Λογότυπα και συνθήματα εστιατορίου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Λογότυπα και συνθήματα εστιατορίου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τα λογότυπα και τα σλόγκαν είναι πολύ σημαντικά στην επιχείρηση εστιατορίου

Δημοσιεύτηκε από Victor Delgadillo την 9 Δεκεμβρίου 2021

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα καταπληκτικό σλόγκαν και λογότυπο για το εστιατόριό σας;

Όταν περνάτε μέσα στην πόλη, μπορείτε να δείτε λογότυπα εστιατορίων και κάθε είδους επιχείρησης στο δρόμο, σε πανό, σε φυλλάδια και πολλά άλλα. Το ίδιο ισχύει και για τα σλόγκαν - αυτή η φράση που σας υπενθυμίζει ποια επιχείρηση έχει τα καλύτερα φτερά ή ποιο εστιατόριο είναι μια καλή επιλογή για vegan.

Εάν έχετε ένα εστιατόριο ή εάν θέλετε να ανοίξετε ένα, μπορεί κάποια στιγμή να αναρωτηθείτε για τα λογότυπα του εστιατορίου.

Σε αυτό το άρθρο θα σας πω για:

  • Τι είναι τα λογότυπα και τα συνθήματα
  • Η σημασία των λογότυπων εστιατορίων
  • Η σημασία των συνθημάτων των εστιατορίων
  • Μερικές συμβουλές για να δημιουργήσετε τα καλύτερα λογότυπα εστιατορίων
  • Και μερικές ιδέες για να δημιουργήσετε το καλύτερο σλόγκαν για την επιχείρησή σας.

Αυτό το άρθρο θα είναι πολύ χρήσιμο για να μάθετε εάν πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογότυπο για την επιχείρησή σας, εάν πρέπει να αλλάξετε το τρέχον λογότυπό σας και περισσότερα σχετικά με αυτήν την πτυχή της οπτικής ταυτότητας του εστιατορίου σας.

Ας αρχίσουμε!

Τι είναι τα λογότυπα εστιατορίων;

Ταμπέλα ενός παλιού εστιατορίου με το λογότυπό τους

Πρώτα απ 'όλα, θα ήθελα να ξεκινήσω αυτό το άρθρο με τα βασικά — τι είναι το λογότυπο;

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη τι είναι ένα λογότυπο στην πράξη αφού όλοι έχουμε εκπαιδευτεί να αναγνωρίζουμε τα λογότυπα διεθνών εταιρειών, όπως McDonald's, Pepsi, Coca-Cola ή Ford.

Ωστόσο, είναι πολύ περισσότερα από μια απλή εικόνα ή εργαλείο μάρκετινγκ. Στην πραγματικότητα, ένα λογότυπο είναι πολλά πράγματα:

  • Ένα λογότυπο είναι η ιστορία της επιχείρησής σας που συνοψίζεται σε ένα σχέδιο με συγκεκριμένα στοιχεία.
  • Είναι το εμπορικό σήμα που θα αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας στο μυαλό των καταναλωτών — όχι μόνο στο μυαλό του κοινού-στόχου σας.
  • Και είναι επίσης η εικόνα που θα κάνει την επιχείρησή σας να έχει απήχηση στο κοινό-στόχο σας.

Φυσικά, είναι αυτονόητο ότι ένα λογότυπο είναι ένα κρίσιμο μέρος του μάρκετινγκ και της στρατηγικής επωνυμίας σας.

Τύποι λογότυπων

Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπάρχουν και διαφορετικοί τύποι λογότυπων ανάλογα με τη σύνθεσή τους. Αυτά είναι τα πιο χρησιμοποιημένα:

  • Λέξεις: λέξεις που χρησιμεύουν ως επωνυμία της εταιρείας. Παράδειγμα: Google.
  • Συνδυασμένα: πρόκειται για λέξεις και εικόνες που χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα, αλλά αυτό σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία, καθώς οι λέξεις δεν αποτελούν μέρος των εικόνων. Παράδειγμα: Spotify.
  • Σύμβολα: πρόκειται για εικόνες που αντιπροσωπεύουν μεμονωμένα τη μάρκα. Παράδειγμα: Apple.
  • Εμβλήματα: Πρόκειται για σχέδια που χρησιμοποιούν εικόνες ή γραφικά στοιχεία μαζί με λέξεις, αλλά οι λέξεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σχεδίου. Παράδειγμα: Starbucks.

