Infrastructura tehnologică esențială pentru restaurantul conectat astăzi

Infrastructura tehnologică esențială pentru restaurantul conectat astăzi

investiți cu înțelepciune în tehnologia multifuncțională

Postat de Michael Elkins pe 13 decembrie 2017

Nu aveți nevoie de un centru de comandă digitală pentru a utiliza eficient tehnologia pentru a marca restaurantul, pentru a vă promova afacerea și pentru a vă angaja clienții. Cu toate acestea, este esențial să recunoaștem rolul pe care tehnologia îl joacă pentru restaurantele de astăzi. Tehnologia include atât tehnologie digitală, cât și echipamente și echipamente avansate, dar acest articol explorează tehnologie digitală pentru restaurante. Gadgeturile sunt distractive, dar mai puțin critice pentru bucătarii experimentați, care pot găsi întotdeauna soluții viabile.

Tehnologia promovează comunicarea bidirecțională cu clienții dvs. și vă oferă noi modalități de a ajunge la perspectivele pentru restaurantul dvs. și la fluxurile de venituri alternative, cum ar fi serviciile de catering. Platformele sociale media oferă oportunități de marketing și de promovare fără egal, cum ar fi găzduirea de concursuri de fotografie generate de clienți, încurajarea oamenilor de a-și invita prietenii la întâlniri improvizate la restaurantul dvs. și de a împărtăși recenzii, fotografii și fotografii ale mâncărurilor dvs. semnate.

În timpul fazei de planificare a restaurantului , este important să vă gândiți la ce tip de infrastructură tehnologică veți avea nevoie pentru a vă promova restaurantul. Veți avea nevoie de un punct de vânzare, POS sau de un sistem, un site web și un software de gestionare a răspunsului la minimum. Puteți adăuga alte tehnologii pe măsură ce afacerea dvs. crește, însă este mult mai ușor dacă construiți o infrastructură tehnologică robustă de la bun început pentru a profita de toate opțiunile dvs. de marketing online și de implicare a clienților.

Curatarea experientei clientilor

Experiența clientului este acum mai importantă decât gustul alimentelor pentru mulți oameni. Experiența clientului include toate aspectele legate de funcționarea restaurantului dvs., de la angajarea în două direcții la furnizarea de informații în timp real despre lanțul dvs. de aprovizionare și profilul nutrițional al elementelor de meniu. De aceea, majoritatea consumatorilor au devenit mai interesați de cum cumpără în loc de ceea ce cumpără, iar tehnologia digitală este esențială pentru a oferi experiențe atrăgătoare.

Cercetările arată că tehnologia restaurantelor poate spori experiența clienților prin accelerarea procesului de comandare, reducerea erorilor, oferirea de distragere a atenției în timp ce clienții așteaptă să se așeze și permit oamenilor să se conecteze cu platformele lor sociale preferate în timpul mesei. Clienții pot citi recenzii în timp real de la colegii lor, primesc stimulente personalizate și recompense de loialitate și tranzacții de viteză la stațiile de transfer prin intersecție și chioșcurile de comandă interne. Aplicațiile tehnologice care creează o experiență câștigătoare pentru clienți includ:

  • Utilizarea meniurilor digitale și semnelor de marketing

    Semnele de meniuri digitale vă permit să vă comercializați afacerea, să promovați specialități, să vă angajați clienții cu informații în timp real și să postați sau să revizuiți cu ușurință meniurile și specialitățile zilei. Meniurile digitale accelerează ordonarea și ajută la transformarea mai rapidă a meselor. Dacă dețineți mai mult de un restaurant, puteți gestiona automat fiecare locație și puteți controla mesajele pe mai multe ecrane.

    Unul dintre cele mai mari avantaje ale semnalelor digitale este abilitatea de a vinde de la distanță. Nu puteți întotdeauna să vă bazați pe serverele dedicate pentru a repeta o ofertă pentru fiecare client. Puteți să sugerați elemente, să vindeți încrucișat și să promovați mărfurile companiei și serviciile alternative, cum ar fi livrarea, servirea mesei de catering sau operarea unui camion alimentar mobil.

  • Îmbunătățirea opțiunilor de divertisment

    Fiecare restaurant are nevoie de un sistem de sunet pentru muzica de fundal, dar tot mai multe companii oferă acum opțiuni de divertisment specializate, cum ar fi jocuri de noroc, postări live media sociale, karaoke, știri și informații turistice locale.

