Estratègies de màrqueting revolucionari per a la vostra operació de bar

Estratègies de màrqueting revolucionari per a la vostra operació de bar

establir objectius per al màrqueting estratègic de barra

Publicat per Michael Elkins el 2 de gener de 2018

Les operacions de barra s'enfronten a tots els reptes comercials tradicionals dels restaurants, però tenen alguns problemes únics que impliquen els riscos de promoure un consum excessiu i servir a clients inebriats. Les barres també han de negociar servir els aliments en un ambient sovint ple de gent, molest i desconnectat de la cuina.

Cal anar molt atent a l'hora de vendre alcohol per no córrer les normes locals de vi, cervesa i licors. Moltes jurisdiccions limiten la possibilitat de fer publicitat o oferir incentius per a consumir i preus "happy hour". Tanmateix, hi ha molts llocs de treball responsables, com ara oferir descomptes al licor de "prestatgeries superiors", a les begudes certificades que utilitzen tècniques de mixologia molecular i al descompte d'aliments per complementar les compres de begudes.

Definiu els vostres objectius de màrqueting

En definitiva, els vostres objectius són augmentar les vendes i obtenir beneficis més grans, però els objectius genèrics i nebulosos són difícils de controlar i assolir. Els vostres objectius en la comercialització de la vostra barra poden ser augmentar les vendes d'alcohol, crear zumbis socials per al vostre negoci, atreure segments demogràfics clau -com ara mil·lenaris- o fer que la gent es quedi més temps i gastar més diners. És possible que vulgueu introduir un menú nou o una línia de signatura de begudes alcohòliques i no alcohòliques. És possible que vulgueu transformar la vostra barra en un lloc d'entreteniment. Establir uns objectius rastreables i mesurables és una política sòlida per a qualsevol pla de màrqueting o de negoci.

Independentment dels vostres objectius i estratègies, cal investigar normes locals relacionades amb l'alcohol per evitar problemes legals. Recordeu que no totes les idees promocionals són adequades per a cada tipus de barra. Per exemple, organitzar un esdeveniment de tast vintage pot ser inadequat per a un bar i una graella de barri. Sempre haureu d'adaptar qualsevol promoció de la barra al vostre client orientat, a l'espai disponible i al perfil de preus, però els suggeriments següents han d'activar algunes idees de màrqueting creatives:

Aprofitant els mitjans de comunicació social

Les plataformes de les xarxes socials ara connecten persones amb interessos similars de manera incomparable. Els mil·lenaris solen construir una vida social activa connectant-se amb persones que viuen a prop a través de les xarxes socials. Les idees de comercialització de xarxes socials per a operacions de bar inclouen les següents possibilitats:

  • Incentius només per a socis socials

    Les ofertes publicitàries per a grups socials específics poden ampliar el vostre perfil social i ampliar el vostre abast.

  • Incorporació d'idees generades per l'usuari

    Podeu allotjar una competència generada per l'usuari en diversos llocs socials per sol·licitar idees per a nous aliments, aperitius, begudes i temes.

  • Cultiva grups comunitaris

    Els mitjans socials són la plataforma ideal per promocionar l'espai del bar per a grups comunitaris, recaudadors de fons, nits de casino per recaptar fons per a la caritat i altres esdeveniments.

  • Participa amb personatges locals i influents

    Podeu utilitzar les xarxes socials per contactar amb personalitats i influents locals i convèncer-los perquè promocionin una idea, causa o producte al vostre bar.

  • Creeu missatges rellevants

    Publica fotos, articles, tweets i vídeos que mostren el concepte i la clientela del teu bar.

  • Organitza esdeveniments improvisats

    Podeu encoratjar els vostres clients a convidar els vostres amics a les reunions improvisades realitzant un concurs informal per veure qui pot deixar anar els altres companys, els membres de l'equip o els amics.

  • Encoratja el compartir

    Anima els teus convidats a compartir fotos dels teus aliments, aperitius i copes de colors. Podeu compartir aquestes publicacions amb un signe digital o un monitor de pantalla gran.

  • Incorporar contingut generat per l'usuari en el vostre màrqueting

    Compartir fotos, comentaris, presentacions de karaoke i altres continguts generats pels usuaris poden atraure publicitat favorable, afavorir referències i reforçar la fidelització del client.

  • Contracta el teu personal

    Els membres del personal del bar depenen dels consells, de manera que cada servidor s'inverteix, naturalment, en el vostre èxit. Anime els vostres empleats a compartir informació sobre esdeveniments, aliments i begudes del vostre bar a Instagram, Facebook i Twitter. Aquestes publicacions no necessiten ser complexes: els servidors només poden indicar que funcionen i la barra funciona amb un gran especial.

bar de begudes còctels

Ús de tendències culinàries creatives per atraure clients

Tant els bars com els restaurants generen publicitat i atreu clients mitjançant l'adopció d'idees a partir de la gastronomia molecular i la mixologia. El moviment de mixologia molecular va ser nomenat primer i introduït a Espanya el 2003 pel xef Ferran Adrià. Inicialment, Adrià va desenvolupar una tècnica d'esferificació que convertia els líquids en esferes colorides i sòlides. Aquestes esferes poden afegir un toc artístic als còctels i sovint ofereixen un potent realç del sabor.

Altres tècniques s'han convertit en comunes per crear escumes, begudes en capes, gels i begudes que canvien de color a mesura que el beu. La barreja de begudes s'ha convertit en un art en el món competitiu de la promoció de bares, i els propietaris de bars poden atraure mil·lenaris i hipsters urbans amb begudes que incorporen màgia i art alquímic. L'equipament especial per a barres de moda inclou ara nitrogen líquid, deshidratants, màquines de fabricació de dolços, antorchas, motlles d'ingredients i equips de batut. La combinació creativa sovint presenta escumes, gelees, còctels comestibles, sabors i líquids infundats que poden suspendre ingredients sòlids.