Το εστιατόριό σας μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιονδήποτε από αυτούς τους τύπους λογότυπων — υπάρχουν και άλλοι τύποι — εφόσον τα σχέδιά τους έχουν πραγματικά απήχηση στην επωνυμία της επιχείρησής σας.

Σημασία των λογοτύπων εστιατορίου

Ταμπέλα ενός οικογενειακού εστιατορίου με το λογότυπό τους

Η σημασία του λογότυπου του εστιατορίου σας υπερβαίνει τη χρήση του. Ναι, πρόκειται για την εικόνα που θα αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας παντού, από το banner ή τη διαφήμιση του εστιατορίου σας μέχρι τα κοινωνικά σας δίκτυα.

Αλλά, επίσης, ένα λογότυπο είναι ζωτικής σημασίας για την επιχείρησή σας, επειδή είναι αυτό που θα την κάνει αναγνωρίσιμη ανάμεσα σε χιλιάδες επιχειρήσεις που ανταγωνίζονται για την έκθεση στην αγορά.

Η πραγματική σημασία του λογότυπου σας είναι η μοναδικότητά του .

Είναι επίσης σημαντικό για τις ιδέες ή τις πληροφορίες που μεταφέρει για την επιχείρησή σας.

Ένα λογότυπο που είναι σύμφωνο με τη στρατηγική επωνυμίας και μάρκετινγκ του εστιατορίου σας μπορεί να είναι το κομμάτι που λείπει για να είναι αποτελεσματικές και οι δύο στρατηγικές.

Εάν δεν επενδύσετε χρόνο, προσπάθεια και χρήματα σε ένα λογότυπο υψηλής ποιότητας για την επιχείρησή σας, το εστιατόριό σας μπορεί να υποστεί τις πολλές συνέπειες μιας κακής απόφασης οπτικής ταυτότητας.

Για παράδειγμα, είναι πάντα δυνατό το λογότυπό σας να κάνει το κοινό να καταλάβει ότι το εστιατόριό σας έχει ένα συγκεκριμένο θέμα που στην πραγματικότητα δεν αποτελεί μέρος της επιχείρησής σας.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει το εστιατόριό σας να δέχεται πελάτες σε σύγχυση, οι οποίοι δεν αποτελούν μέρος του κοινού-στόχου σας, επειδή το εστιατόριό σας χάθηκε στη μετάφραση κατά τον σχεδιασμό του λογότυπου .

Θυμηθείτε ότι το λογότυπο του εστιατορίου σας είναι πιθανώς η πρώτη αλληλεπίδραση του κοινού σας με το εστιατόριό σας και αν είναι μοναδικό και εντυπωσιακό, θα μείνει στο μυαλό εκείνων που θα γίνουν οι πελάτες σας.

Μόλις τσιμπήσετε αυτό που κρύβεται πίσω από το λογότυπό σας — απίστευτη εξυπηρέτηση, μια ιστορία για την προέλευση του εστιατορίου σας, φαγητό που κόβει την ανάσα και πολλά άλλα — οι πελάτες σας θα μάθουν να αναγνωρίζουν το λογότυπό σας ως πηγή θετικών συναισθημάτων.

Με λίγα λόγια, θα κάνετε το λογότυπό σας να προκαλεί συναισθήματα .

Συμβουλές για να δημιουργήσετε τα καλύτερα λογότυπα εστιατορίου

Τώρα που γνωρίζετε τη σημασία του να έχετε ένα καλό λογότυπο στο εστιατόριό σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να δημιουργείτε το τέλειο λογότυπο για την επιχείρησή σας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτός ο οδηγός δεν θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα λογότυπο .

Μάλιστα, όπως θα διαβάσετε αργότερα, συνιστώ 100% να αναζητήσετε έναν καλό γραφίστα για να σας βοηθήσει να καθορίσετε την οπτική ταυτότητα του εστιατορίου σας.

