Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα σημείο πώλησης στην επιχείρησή σας;

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα σημείο πώλησης στην επιχείρησή σας;

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε ένα POS με αυτόν τον εύκολο οδηγό!

Δημοσιεύτηκε από Victor Delgadillo την 23 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν έχετε ιδέα πώς να χρησιμοποιήσετε ένα σημείο πώλησης;

Δεν ξέρετε πώς λειτουργεί ένα POS;

Στις περισσότερες σύγχρονες επιχειρήσεις θα βρείτε υπέροχα τερματικά σημείων πώλησης.

Εξωτερικά, είναι πολύ υλικό, καλώδια και φανταχτερό λογισμικό που φαίνεται περίπλοκο.

Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο εάν δεν γνωρίζετε πώς λειτουργεί ένα σημείο πώλησης ή εάν έχετε αλληλεπιδράσει μαζί τους μόνο από την άλλη πλευρά του πάγκου .

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξω:

  • Δύο παραδείγματα για το πώς να χρησιμοποιήσετε ένα POS
  • Τι είναι ένα σημείο πώλησης
  • Πώς λειτουργεί ένα POS
  • Τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε ένα σημείο πώλησης στην επιχείρησή σας
  • Οι διαφορετικές λειτουργίες ενός σημείου πώλησης.
  • Κι αλλα.

Οι απλοί οδηγοί για το πώς να χρησιμοποιείτε τα POS βήμα προς βήμα θα είναι ιδανικοί για να γνωρίζετε τι ασχολείστε. Όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτού του άρθρου, θα μάθετε αν χρειάζεστε ένα POS για την επιχείρησή σας.

Ας αρχίσουμε!

Τι είναι ένα σημείο πώλησης και πώς λειτουργεί;

Ένα σημείο πώλησης είναι το τελευταίο βήμα στη διαδικασία πωλήσεων οποιασδήποτε επιχείρησης.

Οι κύριες λειτουργίες ενός σημείου πώλησης είναι ο υπολογισμός, η λήψη, η εγγραφή και η εκτύπωση τιμολογίου για την πληρωμή των πελατών της επιχείρησής σας.

Αυτές οι λειτουργίες είναι απαραίτητες για να μπορείτε να διευθύνετε την επιχείρησή σας σωστά και νόμιμα, καθώς η χρήση ενός POS είναι ένας τρόπος για να δημιουργήσετε ένα αρχείο για κάθε πώληση της επιχείρησής σας.

Αυτό είναι σημαντικό για να τηρείτε μια ακριβή λογιστική του περιθωρίου κέρδους της εταιρείας σας.

Ωστόσο, αυτές οι λειτουργίες είναι οι απλούστερες και επί του παρόντος είναι σχεδόν στοιχειώδεις.

Τα σημερινά συστήματα σημείων πώλησης έχουν πολλά χαρακτηριστικά που στοχεύουν στη δημιουργία μιας ευνοϊκής εμπειρίας τόσο για τους πελάτες της επιχείρησής σας όσο και για τους εργαζόμενους.

Λειτουργίες ενός σημείου πώλησης

Πληρωμή με μετρητά

Ένα σύγχρονο σημείο πώλησης έχει τις λειτουργίες που ανέφερα στο προηγούμενο σημείο και πολλές ακόμη επιπλέον λειτουργίες που διευκολύνουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Μερικά παραδείγματα των λειτουργιών ενός σύγχρονου POS είναι:

