Els avantatges de desenvolupar un pla de negocis professional per a restaurants

Els avantatges de desenvolupar un pla de negocis professional per a restaurants

un pla de negoci fomenta la recerca crítica

Publicat per Michael Elkins el 9 de desembre de 2017

Obrir un restaurant és un treball dur, i el vostre amor per cuinar o divertir no convertirà el vostre somni en un negoci viable. Aquesta és la raó principal per la qual necessites desenvolupar un pla d'empresa. Tradicionalment, els plans de negocis estan dissenyats per ajudar-vos a obtenir finançament o a satisfer els potencials inversors. Tanmateix, fins i tot si autofinançar tota l'operació, un pla d'empresa us pot ajudar a reconèixer i fer front als problemes de forma proactiva.

Els beneficis de crear un pla de negoci estandarditzat per al vostre restaurant inclouen obtenir finançament, comprendre el que us farà front mentre el vostre restaurant obre i explora detalls crítics, com ara el concepte, els valors bàsics i l'estratègia empresarial. El vostre pla de negocis serveix com a full de ruta perquè el restaurant es trasllada a un nou territori. Un cop establerta la vostra empresa, podeu tornar a referir al vostre pla per veure si esteu seguint o si necessiteu modificar la vostra estratègia.

Components crítics del vostre pla de negocis

Els plans de negocis generalment segueixen un format estandarditzat, que ajuda els oficials de crèdit i els inversors a trobar la informació crítica que necessiten. La informació inclou els detalls de l'empresa, pressupost preliminar, informació sobre el vostre concepte, la vostra experiència i la vostra informació financera. Les següents àrees són fonamentals per cobrir:

Resum executiu

El resum executiu és una introducció que resumeix tot el pla. En aquesta secció, voleu capturar l'atenció del lector amb els conceptes bàsics de la idea del vostre restaurant. Va a cobrir l'estil de restaurant, la ubicació, el que els clients orientareu i per què és molt adequat per executar un restaurant. També cobrirà la quantitat de diners que vostè i els socis estan invertint, quant necessita i quan creu que es trencarà fins i tot.

Concepte

El vostre concepte bàsic i la declaració de la missió han de ser senzilles d'entendre. Per exemple, la declaració d'Applebee suggereix que l'empresa vol contribuir al "creixement, l'alegria i l'enriquiment de totes les vides que toquem". La cadena compta amb més de 1.500 restaurants a tot el món .

El concepte del vostre restaurant pot ser menjar ràpid, menjars familiars, menjar gourmet per hipsters urbans, menjars ràpids o restaurants. És útil llegir diversos plans de negocis de restaurants per tenir un bon sentit de l'estil d'escriptura, opcions de disseny i la tecnologia que necessitarà el vostre restaurant.

Disseny

El disseny inclou el disseny interior i exterior del vostre restaurant. També inclou el menú, els colors de l'empresa, el logotip i fins i tot els materials de recollida. Totes aquestes coses funcionen a la perfecció per marcar el vostre restaurant. Haureu d'incloure els costos del mobiliari i l'equip, així com les despeses de contractació d'un contractista i serveis de disseny.

Menú i Servei

Heu d'anar amb més detall sobre el tipus de menjar i beguda que voleu servir i com es farà servir el menjar. Definiu el que serà únic del vostre restaurant i per què hauria de tenir èxit a la zona que heu triat per ubicar la vostra empresa. Inclou un menú d'exemple amb preus projects, costos d'aliments i detalls de la cadena de subministrament. Les tendències actuals tendeixen a afavorir els restaurants que utilitzen proveïdors i explotacions locals, així que intenteu incorporar fonts locals als vostres plans. Hauríeu d'elaborar una anàlisi detallada del cost. En aquesta etapa, hauríeu d'encarregar un logotip per al vostre restaurant que s'inclogui al vostre pla de negocis.

calculadora de pressupost de restaurant

Pressupost

Haureu de produir un pressupost detallat, incloent-hi les despeses generals, la renda, la nòmina projectada, els impostos, els costos de disseny i remodelació, despeses de màrqueting, costos del sistema POS, cobertures d'assegurança i com planeja fer front a l'excés de residus, robatori i deteriorament. És important mostrar als prestadors potencials -i altres grups d'interès- que heu fet un gran esforç en la vostra planificació. Els costos dels aliments poden córrer entre un 20 i un 35 per cent. Els restaurants de la pizza generalment tenen els menors costos d'aliments i els establiments de menjars són els més alts.