Με τα παραπάνω, αυτός ο σύντομος οδηγός θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τη διαδικασία δημιουργίας ενός λογότυπου και τα στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη για να δημιουργήσετε ένα απίστευτο για την επιχείρησή σας. Επιπλέον, θα είναι πολύ χρήσιμο για τον γραφίστα σας αν έχετε ήδη σκεφτεί όλες αυτές τις λεπτομέρειες.

1. Εξετάστε την ιστορία της επιχείρησής σας, τα ιδανικά και τους στόχους της

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη δεν είναι πραγματικά το μάρκετινγκ ή το σχέδιο, είναι στην πραγματικότητα για το branding. Σας προσκαλώ να διαβάσετε το άρθρο μου για το μάρκετινγκ και την επωνυμία για εστιατόρια , ώστε να κατανοήσετε καλύτερα το branding και πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική επωνυμίας για την επιχείρησή σας.

Η ιστορία του εστιατορίου σας, τα ιδανικά του, οι στόχοι του και περισσότερα στοιχεία της επωνυμίας σας πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τη δημιουργία του λογότυπού σας.

Το λογότυπό σας πρέπει να μεταφέρει συγκεκριμένες ιδέες για την επιχείρησή σας, επομένως ο καθορισμός των πιο σημαντικών ιδεών που θέλετε να μεταφέρετε είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία ενός καλού λογότυπου.

Αυτές είναι σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας:

  • Ποια είναι η προέλευση του εστιατορίου σας;
  • Ποια είναι τα ιδανικά που διατηρείτε στο εστιατόριό σας;
  • Το όραμα, η αποστολή και οι αξίες του εστιατορίου σας.
  • Τι διαφοροποιεί το εστιατόριό σας από τα εκατοντάδες ή χιλιάδες εστιατόρια της πόλης σας;
  • Πώς είναι η φωνή του brand σας; Είναι χαλαρό, χαλαρό, παιχνιδιάρικο; Ή είναι επίσημο, σοφιστικέ, ελίτ;
  • Τι πρέπει να επικοινωνεί το λογότυπό σας;

2. Μελετήστε την Αγορά

Η μελέτη της οπτικής ταυτότητας άλλων επιχειρήσεων είναι πολύ χρήσιμη για την αναγνώριση συγκεκριμένων λεπτομερειών των στοιχείων που χρησιμοποιούνται στα σχέδιά τους. Είναι καλή ιδέα γιατί έτσι αποφεύγετε να χρησιμοποιείτε στοιχεία που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί σε άλλες επιχειρήσεις, γεγονός που κάνει το λογότυπο της επιχείρησής σας πιο μοναδικό.

Θα σας βοηθήσει επίσης να προσδιορίσετε τις τάσεις σχεδιασμού στην τοπική αγορά — είναι ακόμη καλή ιδέα να μελετήσετε επιχειρήσεις που δεν είναι ο ανταγωνισμός σας και που βρίσκονται εκτός της θέσης σας.

Δεν θέλετε το λογότυπο του εστιατορίου σας να μοιάζει με αυτό οποιασδήποτε τοπικής επιχείρησης ή επιχείρησης με κακή φήμη κατά λάθος!

3. Σκεφτείτε το κοινό-στόχο σας

Είναι πάντα σημαντικό η επιχείρησή σας να έχει απήχηση με κάποιο τρόπο στο κοινό-στόχο σας, καθώς αυτό θα διευκολύνει τις αλληλεπιδράσεις, θα προωθήσει τις αλληλεπιδράσεις με το κατάλληλο κοινό και πολλά άλλα.

Επομένως, είναι καλή ιδέα να γνωρίζετε πολύ καλά το κοινό-στόχο σας.

Στην πραγματικότητα, ένα από τα πρώτα πράγματα που ανέφερα στο άρθρο διαφήμισης εστιατορίου είναι ότι πρέπει να κάνετε μια έρευνα αγοράς το συντομότερο δυνατό.

Είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε το κοινό-στόχο σας και να δημιουργήσετε ένα προφίλ περσόνα αγοραστή, το οποίο θα πρέπει να ορίζει άλλες πτυχές της επιχείρησής σας εκτός από το λογότυπό σας.