  • Λάβετε πληρωμές σε μετρητά, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.
  • Υπολογίστε την εφαρμογή εκπτώσεων, κουπονιών, κουπονιών και άλλων στις αγορές των πελατών σας.
  • Σας δίνει πρόσβαση σε λεπτομερείς αναφορές πωλήσεων.
  • Καταχωρίστε τους πελάτες σας. Αυτό είναι χρήσιμο για την εφαρμογή στρατηγικών αφοσίωσης ή διατήρησης πελατών.
  • Μπορούν να αποθηκεύσουν τις αναφορές όλων των συναλλαγών στο cloud. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για να έχετε διοικητική υποστήριξη για την επιχείρησή σας.
  • Μπορείτε επίσης να δείτε τις πωλήσεις διαφορετικών καταστημάτων.
  • Παρέχουν στοιχεία σχετικά με τις πωλήσεις, όπως η κερδοφορία ορισμένων προϊόντων. Έτσι μπορείτε να αποφασίσετε αν αξίζει να τα έχετε στην επιχείρησή σας.
  • Και πολλα ΑΚΟΜΑ.

Ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης που έχετε, μπορείτε επίσης να βρείτε διαφορετικές συγκεκριμένες λειτουργίες ανάλογα με τη θέση σας.

Τύποι Σημείων Πώλησης

Υπάρχουν πολλοί τύποι σημείων πώλησης ανάλογα με διαφορετικούς παράγοντες, όπως κανάλια πωλήσεων , συμβατές συσκευές και άλλα. Τα πιο συνηθισμένα είναι:

Διαδικτυακά σημεία πώλησης

online pos shopify

Υπάρχουν εφαρμογές POS που λειτουργούν στο cloud, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε επιπλέον λογισμικό στον υπολογιστή σας, εκτός από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως το Google Chrome.

Είναι ιδανικά για χρήση σε απλές ή προσωρινές επιχειρήσεις, όπως εκπτώσεις σε φεστιβάλ και πολλά άλλα, καθώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε από τις κινητές συσκευές ή τους φορητούς υπολογιστές σας.

Σημεία πώλησης εκτός σύνδεσης Εκτός σύνδεσης

Τα POS είναι πολύπλοκα προγράμματα με διοικητικές και λογιστικές λειτουργίες. Είναι ευέλικτα και συμβατά με διάφορους τύπους επιχειρήσεων, όπως σούπερ μάρκετ ή καταστήματα υλικού.

Χρησιμοποιούνται ευρέως ακόμη και σήμερα σε επιχειρήσεις που λειτουργούν πολλά χρόνια.

Το κύριο μειονέκτημά τους είναι ότι είναι συνήθως πιο δύσκολα στη χρήση τους, επομένως θα χρειαστεί να εκπαιδεύσετε τους εργαζομένους να τα χρησιμοποιούν σωστά.

Mobile POS

Υπάρχουν εφαρμογές POS που μπορούν να λειτουργήσουν σε κινητές συσκευές, με ή χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο, με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, φορητούς υπολογιστές, tablet και σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα.

Είναι ευέλικτα, αλλά πολλές από αυτές έχουν περιορισμένες λειτουργίες που είναι χρήσιμες μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπως η ύπαρξη περιπτέρου σε φεστιβάλ ή κινητές επιχειρήσεις, όπως φορτηγά τροφίμων .

Εξειδικευμένα σημεία πώλησης

Υπάρχουν συστήματα POS που είναι συμβατά με συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Για παράδειγμα, POS για καταστήματα υλικού, για εστιατόρια, για καταστήματα ρούχων, για σούπερ μάρκετ και άλλα.

Αυτός ο τύπος σημείου πώλησης έχει χρήσιμες λειτουργίες για κάθε τύπο επιχείρησης, όπως διαχείριση αποθέματος, εγγραφή πελατών, λειτουργίες CRM, διοχετεύσεις πωλήσεων και άλλα.

Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης που έχετε, πιθανότατα υπάρχει ένα σημείο πώλησης που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα σημείο πώλησης για εστιατόρια (Βήμα προς βήμα)

Η χρήση ενός σημείου πώλησης είναι εύκολη. Θα σας δώσω δύο παραδείγματα. Για το πρώτο, θα χρησιμοποιήσω το σύστημα Waiterio POS .

