Infraestructura de tecnologia essencial per al restaurant connectat d'avui

Infraestructura de tecnologia essencial per al restaurant connectat d'avui

Invertiu amb prudència en la tecnologia multiús

Publicat per Michael Elkins el 13 de desembre de 2017

No necessiteu un centre de comandaments digital per utilitzar la tecnologia amb eficàcia per marcar el vostre restaurant, promocionar el vostre negoci i implicar-vos als vostres clients. No obstant això, és fonamental reconèixer el paper que juga la tecnologia per als restaurants actuals. La tecnologia inclou tant tecnologia digital com gadgets avançats i equips, però aquest article explora la tecnologia digital per als restaurants. Els gadgets són divertits, però menys crítics per als cuiners experimentats que sempre poden trobar solucions viables.

La tecnologia afavoreix les comunicacions bidireccionals amb els vostres clients i us ofereix noves maneres d'assolir les perspectives del vostre restaurant i de fluxos d'ingressos alternatius com ara serveis de càtering. Les plataformes de mitjans socials ofereixen oportunitats de màrqueting i promoció sense precedents, com ara l'allotjament de concursos de fotografia generats per clients, encoratjant a les persones a convidar els amics a improvisar reunions al vostre restaurant i compartir ressenyes, sopar fotos i fotos dels vostres plats de signatura.

Durant la fase de planificació de restaurants , és important tenir en compte quin tipus d'infraestructura tecnològica necessitarà per promocionar el vostre restaurant. Necessitaràs com a mínim un sistema de punt de venda o POS, un lloc web sensible i un programari de gestió. Podeu afegir altres tecnologies a mesura que creix la vostra empresa, però és molt més fàcil si construeix una infraestructura tecnològica sòlida des del principi per aprofitar totes les opcions de màrqueting i d'interacció de clients en línia.

Comissariat de l'experiència del client

L'experiència del client és ara més important que el gust dels aliments per a moltes persones. L'experiència del client inclou tots els aspectes de l'operació del restaurant a partir de compromisos bidireccionals per proporcionar informació en temps real sobre la cadena de subministrament i el perfil nutricional dels elements del menú. És per això que la majoria dels consumidors s'han mostrat més interessats en la forma en què compren en comptes del que compren, i la tecnologia digital és fonamental per proporcionar experiències atractives.

La investigació mostra que la tecnologia del restaurant pot millorar l'experiència del client accelerant el procés d'ordenació, reduint errors, proporcionant distraccions mentre els clients esperen estar asseguts i permetre que la gent es connecti amb les seves plataformes socials preferides mentre menja. Els clients poden llegir comentaris en temps real dels seus companys, rebre incentius personalitzats i recompenses de fidelització i transaccions de velocitat a les estacions de transport per conduir i els quioscos de comandes interns. Les aplicacions tecnològiques que creen una experiència de client guanyadora inclouen:

  • Ús del menú digital i signes de màrqueting

    Els signes de menú digitals us permeten comercialitzar la vostra empresa, promocionar ofertes, comprometre els vostres clients amb informació en temps real i publicar o revisar el menú del dia i especials amb facilitat. Els menús digitals acceleren l'ordenament i ajuden a convertir taules més ràpidament. Si sou propietari de més d'un restaurant, podeu gestionar automàticament cada ubicació i controlar els missatges a diverses pantalles.

    Una de les majors avantatges dels signes digitals és la capacitat de suggerir-vendre de manera remota. No es pot confiar sempre en servidors emmarcats per repetir una oferta per a cada client. Podeu suggerir articles, vendes creuades i promocionar productes d'empresa i serveis alternatius, com ara l'enviament, la restauració o l'operació de camions alimentaris mòbils.

  • Millora de les opcions d'entreteniment

    Cada restaurant necessita algun tipus de sistema de so per a música de fons, però cada vegada hi ha més empreses que ofereixen opcions d'entreteniment especialitzades, com ara jocs, espera, publicacions en viu de mitjans socials, karaoke, notícies i informació sobre turisme local.

    Sempre hi ha televisors de pantalla gran omnipresents per emetre esdeveniments esportius. També podeu utilitzar aquesta tecnologia per reconèixer clients que tenen celebració d'aniversari o aniversari.

