Οι καλύτεροι ασύρματοι θερμικοί εκτυπωτές για εστιατόρια

Οι καλύτεροι ασύρματοι θερμικοί εκτυπωτές για εστιατόρια

Μάθετε εδώ ποιοι είναι οι καλύτεροι ασύρματοι θερμικοί εκτυπωτές για εστιατόρια

Δημοσιεύτηκε από Victor Delgadillo την 29 Μαΐου 2022

Λοιπόν, ψάχνετε για τον κατάλληλο ασύρματο θερμικό εκτυπωτή;

Οι θερμικοί εκτυπωτές μπορεί να είναι ενοχλητικοί, ειδικά αν δεν έχετε εμπειρία με αυτούς. Αν αυτή είναι η περίπτωσή σας, ήρθατε στο σωστό μέρος.

Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει:

  • Βελτιώστε την απόφασή σας, διατηρώντας την επαγγελματική και αποτελεσματική.
  • Για να αποφύγετε την ταλαιπωρία και να μην ξοδέψετε χρήματα για αντικαταστάσεις αργότερα.
  • Αποκτήστε συμβατότητα και ευκολία για την ημέρα 1.
  • Και λάβετε πρώτα τις επιλογές με την καλύτερη αξία.

Οι θερμικοί εκτυπωτές WiFi ή Bluetooth είναι πάντα βιώσιμες επιλογές όταν πρόκειται για την εκτύπωση αποδείξεων για τους πελάτες σας. Ωστόσο, με πολλές διαθέσιμες επιλογές και με τόσο κυμαινόμενες τιμές, το να χαθείς στην αρχή είναι δεδομένο. Μεταβείτε στα καλά πράγματα με αυτόν τον οδηγό!

Σημείωση: Αυτοί οι εκτυπωτές είναι όλοι συμβατοί με την εφαρμογή Waiterio POS out of the box, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άλλα συστήματα POS.

1. Θερμικός εκτυπωτής WiFi, USB, & Ethernet - NETUM

Αυτή η συσκευή NETUM είναι ο δακτύλιος ισχύος των θερμικών εκτυπωτών – μπορείτε να τη συνδέσετε σχεδόν σε οτιδήποτε, γιατί εκτός από το WiFi, προσφέρει και άλλες διεπαφές. Γι' αυτό είναι στην κορυφή! Ναι, γνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι μια διάσημη μάρκα. Παρόλο που συμβαίνει αυτό, η αγορά είναι γεμάτη με πολλές αναγνωρισμένες μάρκες που είναι υπερτιμημένες και κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Επιλέξαμε αυτόν τον εκτυπωτή εξαρχής γιατί θα σας οδηγήσει εκεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και με μια τιμή που δεν θα σας κάνει να θέλετε να χρησιμοποιήσετε στυλό και χαρτί για τις αποδείξεις σας.

Θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε ότι δεν είναι τέλειο . Όπως αναφέραμε στον οδηγό μας σχετικά με τους θερμικούς εκτυπωτές, οι εκτυπωτές WiFi δεν είναι οι καλύτεροι, ανεξαρτήτως τιμής, μάρκας ή ακόμα και ποιότητας. Αυτό ξεπερνά εύκολα αυτό το εμπόδιο προσφέροντας επίσης θύρες USB και Ethernet.

Το εμπόδιο που δεν ξεπερνά αυτό είναι η υποστήριξη πελατών – εάν δεν είστε καλοί με την τεχνολογία, αυτός ο εκτυπωτής μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Παρόλο που συμβαίνει αυτό, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οποιοσδήποτε εκτυπωτής WiFi θα ταιριάζει τέλεια!

Πλεονεκτήματα:

  • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με WiFi, αλλά και με καλώδια USB και Ethernet.
  • Η τιμή του είναι καταπληκτική!
  • Είναι πολύ στιβαρό και ανθεκτικό.
  • Η εγκατάσταση WiFi δεν είναι τόσο δύσκολη όσο με άλλα μοντέλα WiFi.

Μειονεκτήματα:

  • Δεν είναι μια γνωστή μάρκα.
  • Η υποστήριξη πελατών της NETUM δεν είναι η καλύτερη.