4. Η χρήση του λογότυπου σας

Μια πτυχή που είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός καλού λογότυπου είναι ότι είναι εύκολο στη χρήση του στα διάφορα μέσα ή τα κανάλια του εστιατορίου σας. Για ένα εστιατόριο, αυτά θα ήταν:

  • Πινακίδες, πανό, μπροσούρες και περισσότερα είδη παραδοσιακού μάρκετινγκ.
  • Ποτήρια, χαρτοπετσέτες, πιάτα, κουτιά παράδοσης και πολλά άλλα με το λογότυπό σας.
  • Κοινωνικά δίκτυα.
  • Ιστοσελίδες.
  • Εφαρμογές.
  • Και στρατηγικές μάρκετινγκ μέσω email.

Γιατί είναι σημαντικό για εσάς να το σκεφτείτε αυτό; Λοιπόν, είναι πάντα καλή ιδέα να διατηρείτε την οπτική εικόνα του εστιατορίου σας σταθερή σε όλα του τα κανάλια. Αυτό το βήμα θα βοηθήσει τον γραφίστα σας να δημιουργήσει ένα λογότυπο που είναι εύκολα ορατό και αναγνωρίσιμο σε όλους.

Τώρα χρειάζεστε μόνο έναν καλό γραφίστα για να υλοποιήσετε το λογότυπό σας

Γραφίστας που εργάζεται στο tablet

Το να κάνετε έναν καλό γραφίστα να είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία του λογότυπού σας και να σας βοηθήσει να καθορίσετε την οπτική σας ταυτότητα είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσετε με τη σωστή νοοτροπία.

Είναι εύκολο να σκεφτείς ότι οποιοσδήποτε σχεδιαστής μπορεί να σχεδιάσει το λογότυπό σου — τεχνικά, αυτό είναι σωστό. Όμως, η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να αναζητάτε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και δεξιότητες:

  • Αναζητήστε σχεδιαστές που έχουν εμπειρία στο σχεδιασμό λογότυπων εστιατορίων. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά επειδή εάν έχουν εμπειρία, θα γνωρίζετε τις καλές πρακτικές σχεδιασμού για τη συγκεκριμένη θέση.
  • Ότι γνωρίζουν για τις τελευταίες τάσεις στο design.
  • Είναι επίσης καλή ιδέα να επιλέξετε ντόπιους σχεδιαστές — ειδικά εάν είναι εξοικειωμένοι με τις τοπικές τάσεις σχεδιασμού λογότυπων.
  • Δημιουργήστε μια περίληψη λαμβάνοντας υπόψη όλες τις λεπτομέρειες στη λίστα. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο για έναν σχεδιαστή να καταλάβει πραγματικά τι χρειάζεστε και να δημιουργήσει ένα λογότυπο που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Σημειώστε ότι δεν αναφέρω τίποτα για το κόστος των σχεδιαστών — στην πραγματικότητα, το κόστος ενός καλού σχεδίου είναι σχετικό. Εάν πιστεύετε ότι θα αξίζει τον κόπο να συνεργαστείτε με έναν συγκεκριμένο σχεδιαστή αφού μελετήσετε τους υποψηφίους, καλό είναι να προσαρμοστείτε στο κόστος . Εξάλλου, είναι πολύ δύσκολο να βάλεις αντικειμενική αξία στη δημιουργικότητα.

Εάν δεν μπορείτε, καλύτερα να επαναπροσδιορίσετε τις παραμέτρους σχεδίασης, τον προϋπολογισμό για το έργο και να βρείτε έναν ικανό σχεδιαστή έχοντας αυτό κατά νου.

Τι είναι ένα σύνθημα/σύνθημα;

Γκράφιτι με ένα αντίγραφο του σλόγκαν της Nike απλά κάνε το, αλλά αντ' αυτού μόλις το έκανε

Το tagline είναι μια σύντομη συναρπαστική φράση που ταξιδεύει μαζί με την ταυτότητα της επωνυμίας σας και τη στρατηγική μάρκετινγκ σας. Ο σκοπός ενός σλόγκαν είναι να διευκολύνει το κοινό σας να νιώσει τα συναισθήματα που θέλετε να αισθάνεται για το φαγητό στο εστιατόριό σας ή την εμπειρία που προσφέρει. Επιπλέον, είναι εξωτερικά και εφαρμόζονται απευθείας στο κοινό-στόχο σας.

