Màrqueting Ocasions especials en restaurants: Carnaval i Dia de Sant Valentí

Màrqueting Ocasions especials en restaurants: Carnaval i Dia de Sant Valentí

Idees de promoció del restaurant de febrer

Publicat per Michael Elkins el 8 de gener de 2018

Els restaurants poden guanyar grans beneficis financers i de fidelització de clients mitjançant promocions especials per celebrar festes globals comunes i festivals locals. A tot el món, dues de les celebracions més significatives són el Carnaval i el Dia de Sant Valentí. De fet, el dia de Sant Valentí és sovint el segon dia més actiu de l'any per als restaurants, de manera que crear un menú especial, afegir alguns extres i promocionar l'esdeveniment us pot ajudar a maximitzar els ingressos.

Carnaval o Mardi Gras Restaurant Promocions

El carnaval és una celebració basada en la religió que sovint es diverteix en un territori bastant salvatge on els celebradors festegen fortament, assisteixen a desfilades, mengen riotòsses, vesteixen disfresses, fan més coses del que han de fer, canten cançons terroses i es comporten de mala gana. Algunes de les principals celebracions mundials del Carnaval són cridades per diferents noms, incloent Mardi Gras, Carnival, Karneval, Fastnacht, Fat Tuesday, Carnevale i altres. La celebració es realitza per fins a dues o fins i tot tres setmanes abans de l'esdeveniment final: Fat Tuesday o Shrove Tuesday, el dia abans del dimecres de Cendra quan els cristians catòlics sovint comencen a observar sis setmanes de quaresma. Això requereix el dejuni i l'expiació que acaba a la Setmana Santa. El 2018, la majoria de les celebracions del Carnaval corren d'entre el 2 de febrer i el 13 de febrer, que és l'últim dia.

Durant aquesta celebració durant setmanes, els restaurants poden elaborar menús especials amb els preferits del Carnaval de tot el món, com New Orleans King Cake, favorits ètnics, aliments al carrer venuts davant del restaurant i menús preparats per celebrar famílies que no tenen temps per cuinar Alguns restaurants poden voler reservar festes privades de cors, societats secretes i altres grups. Algunes idees típiques per promocionar Carnival inclouen:

  • Entreteniment en directe

    Les opcions d'entreteniment executen la gamma de música de calipso a artistes d'alt nivell. El vostre restaurant pot contractar una banda, mostrar el talent amateur, utilitzar un DJ o crear una llista de reproducció específica del carnaval. Karaoke és sempre popular i molts participants podrien vestir-se com el cantant que imiten.

  • Festes de disfresses

    Les festes de disfresses són molt grans durant el carnestoltes a gairebé tots els països i cultures. Podeu organitzar una competició de disfresses per atraure els celebrants del Carnaval, però tingueu en compte que moltes persones creen vestits sorprenentment elaborats per a aquest esdeveniment, que podrien crear problemes logístics per moure's pel restaurant.

  • Promocions de bar

    Les idees promocionals del Bar per al Carnaval podrien incloure el màrqueting de video per mostrar les festes a l'esdeveniment de l'any passat i no us oblideu de filmar la festa aquest any per a futures promocions. Podeu compartir aquests vídeos immediatament a les xarxes socials per generar publicitat de restaurants. El carnaval és el moment ideal per crear begudes fantàstiques amb mixologia molecular.

  • Màrqueting de GPS a Revelers propers

    La majoria de celebracions de Carnaval inclouen esdeveniments tant a l'interior com a l'exterior. Mitjançant la tecnologia GPS, podeu convidar els visitants propers a descansar un moment, relaxar-vos còmodament i fer un descans de les multituds de ballarins, desfiladors i persones que mostren els seus vestits.

  • Promocioneu els vostres esdeveniments

    És important promocionar el vostre esdeveniment abans, durant i després del Carnaval per atraure la majoria de les persones i obtenir la màxima publicitat dels vostres esforços. Inclou enllaços perquè les persones puguin reservar taules en els vostres esdeveniments de signatura. Podeu implementar un càrrec de cobertura i executar una barra oberta durant un període predefinit, però haureu de limitar les begudes a licors de baix consum, cerveses habituals i vins de la casa.