Ετυμηγορία: Ένα καλό σημείο εκκίνησης

Ο εκτυπωτής WiFi της NETUM είναι μια καλή επιλογή για σχεδόν οτιδήποτε. Είναι συμβατό με πολλές διαφορετικές εφαρμογές POS, συμπεριλαμβανομένου του Waiterio, και είναι πολύ βολικό. Επιπλέον, δεν μπορείτε να πείτε ότι η τιμή του δεν είναι ελκυστική όταν το συγκρίνετε με πιο γνωστές μάρκες. Καταπληκτική συμφωνία!

2. Θερμικός εκτυπωτής Bluetooth, Serial, LAN, & USB - MUNBYN

Μια άλλη μάλλον άγνωστη μάρκα, η MUNBYN, κέρδισε κατά κάποιο τρόπο τη δεύτερη θέση στη λίστα. Αυτός είναι ένας θερμικός εκτυπωτής Bluetooth που προσφέρει επίσης την ευκολία να έχετε διαφορετικές διεπαφές.

Ας το παραδεχτούμε, το Bluetooth δεν είναι έτοιμο να θεωρηθεί ως ο πιο αξιόπιστος τύπος σύνδεσης – αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που οι κατασκευαστές συνεχίζουν να προσθέτουν άλλες θύρες. Και αυτό είναι καλό!

Εάν θέλετε έναν εκτυπωτή Bluetooth, αυτός είναι ακριβώς αυτός. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να έχετε την ασφαλή λειτουργία των θυρών Serial, Ethernet και USB.

Έχει περισσότερα μειονεκτήματα από το παραπάνω. Για παράδειγμα, είναι ελαφρώς ακριβότερο και η υποστήριξη πελατών της MUNBYN είναι ακόμη χειρότερη από αυτή του NETUM. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε επιστήμονας πυραύλων για να το καταλάβετε και υπάρχουν πολλοί πόροι εκεί έξω για να μάθετε πώς να το εγκαταστήσετε. Εάν αποφασίσετε ότι αυτό είναι το κατάλληλο για εσάς, τότε ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης ενός θερμικού εκτυπωτή Bluetooth.

Πλεονεκτήματα:

  • Εξαιρετικός και βολικός θερμικός εκτυπωτής Bluetooth!
  • Έχει τρεις άλλες διεπαφές σύνδεσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
  • Είναι πολύ προσιτό σε σύγκριση με άλλα μοντέλα.

Μειονεκτήματα:

  • Η υποστήριξη πελατών της MUNBYN είναι χειρότερη από την παραπάνω.
  • Το Bluetooth δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο το WiFi.

Ετυμηγορία: Καλός εκτυπωτής Bluetooth, αναξιόπιστη μάρκα.

Παρόλο που η υποστήριξη πελατών της MUNBYN είναι αρκετά κακή, ο εκτυπωτής δεν είναι. Είναι ένας πολύ αξιόπιστος εκτυπωτής που μπορεί να χειριστεί κοινές αποδείξεις, δεν είναι τόσο δύσκολο να ρυθμιστεί και διαθέτει επίσης θύρες USB, σειριακές και USB. Είναι επίσης πολύ προσιτό, κοστίζοντας το ένα τρίτο της τιμής άλλων μοντέλων. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ορισμένες πιο γνωστές μάρκες μπορεί να κοστίζουν έως και 600 USD, το να ζητάς περισσότερα είναι μάλλον υπερβολικό.


3. Φορητός θερμικός εκτυπωτής Bluetooth - RONGTA

Εάν χρειάζεστε έναν πραγματικά φορητό θερμικό εκτυπωτή , αυτός είναι ο εκτυπωτής για εσάς. Μπορείτε να έχετε μια αίσθηση του πόσο μικρό και φορητό είναι μόλις το κρατήσετε. Γι' αυτό είναι ιδανικό για καροτσάκια τροφίμων, φορτηγά τροφίμων, φεστιβάλ φαγητού και κάθε είδους εκδηλώσεις φαγητού.

Επιπλέον, είναι εύκολο στη χρήση και στη ρύθμιση – τουλάχιστον είναι με το Waiterio. Και το καλύτερο είναι ότι είναι το φθηνότερο στη λίστα! Γι' αυτό η Rongta είναι ηγέτης της αγοράς. Προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και τα ίδια κορυφαία χαρακτηριστικά πολύ ακριβότερων εκτυπωτών, μόνο στο ένα τέταρτο της τιμής. Το μόνο κακό είναι ότι το μέγεθος είναι επίσης ένας περιορισμός όσον αφορά το μέγεθος της απόδειξης. Με αυτόν τον εκτυπωτή, μπορείτε να εκτυπώσετε μόνο αποδείξεις 58 mm ή 2.283 ιντσών.

