Πόσο κοστίζει?Όλα τα εστιατόρια έρχονται με ένα δωρεάν πρόγραμμα που επιτρέπει μέχρι και 100 παραγγελίες (πίνακες σερβίρεται) ανά μήνα.

Προκειμένου να λάβει περισσότερες παραγγελίες θα πρέπει να εγγραφείτε σε μια μηνιαία καταβληθεί σχέδιο.

Μπορείτε να μάθετε για τα μηνιαία σχέδια που διατίθενται για το νόμισμά σας με την πλοήγηση στο https://app.waiterio.com/plans αφού εισέλθει.

Μπορείτε να δείτε, να εγγραφείτε, διαγραφείτε, αναβάθμιση και υποβάθμιση από οποιοδήποτε σχέδιο για το δικό σας μέσα από το app Waiterio ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  1. Άνοιγμα εφαρμογής Waiterio και σύνδεσης
  2. Μετακίνηση προς τα δεξιά μέχρι να φτάσετε στην καρτέλα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
  3. Πατήστε στο Συνδρομής
  4. Θα δείτε όλα τα διαθέσιμα σχέδια για το νόμισμά σας
  5. Μπορείτε να εγγραφείτε / ακύρωση / αναβάθμιση / υποβάθμιση σε ένα πρόγραμμα κάνοντας κλικ στο κουμπί πράσινο / κόκκινο εμφανίζεται στο κάτω μέρος της κάθε σχέδιο

Πώς είναι παραγγελιών ανά μήνα υπολογίζονται:

Κάθε σχέδιο επιτρέπει ένα ορισμένο ένα βουνό των παραγγελιών ανά μήνα. Μόνο μία παραγγελία υπολογίζεται για κάθε πίνακα που εξυπηρετούνται. Με άλλα λόγια, αν προσθέσετε στοιχεία σε μια υπάρχουσα παραγγελία δεν θα αυξήσει τις παραγγελίες μετράνε.

Εκδηλώσεις και εποχιακή / προσωρινή χώρους

Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε Waiterio για συγκεκριμένα γεγονότα ή μόνο για λίγους μήνες του έτους, μπορείτε απλά να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε σχέδιο και στη συνέχεια να διαγραφείτε από μόνοι σας, όταν η εκδήλωση / σεζόν έχει τελειώσει. Όλα τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν και θα είστε σε θέση να εγγραφείτε και πάλι στην αρχή της επόμενης σεζόν.

αυτόματη ανανέωση

Κάθε συνδρομής τιμολογείται την ίδια μέρα του μήνα, όταν ξεκίνησε η εγγραφή. Έτσι, εάν έχετε εγγραφεί σε ένα σχέδιο στις 19 Αυγούστου, θα χρεωθείτε για τον επόμενο μήνα στις 19 Σεπτεμβρίου, 19 Οκτωβρίου ...

Είστε υπεύθυνοι για διαγραφείτε από την τρέχουσα καταβληθεί το σχέδιό σας εάν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε Waiterio. Μπορείτε να διαγραφείτε / υποβάθμιση σε οποιοδήποτε σχέδιο απευθείας από το app.

  1. Άνοιγμα εφαρμογής Waiterio και σύνδεσης
  2. Μετακίνηση προς τα δεξιά μέχρι να φτάσετε στην καρτέλα ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
  3. Πατήστε στο Συνδρομής
  4. Θα δείτε όλα τα διαθέσιμα σχέδια και τρέχον σχέδιο σας θα έχει μια τρέχουσα ετικέτα ΣΧΕΔΙΟ γραμμένο στην κορυφή.
  5. Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί CANCEL για να ακυρώσετε τη συνδρομή σας

Μέθοδοι πληρωμής

Δεχόμαστε πληρωμές με κάρτα μόνο μέσω της εφαρμογής Waiterio.

ΔΕΝ δεχόμαστε μεταφορές Paypal ή οποιοδήποτε άλλο είδος μεταφοράς. Όλες οι τιμές είναι ορατές στην εφαρμογή και δεν είναι διαπραγματεύσιμες.

Διεύθυνση

Waiterio LLC

30 N Gould St

Ste N

Sheridan, WY 82801

USA

Επικοινωνήστε μαζί μας

info@waiterio.com

Ακολουθησε μας

Περισσότερες συνδέσεις


Πνευματική ιδιοκτησία @ Waiterio 2013 - 2022