Problemes de disseny que afecten les barres

Hi ha diversos problemes de disseny interior que afecten les barres , que els propietaris intel·ligents busquen perquè la instal·lació sigui més còmoda i atractiva per als clients. Les decoracions per a ocasions especials són importants, i les barres sovint opten per instal·lar refrigeradors i àrees de preparació de curt termini per accelerar la preparació dels aliments per als clients de la barra. També és important localitzar la zona de bar prop de banys. La il·luminació sol ser tènue. Si teniu previst tenir karaoke o entreteniment, és útil instal·lar la infraestructura per crear un so d'escena i emissió.

Màrqueting GPS

El màrqueting basat en la ubicació mòbil és una poderosa eina per a bars i restaurants. Una enquesta del Regne Unit va trobar que el 66% dels comercialitzadors creuen que el màrqueting basat en la ubicació ofereix les oportunitats de publicitat més prometedores per a l'ús de la tecnologia digital. Podeu dirigir-vos a persones en un teatre o esdeveniment esportiu proper a mesura que vagin i convidar-los a fer un còctel, sopar o berenar.

La clau de l'èxit és oferir un missatge personalitzat en el moment adequat a les persones que hi ha a prop. Les persones comparteixen de bon grat les seves dades d'ubicació als seus dispositius mòbils i podeu enviar missatges personalitzats segons el lloc on es trobin, com ara:

  • Missatges en el seu propi idioma
  • Suggeriments puntuals per ampliar l'entreteniment de la nit
  • Incentius especials per respondre al vostre missatge
  • Reserva per a mòbils d'una taula o taules per a un gran grup
  • Orientació de les perspectives basades en l'edat
  • Fomentar la gent a relaxar-se després d'un agitat dia de compres

Esdeveniments de tast

Els becaris de negocis socials, les parelles de luxe i els aficionats a les begudes gaudeixen de tot tipus d'esdeveniments de degustació, que poden incloure cervesa, vi, begudes sense alcohol, begudes no alcohòliques i fins i tot cafès i tes. Podeu obtenir un gran quilometratge promocional amb un esdeveniment de tast de cerveses d'arreu del món o un tast de cervesa artesanal. Si portes cerveses artesanals, promocionar-les pot atraure mil·lenaris, aficionats a la cervesa i a persones curioses pel que fa a la tendència artesanal-cervesa.

Aquests esdeveniments de tast poden tenir un tema, com ara un esperit particular, país d'origen, begudes festives i altres conceptes creatius. Els esdeveniments degustada per menús a base de menús també poden dibuixar un bar de convivència on els clients poden degustar diferents menjars, aperitius i begudes. Tingueu en compte l'atractiu d'obtenir una invitació al vostre telèfon per tenir un còctel mentre preneu mostres de tapes just quan s'està passant per la barra que fa l'oferta.

Patrocini d'Equips Esportius Locals

La majoria dels bars depenen en gran mesura de clients repetits, i la gent pot ser molt particular sobre l'ambient del bar i els seus compatriotes. Una de les maneres més fàcils d'atreure clients habituals que comparteixen una actitud és patrocinar un equip esportiu local. Podeu escollir equips professionals, universitaris o fins i tot d'escoles, i podeu convidar els membres de l'equip a fer un menjar o beguda gratis després d'un partit local.

Hi ha moltes possibilitats promocionals per equips locals que inclouen mercaderies de marca, conjunts de jocs, transmissions en directe, mercaderies esportives i concursos d'esports divertits. El vostre bar també podria allotjar equips i lligues esportives virtuals, especialment per als esdeveniments del campionat.

Generant publicitat amb esdeveniments i trucs

Els esdeveniments promocionats amb èxit de la barra inclouen rastreig de barres, caça d'escates, concursos, esdeveniments de vacances i entreteniment. Els esdeveniments de màrqueting de Guerrilla, com la publicació de signes en edificis abandonats, la neteja de graffitis a la ciutat i personal de disfresses per a Halloween o un tie-in amb una pel·lícula de taquilla o campionat esportiu poden generar molta publicitat a Internet i als mitjans tradicionals .

Viure gran amb l'ordre immediat

El benefici de bar es concentra sovint només en les poques hores que precedeixen i segueixen la mitjanit. Això vol dir que és fonamental accelerar el servei, prendre comandes ràpidament i encara teniu temps per atreure clients i avaluar l'estatut de cada patró. Una interfície mòbil i senzilla, com el sistema POS assequible ofert per Waiterio, pot accelerar l'enviament de comandes de begudes al barman, reduir els errors i temps lliure perquè els servidors es connectin amb els clients.

En el món connectat d'avui, els bars s'enfronten a una competència extrema per atraure singles de moda amb alts ingressos disponibles i persones de negocis que volen entretenir els seus clients de debò. Les operacions de barra fan front a la competència dels salons de l'hotel, ràdios, esdeveniments privats i clubs emergents. Tanmateix, desenvolupar idees creatives que ressonin amb el vostre públic objectiu poden garantir una clientela estable, augmentar els beneficis i establir la vostra barra com un hangout local popular per al vostre client objectiu demogràfic.

Feu créixer el vostre negoci alimentari amb Waiterio POS

Uniu-vos a 40.000 restaurants mitjançant el sistema de punt de venda de cambrer

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Descàrrega gratuita

Articles recents