Cum să pornești un camion cu alimente? [Ghid complet]

Cum să pornești un camion cu alimente? [Ghid complet]

Cum să porniți un camion cu alimente

Postat de Victor Delgadillo pe 11 februarie 2022

Vrei să deschizi un food truck?

Nu știi de unde să începi?

Camioanele cu alimente și-au câștigat constant locul în industria restaurantelor ca model de afaceri viabil.

Pentru mulți, deținerea unui camion cu mâncare este răspunsul la căutarea lor de independență financiară - poate doriți o bucată din acel tort!

În acest articol vă voi spune despre:

  • Camioane cu alimente și industria în general.
  • Despre cum să porniți un camion de alimentare și tot ce trebuie să aveți în vedere atunci când faceți acest lucru.
  • Și despre alte câteva lucruri pe care ar trebui să le știi înainte de a deschide acest tip de afacere.

Acest articol este un ghid cuprinzător care vă va ajuta să înțelegeți mai bine afacerea cu food truck, indiferent dacă doriți să creați unul sau doar să aflați mai multe despre el.

Să începem!

Ce este un Food Truck?

Camion vietnamez cu mâncare stradală parcat

Camioanele cu alimente sunt vehicule sau unități spațiale mobile care sunt echipate pentru a opera o afacere mobilă.

Nu trebuie neapărat să fie un restaurant, deoarece multe tipuri de afaceri pot fi adaptate modelului, cum ar fi cafenele, magazine de înghețată, patiserii și alte afaceri.

Unitatea trebuie sa fie dotata cu tot ce este necesar pentru a functiona corect in functie de tipul de afacere. De asemenea, va trebui să aveți și alte lucruri importante, cum ar fi aer condiționat și iluminare excelentă.

Acest vehicul trebuie să îndeplinească mai multe dintre funcțiile oricărei afaceri alimentare, cum ar fi depozitarea ingredientelor, pregătirea acestora, gătitul și oferirea unui serviciu adecvat pentru clienți.

Avantajele unui Food Truck

camion de alimentare care operează la un eveniment

Food truck-urile au mai multe avantaje față de restaurante care le fac un model de afaceri foarte viabil.

În primul rând, costul inițial este mai mic . Pentru a începe un restaurant foarte mic, în medie trebuie să aveți un buget de cel puțin 30.000 USD.

Un camion de alimentare poate costa cu 20% sau chiar cu 50% mai puțin, în funcție de tipul de camion, echipament, dimensiune și alte considerente. Voi detalia câteva costuri specifice mai târziu.

Un alt avantaj este că costul de operare este în general mai mic . Puteți vinde mâncăruri simple care nu folosesc ingrediente scumpe și nu necesită multă pregătire și muncă.

Salarizarea este, de asemenea, mai mică, deoarece un food truck poate funcționa corect cu trei sau patru persoane , în funcție de dimensiunea sa și de serviciul pe care îl oferă.

De asemenea, nu este necesar să plătiți chiria , iar dacă trebuie să plătiți pentru aceasta într-un parc de food truck, este mult mai puțin decât închirierea unui spațiu comercial.

Și, în sfârșit, este o afacere mobilă , așa că o puteți duce oriunde doriți pentru a testa fluxul de clienți, profitați de festivaluri și evenimente de orice fel pentru a vinde mai mult și multe altele.

Dar, desigur, există și anumite dezavantaje pe care ar trebui să le cunoașteți.

Dezavantajele Food Trucks

Camioanele cu alimente au un cost de întreținere direct asociat cu funcționarea vehiculului - deși aceasta nu este o problemă dacă este o remorcă.

Acest cost poate fi mare în cazul în care vehiculul defectează foarte mult . De asemenea, ar trebui să adăugați costul benzinei la costurile operaționale, mai ales dacă vă mutați mult prin oraș.

Un alt dezavantaj este că în unele țări nu este legal din punct de vedere tehnic să operezi un food truck sau legile nu au fost adaptate acestui model de afaceri destul de nou.

Obținerea permiselor de funcționare poate fi, de asemenea, o bătaie de cap. Dacă ai crezut că vei avea mai mult timp liber având un food truck în loc să ai un restaurant, gândește-te din nou! A fi propriul tău șef necesită mult timp în orice industrie.

