Enginyeria del menú: l'eina de màrqueting més influent del vostre restaurant

Enginyeria del menú: l'eina de màrqueting més influent del vostre restaurant

Conegueu els clients amb informació culinària

Publicat per Michael Elkins el 26 de desembre de 2017

L'enginyeria del menú resulta massa complexa per a molts propietaris d'establiments aspirants a considerar, però els propietaris de restaurants intel·ligents han utilitzat algunes d'aquestes tècniques al llarg de la història, ja que els vagons de mandíbula lliuren els aliments com els primers restaurants "emergents". Els signes de màrqueting, fotos atractives d'aliments i descripcions convincents han estat sempre part de l'experiència del restaurant. A la cultura digital d'avui on les persones tenen un ventall d'atenció més curta, prestar atenció als elements de disseny i a les estratègies promocionals del vostre menú és fonamental per maximitzar els ingressos i els guanys.

Els propietaris de restaurants sempre han destacat els elements clau del menú i els plats de signatura. El menú "enginyeria" acaba de dur les coses una mica més enllà codificant tècniques provades i assimilant la investigació del consumidor per animar els clients a comprar articles amb un preu més elevat o moure elements que no venen, però que són essencials per mantenir-se al menú perquè atrauen clients.

El vostre menú és l'eina de màrqueting primària del restaurant, per tant, és important maximitzar la seva influència. Heu de començar l'enginyeria del menú durant el procés de planificació del restaurant . Això us permetrà crear un menú d'exemple que podeu utilitzar per mostrar els possibles inversors i demostrar de quina manera heu planificat la vostra estratègia comercial.

El vostre benefici del món real pot augmentar un 15% o més

L'enginyeria de menú us ajuda a equilibrar els costos dels aliments i augmentar els totals de verificació dels convidats oferint suggerents postres, sopes, aperitius i articles a la carta. Un estudi va trobar que la senzilla enginyeria de menús podria augmentar els beneficis en un 15% o més d' acord amb una empresa líder en impremta de menú . Aquest benefici es pot aplicar als taulers de menú, signes digitals, menús en línia i menús especials, com ara llistes de vins, menús de postres, etc.

Passos simples per començar "Enginyeria" El vostre menú

Avaluar cada element del vostre menú és el primer pas. En essència, heu d'executar una anàlisi de costos, que inclou els costos laborals associats i determina quins són, o us sembla, els vostres articles més populars i rendibles. Determinar o estimar la rendibilitat i la popularitat posa cada element en un dels quatre quadrants:

  1. Rendible i popular

    Això és senzill. El vostre menú hauria de destacar aquests elements en les posicions principals. També podeu fer servir insercions de menú per explicar històries complexes i intrigants.

  2. Popular però no rendible

    Aquests inclouen aliments confortables i hamburgueses bàsiques i papes fregides. Les hamburgueses i la pizza gastronòmiques, tanmateix, sovint cauen en el primer quadrant, ja que poden ser molt rendibles. Podeu considerar maneres de fer que tots els elements del segon quadrant siguin més rendibles, com ara oferir plats de mostreig costosos, utilitzar ingredients menys costosos i oferir una càrrega d'extres opcionals.

  3. Rendible però no popular

    Aquí és on fa exercici de la vostra experiència en màrqueting per promocionar aquests articles com a ofertes diàries o setmanals per augmentar la quantitat d'ordres.

  4. No rendible i no popular

    Aquests són elements que podeu considerar eliminar, tret que hi hagi un motiu important per mantenir-los. Alguna cosa ha d'estar al final de la llista, però, tingueu en compte aquests elements acuradament. Es fabriquen amb subministraments bàsics en moviment o requereixen ingredients especials? Els ingredients de qualsevol d'aquests productes són altament peribles? ¿Atreuen influències que aporten altres convidats? Molts dels articles del menú dels vostres fills se situaran en aquesta categoria, però s'han de conservar al menú per atraure els comensals familiars.

L'objectiu de l'enginyeria, ja que alguna cosa està sempre al final de la llista, és reduir el buit entre els millors i els pitjors venedors al menor nombre possible.

Divideix el teu menú en categories

Els menús solen estar dividits en categories com carn de res, pollastre, aus, pastes, entrants especials, mariscs, begudes, postres, plats vegetarians i altres. També podeu dividir els elements del menú en esmorzar, dinar i sopar o utilitzar menús separats. Cada subdivisió s'ha de dividir en quatre quadrants per obtenir els beneficis de l'enginyeria del menú.

El vostre menú no només maximitza les vendes, sinó que també atrau clients nous i repetits. Alguns restaurants publiquen els seus menús a les finestres per atraure els transeünts, i els restaurants més exitosos publiquen els seus menús als seus llocs web i en altres plataformes, com descomptar i revisar llocs i plataformes de xarxes socials.

persones bevent licor i parlant sobre taula de menjador

Millors pràctiques de disseny i pràctiques per als menús

Probablement ja hàgiu escoltat que eliminar un cèntim pot generar un benefici psicològic, com ara cobrar $ 2.99 en lloc de $ 3.00. Hi ha veritat en aquesta filosofia, però tendeix a funcionar millor per a menjar ràpid, restaurants informals i restaurants de barri. Altres principis comuns de l'enginyeria del menú inclouen:

  • Configureu els vostres venedors més importants

    Els ítems del menú de tecles de boxa crida l'atenció. Algunes persones llegeixen cada entrada de menú, però molts acaben de conformar amb el primer plat atractiu que crida l'atenció.

