Hvordan man opbygger et websted til din restaurant? (Den nemmeste metode)

Hvordan man opbygger et websted til din restaurant? (Den nemmeste metode)

Byg et funktionelt websted til din restaurant

Indsendt af Michael Elkins den 1. december 2020

Hvordan bygger jeg dit restaurantwebsted uden at ansætte en webudvikler?

I disse udfordrende tider bliver det meget vigtigt for restauranter at have et funktionelt websted.

Hvorfor har du brug for et websted til din restaurant?

Faktisk hjælper et websted med at markedsføre din restaurant.

Men vigtigst af alt giver et websted din restaurant mulighed for at tilbyde afhentnings- og leveringstjenester til dine kunder online.

Et websted giver dine kunder mulighed for at bestille online.

Leveringstjenester bliver stadig mere populære efter pandemien, og jeg tror, det vil fortsætte med at vokse i fremtiden.

Så hvordan bygger du et fuldt funktionelt restaurantwebsted, der kan håndtere dine onlineordrer?

I denne artikel vil jeg gennemgå flere metoder for at fortælle dig, hvordan du kan oprette et websted til din restaurant.

Tip: Jeg vil også tale om den enkleste metode til at opbygge din restaurants hjemmeside.

Hvordan laver man et websted til en restaurant? (Hurtig oversigt)

En mand, der arbejder på en computer

Der er 3 måder at opbygge et funktionelt websted til din restaurant på:

  1. Wordpress
  2. Website Builder-platforme
  3. Restaurant POS-platforme

Lad os få et overblik over disse metoder:

  • WordPress: (kompliceret metode) Til dette skal du købe et webstedsdomæne og en webstedshosting-pakke (vi taler om det senere). Du bliver nødt til at have en vis teknisk viden for at opbygge og vedligeholde dit WordPress-websted.
  • Website Builder-platforme: (Relativt lettere metode) Website Builder-platforme foretrækkes undertiden frem for WordPress, da de er meget lettere at håndtere. Men de er generelt dyre og langsommere end et WordPress-websted.
  • Restaurant POS-platform: (Den nemmeste metode) Dette er softwaren til webstedsbygger, der er integreret med din restaurants POS-system. Det kan generere et websted for dig på få minutter.
    Det vedligeholder også automatisk dit websted, så du ikke behøver at betale for en tekniker, hvis noget går galt. For eksempel opdaterer den automatisk din webstedsmenu og priser hver gang du foretager ændringer på din POS-platform.

Website Builder Systems til restaurantejere

Illustration af hjemmesidebygning

Der er mange platforme til at bygge hjemmesider på internettet. Der er mange muligheder for at få et websted til din restaurant uden at bruge mange penge. Nogle af de mest populære webstedsgeneratorer til restauranter inkluderer:

Nu vil vi tale om disse metoder mere detaljeret.

Sådan opbygges et websted ved hjælp af WordPress eller et website-byggesystem (den hårdere metode)

Wordpress logo

Der er meget at dække om at opbygge et websted, men de fleste webstedsgeneratorer giver trinvise instruktioner til deres specifikke software. Det er dog vigtigt at forstå, hvad der er involveret, hvis du ikke har nogen erfaring med at opbygge et websted.

Her er de 3 vigtigste elementer på et websted:

  • 'Domæne': Dette er webadressen på dit restaurantwebsted. F.eks. "Www.chicago-sushi.com".
  • 'Platform': Dette er den ramme, dit websted er hostet på. For eksempel WordPress, Wix, Squarespace. Det er dit website builder system.
  • 'Hosting': Dette er det serverfirma, der bruger sine computere til at holde dit websted online. Webstedsbygningssystemerne som Wix har deres egen hosting, men hvis du vælger WordPress, skal du vælge en hostingudbyder som GoDaddy eller Dreamhost.