Un mare dezavantaj este că sunt foarte afectați de vreme , în special de vreme rece.

Climele reci afectează foarte mult vânzările deoarece există mai puțini clienți și pot afecta, de asemenea, funcționarea echipamentelor și a personalului dacă afacerea nu este izolată corespunzător.

Cum să pornești un camion cu alimente?

Deschiderea unui camion de mâncare albastru în California

Deschiderea unui camion cu mâncare nu este deloc mai ușoară decât deschiderea unui restaurant - este încă o afacere pentru care trebuie să te pregătești în mai multe moduri.

Daca esti interesat sa deschizi un food truck, mai jos iti detaliez pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-l realiza.

De menționat că nu voi menționa lucruri care sunt specifice țării sau statului dumneavoastră, deoarece anumite legi și permise sunt diferite de la un loc la altul.

1. Studiați oportunitatea și viabilitatea înainte de a începe o afacere cu Food Truck

Acesta este primul pas pe care ar trebui să-l țineți cont atunci când deschideți un camion de alimentare – sau orice tip de afacere.

Mai exact, vă recomand să:

  • Studiați și alte camioane cu alimente locale de succes.
  • Discutați cu proprietarii acestor afaceri pentru a afla mai multe despre profitabilitatea lor la nivel local. Dacă aveți prieteni în industrie, este mult mai ușor să începeți .
  • Cercetați diferitele oferte gastronomice ale acelor afaceri.
  • Studiați locațiile, dacă există parcări pentru camioane cu alimente cu mai multe afaceri, aflați costul pe loc și multe altele.
  • Și că studiezi cerințele și avizele locale pentru a deschide acest tip de afacere.

Acest pas include practic tot ce trebuie să ții cont atunci când creezi un plan de afaceri. Dacă doriți să creați unul, vă recomand să citiți articolul nostru despre cum să îl creați, astfel încât să puteți afla despre tot ce trebuie să adăugați la el.

Acest pas este primul deoarece te va ajuta să înțelegi oportunitatea din fața ta, precum și să înțelegi mai bine cât va costa să începi în orașul tău și resursele care îți sunt la dispoziție.

În cele din urmă, veți putea să proiectați profitabilitatea afacerii și să știți dacă este posibil să generați profituri pe termen scurt, mediu sau lung.

De asemenea, veți avea nevoie de permise pentru camionul cu alimente

Obținerea permiselor necesare este o parte foarte importantă a afacerii dvs., deoarece veți avea nevoie de ele pentru a funcționa legal. Diferitele județe, orașe, moșii și țări au permise diferite pe care trebuie să le respectați.

Din nefericire, este imposibil pentru noi să acoperim toate permisele pentru camioane cu alimente necesare în fiecare parte a lumii și, de asemenea, nu este exact ceea ce facem.

Cu toate acestea, am acoperit permisele de care veți avea nevoie în câteva orașe mari - vă pot ajuta ca ghid pentru a afla tipul de permise de care veți avea nevoie, chiar dacă nu locuiți în aceste orașe. Consultați articolele de mai jos pentru a afla mai multe:

Mai târziu, va trebui să adăugați taxe de permis la bugetul complet, așa că ați putea la fel de bine să aflați cât vor costa. De asemenea, aflați cât timp este nevoie pentru a le obține și studiați-le temeinic.

De asemenea, puteți angaja un consilier juridic care să vă ajute cu ele, dar uneori este nevoie doar de răbdare - rețineți că nu sunteți singurul care încearcă să deschidă o afacere!

2. Definiți-vă conceptul și o ofertă gastronomică

food truck food truck și alte feluri de mâncare simple

Conceptul de food truck este foarte, foarte important. Nu toate food truck-urile au succes, deoarece nu îndeplinesc anumite cerințe pe care le voi menționa mai târziu - și a avea un concept liber face parte din asta.

Conceptul tau este cel care va defini diferite aspecte ale afacerii, de la decorarea acesteia pana la preparatele pe care le ofera. Trebuie să creați un concept consistent și care să respecte limitele modelului de afaceri.

