Маркетинг спеціальних заходів у ресторанах: карнавал та день святого Валентина

Маркетинг спеціальних заходів у ресторанах: карнавал та день святого Валентина

Ідеї ​​для просування ресторану на лютий

Автор: Michael Elkins 8 січня 2018 р.

Ресторани можуть отримати величезну користь від фінансової та клієнтської лояльності, проводячи спеціальні рекламні акції, щоб відзначити загальні глобальні свята та місцеві фестивалі. У всьому світі два найважливіших святкування - Карнавал та День Святого Валентина. Насправді, День Святого Валентина - це найпопулярніший день ресторанів, тому створення спеціального меню, додавання деяких додаткових можливостей та просування події допоможе вам максимально збільшити прибуток.

Промо-акції ресторану "Карнавал" або "Марді Грас"

Карнавал - свято, засноване на релігії, яке часто блукає на досить гарну дику територію, де учасники вечірки тяжко відвідують паради, їдять буйно, одягаються в костюми, вживають більше, ніж повинні, співають земні пісні та ведуть себе нахабно. Деякі з кращих глобальних урочистостей карнавалів називаються різними іменами, серед яких Mardi Gras, Carnival, Karneval, Fastnacht, Fat Tuesday, Carnevale та інші. Святкування відбувається протягом двох чи навіть трьох тижнів до кінцевої події: жир у вівторок або вівторок у суботу, за день до сніжної середи, коли католицькі християни часто починають спостерігати шість тижнів Великого посту. Це вимагає посту і спокути, що закінчується на Великдень. У 2018 році більшість карнавальних свят триватимуть з 2 лютого по 13 лютого, тобто останнього дня.

Протягом цих тижнів у ресторанах ресторани зможуть створити спеціальні меню з улюбленими карнавалами з усього світу, такі як Новий Орлеан Кінг-Торт, етнічні фаворити, продукти харчування, що продаються напроти ресторану, та попередньо упаковані меню для святкування сімей, які не мають часу готувати Деякі ресторани можуть захотіти забронювати приватні вечірки кревлів, таємних товариств та інших груп. Деякі типові ідеї для просування карнавалу включають:

  • Жива розвага

    Параметри розваг запускають діапазон від музики calypso до найпопулярніших виконавців. Ваш ресторан може найняти групу, демонструвати аматорські таланти, використовувати ди-джей або створити карнавал-специфічний плейлист. Караоке завжди користується популярністю, і багато учасників можуть одягатися, як співачка, яку вони імітують.

  • Костюм Сторони

    Костюмні вечірки дуже великі під час карнавалу майже у всіх країнах та культурах. Ви можете організувати конкурс на костюм, щоб привернути святкувачів карнавалу, але пам'ятайте, що багато людей створюють неймовірно складні костюми для цієї події, що може створити матеріально-технічні проблеми для відвідування ресторану.

  • Акції бару

    Рекламні ідеї для барів "Карнавал" можуть включати в себе відео-маркетинг, який демонструє святкові заходи на минулорічній подіях, і не забувайте фільмувати учасників цього року на майбутні рекламні акції. Ви можете негайно поділитися цими відео в соціальних мережах, щоб створити рекламу ресторану. Карнавал - це ідеальний час для створення вишуканих напоїв з використанням молекулярної міксології.

  • Маркетинг GPS до найближчих рейдерів

    Більшість карнавальних свят включають в себе як внутрішні, так і зовнішні заходи. Використовуючи технологію GPS, ви можете запросити гостей, які приїжджають додому, відпочивати деякий час, відпочити комфортно та відпочити від натовпу танцюристів, парадників та людей, які демонструють свої костюми.

  • Рекламуйте свої події

    Важливо просувати вашу подію до, під час та після Карнавалу, щоб залучити більшість людей та отримати максимальну популярність від ваших зусиль. Включіть посилання для людей, щоб забронювати столики під час ваших підписових подій. Ви можете здійснити плату за обкладинку та запустити відкриту панель за визначений період, але ви повинні обмежувати напої напоями, напоями та звичайними пивками.

  • Тематична їжа

    Це прекрасний час року, щоб проводити дегустації вин та їжі, особливо ті, що мають етнічні та гострої їжі.