Είναι σημαντικό να διαφοροποιήσετε το σύνθημα από το σύνθημα της εταιρείας

Το σύνθημα της εταιρείας είναι μια φράση, ίσως λίγο μεγαλύτερη από το σλόγκαν, που συνοψίζει τα ιδανικά πίσω από τη μάρκα. Μπορεί να εφαρμοστεί εσωτερικά, ως μέρος της εσωτερικής επωνυμίας σας, στην εκπαίδευση των εργαζομένων σας για την προώθηση των ιδανικών του εστιατορίου σας.

Σημασία των συνθημάτων εστιατορίου

Σημάδι McDonald's Golden Arches

Τα σλόγκαν εστιατορίων είναι σημαντικά επειδή είναι ένας τρόπος για να εκπαιδεύσετε τους πελάτες σας ή να διεγείρετε ευνοϊκά συναισθήματα προς την επιχείρησή σας.

Επιπλέον, παίζουν έναν ρόλο πολύ παρόμοιο με αυτόν του λογότυπού σας στο branding του εστιατορίου σας, γιατί διευκολύνουν τον προσδιορισμό της επιχείρησής σας με λέξεις-κλειδιά.

Για παράδειγμα, το " (para pa pa paaa) I'm lovin' it " είναι ένα από τα σλόγκαν με τη μεγαλύτερη επιρροή στη λαϊκή κουλτούρα — και χωρίς να αναφέρετε ποια εταιρεία είναι, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα taglines είναι προσωρινά επειδή χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με μια καμπάνια καθιέρωσης επωνυμίας και μόνο κατά την εκτέλεση.

Αυτό τα καθιστά ένα πολύ ευέλικτο εργαλείο που μπορείτε να τροποποιήσετε εάν είναι απαραίτητο.

Πώς να δημιουργήσετε τα καλύτερα σλόγκαν εστιατορίου

Η δημιουργία συνθημάτων είναι πολύ σημαντική, αλλά και αρκετά απλή — έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα και την ευθυγράμμιση του σλόγκαν σας με τη στρατηγική και τους στόχους μάρκετινγκ.

Κατά μία έννοια, ένα tagline είναι ο τίτλος μιας τέτοιας στρατηγικής.

Γιατί; Επειδή ένα σλόγκαν είναι η πρώτη συνάντηση του κοινού-στόχου σας με την καμπάνια γενικά.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια καμπάνια μάρκετινγκ με στόχο να καθιερώσετε το εστιατόριό σας ως επιλογή χαμηλού κόστους στην περιοχή σας, το σλόγκαν της επιχείρησής σας δεν θα πρέπει να είναι κάτι σαν "χρεώνουμε ακόμη και τις χαρτοπετσέτες".

Προφανώς, θα πρέπει να χρεώνετε τις χαρτοπετσέτες, αλλά το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να έρχεται σε αντίθεση με τον στόχο της καμπάνιας σας με τις ενέργειες και την ταυτότητα της επωνυμίας σας.

Όλα πρέπει να λειτουργούν από κοινού για να έχουν νόημα και να είναι ελκυστικά για τον καταναλωτή.

Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε τα καλύτερα σλόγκαν για τις καμπάνιες μάρκετινγκ:

1. Μελετήστε το κοινό-στόχο και το αγοραστικό προσωπικό σας

Και πάλι, είναι ζωτικής σημασίας να σκεφτείτε το κοινό-στόχο και την περσόνα αγοραστή, καθώς αυτοί είναι που θα καθορίσουν τη γλώσσα και τη φωνή που θα χρησιμοποιήσετε στο σλόγκαν σας — και σε όλη τη στρατηγική μάρκετινγκ και επωνυμίας σας.

2. Σκεφτείτε το αποτέλεσμα που θέλετε να προκαλέσετε

Σκεφτείτε πώς θέλετε να αισθάνεται το κοινό σας όταν ακούει ή διαβάζει το σύνθημά σας.

  • Θέλετε να γελάσουν;
  • Θέλετε να μετακινηθούν;
  • Θέλετε να νιώθουν περιέργεια;

Αυτό θα σας βοηθήσει να τονώσετε καλύτερα το σύνθημά σας για να έχετε την αντίδραση που θέλετε.

