Πώς να φτιάξετε έναν ιστότοπο για το εστιατόριό σας; (Η ευκολότερη μέθοδος)

Πώς να φτιάξετε έναν ιστότοπο για το εστιατόριό σας; (Η ευκολότερη μέθοδος)

Δημιουργήστε έναν λειτουργικό ιστότοπο για το εστιατόριό σας

Δημοσιεύτηκε από Michael Elkins την 1 Δεκεμβρίου 2020

Πώς να φτιάξετε τον ιστότοπο του εστιατορίου σας χωρίς να προσλάβετε έναν προγραμματιστή ιστού;

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, καθίσταται πολύ σημαντικό για τα εστιατόρια να έχουν μια λειτουργική ιστοσελίδα.

Γιατί χρειάζεστε έναν ιστότοπο για το εστιατόριό σας;

Πράγματι, ένας ιστότοπος βοηθά στο μάρκετινγκ του εστιατορίου σας.

Αλλά το πιο σημαντικό, ένας ιστότοπος επιτρέπει στο εστιατόριό σας να προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς και παράδοσης στους πελάτες σας στο διαδίκτυο.

Ένας ιστότοπος επιτρέπει στους πελάτες σας να παραγγέλνουν διαδικτυακά.

Οι υπηρεσίες παράδοσης γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς μετά την πανδημία και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται στο μέλλον.

Λοιπόν, πώς δημιουργείτε έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο εστιατορίων που μπορεί να χειριστεί τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες;

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσω διάφορες μεθόδους για να σας ενημερώσω πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για το εστιατόριό σας.

Συμβουλή: Θα μιλήσω επίσης για την απλούστερη μέθοδο για την κατασκευή του ιστότοπου του εστιατορίου σας.

Πώς να φτιάξετε έναν ιστότοπο για ένα εστιατόριο; (Γρήγορη επισκόπηση)

Ένας άντρας που εργάζεται σε έναν υπολογιστή

Υπάρχουν 3 τρόποι για να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό ιστότοπο για το εστιατόριό σας:

  1. Wordpress
  2. Πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων
  3. Πλατφόρμες POS εστιατορίου

Ας πάρουμε μια επισκόπηση αυτών των μεθόδων:

  • WordPress: (Περίπλοκη μέθοδος) Για αυτό θα πρέπει να αγοράσετε έναν τομέα ιστότοπου και ένα πακέτο φιλοξενίας ιστότοπων (Θα το συζητήσουμε αργότερα). Θα χρειαστεί να έχετε κάποιες τεχνικές γνώσεις για να δημιουργήσετε και να συντηρήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.
  • Πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων: (Σχετικά ευκολότερη μέθοδος) Οι πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων προτιμούνται μερικές φορές από το WordPress, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο να χειριστούν. Ωστόσο, είναι γενικά ακριβό και πιο αργό από έναν ιστότοπο WordPress.
  • Πλατφόρμα POS εστιατορίου: (Ευκολότερη μέθοδος) Αυτό είναι το λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων που είναι ενσωματωμένο στο σύστημα POS του εστιατορίου σας. Μπορεί να δημιουργήσει έναν ιστότοπο για εσάς σε λίγα λεπτά.
    Επίσης, διατηρεί αυτόματα τον ιστότοπό σας, οπότε δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για έναν τεχνικό εάν κάτι πάει στραβά. Για παράδειγμα, ενημερώνει αυτόματα το μενού και τις τιμές του ιστότοπού σας κάθε φορά που κάνετε αλλαγές στην πλατφόρμα POS.

Συστήματα δημιουργίας ιστότοπων για ιδιοκτήτες εστιατορίων

Απεικόνιση του κτηρίου ιστοχώρου

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να αποκτήσετε έναν ιστότοπο για το εστιατόριό σας χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες δημιουργίας ιστότοπων για εστιατόρια περιλαμβάνουν:

Τώρα, θα μιλήσουμε για αυτές τις μεθόδους με περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας το WordPress ή ένα σύστημα δημιουργίας ιστότοπων (η πιο σκληρή μέθοδος)

Λογότυπο Wordpress

Υπάρχουν πολλά να καλύψουμε σχετικά με τη δημιουργία ενός ιστότοπου, αλλά οι περισσότερες γεννήτριες ιστότοπων παρέχουν αναλυτικές οδηγίες για το συγκεκριμένο λογισμικό τους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τι εμπλέκεται εάν δεν έχετε εμπειρία στη δημιουργία ιστότοπου.

