Техніка меню: найвпливовіший маркетинговий інструмент вашого ресторану

Техніка меню: найвпливовіший маркетинговий інструмент вашого ресторану

Залучати гостей з кулінарною інформацією

Автор: Michael Elkins 26 грудня 2017 р.

Техніка меню звучить занадто складною для багатьох бажаючих рестораторів, щоб розглянути їх, але досвідчені власники ресторанів використовували деякі з цих методів протягом всієї історії, оскільки пасажирські вагони доставляли продукти харчування як перші "спливаючі" ресторани. Маркетингові ознаки, привабливі фотографії продуктів та переконливі описи завжди були частиною досвіду ресторану. У сучасній цифровій культурі, де люди мають менше уваги, увага до елементів дизайну та рекламних стратегій вашого меню є критичною для максимального збільшення прибутку та прибутку.

Власники ресторану завжди висвітлювали ключові пункти меню та фірмові страви. Меню "Інжиніринг" просто займає дещо далі, кодифікуючи перевірені технології та асимілюючи дослідження споживачів, щоб заохотити покупців купувати товари з вищою ціною або переміщати предмети, які також не продаються, але мають важливе значення для збереження в меню, оскільки вони залучають клієнтів.

Ваше меню є основним інструментом маркетингу ресторану, тому важливо максимально збільшити свій вплив. Ви повинні почати інженерну діяльність під час планування ресторану . Це дозволить вам створити зразкове меню, яке ви зможете використати, щоб показати потенційним інвесторам та продемонструвати, наскільки ретельно спланували свою бізнес-стратегію.

Ваш реальний світ прибуток може збільшитися на 15% і більше

Інженерна програма меню допоможе вам збалансувати свої витрати на продукти харчування та збільшити загальну вартість заїзду, сугестивно продаючи десерти, супи, закуски та продукти а-ля-карт. Одне дослідження показало, що проста технологія меню може збільшити прибуток на 15% і більше за даними провідного поліграфічного підприємства . Ця перевага може поширюватися на панелі меню, цифрові знаки, онлайн-меню та спеціальні меню, такі як списки вин, десертні меню тощо.

Прості кроки для початку "Інжиніринг" Ваше меню

Оцінка кожного елемента у вашому меню є першим кроком. По суті, ви повинні провести аналіз витрат, який включає пов'язані витрати на оплату праці, і визначити, які - або, на ваш погляд, - будуть найбільш популярними та вигідними. Визначаючи або оцінюючи прибутковість та популярність, кожен елемент стає одним із чотирьох квадрантів:

  1. Прибутковий і популярний

    Це просто. Ваше меню має виділити ці елементи на перших позиціях. Ви також можете використовувати вставки меню, щоб розповісти складні та інтригуючі історії.

  2. Популярний, але не вигідний

    До них відносяться продукти харчування та основні гамбургери та картопля фрі. Гурманські гамбургери та піца, однак, часто потрапляють у перший квадрант, тому що вони можуть бути дуже вигідними. Ви можете розглянути способи зробити всі елементи другого квадрата більш прибутковими, наприклад, пропонуючи дорогі пробники, використовуючи менш дорогі інгредієнти та пропонуючи навантаження додаткових додатків.

  3. Прибутковий, але не популярний

    Тут ви здійснюєте свій маркетинговий підхід, щоб просувати ці товари як щоденні або щотижневі спеціальні пропозиції, щоб збільшити кількість замовлень.

  4. Неприбутковий та не популярний

    Це елементи, які ви, можливо, розглянете, за винятком випадків, коли є вагомі підстави для їх збереження. Тим не менш, щось має бути внизу списку, тому уважно розгляньте ці пункти. Вони виробляються з швидко рухомими базовими постачаннями, або вони вимагають спеціальних інгредієнтів? Чи інгредієнти будь-якого з цих предметів дуже швидко псуються? Чи приваблюють вони впливових людей, які приносять інших гостей? Багато предметів у вашому дитячому меню потраплять до цієї категорії, але вони повинні зберігатися в меню для залучення сімейних вечерніх гостей.

Метою інжинірингу - оскільки щось завжди знаходиться в нижній частині списку - це зменшити розрив між вашими найкращими та найгіршими продавцями на максимально можливій кількості.

Розділіть своє меню на категорії

Меню, як правило, поділяються на такі категорії, як яловичина, курка, птиця, макарони, спеціальні страви, морепродукти, напої, вегетаріанські страви з десертами та інші. Ви також можете розділити пункти меню на сніданок, обід і вечерю або використовувати окремі меню. Кожен підрозділ повинен бути розділений на чотири квадрати, щоб скористатися перевагами технології меню.

Ваше меню не лише збільшує продажі, але й привертає увагу нових і повторюваних клієнтів. Деякі ресторани розміщують свої меню в своїх вікнах, щоб привернути перехожих, а найуспішніші ресторани розміщують свої меню на своїх веб-сайтах та на інших платформах, таких як дисконтування та огляд сайтів та соціальних медіа-платформ.