I dag behøver du ikke vide, hvordan du koder. Du kan oprette dit eget websted med et webstedsbygningssystem som Wix eller WordPress . Nogle webstedsgeneratorer bruger WordPress til at give dig flere muligheder for design og indholdsadministration.

Procedurerne til opbygning af dit websted ved hjælp af WordPress eller Wix inkluderer:

1. Vælg en hostingudbyder / webstedsbygger

Hvis du bruger WordPress, skal du vælge en hostingudbyder. Der er mange virksomheder, vi nævnte før, som A2hosting, Godaddy osv., Der leverer WordPress-hosting.

Mens du vælger et webstedsbyggerfirma, er det bedre at vælge virksomheder, der specialiserer sig i restaurantwebsteder. Disse virksomheder har foruddefinerede skabeloner til restaurantwebsites, der er velegnede til mange typer restaurantdrift.

2. Vælg en hostingplan

Du skal vælge en hostingplan afhængigt af antallet af besøgende, dit websted vil modtage, og det digitale lager, du har brug for.

Jeg vil sige, at enhver grundlæggende plan ville være nok til en lille mellemstor restaurant. Selv en grundlæggende hostingplan kan håndtere 50.000 besøgende om måneden, hvilket er nok for de fleste restauranter.

Jeg vil også anbefale at få en gratis prøveversion af hostingtjenesten. De fleste hostingudbydere giver dine penge tilbage inden for 15 dage, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten.

Bemærk: For WordPress kan du overføre dit websted til en anden hostingudbyder, hvis du ikke er tilfreds. Du kan dog ikke gøre det med webstedsbyggere som Wix eller Squarespace.

3. Få et domænenavn

Dit domæne er den unikke webadresse, som folk skriver for at finde dit websted. For eksempel; www.eaglepizza.com er et domænenavn.

Dit domænenavn tilbydes undertiden gratis hos din webstedsbygger eller hostingudbyder. Domænenavnet er det navn, der bruges i din URL, og det er vigtigt at vælge et mindeværdigt og kort navn, der beskriver din restaurant.

Sørg også for, at du kan beholde dit domænenavn, selvom du ændrer din hostingudbyder.

4. Vælg et funktionelt webstedsdesign

Smukke designs og smuk grafik kan være nyttige, hvis de supplerer din restaurants koncept .

Enkelhed, brugervenlighed og klar organisering er vigtigere end slående design. Funktionalitet er den vigtigste faktor.

Det ultimative mål for dit websted er at få flere kunder og behandle onlineordrer. Så vælg et websitetema og en skabelon, der gør det let for dine kunder at afgive deres ordrer eller finde dine kontaktoplysninger.

Valg af komplicerede smarte designs og skabeloner kan gøre din webside langsommere og gøre det sværere for dine kunder at bestille online fra din restaurant.

Resumé: Din restaurantwebsite skal være enkel og nem at bruge.

5. Generer indhold til dit websted

Indholdet inkluderer skriftligt materiale, videoer, fotos og grafik. Det er vigtigt at have et godt logo og farveskema for at mærke din restaurant.

Din menu, kundebedømmelser og anmeldelser er også vigtige. I dag er det vigtigt at skelne din restaurant fra dine konkurrenter. Du kan gøre dette på mange måder. For f.eks. At få en masse positive anmeldelser online er fremragende til din restaurants brandomdømme.

Din webstedsbygningssoftware leverer normalt dit indholdsstyringssystem. WordPress tilbyder også et godt indholdsstyringssystem og webstedsdesignskabeloner, som du kan bruge til at opbygge et godt websted. Men WordPress er udfordrende at lære og styre.

6. Sørg for, at dit websted understøttes på mobiltelefoner

Mange af dine folk bruger deres mobiltelefoner til at bestille mad online. Det betyder, at de vil besøge dit websted ved hjælp af deres mobile enheder.

Derfor skal din restaurantwebsted være fuldt funktionel på mobile enheder. Dit websted skal også se godt ud på mobiltelefoner.