Ακολουθούν τα 3 πιο σημαντικά στοιχεία ενός ιστότοπου:

  • 'Domain': Αυτή είναι η διεύθυνση ιστού του ιστότοπου του εστιατορίου σας. Για παράδειγμα, "www.chicago-sushi.com".
  • 'Πλατφόρμα': Αυτό είναι το πλαίσιο στο οποίο φιλοξενείται ο ιστότοπός σας. Για παράδειγμα, WordPress, Wix, Squarespace. Είναι το σύστημα δημιουργίας ιστότοπων.
  • «Φιλοξενία»: Αυτή είναι η εταιρεία διακομιστή που χρησιμοποιεί τους υπολογιστές της για να διατηρεί τον ιστότοπό σας σε σύνδεση. Τα συστήματα δημιουργίας ιστότοπων όπως το Wix έχουν τη δική τους φιλοξενία, αλλά αν επιλέξετε WordPress, θα πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο φιλοξενίας όπως το GoDaddy ή το Dreamhost.

Σήμερα, δεν χρειάζεται να ξέρετε πώς να κωδικοποιήσετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο με ένα σύστημα δημιουργίας ιστότοπων όπως το Wix ή το WordPress . Ορισμένες γεννήτριες ιστότοπων χρησιμοποιούν το WordPress για να σας προσφέρουν περισσότερες επιλογές σχεδιασμού και διαχείρισης περιεχομένου.

Οι διαδικασίες για την κατασκευή του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας WordPress ή Wix περιλαμβάνουν:

1. Επιλέξτε έναν πάροχο φιλοξενίας / Δημιουργία ιστότοπου

Εάν χρησιμοποιείτε WordPress, τότε θα πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο φιλοξενίας. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που αναφέραμε προηγουμένως, όπως το A2hosting, το Godaddy κ.λπ. που παρέχουν φιλοξενία στο WordPress.

Ενώ επιλέγετε μια εταιρεία δημιουργίας ιστότοπων, είναι καλύτερα να επιλέξετε εταιρείες που ειδικεύονται σε ιστότοπους εστιατορίων. Αυτές οι εταιρείες διαθέτουν προ-σχεδιασμένα πρότυπα ιστότοπου εστιατορίων που είναι κατάλληλα για πολλούς τύπους εστιατορίων.

2. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας

Πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών που θα λάβει ο ιστότοπός σας και τον ψηφιακό χώρο αποθήκευσης που θα χρειαστείτε.

Θα έλεγα ότι οποιοδήποτε βασικό σχέδιο θα ήταν αρκετό για ένα εστιατόριο μεσαίου μεγέθους. Ακόμη και ένα βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας μπορεί να χειριστεί 50.000 επισκέπτες ανά μήνα, κάτι που αρκεί για τα περισσότερα εστιατόρια.

Θα συνιστούσα επίσης να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή της υπηρεσίας φιλοξενίας. Οι περισσότεροι πάροχοι φιλοξενίας θα επιστρέψουν τα χρήματά σας εντός 15 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία.

Σημείωση: Για το WordPress, μπορείτε να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας σε άλλον πάροχο φιλοξενίας εάν δεν είστε ικανοποιημένοι. Ωστόσο, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό με δημιουργούς ιστότοπων όπως το Wix ή το Squarespace.

3. Αποκτήστε ένα όνομα τομέα

Ο τομέας σας είναι η μοναδική διεύθυνση ιστού που πληκτρολογούν οι άνθρωποι για να βρουν τον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα; Το www.eaglepizza.com είναι ένα όνομα τομέα.

Το όνομα τομέα σας προσφέρεται μερικές φορές δωρεάν με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ή τον πάροχο φιλοξενίας. Το όνομα τομέα είναι το όνομα που χρησιμοποιείται στη διεύθυνση URL και είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα αξιομνημόνευτο και σύντομο όνομα που περιγράφει το εστιατόριο σας.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να διατηρήσετε το όνομα τομέα σας ακόμα κι αν αλλάξετε τον πάροχο φιλοξενίας.

4. Επιλέξτε μια λειτουργική σχεδίαση ιστότοπου

Τα υπέροχα σχέδια και τα όμορφα γραφικά μπορούν να είναι χρήσιμα εάν συμπληρώνουν την ιδέα του εστιατορίου σας.

Η απλότητα, η φιλικότητα προς το χρήστη και η σαφής οργάνωση είναι πιο σημαντικά από τα εντυπωσιακά σχέδια. Η λειτουργικότητα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας.