De exemplu, este posibil să nu puteți vinde alimente greu de preparat sau care necesită mult echipament, deoarece spațiul este limitat. Cu excepția cazului, desigur, camionul tău cu mâncare este o navă de croazieră pe roți.

În acest sens, trebuie să creați un concept care să fie în concordanță cu modelul de afaceri și care să vă permită să creați o ofertă gastronomică care să fie:

  • Delicios.
  • Ușor de pregătit sau extrem de optimizabil cu mise en place .
  • Că nu necesită mult echipament sau că echipamentul necesar poate fi adăpostit în food truck.
  • Și că este prietenos cu creativitatea. Puteți vinde un singur tip de fel de mâncare, dar este mai bine dacă puteți crea 10, 15 sau 20 de variante dintr-un fel de mâncare de bază.

Un exemplu simplu de fel de mâncare care bifează toate aceste casete este un hot dog . Puteți crea diferite sosuri, vă puteți juca cu toppinguri, puteți folosi diferite tipuri de pâine, puteți folosi diferiți cârnați și multe altele. Și chiar dacă oferiți 20 de tipuri de hot dog, în esență, sunt tot același fel de mâncare.

Desigur, aceasta este doar o sugestie, deoarece există camioane cu mâncare care pregătesc fără probleme tot felul de mese - cum ar fi camioanele cu mâncare care vând rulouri de homar în New York .

3. Creați un buget

Bugetul inițial pentru deschiderea unui food truck variază foarte mult în funcție de mulți factori. Acestea sunt câteva dintre întrebările la care trebuie să răspunzi pentru a-l calcula:

  • Îți vei crea propriul camion de mâncare de la zero?
  • Veți cumpăra un camion alimentar prefabricat?
  • Ce tip de food truck ai în vedere?
  • Ce fel de mâncare vei vinde?
  • Cât trebuie să cheltuiți pe echipamente de bucătărie în funcție de oferta dvs. gastronomică?
  • Cât de mult trebuie să investiți în inventarul de pornire?
  • Cât ar trebui să plătiți pentru consultanță juridică și permise?
  • Cât ar trebui să plătiți angajații dvs.
  • Câtă chirie vei plăti?

De asemenea, ar trebui să economisiți niște bani pentru a vă menține afacerea în timp ce câștigă popularitate, să investiți o parte din buget pentru a crea și a aplica o strategie de marketing și mai multe sfaturi pe care le menționez și în articolul despre deschiderea unui restaurant .

4. Obțineți capitalul necesar

Aceasta este principala provocare a majorității antreprenorilor . De aceea, este o idee bună să creați un plan de afaceri pentru a găsi parteneri și investitori.

Există, de asemenea, mulți factori de luat în considerare:

  • Costul camionului cu alimente.
  • Costul echipamentului — dacă trebuie să îl cumpărați separat.
  • Costurile pentru autorizații, înregistrarea afacerii și consultanță juridică.
  • Costurile salariale.
  • Costurile de inventar.
  • Costurile de închiriere la o parcare locală pentru camionete.

Cu toate acestea, cea mai mare barieră este costul camionului cu alimente.

Ce opțiuni de food truck aveți disponibile?

Diferitele opțiuni pe care le puteți avea și pe care ar trebui să le investigați în zona dumneavoastră înainte de a lua o decizie sunt:

Prima și cea mai bună opțiune este să achiziționați un camion de mâncare personalizat sau pre-construit

Costurile pentru camioanele cu alimente prefabricate variază foarte mult în funcție de locul în care locuiți. În general, costul poate varia de la aproximativ 15.000 USD pentru cel mai simplu, până la 100.000 USD pentru camioanele specializate cu alimente. Camioanele de alimentare cu moto pot fi, de asemenea, mai mici ca cost, dar au și mai puțin spațiu în comparație.

În întreaga lume au apărut mai multe companii care creează camioane cu alimente personalizate la prețuri relativ mari, dar vă vor economisi multă muncă și timp pentru a începe.