Αυτό είναι ένα εστιατόριο POS, επομένως έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ενισχύουν τη λειτουργία ενός εστιατορίου με διάφορους τρόπους.

Στην πραγματικότητα, η χρήση του δεν είναι το τελικό βήμα της διαδικασίας πώλησης , αλλά το σύστημα βρίσκεται σε λειτουργία από τη στιγμή που ο σερβιτόρος του εστιατορίου σας παίρνει την παραγγελία.

Τα βήματα για να χρησιμοποιήσετε το Waiterio είναι:

1. Ο σερβιτόρος παίρνει την παραγγελία

σερβιτόρος που παίρνει παραγγελία στο εστιατόριο

Αφού ο σερβιτόρος φιλοξενήσει τους πελάτες, προχωρά στην παραλαβή της παραγγελίας στην κινητή συσκευή του με την εφαρμογή Waiterio.

Η παραγγελία δημιουργείται σημειώνοντας στην εφαρμογή τα πιάτα που επιλέγουν οι πελάτες.

Αυτό μπορεί επίσης να γίνει αυτόματα με δύο διαφορετικούς τρόπους:

  • Τοποθέτηση tablet σε κάθε τραπέζι όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν μόνοι τους τα πιάτα τους.
  • Ή εάν οι πελάτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο του εστιατορίου σας ως ψηφιακό μενού για παραγγελία.

Στο τέλος αυτού του βήματος, η παραγγελία ολοκληρώνεται.

2. Η παραγγελία φτάνει στην κουζίνα

Μόλις η παραγγελία είναι έτοιμη, μπορεί να εμφανιστεί αυτόματα στην κουζίνα με οθόνη ή με εκτυπωμένη παραγγελία χρησιμοποιώντας θερμικό εκτυπωτή.

Και οι δύο λειτουργίες είναι συμβατές με την εφαρμογή Waiterio, ώστε οι παραγγελίες να φτάνουν στην κουζίνα το συντομότερο δυνατό. Επιπλέον, είναι δυνατή η προβολή της κατάστασης των διαφόρων τραπεζιών και παραγγελιών εστιατορίου σε πραγματικό χρόνο από οποιαδήποτε συσκευή με εξουσιοδοτημένο λογαριασμό.

3. Το φαγητό είναι έτοιμο

Όταν το φαγητό είναι έτοιμο, η ομάδα της κουζίνας σημειώνει την παραγγελία ως «έτοιμη» για τον σερβιτόρο που έχει οριστεί στο τραπέζι να αφαιρέσει τα πιάτα και να τα παραδώσει στα εστιατόρια.

4. Πληρωμή

λήψη πληρωμής με κάρτα με POS

Στο τέταρτο βήμα, ερχόμαστε στις κανονικές λειτουργίες ενός POS. Όταν ο πελάτης παραγγέλνει τον λογαριασμό, η πληρωμή για το γεύμα μπορεί να ληφθεί σε μετρητά ή με χρήση συσκευής ανάγνωσης καρτών , και στη συνέχεια να λάβει ένα εκτυπωμένο τιμολόγιο ή απόδειξη.

Και αυτό είναι όλο. Η συναλλαγή καταγράφεται στο σύστημα, όπου μπορείτε να την δείτε ανά πάσα στιγμή.

Άλλες Λειτουργίες

παραγγελία online πινακίδα στην πόρτα του εστιατορίου

Το Waiterio έχει και άλλες λειτουργίες που συμπληρώνουν τη λειτουργία του εστιατορίου:

  • Μπορείτε να δείτε ένα ψηφιακό σχήμα των τραπεζιών στο εστιατόριό σας.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για το εστιατόριό σας που λειτουργεί ως διαδικτυακό μενού.
  • Μπορείτε εύκολα να λαμβάνετε παραγγελίες ηλεκτρονικά και να διεκπεραιώνετε πληρωμές χρησιμοποιώντας το ίδιο σύστημα POS.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ως ψηφιακό μενού για εξοικονόμηση κόστους εκτύπωσης και σχεδίασης μενού .
  • Το Waiterio μετρά επίσης την απόδοση των στοιχείων στο μενού σας, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε αποφάσεις σχετικά με το μενού λαμβάνοντας υπόψη πραγματικά δεδομένα.
  • Επιπλέον, θα μπορείτε να μετράτε την απόδοση των διακομιστών σας, να γνωρίζετε ποιοι διακομιστές δημιουργούν τα περισσότερα για το εστιατόριό σας και να λαμβάνετε αποφάσεις ανάλογα.