  • Utilitzeu les descripcions estratègicament

    A menys que el vostre restaurant estigui especialitzat en entrepans de formatge gourmet, no voleu escriure un paràgraf sobre un simple formatge a la brasa. Escriviu descripcions llargues sobre elements de signatura com ara la llagosta Thermidor, l'ànec de Peking, el cassoulet, la paella, la Louisiana Gumbo o un filet de signatura. Utilitzeu text evocatiu i imatges de plats atractius i plats. Esmenten els noms de les marques dels ingredients clau, o descriure les tècniques de preparació si són rellevants. La creació d'una història es ven aliments.

  • Eviteu columnes que semblen fulls de càlcul

    No indiqueu els preus a les columnes perquè encoratgen els usuaris a buscar el preu més baix. Molts restauradors recomanen que no s'utilitzin signes de divises, sinó que els nombres simples es col·loquen dos espais després que acabi el text.

  • L'últim element obté més atenció

    Els primers dos o tres elements de la llista tenen més atenció, però la majoria dels clients veuran l'últim element. Aquest és un bon lloc per incloure alguna cosa del quadrant un o dos. També haureu de mantenir les llistes curtes limitant-les a cinc o sis elements i creant una nova subdivisió per a altres elements.

  • Infraestructura de disseny del vostre menú

    El vostre menú hauria de complementar la vostra infraestructura de disseny interior mentre ressonava amb el vostre client objectiu. El menú pot ser una sola pàgina laminada o un disseny multicapa amb una atractiva coberta. Les persones prenen decisions més ràpides amb un menú amb un panell, el que podria ser beneficiós si les voltes de taula ràpides són el vostre objectiu. El menú de dos panells és el més popular, ja que proporciona un fort control sobre com es presenta cada element. Els menús grans poden tenir menys control de la decisió de l'hoste; Tanmateix, encara podeu utilitzar la visualització de dos panells efectivament en els menús de diverses pàgines.

  • Perills de ressaltar l'element de preu més alt del menú

    Si teniu un element car que no s'alinea amb els altres preus, destacar-lo com a punt focal principal podria ser un error perquè podria fer que els clients considerin que els vostres preus són massa alts.

  • Utilitzeu els panells del menú suficient per fer el treball

    Malgrat els riscos de perdre el control, és important utilitzar panells de menú suficients per a cobrir adequadament cada menú. Si cal, podeu utilitzar el disseny de dos panells per a entrades i un altre disseny de dues pàgines per a sandvitxos, costats, postres i begudes.

  • Utilitza fotografies

    L'ús d'imatges d'alta qualitat del vostre propi aliment pot augmentar les vendes d'un element en un 30%.

  • Iniciatives de màrqueting

    Podeu utilitzar la vostra creativitat per augmentar les vendes d'articles en quadrants tres i quatre. Aquests articles es poden oferir com a especial diari, o podeu proporcionar incentius per demanar-los com ara una beguda o postres gratuïtes.

  • Mantenir actualització de les tendències de menjador

    El vostre menú ha de canviar a mesura que els articles nous es tornen populars i es desapareguin els elements més antics. Els costos i la rendibilitat també canvien, pel que és important tornar a avaluar el vostre menú amb regularitat.

Consells suggeridors de venda

El vostre personal ha d'estar entrenat en com el vostre menú està dissenyat per treballar perquè puguin fer suggeriments intel·ligents. Per exemple, els clients nous s'han de dirigir als articles més populars perquè tenen més possibilitats de gaudir-ne. Els clients habituals que sempre demanen articles populars poden ser encoratjats a provar aliments menys rendibles però menys populars.

Es podria suggerir que els aliments a preus econòmics siguin extres per augmentar la quantitat total del xec de convidats. El vostre personal tindrà més temps per gastar amb els clients quan puguin posar les seves comandes fàcilment des d'un telèfon o tauleta mitjançant un sistema intuïtiu de TPV mòbil .

El vostre menú pot orientar els clients cap a millors opcions alimentàries mentre els educa sobre la cultura culinària, el contingut nutricional dels ítems del menú i els avantatges i inconvenients de les tècniques de preparació. Per aquest motiu, el menú es classifica com el vostre recurs no humà més valuós .

Hi ha coses al negoci del restaurant que no sempre podeu controlar, com ara despeses generals, lloguer, costos d'equipament, assegurances i despeses bàsiques de personal. No obstant això, podeu augmentar els beneficis, fomentar la repetició de negocis i atraure nous clients amb un menú ben dissenyat i molt promocionat.

Feu créixer el vostre negoci alimentari amb Waiterio POS

Uniu-vos a 40.000 restaurants mitjançant el sistema de punt de venda de cambrer

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Descàrrega gratuita

Articles recents