Ο απώτερος στόχος του ιστότοπού σας είναι να προσελκύετε περισσότερους πελάτες και να επεξεργάζεστε ηλεκτρονικές παραγγελίες. Επομένως, επιλέξτε ένα θέμα και πρότυπο ιστότοπου που θα διευκολύνει τους πελάτες σας να υποβάλλουν τις παραγγελίες τους ή να βρουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Η επιλογή περίπλοκων φανταχτερών σχεδίων και προτύπων μπορεί να επιβραδύνει τον ιστότοπό σας και να δυσκολέψει τους πελάτες σας να παραγγείλουν διαδικτυακά από το εστιατόριό σας.

Περίληψη: Το πρότυπο ιστότοπου του εστιατορίου σας πρέπει να είναι απλό και εύχρηστο.

5. Δημιουργήστε περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας

Το περιεχόμενο περιλαμβάνει γραπτό υλικό, βίντεο, φωτογραφίες και γραφικά. Είναι σημαντικό να έχετε ένα καλό λογότυπο και συνδυασμό χρωμάτων για την επωνυμία του εστιατορίου σας.

Το μενού, οι μαρτυρίες πελατών και οι κριτικές σας είναι επίσης σημαντικές. Σήμερα, είναι σημαντικό να διαφοροποιήσετε το εστιατόριο σας από τους ανταγωνιστές σας. Μπορείτε να το κάνετε με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα, η λήψη πολλών θετικών κριτικών στο διαδίκτυο είναι εξαιρετική για τη φήμη της επωνυμίας του εστιατορίου σας.

Το λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων παρέχει συνήθως το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου σας. Το WordPress προσφέρει επίσης ένα καλό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου και πρότυπα σχεδίασης ιστότοπου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν καλό ιστότοπο. Αλλά το WordPress είναι δύσκολο να μάθει και να διαχειριστεί.

6. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας υποστηρίζεται σε κινητά

Πολλοί από τους ανθρώπους σας χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα για να παραγγείλουν φαγητό στο διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι θα επισκεφθούν τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τις κινητές συσκευές τους.

Γι 'αυτό ο ιστότοπος του εστιατορίου σας πρέπει να είναι πλήρως λειτουργικός σε κινητές συσκευές. Ο ιστότοπός σας θα πρέπει επίσης να φαίνεται καλός στα κινητά.

Αφού δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, δοκιμάστε να δείτε τον ιστότοπο χρησιμοποιώντας το κινητό σας. Ελέγξτε αν φαίνεται καλό και λειτουργεί σωστά.

7. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να δεχτεί ηλεκτρονικές παραγγελίες

Στην εποχή της κοινωνικής απόστασης του Coronavirus, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να αποδεχτείτε ηλεκτρονικές παραγγελίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων πρέπει να διαθέτει ένα ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών.

Εάν χρησιμοποιείτε WordPress, θα πρέπει να αναζητήσετε πρόσθετα για αποδοχή ηλεκτρονικών παραγγελιών. Εάν χρησιμοποιείτε το Wix, ο ιστότοπός σας θα πρέπει να έχει ήδη τέτοιες υπηρεσίες, απλώς επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών του εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Για το WordPress, η ρύθμιση αυτής της λειτουργικότητας μπορεί να είναι περίπλοκη και δαπανηρή.

8. Δημοσιεύστε τον ιστότοπό σας στο Διαδίκτυο

Όταν είστε ικανοποιημένοι - δημοσιεύστε τον ιστότοπό σας!

Με το WordPress, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τελικά κάποια τεχνικά προβλήματα. Μην ανησυχείτε. Αντιμετωπίστε τα προβλήματα προσλαμβάνοντας έναν επαγγελματία για να εκτελείτε συνήθη συντήρηση και να χειρίζεστε ενημερώσεις κ.λπ.

Εάν αντιμετωπίζετε τέτοια τεχνικά προβλήματα με το Wix ή το Squarespace, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών τους.

Είναι σημαντικό να έχετε υπομονή κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τα πράγματα αργότερα, αλλά θα πρέπει να έχετε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο.

Τα δύο πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας είναι η λειτουργικότητα και η ταχύτητα.