  • Aliments temàtics

    Aquesta és una gran època de l'any per celebrar esdeveniments de tast de vins i productes alimentaris, especialment aquells amb aliments ètnics i picants.

celebració de beguda rosa

Dia de Sant Valentí - Molts restaurants Obteniu un "Divendres Negre" primerenc

Els restaurants de tot el món celebren el "Divendres Negre" com el dia en què molts minoristes comencen a operar en el negre a causa del gran volum de vendes del dia. Els restaurants gaudeixen del seu propi divendres negre el 14 de febrer quan Valentine's Day encén les vendes durant la desacceleració anual de l'hivern. En segon lloc només per al Dia de la Mare, Dia de Sant Valentí ofereix el segon volum de vendes màxim de l'any per a la majoria de restaurants. El preu de la quantitat de persones que gasten en el Dia de Sant Valentí és un sorprenent USD18.200 milions només als Estats Units.

Podeu maximitzar els vostres ingressos preparant un menú especial i creant una tarda de romanç. Encara que sempre hi ha algun perill de cancel·lar el vostre esdeveniment a causa del mal temps, la majoria de les parelles del dia de Sant Valentí no deixen que una mica més que una tempesta de neu els impedeixi la celebració. Podeu tornar a programar l'esdeveniment o proporcionar una data de neu alternativa per a aquells que no poden fer-ho degut a un clima inclement.

Dia de Sant Valentí es tracta de romanços i parelles, de manera que és possible que vulgueu organitzar el vostre menjador per allotjar més taules de dues altures. Desitja crear un ambient íntim i decoratiu amb estovalles, flors sobre la taula, espelmes i altres cites. Planifiqueu un esdeveniment que atregui cap als vostres clients i un dels quals puguin pagar.

  • Hoste un sopar de degustació de vins

    Els vins es seleccionen segons un tema geogràfic o culinari. Podeu servir aliments d'una regió en particular o crear entrades estratificades espectaculars. Cada curs s'acompanya d'un o més vins per degustar les parelles.

  • Serveix Aphrodisiac Foods

    Els aliments comuns pensats per fomentar el romanç inclouen ostres, mel, plàtans, xocolata, pebrots i altres.

  • Considereu un menú Prix-Fixe

    Un menú de preu fix podria oferir un nombre limitat d'entrades, aperitius, amanides i postres. Això ajudarà a accelerar el servei i activarà les taules una mica més ràpid. També podeu vendre entrades amb antelació i acceptar un pagament anticipat, que pot ajudar a finançar qualsevol pla especial que tingueu, com ara contractar una banda o animadors.

  • Proporcioneu extres

    Podeu lliurar un menú, una caixa de xocolates, un xampany i altres extres a cada taula a mesura que arribin els clients.

  • Oferta de cada parella AZ Swag Bag

    Una borsa de swag podria contenir una oferta d'incentiu per a un menjar futur al restaurant o un postre, beguda o aperitiu gratis. Podeu contractar alguns associats de negocis per provar una sola rosa, una caixa de xocolates o un altre record per als clients. Aquesta és una bona manera d'obtenir més quilometratge del vostre esdeveniment que els rebuts d'una sola nit.

  • Contracta un lector de Tarot de Fortune Teller

    La contractació d'un advertidor pot ser molt divertit i afegir al romanç de la nit.

Afegiu un personal addicional i prepareu els vostres empleats per a la bogeria controlada

Tant el Carnaval com el Dia de Sant Valentí prometen activar grans multituds, i el vostre personal ha d'estar preparat per afrontar períodes de servei llargs i exigents. També és important programar suficient ajuda per gestionar la càrrega de treball. També és possible que hagueu de fer consultors breus, com adivinadors, animadors i proveïdors externs de flors, dolços i altres objectes. L'obtenció d'empleats a les promocions de vendes és important per al vostre èxit.

Si encara no teniu un sistema de TPV mòbil, podeu considerar el senzill sistema de Waiterio , que és econòmic, fàcil d'aprendre i ràpid d'implementar al vostre restaurant. Això accelerarà la presa de comandes i pagarà els xecs de convidats perquè el vostre personal pugui concentrar-se en el servei.

Tant el Carnaval com el Dia de Sant Valentí són ideals per a promocions de restaurants que ofereixen als seus hostes una experiència inoblidable. Els vostres clients poden gaudir d'un gran romanç, divertits vestits i una interacció social sense precedents.

Feu créixer el vostre negoci alimentari amb Waiterio POS

Uniu-vos a 40.000 restaurants mitjançant el sistema de punt de venda de cambrer

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Descàrrega gratuita

Articles recents