Συμβουλή : Αν ψάχνετε για ένα σύστημα POS για το εστιατόριό σας, θα σας προτείνω να ελέγξετε το Waiterio.

Το Waiterio είναι ένα πλήρες σύστημα σημείων πώλησης για μικρά και μεσαία εστιατόρια. Προσφέρει πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά και είναι επίσης ένα από τα φθηνότερα στην αγορά.

Κατεβάστε το δωρεάν τώρα!

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα POS για καταστήματα λιανικής (Βήμα προς βήμα)

κατάστημα λιανικής θέσης

Τώρα θα σας πω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να χρησιμοποιήσετε ένα κοινό POS χρησιμοποιώντας ένα φανταστικό κατάστημα λιανικής πώλησης ρούχων.

Αυτά τα βήματα είναι λίγο πιο απλά, καθώς η διαδικασία πώλησης δεν επηρεάζεται πραγματικά από το POS μέχρι το τέλος της συναλλαγής.

1. Ο πελάτης διάλεξε και δοκίμασε ορισμένα προϊόντα

Αφού ο πελάτης μπει στο κατάστημα, δει ποια προϊόντα θέλει να αγοράσει και τα δοκιμάσει, είναι έτοιμος να πληρώσει - από εκεί αρχίζει η συναλλαγή.

Ο πελάτης πηγαίνει στο ταμείο ή στο ταμείο και παραδίδει τα ρούχα στο ταμείο.

2. Ο Ταμίας Ελέγχει τα Προϊόντα

Ο ταμίας προχωρά στην επαλήθευση των προϊόντων χρησιμοποιώντας σαρωτή barcode. Κάθε προϊόν σε ένα κατάστημα έχει μια τιμή που εκχωρείται με έναν γραμμωτό ή έναν αλφαριθμητικό κωδικό, καθώς δεν είναι αποτελεσματικό για το ταμείο να θυμάται όλες τις τιμές.

Μετά τη σάρωση κάθε κωδικού, η συνολική τιμή προστίθεται στην οθόνη της ταμειακής μηχανής.

3. Πληρωμή

Ο πελάτης είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την πληρωμή. Σε αυτό το σημείο μπορεί να συμβούν αρκετά πράγματα, ανάλογα με το κατάστημα και την καθιερωμένη διαδικασία πώλησης.

  • Ο ταμίας μπορεί να προσφέρει μια ποσοστιαία έκπτωση για μια προσφορά καταστήματος, κουπόνια ή κουπόνια και πολλά άλλα.
  • Οι στρατηγικές αφοσίωσης πελατών ενδέχεται να ισχύουν για τις κάρτες συνεργατών.
  • Ή απλά ο πελάτης ενημερώνεται για τους διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που γίνονται δεκτοί στο κατάστημα.

Μετά από αυτό, ο πελάτης κάνει την πληρωμή, παραλαμβάνει τα προϊόντα και φεύγει από το κατάστημα.

