Революційні стратегії маркетингу для роботи з вашою панеллю

Революційні стратегії маркетингу для роботи з вашою панеллю

поставлені цілі стратегічного маркетингу барів

Автор: Michael Elkins 2 січня 2018 р.

Барні операції стикаються з усіма традиційними маркетинговими викликами ресторанів, але у них є деякі унікальні проблеми, пов'язані з ризиком сприяти надмірному споживанню алкоголю та обслуговуванню непривілейованих гостей. Бари також повинні вести переговори, що обслуговують їжу в середовищі, яке часто переповнене, шкідливим та від'єднаним від кухні.

Ви повинні бути дуже обережними, продаючи алкоголь, щоб не порушувати місцевих законів про вино, пиво та алкогольні напої. Багато юрисдикцій обмежують вашу здатність рекламувати або пропонувати пільгові стимули та ціни "щасливої ​​години". Тим не менш, є багато відповідальних робочих місць, таких як пропонування знижок на "верхній полиці", алкогольні напої, що використовують молекулярні технології міксології та дисконтування продуктів харчування, щоб доповнити покупки напоїв.

Визначте цілі маркетингу

Зрештою, вашими цілями є збільшення обсягів продажів та збільшення прибутку, але загальні цілі важко контролювати та досягти. Ваші цілі у маркетингу вашого бару можуть бути збільшення продажів алкоголю, створення соціальних зусиль для вашого бізнесу, залучення ключових демографічних сегментів - наприклад, тисячоліть - або заохочувати людей залишатися довше і витрачати більше грошей. Ви можете запропонувати нове меню або лінію підписів алкогольних та безалкогольних напоїв. Можливо, вам доведеться перетворити свій бар у розважальне місце. Встановлення певних відстежуваних та вимірюваних цілей є правильною політикою для будь-якого маркетингового або бізнес-плану.

Незалежно від ваших цілей та стратегії, вам потрібно вивчити будь-які місцеві правила, пов'язані з алкоголем, щоб ви не потрапили в юридичні проблеми. Пам'ятайте, що не всі рекламні ідеї підходять для кожного типу бару. Наприклад, організація урочистої дегустації вин може бути неприйнятною для сусіднього бару та гриля. Ви завжди повинні адаптувати будь-яку рекламу для реклами на ваш цільовий клієнт, доступний простір і ціновий профіль, але наступні пропозиції повинні викликати деякі креативні маркетингові ідеї:

Охоплення соціальних медіа

Соціальні медіа-платформи тепер пов'язують людей з подібними інтересами на незрівнянних шляхах. Тисячоліття часто будують активне соціальне життя, спілкуючись із людьми, які живуть поблизу, через соціальні медіа. Соціальні маркетингові ідеї для роботи в барах включають наступні можливості:

  • Соціальні члени-тільки стимули

    Спеціальні рекламні оголошення для певних соціальних груп можуть розширити ваш соціальний профіль і розширити рівень охоплення.

  • Включення користувацьких ідей

    Ви можете розмістити конкуренцію, створений користувачами на різних соціальних сайтах, щоб запросити ідеї щодо нових продуктів, закусок, напоїв та тем.

  • Культивувати групи спільноти

    Соціальні медіа - це ідеальна платформа для просування простору вашого бару для груп громад, збирачів коштів, нічних казино для залучення коштів на благодійність та інші заходи.

  • Займайтеся місцевими знаменитостями та впливовими людьми

    Ви можете використовувати соціальні медіа для зв'язку з місцевими знаменитостями та впливовими фахівцями та переконати їх пропагувати ідею, причину чи продукт у вашому барі.

  • Створіть відповідні повідомлення

    Опублікувати фотографії, статті, твітів та відео, які відображають концепцію та клієнту вашого бару.

  • Організувати експромт Події

    Ви можете заохотити своїх клієнтів запрошувати своїх друзів на експромтатні збори, провести неформальний конкурс, щоб побачити, хто може забрати найближчих співробітників, членів команди чи друзів.

  • Заохочуйте спільне використання

    Заохочуйте своїх гостей ділитися фотографіями з їжею, закусками та барвистими напоями. Ви можете поділитися цими публікаціями на цифровому знаку або на великому екрані.

  • Включення користувацького вмісту в ваш маркетинг

    Розміщення згенерованих користувачами фотографій, оглядів, караоке та іншого вмісту може привернути увагу до реклами, заохочувати рефералів і посилити лояльність клієнтів.

  • Залучіть свій штат

    Співробітники вашої штаб-квартири залежать від порад, тому кожен сервер серйозно інвестував у ваш успіх. Заохочуйте своїх працівників ділитися інформацією про події в вашому барі, їжею та напоями на сторінці Instagram, Facebook та Twitter. Ці повідомлення не повинні бути складними - сервери можуть просто заявити, що вони працюють, і бар працює надзвичайно особливим.

бари напоїв коктейлі

Використання творчих кулінарних тенденцій для залучення клієнтів

Обидва бари та ресторани роблять рекламу та залучають замовників, приймаючи ідеї з молекулярної гастрономії та міксології. Рух молекулярної міксології був вперше названий та представлений в Іспанії у 2003 році шеф-кухарем Ферраном Адріа. Спочатку Адріа розробив техніку сферифікації, яка перетворила рідини у кольорові, тверді сфери. Ці сфери можуть додати художні дотики до коктейлів і часто доставляють потужний аромат посилення.