Når du har bygget dit websted, skal du prøve at se webstedet ved hjælp af din mobil. Kontroller, om det ser godt ud og fungerer korrekt.

7. Sørg for, at dit websted kan acceptere onlineordrer

I en tid med Coronavirus social distancering er det vigtigere end nogensinde at acceptere online ordrer. Derfor skal din website builder platform have et online bestillingssystem.

Hvis du bruger WordPress, skal du kigge efter plugins til at acceptere online ordrer. Hvis du bruger Wix, skal dit websted allerede have sådanne tjenester, bare kontakt deres kundeservice, hvis du har brug for hjælp.

For WordPress kan opsætning af denne funktionalitet være kompliceret og dyrt.

8. Offentliggør dit websted på Internettet

Når du er tilfreds - udgiv dit websted!

Med WordPress kan du i sidste ende stå over for nogle tekniske problemer. Vær ikke bekymret. Håndter problemerne ved at ansætte en professionel til at udføre rutinemæssig vedligeholdelse og håndtere opdateringer osv.

Hvis du står over for sådanne tekniske problemer med Wix eller Squarespace, skal du kontakte deres kundesupport.

Det er vigtigt at have tålmodighed, mens du bygger dit websted. Du kan altid ændre ting senere, men du skal have en velorganiseret plan.

De to vigtigste ting, du skal overveje, når du bygger dit websted, er funktionalitet og hastighed.

Nogle ulemper ved at bruge WordPress til nye restauranter

Selv om dette er den mest populære metode, er den ikke særlig velegnet til nye restaurantejere. Her er hvorfor:

  • Du er nødt til at bruge en hel del tid på at lære, hvordan man opretter og designer et websted, især når du bruger WordPress.
  • Opsætning af funktionen 'online bestillingssystem' i WordPress kan involvere nogle komplicerede tekniske processer.
  • Nogle gange står du måske over for nogle ukendte tekniske problemer eller sikkerhedsproblemer. I så fald skal du konsultere en it-professionel for at løse det. Dette er både besværligt og dyrt.
  • Der er mange skjulte omkostninger involveret som månedlig hosting, SSL-certifikat, tema og plugin-omkostninger.
  • Opdatering af din menu er ubelejligt med WordPress

Derfor taler vi om en anden metode til nemt at oprette et websted til din nye restaurant

Sådan oprettes et websted til din restaurant (den nemmeste metode)

Illustration, der betyder let arbejde

Det er udfordrende at administrere en restaurant.

Så det er normalt, hvis du ikke vil gennemgå den komplicerede proces til at opbygge og vedligeholde et websted til din restaurant.

Derfor vil jeg fortælle dig om et let alternativ.

Nogle restaurant-POS-platforme, der automatisk bygger et websted til din restaurant. De vil også automatisk oprette nyttige funktioner som 'online bestillingssystem' og 'understøttelse af flere sprog'. Dette kan spare dig for meget tid og penge.

(Lær om, hvad restaurant-POS-systemer er, og hvordan fungerer de .)

POS-systemer opdaterer automatisk din webstedsmenu, når du foretager ændringer i din restaurantmenu.

Jeg vil personligt anbefale nye restauranter at følge denne metode, da det fjerner byrden ved at opbygge og vedligeholde et websted. Som et resultat kan du fokusere mere på din restaurants kernefunktioner, som markedsføring og administration af dit personale.

Resumé: Nul involverede tekniske processer.

Lad os tage eksemplet med POS-softwaren - 'Waiterio'.

Her er, hvordan Waiterio Restaurant Website Builder Software nemt kan oprette et websted til din restaurant:

  1. Indtast din restaurants navn, telefonnummer og placering til dine kunder.
  2. Vælg udseendet på dit websted.
  3. Dit websted vil være tilgængeligt på restaurant-name.waiterio.com (Du kan også tilføje dit eget domæne som restaurant.com).
  4. Parat! Forøg nu din indtjening ved at have en online tilstedeværelse.