Άλλες Λειτουργίες

Άλλες λειτουργίες που μπορούν να έχουν αυτοί οι τύποι POS είναι:

  • Τακτική εγγραφή πελατών.
  • Καταγραφή μοτίβων αγοράς.
  • Ενσωματώσεις με λογισμικό CRM.
  • Διαχείριση αποθεμάτων και ενοποίηση με το σύστημα POS.
  • Εκτύπωση ετικετών με barcodes για κάθε προϊόν.
  • Οπτικοποίηση μεμονωμένων πωλήσεων και ημερήσιων, εβδομαδιαίων, μηνιαίων και ετήσιων αναφορών πωλήσεων.
  • Ενοποίηση με διαδικτυακές πωλήσεις και ενσωματώσεις με πρόσθετα ή άλλες εφαρμογές.

Τα POS λιανικής είναι ολοένα και πιο ευέλικτα προκειμένου να βελτιώσουν τις εμπειρίες των πελατών, να ενσωματωθούν με στρατηγικές μάρκετινγκ και να διατηρήσουν τους πελάτες.

Πώς μπορείτε να μάθετε εάν χρειάζεστε ένα σημείο πώλησης στην επιχείρησή σας;

Ένα σύστημα σημείων πώλησης αποφέρει πολλά οφέλη στις επιχειρήσεις που το χρησιμοποιούν. Ωστόσο, η επιχείρησή σας μπορεί να μην χρειάζεται.

Πώς μπορείτε να μάθετε;

Έχω δημιουργήσει μια λίστα με απλές ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε αν χρειάζεστε μια εύκολα.

Τι είδους επιχείρηση έχετε;

άδειο εμπορικό κέντρο με διαφορετικά καταστήματα

Το είδος της επιχείρησης που έχετε θα καθορίσει εάν χρειάζεστε ένα σημείο πώλησης ή όχι. Γιατί;

Υπάρχουν πολλά επιχειρηματικά μοντέλα στα οποία δεν είναι απαραίτητο να έχετε σύστημα σημείων πώλησης. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε ψηφιακά προϊόντα.

Τα ψηφιακά προϊόντα όπως τα ηλεκτρονικά βιβλία, τα μαθήματα και άλλα είναι βασικά άπειρα - δεν χρειάζεται να έχετε απόθεμα ή να ανησυχείτε για την εξυπηρέτηση κάθε πελάτη ξεχωριστά. Απλώς υιοθετήστε μια ψηφιακή μορφή πληρωμής και ξεκινήστε να πουλάτε.

Φυσικά, αυτό διαφέρει από τα φυσικά προϊόντα που μπορείτε να πουλήσετε σε έναν ιστότοπο αλλά και σε ένα φυσικό κατάστημα, όπως ρούχα, παπούτσια και άλλα.

Θέλετε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία πωλήσεων;

Η διαδικασία πωλήσεων της επιχείρησής σας είναι μέρος των αλληλεπιδράσεών σας με τους πελάτες και στην πραγματικότητα είναι κρίσιμη. Αν και η πληρωμή είναι συνήθως το τελευταίο πράγμα που καλείται να κάνει ένας πελάτης, μια προβληματική διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς μπορεί να καταστρέψει ολόκληρη την εμπειρία.

Μερικοί πελάτες μπορεί απλώς να αφήσουν τα προϊόντα στο κατάστημά σας, εάν δεν προσφέρετε μια καλή εμπειρία ή οι πελάτες που πληρώνουν για προϊόντα μετά από μερικά ζητήματα ενδέχεται να μην επιστρέψουν ποτέ.

Αυτό μπορεί εύκολα να αποφευχθεί με την εγκατάσταση ενός συστήματος σημείου πώλησης στην επιχείρησή σας, ώστε η εμπειρία αγορών των πελατών σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Θέλετε να βελτιώσετε τη διαχείριση του αποθέματός σας;

σούπερ μάρκετ με πολλά προϊόντα

Ορισμένα συστήματα POS έχουν τη λειτουργία διαχείρισης αποθέματος, η οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν πρέπει να διατηρείτε μεγάλο απόθεμα προϊόντων.