Μερικά μειονεκτήματα της χρήσης του WordPress για νέα εστιατόρια

Αν και αυτή είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος, δεν είναι πολύ κατάλληλη για νέους ιδιοκτήτες εστιατορίων. Να γιατί:

  • Πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να μάθετε πώς να δημιουργείτε και να σχεδιάζετε έναν ιστότοπο, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε το WordPress.
  • Η ρύθμιση της δυνατότητας «σύστημα ηλεκτρονικών παραγγελιών» στο WordPress μπορεί να περιλαμβάνει μερικές πολύπλοκες τεχνικές διαδικασίες.
  • Μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε άγνωστα τεχνικά ζητήματα ή ζητήματα ασφαλείας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία πληροφορικής για να το επιλύσετε. Αυτό είναι και ενοχλητικό και ακριβό.
  • Υπάρχουν πολλά κρυφά κόστη, όπως μηνιαία φιλοξενία, πιστοποιητικό SSL, θέμα και κόστος προσθηκών.
  • Η ενημέρωση του μενού σας είναι άβολη με το WordPress

Γι 'αυτό θα μιλήσουμε για μια άλλη μέθοδο για τη δημιουργία ενός ιστότοπου για το νέο σας εστιατόριο εύκολα

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για το εστιατόριό σας (η ευκολότερη μέθοδος)

Εικόνα που σημαίνει εύκολη δουλειά

Η διαχείριση ενός εστιατορίου είναι δύσκολη.

Επομένως, είναι φυσιολογικό εάν δεν θέλετε να περάσετε από την περίπλοκη διαδικασία δημιουργίας και συντήρησης ενός ιστότοπου για το εστιατόριό σας.

Γι 'αυτό θα σας πω για μια εύκολη εναλλακτική λύση.

Ορισμένες πλατφόρμες POS εστιατορίων που θα δημιουργήσουν αυτόματα έναν ιστότοπο για το εστιατόριό σας. Επίσης, θα ρυθμίσουν αυτόματα χρήσιμες λειτουργίες όπως «σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας» και «υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών». Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο και χρήμα.

(Μάθετε για το τι είναι τα συστήματα POS εστιατορίων και πώς λειτουργούν .)

Τα συστήματα POS ενημερώνουν αυτόματα το μενού του ιστότοπού σας όταν κάνετε αλλαγές στο μενού του εστιατορίου σας.

Προσωπικά θα συνιστούσα νέα εστιατόρια να ακολουθήσουν αυτήν τη μέθοδο, καθώς αφαιρεί το βάρος δημιουργίας και συντήρησης ενός ιστότοπου. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στις βασικές λειτουργίες του εστιατορίου σας, όπως το μάρκετινγκ και τη διαχείριση του προσωπικού σας.

Περίληψη: Μηδενικές τεχνικές διαδικασίες.

Ας πάρουμε το παράδειγμα του λογισμικού POS - «Waiterio».

Δείτε πώς το Waiterio Restaurant Website Builder Software μπορεί εύκολα να δημιουργήσει έναν ιστότοπο για το εστιατόριό σας:

  1. Εισαγάγετε το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και την τοποθεσία του εστιατορίου σας για τους πελάτες σας.
  2. Επιλέξτε την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπού σας.
  3. Ο ιστότοπός σας θα είναι διαθέσιμος στο restaurant-name.waiterio.com (Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τον δικό σας τομέα όπως το restaurant.com).
  4. Ετοιμος! Τώρα αυξήστε τα έσοδά σας μέσω διαδικτυακής παρουσίας.

Τώρα, ο ιστότοπός σας θα τεθεί σε λειτουργία μέσα σε λίγα λεπτά .

Ένας ιστότοπος εστιατορίου με δυνατότητα παραγγελίας μέσω διαδικτύου

Ο ιστότοπός σας θα έχει επίσης ένα «ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών» μαζί με έναν τόνο άλλων δυνατοτήτων. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ .

Ακολουθούν ορισμένοι από τους ιστότοπους των πελατών μας:

Συμβουλή: Θα πρέπει να διευκολύνετε τους επισκέπτες του ιστότοπού σας να επιλέγουν τα γεύματά τους και να παραγγέλνουν διαδικτυακά. Δεν θέλετε οι πελάτες σας να αποσπαστεί η προσοχή από ένα πολύπλοκο σχέδιο.

