Основні технологічні інфраструктури для сьогоднішнього ресторану

Основні технологічні інфраструктури для сьогоднішнього ресторану

мудро вкладати в багатофункціональні технології

Автор: Michael Elkins 13 грудня 2017 р.

Вам не потрібен цифровий командний центр, який ефективно використовує технологію, щоб рекламувати ваш ресторан, рекламувати свій бізнес та залучати своїх клієнтів. Однак, важливо визнати ту роль, яку відіграє технологія для сьогоднішніх ресторанів. Технологія включає в себе як цифрову технологію, так і сучасні пристосування та обладнання, але в цій статті розглядаються цифрові технології для ресторанів. Гаджети веселі, але менш критичні для досвідчених шеф-кухарів, які завжди можуть знайти життєздатні шляхи їх вирішення.

Технологія сприяє двосторонній комунікації з вашими клієнтами та дає вам нові способи досягнення потенційних клієнтів вашого ресторану та альтернативних джерел доходів, таких як послуги громадського харчування. Соціальні медіа-платформи забезпечують незрівнянні маркетингові та рекламні можливості, такі як організація конкурсів з фотографій, створених за допомогою клієнтів, заохочуючи людей запрошувати своїх друзів до екскурсійних зустрічей у вашому ресторані та обмінюватися відгуками, обідати фотографії та фотографії ваших підписів.

Під час фази планування ресторану важливо врахувати, яка технологічна інфраструктура вам потрібна для просування вашого ресторану. Вам буде потрібно якнайшвидше система продажів або POS, адаптивний веб-сайт та програмне забезпечення для керування. Ви можете додавати інші технології, коли ваш бізнес зростає, але це набагато простіше, якщо з самого початку створювати надійну технологічну інфраструктуру, щоб скористатися перевагами усіх варіантів онлайн-маркетингу та взаємодії з клієнтами.

Курація досвіду клієнтів

Попит клієнта на сьогодні є більш важливим, ніж смак їжі для багатьох людей. Досвід клієнта включає в себе всі аспекти роботи вашого ресторану з двостороннього зацікавлення, щоб забезпечити в режимі реального часу інформацію про вашу ланцюжок постачання та про харчовий профіль пунктів меню. Саме тому більшість споживачів більше зацікавлені в тому, як вони купують замість того, що вони купують, а цифрові технології є необхідними для надання привабливого досвіду.

Дослідження показують, що технологія ресторанів може покращити споживання клієнтів шляхом прискорення процесу замовлення, зменшення помилок, надання відволікань, коли клієнти чекають на посаду та дозволяють людям спілкуватися зі своїми улюбленими соціальними платформами під час обіду. Клієнти можуть прочитати відгуки у реальному часі від своїх однолітків, отримувати персоналізовані стимули та винагороду за лояльність, а також швидкість транзакцій на станціях проїзду та внутрішніх замовленнях кіосків. Технологічні програми, які створюють переможний досвід клієнта, включають:

  • Використання цифрових меню та маркетингових знаків

    Цифрові значки меню дозволяють вам продавати свій бізнес, рекламувати спеціальні пропозиції, залучати своїх клієнтів до інформації в режимі реального часу та легко публікувати або переглянути меню та спеціальні дні. Цифрові меню прискорюють замовлення та допомагають швидше перетворювати таблиці. Якщо у вас є більше одного ресторану, ви можете автоматично керувати кожним місцезнаходженням та керувати ними на кількох екранах.

    Однією з найбільших переваг цифрових знаків є здатність сутність-продавати дистанційно. Ви не завжди можете покладатися на жорсткі сервери, щоб повторити пропозицію кожному клієнту. Ви можете запропонувати товари, перепродати та рекламувати продукти компанії та альтернативні послуги, такі як доставка, харчування або експлуатація вантажних перевезень вантажів.

  • Розширення можливостей розваг

    Кожен ресторан потребує певної звукової системи для фонової музики, але все більше і більше компаній пропонують спеціалізовані розважальні програми, такі як ігрові пристрої під час очікування, публікації в соціальних мережах, караоке, новини та місцева туристична інформація.

    Для трансляції спортивних подій завжди є широкоекранні телевізори з великим екраном. Ви також можете використовувати цю технологію для розпізнавання клієнтів, які мають святкування дня народження чи ювілею.