Anàlisi DAFO

Sempre hi ha reptes i oportunitats per a qualsevol restaurant. Una bona planificació us permet identificar les vostres fortaleses, debilitats, oportunitats i amenaces. Això s'anomena una anàlisi DAFO, i és important fer això, tant per a vostè com per als prestadors potencials.

Els punts forts poden incloure la vostra xarxa d'amics i associats, la vostra ubicació, l'experiència del vostre restaurant i altres elements tangibles i intangibles. Les debilitats poden incloure la no experiència empresarial o la competència excessiva dels restaurants propers. Les oportunitats podrien incloure fluxos d'ingressos alternatius, com ara oferir serveis de lliurament, restauració en línia i fora de premis i mercaderies de marca per a la venda en línia i en línia. Les amenaces poden incloure la pèrdua d'un proveïdor d'envelliment, els desastres naturals, les accions dels seus competidors o el que passa si es fa incapaç. Hauríeu d'incloure una estratègia per fer front a les amenaces més comunes, com obtenir assegurança.

Estratègia de màrqueting

Els dies de confiar en la publicitat de boca a boca s'han desaparegut. Fins i tot els veïns del barri tornen als seus telèfons a investigar restaurants. Els vostres clients probablement passen molt de temps a les plataformes de les xarxes socials, de manera que necessiteu connectar-vos amb ells. És important desenvolupar un pla de màrqueting preliminar i un pla per mantenir l'impuls després de la seva obertura.

Si planeja contractar un equip de relacions públiques o una agència de publicitat, ara és el moment de fer-ho perquè pugui consultar-los en el seu pla d'empresa. També haureu de contractar un advocat per ajudar-vos a determinar l'estructura empresarial i tractar-vos amb qualsevol problema legal. El vostre advocat també pot revisar el vostre pla de negoci i fer suggeriments.

Feu la vostra deguda diligència per esbrinar quins tipus de publicacions admeten els vostres clients idonis i quines plataformes socials utilitzen. Decideix si voleu incorporar un programa de lleialtat i recompenses automàtic per als vostres clients.

Financers, especialistes i consultors

No podeu fer tot tu mateix, de manera que necessiteu delegar tasques especialitzades, com ara dissenyar el vostre lloc web, comercialitzar el vostre restaurant i gestionar les vostres finances. Un comptador és molt útil per guiar-vos a través de les vostres finances i pressupost previst. Fins i tot, podeu contractar un professional per escriure el vostre pla de negocis, però podeu trobar plantilles en blanc per ajudar-vos amb això.

El vostre comptador haurà de saber quants seients tindrà el vostre restaurant, les projeccions mitjanes de verificació de convidats, la velocitat de rotació, l'estratègia de gestió del risc i els plans de màrqueting per fer projeccions precises i raonables.

En els restaurants actuals, és gairebé obligatori obtenir programari de gestió de relacions amb clients o CRM i programari de planificació de recursos empresarials o ERP. Aquest últim és el sistema de comptabilitat tradicional de fons.

Els tocs finals

En realitat, no hi ha tocs d'acabat perquè el pla de negocis no s'acaba mai. Haureu d'actualitzar-lo regularment quan hi hagi una nova informació disponible. No obstant això, és important produir un document professional amb una bona gramàtica, una ortografia precisa i un disseny atractiu. Revisa el teu pla acuradament per faltes d'ortografia, errades fallides i errors tipogràfics.

L'estil és important i el que esteu aquí és un document pensatiu, precís, raonable i convincent. Els millors plans de negoci són nets, clars, confiats i relativament formals. Intenta evitar ser arrogant, descuidat o indolor. Estàs tractant amb persones de negocis que saben el que busquen, així que assegureu-vos de proporcionar-lo.

Feu créixer el vostre negoci alimentari amb Waiterio POS

Uniu-vos a 40.000 restaurants mitjançant el sistema de punt de venda de cambrer

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Descàrrega gratuita

Articles recents