    Există mereu televizoarele cu ecran mare pentru difuzarea evenimentelor sportive. De asemenea, puteți utiliza această tehnologie pentru a recunoaște clienții care au o sărbătoare de aniversare sau o sărbătoare aniversară.

  • Promovarea comunicării cu restaurantul fără sudură

    Tehnologia permite o comunicare perfectă între spatele și partea din față a casei. Bucătăria poate informa serverele instantaneu atunci când se termină un element de meniu, iar plângerile clienților pot fi imediat trimise unui manager.

  • Sfaturi, Trucuri și Cum-Pentru a Video de la bucătarul-șef

    Din ce în ce mai mulți producători de celebrități de gătit de film și de rețetă. Unele oferă cursuri de gătit și sfaturi cu privire la utilizarea echipamentului culinar. Poate doriți să includeți tehnologia de filmare video și / sau să construiți o zonă de așteptare pentru clasele de gătit.

  • Postarea conținutului social media în timp real

    Puteți posta recenzii, mărturii și informații despre diferite bucătării din paginile dvs. de social media. Postările live de specialitate ale zilei pot încuraja clienții să facă fotografii și să împărtășească experiențele lor în restaurant.

  • Oferte personalizate de stimulare și cupoane

    Puteți utiliza tehnologia pentru a le comercializa clienților existenți pentru a le reaminti de evenimente speciale, de a oferi oferte de stimulare sau de a viza persoane din apropiere care au localizat dispozitivele GPS de localizare.

  • O mai bună operațiune de operare

    Tehnologia digitală poate permite clienților să comande înainte de a ajunge la unitate pentru a accelera tranzacțiile. Clienții pot economisi gaze prin parcare și livrând comenzile lor de livrare atunci când mâncarea lor este gata.

utilizați telefonul existent ca POS

Sistemul POS - coloana vertebrală a tehnologiei digitale

Cercetările arată că 65% dintre clienți preferă să plătească cu un card de credit sau de debit pentru articole low-cost - cum ar fi cafea - în timp ce 90% utilizează plasticul pentru a plăti un număr mai mare de cecuri de oaspeți și articole de bilet mare, potrivit unui articol despre restaurante tendințele tehnologiei care sporesc experiența clienților . Oferind opțiuni de plată ușoare, viteza de comandă și plata cecului, astfel încât sistemul dvs. POS poate genera cu ușurință vânzări mai mari.

Din păcate, unele sisteme POS necesită o investiție destul de mare în hardware, cum ar fi tablete, stații de comandă și imprimante. De aceea, sistemul POS Waiterio este ideal pentru startups și restaurante mici și mijlocii. Acest sistem intuitiv și ușor de utilizat necesită puțină pregătire și personalul dvs. poate descărca aplicația pe telefoanele existente, ceea ce reduce foarte mult investiția dvs. de capital într-un sistem POS.

Puteți utiliza telefoane relativ ieftine pentru a recepționa comenzile la mese, transmite ordine către diferite posturi, gestionați mai eficient mesele dvs., acceptați plăți și reduceți liniile lungi la posturile POS, ceea ce simplifică și simplifică strategia de design a restaurantului și modelele de flux . Aceasta este ceea ce face tehnologia bazată pe costuri: generează mai multe avantaje operaționale utilizând aplicațiile cele mai puțin costisitoare și complicate. Alte beneficii ale unui sistem POS multifuncțional includ:

  • Clienții pot comanda după propriul program.
  • Comandarea prin mobil crește precizia și viteza tranzacției.
  • Puteți schimba prețurile și puteți adăuga cu ușurință elementele de meniu.
  • Serverele pot lua comenzi mai rapid și pot petrece mai mult timp interacționând cu clienții.

Tehnologia digitală poate oferi clienților experiențe extraordinare de fiecare dată, însă infrastructura de sprijin trebuie să fie concepută ca parte integrantă a strategiei de design și service a restaurantului. Tehnologia permite restaurantelor să împărtășească informații pe mai multe platforme și proprietăți, astfel încât veți avea o mulțime de date pentru operațiuni și fluxuri de venituri noi.

Problema tehnologiei este jumătate din problema, așa că voi aborda în continuare cealaltă jumătate a ecuației - resursele umane. Angajarea, instruirea și gestionarea personalului dvs. generează provocări extreme, dar instrumentele tehnologice potrivite pot simplifica și automatiza numeroasele probleme de recrutare, angajare, formare și gestionare a resurselor umane.

Creșteți-vă afacerea cu alimente cu Waiterio POS

Alăturați-vă 40.000 de restaurante folosind sistemul de punct de vânzare waiterio

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Descărcare gratuită

Articole recente