Святковий рожевий напій

День святого Валентина - багато ресторанів Отримайте ранню "чорну п'ятницю"

Ресторани в усьому світі сьогодні відсвяткують "Чорну п'ятницю" як день, коли багато роздрібних торговців починають працювати в чорному завдяки величезному обсягу продажів. Ресторани насолоджуються своєю власною Чорною п'ятницею 14 лютого, коли День Святого Валентина запалює продаж під час щорічного уповільнення зими. Другий - тільки до Дня матері, День Святого Валентина доставляє другий найвищий обсяг продажів року для більшості ресторанів. Ціновий показник того, скільки людей витрачає на День святого Валентина - це вражаюче 18,2 мільярда доларів США лише у Сполучених Штатах.

Ви можете максимально збільшити свій дохід, підготувавши спеціальне меню та створивши вечір романтики. Незважаючи на те, що завжди є певна небезпека, що ваша подія буде скасована через погану погоду, більшість днів Святого Валентина не дозволяють нічого, окрім хуртовини, утримувати їх від свята. Ви можете перепланувати захід або надати альтернативну дату сніг для тих, хто не може це зробити через незручну погоду.

День Святого Валентина - це про романтику та подружжя, тому, можливо, ви захочете організувати свою їдальню, щоб розмістити більше двох таблиць. Ви хочете створити інтимну та декоративну атмосферу скатертинами, квітами на столі, свічками та іншими призначеннями. Планування події, яка звертається до ваших цільових клієнтів і той, який вони можуть собі дозволити.

  • Проведення вечері з дегустацією вин

    Вина вибираються на основі географічної або кулінарної теми. Ви можете служити їжею з певного регіону або створювати вражаючі багаторівневі страви. Кожен курс супроводжується одним або кількома винами для пар на смак.

  • Подавати афродизіаку

    Спільні продукти, які, на думку, заохочують романтику, включають устриці, мед, банани, шоколад, перці чилі та інші.

  • Розглянемо меню Prix-Fixe

    Меню з фіксованою ціною може запропонувати обмежену кількість закусок, закусок, салатів та десертів. Це допоможе прискорити обслуговування та перетворити ваші столи трохи швидше. Ви також можете продати квитки заздалегідь та приймати передоплату, що може допомогти профінансувати будь-які спеціальні плани, такі як найм гурту або виконавців.

  • Надайте додаткові послуги

    Ви зможете доставити меню, коробку шоколаду, шампанське та інші додаткові послуги до кожного столу, як приходять гості.

  • Пропонуйте кожній парі AZ Swag Bag

    Мішок з мішковиною може містити стимулюючу пропозицію для майбутньої їжі в ресторані або безкоштовного десерту, напою або закускою. Ви можете залучити деяких бізнес-партнерів, щоб довести одне рожеві, коробку шоколадних цукерок або інше подарунок для клієнтів. Це чудовий спосіб отримати більшу віддаль у милях від вашої події, ніж квитанції на один вечір.

  • Орендуйте читача Таро з Fortune Teller

    Наймання гадалка може бути дуже веселим і додати до романтики вечора.

Додайте додатковий штат і підготуйте своїх співробітників до керованої безумства

Як Карнавал, так і День Святого Валентина обіцяють запустити великі натовпи, і ваш персонал повинен бути готовим до довгих і вимогливих періодів служби. Важливо також планувати достатню допомогу для обробки робочого навантаження. Можливо, вам також доведеться коротко розповісти консультанти, такі як воротарі, артисти та інші постачальники квітів, цукерок та інших цукерок. Заохочення працівників у ваших рекламних акціях для продажу є важливим для вашого успіху.

Якщо у вас ще немає мобільної POS-системи, можливо, ви захочете розглянути просту систему Waiterio , яка є недорогою, легко вчитися та швидко впроваджуватись у вашому ресторані. Це прискорить прийом замовлень та здійснення готівкових перевірок, щоб ваш персонал міг зосередитися на сервісі.

І Карнавал, і День Святого Валентина ідеально підходять для просування ресторану, що дає гостям незабутній відпочинок. Ваші клієнти можуть насолоджуватися підвищеною романтикою, розважальними костюмами та безпрецедентною соціальною взаємодією.

Розвивайте свій харчовий бізнес за допомогою Waiterio POS

Приєднуйтесь до 40 000 ресторанів за допомогою системи торгових точок офіціантів

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Завантажити безкоштовно

Останні статті