közösségi média promócióit az ebédlőben, forgalmat teremtsenek a forgalomban és a piaci alternatív bevételi folyamatokat, például a vendéglátó szolgáltatásokat. És márkás áru. Készíthet olyan videókat, amelyek megmutatják, hogy az étel elkészül, vagy kiemeli a konyhát, a kulináris technikát vagy az éttermi mérföldkövet. A vásárlók több mint 40 százaléka arról számolt be, hogy nagyobb valószínűséggel vásárolnak valamit, amikor az információk a vásárlás helyéhez közel kerülnek. Éttermünk elfoglalt közönség, és a lehető leggyorsabban meg kell adnia a meggyőző és meggyőző információkat.

Kiváló felhasználói élményt nyújt

Az új ügyfelek gyakran kérdéseket tesznek fel az étteremmel, a koncepcióval és az ellátási lánccal kapcsolatban, de ezeket az információkat központosított digitális jelzéssel látja el. A jelek mind beltéren, mind kültéren, a szezonális menüváltozásokra való felkészüléssel, az ügyfelek tájékoztatása a közösségi médiatervekről, valamint az automatizált vásárlói hűség és jutalmazási program kiemelése. Ahelyett, hogy kávéra vagy ételeire várakoznának a telefonjukra, ügyfeleik megtudhatják, honnan érkeznek a kávébabjaik, vagy hogy mely összetevőket szolgáltatják a helyi gazdák.

Nagy átviteli tapasztalatok megvalósítása

A meghajtott ablakok gyakran rossz hírnévnek örvendenek, mert ösztönzik az ügyfeleket a fosszilis üzemanyagok elpazarolására. A gyorsabban megrendelhető digitális jelzőrendszer a meghajtóablakban lehetővé teszi a gyorsabb megrendelést. A GPS-technológián keresztül a közeli pilóták is piacra dobhatnak. Ha szokatlanul forró vagy hideg, frissítheti a meghajtó-menüt, hogy forró italokat vagy hideg italokat melegítsen. A digitális visszaigazoló táblák csökkenthetik a hibákat, és számos meghajtási megoldás arra ösztönzi az ügyfeleket, hogy parkoljanak és várjanak a megrendelésekre, ahelyett, hogy gázmennyiséget égetnének.

A tartalom tesztelése és a marketing üzenetek finomhangolása

A digitális jelek az arzenál egyik legértékesebb marketingeszköze lehet, kivéve a menüt és a személyzetet. A marketinges üzenetek több verzióját tesztelheti anélkül, hogy a nyomtatás, a szállítás, a tér megvásárlása és a válaszok nyomon követése terhet jelentene. Egy Arbitron-tanulmány megállapította, hogy a nyilvánosságban lévő digitális média több ügyfelet vonz, mint a Facebookon vagy az interneten.

Digitális jelzések segítségével speciális alkalmakat lehet hirdetni az éttermében, mint például a karneváli és a valentin-napi promóciók. Nagyszerű felhasználói élményt tud készíteni az időszerű digitális üzenetekkel, növelheti az ellenőrző összegeket, bekapcsolhatja az ügyfeleket a kétirányú beszélgetésekbe, és helyi hírekkel küldheti el a közösségi kapcsolatokat. Nincs más marketing eszköz - kivéve az Ön menüjét - hasonló eredményeket tud nyújtani a befektetéshez.

Növelje élelmiszeripari vállalkozását a Waiterio POS segítségével

Csatlakozzon 40 000 étterembe a waiterio értékesítési pontok rendszerével

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Ingyenes letöltés

Friss cikkek