Ωστόσο, αμφιβάλλουμε πολύ εάν οι πελάτες σας θα είναι επιλεκτικοί σχετικά με αυτό. Αν πιστεύετε ότι ο συγκεκριμένος εκτυπωτής είναι ιδιαίτερα βολικός για την κινητή επιχείρηση τροφίμων σας, τότε είναι η τυχερή σας μέρα!

Δεν είναι η τυχερή σας μέρα, ωστόσο, αν σκοπεύετε να τη χρησιμοποιήσετε με iOS. Δυστυχώς, δεν είναι συμβατό με iPhone και μόνο οι χρήστες Android και Windows μπορούν να το απολαύσουν.

Πλεονεκτήματα:

  • Εξαιρετικά φορητός και βολικός θερμικός εκτυπωτής.
  • Είναι ιδανικό για κάθε φορητή επιχείρηση τροφίμων.
  • Είναι εύκολο στη χρήση και στη ρύθμιση.
  • Είναι ο πιο οικονομικός θερμικός εκτυπωτής που μπορείτε να βρείτε σε αυτήν τη λίστα!

Μειονεκτήματα:

  • Εκτυπώνει μόνο αποδείξεις 58mm/2.283 ιντσών.
  • Δεν είναι συμβατό με iOS.

Ετυμηγορία: Αυτός ο εκτυπωτής έχει την έννοια του «φορητού».

Εάν πραγματικά, και εννοούμε πραγματικά, χρειάζεστε τον θερμικό εκτυπωτή σας να είναι φορητός, μην ψάχνετε άλλο. Αυτός ο εκτυπωτής σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε εύκολα αποδείξεις από τη συσκευή σας Bluetooth. Είναι προσιτό, είναι αξιόπιστο και χωράει στην τσέπη σας. Εκτυπώνει μικρότερες αποδείξεις, αλλά αυτό σχεδόν δεν είναι πρόβλημα. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί καθόλου για χρήστες iOS !

Οι ασύρματοι θερμικοί εκτυπωτές είναι μια συγκεκριμένη λύση για το σενάριο!

Παρόλο που θα πρέπει να είμαστε ουδέτεροι για τους σκοπούς αυτής της κριτικής, πρέπει να σας πούμε την αλήθεια. Αν ψάχνετε για τους τέλειους θερμικούς εκτυπωτές WiFi ή Bluetooth, τότε σας περιμένει μια κακή έκπληξη. Οι ασύρματοι θερμικοί εκτυπωτές δεν είναι για όλους – ακούγονται σαν μια καταπληκτική ιδέα, αλλά στην πράξη μπορεί να είναι μάλλον ενοχλητικοί.

Τούτου λεχθέντος, αυτοί οι εκτυπωτές μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε εύκολα από το ασύρματο τμήμα επειδή είναι οι καλύτεροι διαθέσιμοι. Οι κορυφαίες επιλογές διαθέτουν διεπαφές ασφαλείς για σφάλματα, γεγονός που τις καθιστά εξίσου καλές με κάθε καλωδιακό θερμικό εκτυπωτή.

Συνιστούμε πάντα κανονικούς ενσύρματους θερμικούς εκτυπωτές επειδή οι ασύρματοι εκτυπωτές δεν είναι ακόμα τόσο βολικοί . Σίγουρα, χρειάζεστε καλώδια, αλλά είναι πιο εύκολο να εγκατασταθούν και υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να παρακάμψετε τους περιορισμούς τους. Οι ασύρματοι εκτυπωτές που δεν μπορούν καθόλου να συνδεθούν με τις συσκευές σας δεν είναι καθόλου βολικοί.

Εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον κατάλληλο εκτυπωτή;

Αναπτύξτε την επιχείρηση τροφίμων σας με το Waiterio POS

Γίνετε μέλος 40.000 εστιατορίων χρησιμοποιώντας το σύστημα σημείων πώλησης

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Πρόσφατα Άρθρα