Інші методи стали поширеною для створення піни, шаруватих напоїв, гелів та напоїв, які змінюють колір, коли ви п'єте їх. Змішування напоїв стало мистецтвом у конкурентному світі реклами барів, а власники барів можуть залучати тисячоліття та міські хептери з напоями, що містять алхімічну магію та артистизм. Спеціальне обладнання для модних барів тепер включає в себе рідкий азот, дегідратори, цукерки, феєрверки, інгредієнти і прес-обладнання. Творча міксологія часто містить піна, желе, їстівні коктейлі, наповнені смаками та рідинами, які можуть припинити тверді інгредієнти.

Проблеми дизайну, які впливають на бари

Існує декілька питань, пов'язаних із дизайном інтер'єру, які впливають на бари , які підходять до власників, щоб зробити цей об'єкт більш комфортним та привабливим для клієнтів. Оздоблення для особливих випадків є важливими, і бруски часто вибирають встановлювати холодильники та місця для підготовки короткого порядку, щоб швидше готувати їжу для клієнтів бару. Важливо також визначити місце розташування біля туалетів. Освітлення зазвичай погане. Якщо ви плануєте мати караоке або розваги, корисно встановити інфраструктуру для створення сценічного та трансляційного звуку.

GPS Маркетинг

Мобільний маркетинг на основі місцезнаходження є потужним інструментом для барів та ресторанів. Одне з досліджень у Великобританії виявило, що 66% маркетологів вважають, що маркетинг на основі місце розташування пропонує найбільш перспективні рекламні можливості для використання цифрових технологій. Ви можете націлювати людей на сусідній театр чи спортивний захід, коли вони йдуть, і запрошувати їх зупинитися на коктейль, обід або закуску.

Ключ до успіху - це пропонувати персоналізоване повідомлення в потрібний час для людей, що знаходяться поруч. Люди охоче діляться своїми даними про місцезнаходження на своїх мобільних пристроях, і ви можете надсилати власні повідомлення залежно від того, де вони трапляються:

  • Повідомлення на своїй мові
  • Своєчасна пропозиція щодо розширення їхніх вечірніх розваг
  • Спеціальні стимули для відповіді на ваше повідомлення
  • Мобільне бронювання таблиці або таблиць для великої групи
  • Орієнтація на перспективу залежно від віку
  • Заохочуйте людей розслабитися після жвавого дня шопінгу

Дегустаційні події

Любителі соціального бізнесу, високопоставлені пари та шанувальники напоїв насолоджуються різноманітними дегустаційними походами, включаючи пиво, вино, напої підпису, безалкогольні напої та навіть каву та чаї. Ви можете отримати велику промо-пробіг, організовуючи дегустацію пива з навколишнього світу або дегустацію пива ремесла. Якщо ви носите ремесло пива, просування їх може залучити тисячників, любителів пива та людей, які цікавляться тенденцією ремесел-пива.

Ці дегустаційні події можуть мати тему - такий як особливий дух, країна походження, святкові напої та інші креативні концепції. Дегустаційні заходи, що проводяться за допомогою меню, також можуть залучити смішну бару, де гості зможуть зібрати різні продукти харчування, закуски та напої. Розгляньте привабливість отримання запрошення на ваш телефон, щоб отримати коктейль під час відбору тапас прямо, коли ви йдете повз бар, який робить пропозицію.

Спонсорство місцевих спортивних команд

Більшість брусків дуже залежать від повторюваних клієнтів, і люди можуть бути дуже конкретними про атмосферу бару та їхніх товаришів-покровителів. Один із найпростіших способів залучення постійних клієнтів, які поділяють ставлення, - це спонсор місцевої спортивної команди. Ви можете вибрати професійні, колегіальні або навіть шкільні команди, і ви можете запросити членів команди на безкоштовне харчування або випити після місцевої гри.

Є багато рекламних можливостей для місцевих команд, які включають брендові товари, ігрові басейни, прямі трансляції, спортивні товари та дурні спортивні змагання. У вашому барі також можуть брати участь віртуальні спортивні команди та ліги, особливо для подій чемпіонату.

Генерування публічності з подіями та трюками

Успішні заходи, що сприяють просуванню барів, включають сканування реклами, полювання на сміття, конкурси, святкові заходи та розваги. Партизанські маркетингові заходи, такі як розміщення знаків на занедбаних будинках, прибирання графіті в місті та костюмних співробітників для Хеллоуїна або прив'язка до фільму з блокбастером або чемпіонату з спортивних змагань, можуть генерувати багато реклами в Інтернеті та на традиційних медіа .

Живий великий з миттєвим замовленням

Прибуток бару часто концентрується лише за кілька годин, які передують північній добі. Це означає, що це надзвичайно важливе значення для прискорення сервісу, прийняття замовлень швидко і ще час, щоб залучити клієнтів і оцінити чіткість кожного патрона. Мобільний та простий інтерфейс, такий як доступна POS-система, пропонована Waiterio, може швидше надсилати замовлення на напої бармену, зменшити помилки та вільний час для серверів для зв'язку з клієнтами.

У сьогоднішньому з'єднаному світі бари стикаються з екстремальною конкуренцією, щоб залучити модних синглів з високими доходами, що діють, і діловими людьми, які хочуть коронувати розважити своїх клієнтів. Барні операції стикаються з конкуренцією з готельних салонів, рейїв, приватних заходів та спливних клубів. Проте розробка креативних ідей, що резонують із вашою цільовою аудиторією, може забезпечити стабільну клієнтуру, підвищити прибуток і створити свій бар як популярний локальний відеокімнат для цільової демографічної групи клієнтів.

Розвивайте свій харчовий бізнес за допомогою Waiterio POS

Приєднуйтесь до 40 000 ресторанів за допомогою системи торгових точок офіціантів

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Завантажити безкоштовно

Останні статті