  • Сприяння безперервному спілкуванню з ресторанами

    Технологія дозволяє безперешкодно спілкуватися між задньою та передньою частиною будинку. Кухня може негайно інформувати сервери, коли вони виходять із пункту меню, і скарги клієнтів можуть бути негайно надіслані менеджеру.

  • Поради, хитрості та практичні відео з вашого шеф-кухаря

    Все більше і більше знаменитостей кухарів фільм готування та рецепт відео. Деякі пропонують кулінарні класи та поради щодо використання кулінарного обладнання. Можливо, ви захочете включити технологію відеозйомки та / або створити майданчик для уроків кулінарії.

  • Публікація вмісту соціальних медіа в режимі реального часу

    Ви можете публікувати відгуки, відгуки та інформацію про різні кухні з ваших сторінок соціальних мереж. Живі події, присвячені особливим дням, можуть спонукати клієнтів взяти фотографії та поділитися своїм досвідом у ресторані.

  • Персоналізація пропозицій та пропозицій заохочення

    Ви можете використовувати технологію для продажу своїм існуючим клієнтам, щоб нагадати їм про спеціальні події, надавати стимулюючі пропозиції або націлювати людей поблизу, у яких включені GPS-локатори.

  • Кращий прохід через операції

    Цифрові технології дозволяють клієнтам замовити, перш ніж вони приходять на проїзд, щоб прискорити транзакції. Клієнти можуть заощадити на газі шляхом паркування та доставки їх доставки, коли їжа готова.

Використовуйте свій існуючий телефон як POS

Ваша POS система - магістра цифрових технологій

Дослідження показують, що 65 відсотків клієнтів вважають за краще платити кредитною або дебетовою карткою за недорогі товари (наприклад, кава), тоді як 90 відсотків використовують пластик, щоб платити за більш високі контрольні суми готівки та великі квитки відповідно до статті про тенденції технології ресторану, що покращують досвід роботи з клієнтами . Пропонуючи прості варіанти оплати швидкість замовлення та оплати чека, так що ваша POS система може легко генерувати більш високі продажі.

На жаль, деякі системи POS вимагають значних інвестицій в таке обладнання, як таблетки, замовлення станцій та принтери. Ось чому система Waiterio POS ідеально підходить для стартапів та ресторанів малого та середнього розміру. Ця інтуїтивно зрозуміла та зручна система вимагає мало підготовки, і ваш персонал може завантажити додаток на існуючі телефони, що значно зменшує ваші капітальні вкладення в систему POS.

Ви можете скористатися порівняно дешевими телефонами, щоб брати замовлення на таблицю, передавати замовлення на різні станції, ефективніше розміщувати столики, приймати платежі та скорочувати довгі лінії на POS-станціях, що спрощує і спрощує стратегію дизайну вашого ресторану та схеми потоку . Ось що робить технологія вартості: це генерує багато операційних переваг, використовуючи найменш дорогі та складні програми. Інші переваги багатофункціональної системи POS включають:

  • Клієнти можуть замовити за власним розкладом.
  • Мобільне замовлення підвищує точність та швидкість транзакції.
  • Ви можете легко змінювати ціни та додавати пункти меню.
  • Сервери можуть приймати замовлення швидше і витрачати більше часу на взаємодію з клієнтами.

Цифрові технології можуть забезпечити чудовий досвід кожного клієнта, але підтримуюча інфраструктура повинна бути розроблена як невід'ємна частина дизайну та стратегії обслуговування вашого ресторану. Технологія дозволяє ресторанам ділитися інформацією з кількох платформ та властивостей, тому ви матимете величезну кількість даних для нових операцій та потоків доходів.

Технологічна проблема - це половина проблеми, тому я звернусь до другої половини рівняння - людських ресурсів. Прийом, навчання та управління персоналом створюють надзвичайні труднощі, але правильні технологічні інструменти можуть спростити та автоматизувати численні проблеми з вербуванням, наймом, навчанням та управління персоналом.

Розвивайте свій харчовий бізнес за допомогою Waiterio POS

Приєднуйтесь до 40 000 ресторанів за допомогою системи торгових точок офіціантів

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Завантажити безкоштовно

Останні статті