Αυτό μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά χρήσιμο, καθώς ορισμένα προγράμματα διαχείρισης αποθεμάτων μπορεί να είναι πολύπλοκα, να προσθέτουν επιπλέον κόστος στη λειτουργία της επιχείρησής σας και να περιορίζονται σε σχέση με τη διαδικασία πωλήσεων.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε άλλο πρόγραμμα για τη διαχείριση του αποθέματός σας, θα πρέπει να το επαληθεύετε κάθε φορά που δεν γνωρίζετε εάν το προϊόν είναι διαθέσιμο.

Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε POS με αυτήν τη λειτουργία, θα μπορείτε να το γνωρίζετε αμέσως, θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για προϊόντα με χαμηλό απόθεμα και επίσης να βελτιώνετε τη σχέση σας με τους προμηθευτές σας κάνοντας παραγγελίες εκ των προτέρων και όχι παραγγελίες της τελευταίας στιγμής.

Λογισμικό και υλικό ενός σημείου πώλησης

Τα συστήματα POS ή τερματικά αποτελούνται από λογισμικό και υλικό.

Το λογισμικό ενός συστήματος σημείου πώλησης είναι το πιο σημαντικό μέρος αφού ανάλογα με τις λειτουργίες και την πολυπλοκότητά του, θα χρειαστείτε περισσότερο ή λιγότερο υλικό.

Υπάρχουν POS που λειτουργούν μόνο με λογισμικό, όπου μπορείτε απλά να παρακολουθείτε τις πωλήσεις.

Ωστόσο, υπάρχουν POS που λειτουργούν με ειδικό υλικό.

Πολλές εταιρείες λογισμικού POS δημιουργούν τον δικό τους εξοπλισμό για να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική λύση με ελαφρώς υψηλότερο κόστος.

Το υλικό ποικίλλει περισσότερο στα συστήματα POS, καθώς ορισμένες εταιρείες σάς δίνουν την ελευθερία να δημιουργήσετε το σημείο πώλησής σας με τον εξοπλισμό που θέλετε.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να δεχτείτε πληρωμή μόνο με μετρητά, θα χρειαστείτε απλώς μια ταμειακή μηχανή και έναν πλήρη επιτραπέζιο υπολογιστή.

Ωστόσο, εάν θέλετε να δέχεστε πληρωμές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, να εκτυπώνετε τιμολόγια, να αποδέχεστε μετρητά και να χρησιμοποιείτε άλλες λειτουργίες ενός εξειδικευμένου POS, θα χρειαστείτε περισσότερο εξοπλισμό.

Εδώ είναι γιατί πρέπει να έχετε ένα σημείο πώλησης για την επιχείρησή σας

Τώρα που ξέρετε πώς λειτουργεί ένα σημείο πώλησης, μπορεί να νομίζετε ότι χρειάζεστε ένα για την επιχείρησή σας - και μάλλον είναι.

Όλες οι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από τη φύση τους, μπορούν να επωφεληθούν από την ύπαρξη ενός καλού συστήματος POS.

Γιατί;

Ένα σύστημα σημείων πώλησης είναι κάτι περισσότερο από ένα λογιστικό ή διοικητικό σύστημα.

Αντίθετα, είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την παροχή άριστης εξυπηρέτησης, τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών σας και τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιείτε τις επιχειρήσεις.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλά επιπλέον οφέλη που μπορείτε να αποκτήσετε από το ιδανικό σύστημα POS για την επιχείρησή σας, είτε πρόκειται για καλύτερη ενοποίηση με τις στρατηγικές μάρκετινγκ , καλύτερη διαχείριση αποθέματος και πολλά άλλα.

Τι περιμένετε για να εγκαταστήσετε ένα POS στην επιχείρησή σας;

Αναπτύξτε την επιχείρηση τροφίμων σας με το Waiterio POS

Γίνετε μέλος 40.000 εστιατορίων χρησιμοποιώντας το σύστημα σημείων πώλησης

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

ΔΩΡΕΑΝ Λήψη

Πρόσφατα Άρθρα