люди пили спиртне і розмовляли на обідньому столі

Найкраща практика оформлення та розміщення для меню

Ви, напевно, вже чули, що збиток з копійки може принести психологічну користь, наприклад, заряджання 2,99 долара замість 3 доларів США. В цій філософії є ​​правда, але вона прагне працювати краще для швидкого харчування, казуальних ресторанів та ресторанів. Інші загальні принципи інженерного меню включають в себе:

  • Виберіть Ваших Найпопулярніших продавців

    Основні пункти меню боксу привертають увагу. Деякі люди читають кожне меню, але багато хто просто вирішили перше привабливе блюдо, яке привертає увагу.

  • Використовуйте опису стратегічно

    Якщо ваш ресторан не спеціалізується на бутербродах для вишуканих сирів, ви не хочете писати абзац про простий гриль-сир. Напишіть довгі описи щодо предметів підпису, таких як термідор лобстер, пекінська качка, касула, паелья, гуамбі Луїзіана або стейк підписів. Використовуйте евокативний текст та малюнки привабливих тарілок та блюд. Вкажіть назви брендів ключових компонентів або опишіть методи підготовки, якщо вони є релевантними. Створення історії продає їжу.

  • Уникайте стовпців, які виглядають як таблиці

    Не вказуйте ціни в стовпцях, оскільки вони спонукають людей шукати найнижчу ціну. Багато рестораторів рекомендують не використовувати валютні знаки, але прості цифри розміщують два пробіли після закінчення тексту.

  • Останній предмет отримує більшу увагу

    Перші два або три пункти у списку приділяють найбільшу увагу, але тоді більшість гостей подивиться на останній елемент. Це хороше місце, щоб включити щось з квадрата одного або двох. Ви також повинні зберігати свої списки коротко, обмежуючи їх до п'яти чи шести пунктів і створюючи новий підрозділ для інших предметів.

  • Інфраструктура дизайну вашого меню

    Ваше меню має доповнити вашу інфраструктуру дизайну інтер'єру , резонируючи ідеального цільового клієнта. Меню може бути ламінованою одношаровою сторінкою або багатоплановим дизайном із привабливою обкладинкою. Люди роблять швидкіші рішення за допомогою панелі меню, що може бути корисним, якщо ваша мета - швидкі обсяги столів. Меню із двома панелями є найпопулярнішим, оскільки він дає вам сильний контроль над представленням кожного елемента. Великі меню можуть призвести до меншого контролю за рішенням гостя; однак, ви все ще можете використовувати дисплей двох панелей у багатосторінкових меню.

  • Небезпека виділення найвищого пункту меню

    Якщо у вас є дорогий товар, який не відповідає вашим іншим цінам, виділення його як головного координатора могло б стати помилкою, оскільки це може змусити клієнтів думати, що ваші ціни занадто високі.

  • Використовуйте достатньо Панелі меню, щоб виконувати роботу

    Незважаючи на ризик втрати контролю, важливо використовувати достатньо меню панелей, щоб забезпечити належне покриття кожного меню. При необхідності ви можете використовувати макет для двох панелей для приготування їжі та ще одну двошарову макет для бутербродів, бочок, десертів та напоїв.

  • Використовуйте фотографії

    Використання високоякісних зображень власної їжі може збільшити обсяг продажу товару на 30%.

  • Маркетингові ініціативи

    Ви можете використовувати свою творчість для збільшення продажів предметів у квадранті три-чотири. Ці предмети можуть бути запропоновані як щоденні спеціальні, або ви можете надати стимули для замовлення їх, таких як безкоштовний напій або десерт.

  • Збереження тенденцій обіду

    Ваше меню має змінюватися, оскільки нові елементи стають популярними, а старі елементи зникають. Витрати та рентабельність також змінюються, тому важливо регулярно переоцінювати своє меню.

Порадливі поради щодо продажу

Ваш персонал повинен навчатись тому, як ваше меню призначене для роботи, щоб вони могли робити розумні пропозиції. Наприклад, нові клієнти повинні керуватися найпопулярнішими товарами, оскільки вони, швидше за все, користуються ними. Регулярні клієнти, які завжди замовляють популярні товари, можуть заохочуватись до вигідних, але менш популярних продуктів.

Знищувальна ціна продуктів може бути запропонована як додаткові кошти, щоб збільшити загальну кількість перевірки гостя. Ваш персонал буде мати більше часу, щоб витрачати з клієнтами, коли вони можуть легко розмістити свої замовлення з телефону або планшета за допомогою інтуїтивно зрозумілого мобільного POS-системи .

Ваше меню може навести клієнтів на краще вибір їжі, навчаючи їх про кулінарну культуру, про харчовий вміст елементів меню та про плюси і мінуси методів приготування. Ось чому ваше меню стає найціннішим поза людським ресурсом .

Є речі в ресторанному бізнесі, що ви не завжди можете контролювати такі, як накладні витрати, орендна плата, витрати на обладнання, страхування та основні витрати на утримання персоналу. Тим не менш, ви можете збільшити прибуток, заохочувати повторення бізнесу та залучати нових клієнтів із добре продуманим і пропагованим меню.

Розвивайте свій харчовий бізнес за допомогою Waiterio POS

Приєднуйтесь до 40 000 ресторанів за допомогою системи торгових точок офіціантів

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Завантажити безкоштовно

Останні статті