  • Foment de la comunicació de restaurants sense costures

    La tecnologia permet una comunicació fluida entre la part posterior i frontal de la casa. La cuina pot informar els servidors a l'instant quan s'executa un element del menú, i les queixes dels clients poden enviar-se immediatament a un gestor.

  • Consells, trucs i vídeos a mida del vostre xef

    Més i més famosos cuiners de cuinar pel·lícules i vídeos de receptes. Alguns ofereixen classes de cuina i consells sobre l'ús d'equips culinaris. És possible que vulgueu incorporar la tecnologia de filmació de vídeo i / o crear una àrea de muntatge per a classes de cuina.

  • Publicació de contingut de mitjans socials en temps real

    Podeu publicar ressenyes, testimonis i informació sobre diferents cuines de les vostres pàgines de les xarxes socials. Les publicacions en directe del vostre especial del dia poden animar els clients a fer fotos i compartir les seves experiències en restaurants.

  • Personalització d'ofertes d'incentius i cupons

    Podeu utilitzar la tecnologia per comercialitzar als vostres clients existents per recordar-los esdeveniments especials, oferir ofertes d'incentius o dirigir-vos a persones properes que tinguin activades les ubicacions de GPS.

  • Millors operacions de tracció

    La tecnologia digital permet als clients fer la comanda abans d'arribar a la unitat per accelerar les transaccions. Els clients poden estalviar gas per estacionament i disposar de les seves ordres de transport quan se'ls ofereix el menjar.

Utilitzeu el telèfon existent com a TPV

El vostre sistema POS: la columna vertebral de la tecnologia digital

La investigació mostra que el 65 per cent dels clients prefereix pagar una targeta de crèdit o de dèbit per a articles de baix cost, com ara el cafè, mentre que el 90 per cent utilitza plàstics per pagar majors totals de verificació dels convidats i articles de grans entrades segons un article sobre Tendències tecnològiques del restaurant que milloren l'experiència del client . Oferint opcions de pagament senzilles, les velocitats d'ordenar i pagar el xec, de manera que el vostre sistema POS pugui generar vendes més altes.

Malauradament, alguns sistemes de POS requereixen una gran inversió en maquinari, com ara tauletes, estacions de comanda i impressores. És per això que el sistema de Waiterio POS és ideal per a empreses d'inici i per a petites i mitjanes empreses. Aquest sistema intuïtiu i fàcil d'usar requereix poc entrenament i el vostre personal pot descarregar l'aplicació en els seus telèfons existents, el que redueix enormement la vostra inversió de capital en un sistema de POS.

Podeu utilitzar telèfons relativament econòmics per rebre ordres a la tauleta, transmetre comandes a diferents estacions, gestionar les taules de forma més eficient, acceptar pagaments i reduir llargues línies a les estacions de POS, que simplifica l'estructura i els patrons de disseny del vostre restaurant . Això és el que fa la tecnologia de cost-valor: genera múltiples beneficis operatius utilitzant les aplicacions menys costoses i complicades. Altres avantatges d'un sistema de TPV multiús són:

  • Els clients poden demanar en el seu propi horari.
  • L'ordenament mòbil augmenta la precisió i la velocitat de la transacció.
  • Podeu canviar els preus i afegir elements del menú fàcilment.
  • Els servidors poden fer comandes més ràpidament i passar més temps interactuant amb els clients.

La tecnologia digital pot oferir grans experiències dels clients cada vegada, però la infraestructura de suport s'ha de dissenyar com una part integral de l'estratègia de disseny i servei del vostre restaurant. La tecnologia permet als restaurants compartir informació a diverses plataformes i propietats, de manera que tindreu una gran quantitat de dades per a noves operacions i fluxos d'ingressos.

El problema de la tecnologia és la meitat del problema, així que vaig a abordar l'altra meitat de l'equació: recursos humans. La contractació, la formació i la gestió del vostre personal generen reptes extrems, però les eines tecnològiques adequades poden simplificar i automatitzar molts processos de reclutament, contractació, formació i gestió de recursos humans.

Feu créixer el vostre negoci alimentari amb Waiterio POS

Uniu-vos a 40.000 restaurants mitjançant el sistema de punt de venda de cambrer

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Descàrrega gratuita

Articles recents