3. Καταιγισμός ιδεών

Γυναίκα και άνδρας συλλέγουν ιδέες για σύνθημα με σημειώσεις τοποθέτησής του στο γυαλί

Σημειώστε αρκετές χρήσιμες ιδέες για σλόγκαν που λαμβάνουν υπόψη τα παραπάνω βήματα.

Ήρθε η ώρα να βάλετε τη δημιουργικότητά σας να δουλέψει και να σκεφτείτε!

Βεβαιωθείτε ότι οι ιδέες σας είναι επίσης:

  • Μικρός.
  • Αξιομνημόνευτος
  • Εύκολο στην ανάγνωση και χωρίς σύνθετες λέξεις.
  • Μοναδικός.
  • Και ότι δίνουν το σωστό μήνυμα.

Μπορείτε πάντα να προσκαλέσετε ανθρώπους να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο tagline για το εστιατόριό σας — περισσότερα κεφάλια, περισσότερες ιδέες!

4. Δοκιμάστε τις ιδέες σας

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις ιδέες σας με διάφορους τρόπους. Με ομάδες εστίασης, έρευνες και πολλά άλλα.

Επίσης, εάν χρησιμοποιείτε μεθόδους επί πληρωμή για να αξιολογήσετε την απόδοση του σλόγκαν σας, είναι καλή ιδέα να προσθέσετε άλλα στοιχεία στη μελέτη, όπως το λογότυπό σας ή διάφορες προτάσεις λογότυπων για το εστιατόριό σας.

Αυτό θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τις καλύτερες ιδέες που έχετε σκεφτεί.

Συνιστάται εάν είχατε πολλές ιδέες, να μειώσετε τον αριθμό των συνθημάτων σε μικρό αριθμό.

Μπορείτε πάντα να τα δοκιμάσετε με τους φίλους, την οικογένεια και τους συνεργάτες για να αποφασίσετε.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Tagline σας!

Μόλις αποφασίσετε, είναι καιρός να διαδώσετε το σλόγκαν σας σε όλα τα κανάλια του εστιατορίου σας, μαζί με το λογότυπό σας, και άλλα στοιχεία της επωνυμίας σας, ώστε να αρχίσετε να δημιουργείτε έναν συσχετισμό στο μυαλό του καταναλωτή.

Και τέλος! Δεν μπορείτε πραγματικά να μελετήσετε απευθείας την απόδοση του σλόγκαν σας, αλλά πρέπει να μελετήσετε τα αποτελέσματα της στρατηγικής μάρκετινγκ, της συγκεκριμένης καμπάνιας ή της στρατηγικής επωνυμίας σας.

Θυμηθείτε ότι θα πρέπει να αφήσετε λίγο χρόνο πριν αποφασίσετε να αλλάξετε ξανά το λογότυπο και το σύνθημά σας.

Το λογότυπο και το σύνθημα του εστιατορίου σας είναι η συνοδευτική επιστολή του

Το λογότυπο και το σλόγκαν του εστιατορίου σας είναι πιθανώς οι πρώτες οπτικές και γραπτές αλληλεπιδράσεις που θα έχει ένα εστιατόριο με το εστιατόριό σας.

Επομένως, είναι ζωτικής σημασίας το εστιατόριό σας να έχει ένα καλό σλόγκαν και ένα καλό λογότυπο από την πρώτη μέρα.

Στην πραγματικότητα, μια περίληψη της επωνυμίας του νέου σας εστιατορίου θα πρέπει να αποτελεί μέρος του επιχειρηματικού σχεδίου του έργου σας .

Εάν έχετε ένα εστιατόριο με λίγο χρόνο στην αγορά, να θυμάστε ότι είναι πάντα δυνατό να αλλάξετε ή να εξελίξετε την εικόνα σας σταδιακά για να αποφύγετε την αποξένωση των πιστών πελατών.

Τέλος, πριν ξεκινήσετε να δημιουργήσετε το δικό σας λογότυπο, ζητήστε βοήθεια ή συμβουλές από έναν επαγγελματία γραφίστα. Έτσι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα!

Λοιπόν, είναι το λογότυπό σας αρκετά φοβερό;

Αναπτύξτε την επιχείρηση τροφίμων σας με το Waiterio POS

Γίνετε μέλος 40.000 εστιατορίων χρησιμοποιώντας το σύστημα σημείων πώλησης

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Πρόσφατα Άρθρα