Συμβουλές για την ασφάλεια των τροφίμων κατά τη διάρκεια της μεταποδημικής περιόδου

Κατά τη διάρκεια του COVID-19, η διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων και της ασφάλειας των πελατών και των εργαζομένων είναι πολύ σημαντική. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που προέρχονται από ένα άρθρο στο Nation's Restaurant News,:

  • Υγιεινή: Η υγιεινή του εστιατορίου ξεκινά πάντα με σωστό πλύσιμο στο χέρι, απολύμανση και καλή προσωπική υγιεινή.
  • Ασφάλεια τροφίμων: Μαγειρέψτε τα τρόφιμα σε σωστές θερμοκρασίες, καθαρίστε καλά τα υλικά συσκευασίας και χρησιμοποιήστε ισχυρές σφραγίδες. Αυτό θα ανακουφίσει τις ανησυχίες των πελατών.
  • Πληρωμές hands-free: Ενθαρρύνετε τους πελάτες να χρησιμοποιούν πιστωτικές κάρτες ή άλλους τρόπους πληρωμής μέσω κινητού.
  • Απολύμανση επιφανειών: Οι επιφάνειες που αγγίζουν οι πελάτες πρέπει να απολυμαίνονται συχνά.
  • Μην αφήνετε το εστιατόριο σας να συσσωρεύεται: Πρέπει να περιορίσετε τον αριθμό των ατόμων μέσα στο εστιατόριο, ώστε να μπορούν να διατηρήσουν μια κοινωνική απόσταση τουλάχιστον 6 ποδιών.
  • Διαλογή: Οι εργαζόμενοι πρέπει να ελέγχονται τακτικά για σημάδια του Coronavirus. Χρησιμοποιήστε υπέρυθρο θερμόμετρο.
  • Υλικά μάρκετινγκ: Λάβετε προφυλάξεις κατά την εμπορία του εστιατορίου σας σε εξωτερικούς χώρους. Είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε χάρτινες αφίσες για τη διαφήμιση του εστιατορίου σας.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων, ανατρέξτε στο άρθρο μας σχετικά με την « Διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων στο εστιατόριο σας » και συμβουλές για το εστιατόριο Covid-19 .

συμπέρασμα

Ναι, η χρήση ενός ιστότοπου για το εστιατόριό σας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς διευκολύνει τους πελάτες σας να παραγγέλνουν διαδικτυακά ή να χρησιμοποιούν την υπηρεσία σας.

Όμως, οι βασικές μέθοδοι για την κατασκευή του ιστότοπου του εστιατορίου σας είναι άσκοπα περίπλοκες.

Συνοψίζοντας, θα συνιστούσα σε νέα εστιατόρια να μην χρησιμοποιούν το WordPress. Θα μπορούσατε είτε να επιλέξετε μια πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων όπως το Wix ή τη δυνατότητα δημιουργίας ιστότοπων του συστήματος POS του εστιατορίου σας.

Θα προτιμούσα ελαφρώς το σύστημα POS περισσότερο, καθώς είναι συνήθως δωρεάν και πολύ πιο εύκολο στη συντήρηση.

Θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων εστιατορίων του Waiterio επειδή παίρνετε τον ιστότοπό σας δωρεάν όταν χρησιμοποιείτε το σύστημα Waiterio POS. Είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση.

Ένας ιστότοπος εστιατορίου

Μερικές κοινές ερωτήσεις απάντησαν:

Ένας άντρας με μια ερώτηση

Πόσο κοστίζει ένας ιστότοπος εστιατορίου;

Ένας ιστότοπος εστιατορίου μπορεί να κοστίζει έως και 300 $ USD ετησίως, ανάλογα με τη μέθοδο που επιλέγετε. Εάν χρησιμοποιείτε το WordPress ή μια πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων όπως το Wix, μπορεί να σας κοστίσει περίπου $ 100- $ 300 USD ανά έτος. Εάν χρησιμοποιείτε μια πλατφόρμα POS όπως το Waiterio, προσφέρει ένα δωρεάν αυτοματοποιημένο λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων μαζί με το λογισμικό POS.

Πώς να λαμβάνετε ηλεκτρονικές παραγγελίες;

Θα χρειαστείτε έναν ιστότοπο με λειτουργίες «ηλεκτρονικής παραγγελίας» για να λάβετε ηλεκτρονικές παραγγελίες. Είναι περίπλοκο να ρυθμίσετε τη λειτουργικότητα παραγγελιών στο WordPress. Όμως, με πλατφόρμες δημιουργίας ιστότοπων όπως το Wix και το Waiterio, αυτή η δυνατότητα είναι ήδη ενσωματωμένη.

Πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο υπηρεσίας παράδοσης;

Ένας ιστότοπος εστιατορίου με λειτουργικότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως ιστότοπος υπηρεσίας παράδοσης.

Αναπτύξτε την επιχείρηση τροφίμων σας με το Waiterio POS

Γίνετε μέλος 40.000 εστιατορίων χρησιμοποιώντας το σύστημα σημείων πώλησης

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Πρόσφατα Άρθρα