Nu vil dit websted være i gang inden for få minutter .

Et restaurantwebsted med onlinebestillingsfunktion

Dit websted vil også have et 'online bestillingssystem' sammen med masser af andre funktioner. Du kan finde flere oplysninger her .

Her er nogle af vores kunders hjemmesider:

Tip: Du bør gøre det meget nemt for dine besøgende at vælge deres måltider og bestille online. Du ønsker ikke, at dine kunder skal distraheres af et kompliceret design.

Tips til fødevaresikkerhed i tiden efter pandemien

Under COVID-19 er det vigtigt at sikre fødevaresikkerhed og kundernes og medarbejdernes sikkerhed. Her er nogle tip hentet fra en artikel i Nation's Restaurant News ,:

  • Hygiejne: Restauranthygiejne starter altid med korrekt håndvask, desinficering og god personlig hygiejne.
  • Fødevaresikkerhed: Kog mad til rette temperaturer, rengør emballagematerialet grundigt og brug stærke tætninger. Dette vil lindre kundernes bekymringer.
  • Håndfri betalinger: Tilskynd kunder til at bruge kreditkort eller andre mobile betalingsmetoder.
  • Rens overflader: Overflader, som kunder rører ved, skal ofte desinficeres.
  • Tillad ikke, at din restaurant bliver overfyldt: Du bør begrænse antallet af personer inde i restauranten, så de kan opretholde en social afstand på mindst 6 fod.
  • Screening: Medarbejdere skal screenes regelmæssigt for tegn på Coronavirus. Brug et infrarødt termometer.
  • Marketingmateriale: Tag forholdsregler, når du markedsfører din restaurant udendørs. Det er bedre ikke at bruge papirplakater til reklame for din restaurant.

For at lære mere om fødevaresikkerhed, se vores artikel om ' Sikring af fødevaresikkerhed på din restaurant ' og restauranttips til Covid-19 .

Konklusion

Ja, det er afgørende at bruge et websted til din restaurant, da det letter dine kunder at bestille online eller bruge din takeaway-service.

Men mainstream-metoder til opbygning af din restaurants hjemmeside er unødvendigt komplicerede.

For at opsummere vil jeg råde nye restauranter til ikke at bruge WordPress. Du kan enten vælge en webstedsbyggerplatform som Wix eller webstedsbyggerfunktionen i dit restaurant POS-system.

Jeg foretrækker lidt POS-systemet mere, da det normalt er gratis og meget lettere at vedligeholde.

Jeg vil anbefale at bruge Waiterios restaurantwebsteder, fordi du får dit websted gratis, når du bruger Waiterio POS-system. Det er også meget let at bruge.

En restaurantwebsted

Nogle almindelige spørgsmål besvaret:

En mand med et spørgsmål

Hvor meget koster en restaurantwebsted?

Et restaurantwebsted kan koste op til $ 300 USD om året afhængigt af den metode, du vælger. Hvis du bruger WordPress eller en webstedsbyggerplatform som Wix, kan det koste dig omkring $ 100 - $ 300 USD om året. Hvis du bruger en POS-platform som Waiterio, tilbyder den en gratis automatiseret website builder software sammen med POS softwaren.

Hvordan modtager jeg online ordrer?

Du skal bruge et websted med 'online bestilling' funktionalitet for at modtage online ordrer. Det er kompliceret at indstille onlinebestillingsfunktionalitet på WordPress. Men med hjemmesidebyggerplatforme som Wix og Waiterio er denne funktion allerede indbygget.

Hvordan oprettes et websted til leveringstjeneste?

En restaurantwebsite med onlinebestillingsfunktionalitet kan også fungere som en leveringsservicewebsite.

Væk din fødevarevirksomhed med Waiterio POS

Deltag i 40.000 restauranter ved hjælp af waiterio-salgsstedet

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Gratis download

Seneste artikler