A doua opțiune pe care o aveți este să o creați și să o echipați singur

Chiar și așa, este un proiect pe care nu oricine îl poate executa fără experiența și instrumentele necesare. Construirea acestuia poate prelungi și mai mult așteptarea pentru a începe afacerea și nimeni nu poate garanta că rezultatul va fi cel mai bun sau că îndeplinește cerințele locale.

A treia opțiune este de a închiria un camion cu alimente

La fel ca și închirierea unui spațiu comercial, acum există oameni care închiriază camioane cu alimente complet echipate. Acest lucru vă poate ajuta să începeți cât mai repede posibil, să măsurați profitabilitatea afacerii și să verificați lucrul care urmează. Cu toate acestea, nu este cea mai bună opțiune pe termen lung .

Tipuri de Food Truck

De asemenea, ar trebui să luați în considerare diferitele tipuri de food truck care există. Mai jos am sa va povestesc putin despre cele mai comune tipuri de food truck. Luați în considerare faptul că acest lucru nu are nimic de-a face cu modelele de food truck !

Mini camion cu alimente sau camion cu alimente pentru motociclete

Mini Food Truck italian Street Food cu motocicleta

Mini food truck sunt cele care pot fi manevrate cu ușurință de către o singură persoană. Au foarte puțin spațiu, așa că de obicei pregătesc câteva feluri de mâncare sau mai multe de același fel.

Ele pot fi modificate astfel încât designul lor să includă motociclete sau vehicule mici. Există și modele mici care pot fi atașate ca remorci mici la aceleași vehicule, dar fără ca acestea să facă parte din design.

Sunt cele mai ieftine, dar și grozave pentru a gestiona afaceri itinerante cu costuri reduse, cum ar fi cafenele, magazine de bomboane și multe altele.

Camioane cu alimente pentru rulote modificate

Aceste food truck sunt modele mici create de obicei din camionete — duba Volkswagen din 1950 și duba de tip UPS sunt foarte renumite, deși pot fi create din alte modele.

Acestea au ceva mai mult spațiu decât un mini camion de alimentare, astfel încât pot găzdui mai multe echipamente și un personal de doi pentru a opera.

Costul acestor modele este relativ mic, deși acest lucru depinde și de modificări și echipamente.

Un lucru de luat în considerare este că pot avea o întreținere ridicată, mai ales dacă au motorul original - cel mai bine este să obțineți unul cu un motor reconstruit sau nou, bine reglat.

Remorcă Food Truck

Remorca de camion cu alimente parcate pe alee

Remorcile sunt de obicei prefabricate și au mult mai mult spațiu - deși depinde și de dimensiunea lor.

Veți putea găsi o mare varietate de dimensiuni și distribuții, ceea ce ușurează adaptarea acestora astfel încât să aibă mai multe echipamente, sporind oferta dvs. gastronomică.

De asemenea, sunt mai puțin costisitoare decât modelele motorizate. Dar acesta este un dezavantaj, deoarece va trebui să aveți un vehicul spre care să-i remorcați, deoarece nu se mișcă singuri.

Camioane cu alimente originale

Camion cu mâncare de tacos cu mâncare mexicană

Camioanele cu alimente originale sunt de obicei create din autocaravane sau vehicule de agrement. Acestea au mai mult spațiu, la fel ca remorcile, astfel încât pot ține până la patru persoane în bucătărie în camioanele mai mari.

Acestea au avantajul că se pot deplasa fără a fi nevoie ca un alt vehicul să îndeplinească această funcție.

Costul mediu pentru pornirea unui camion cu alimente

În medie, din Argentina până în Canada, crearea unei afaceri de camion cu alimente costă între:

  • 20.000 USD , acesta fiind costul pornirii unui camion de alimentare cu minimul necesar de funcționare.
  • 200.000 USD , acesta fiind costul unui camion de alimentare bine echipat și de dimensiuni bune. Deși pot fi mai scumpe .

Rețineți că acestea sunt medii generale. Puteți întotdeauna să vă adaptați mai bine costurile de pornire la situația dvs. specifică, începând cu camioane și echipamente folosite, cu modele mai mici, închirierea unuia și multe altele.

Odată ce aveți un buget estimat, ar trebui să începeți să economisiți, să obțineți capital prin împrumuturi, parteneri sau investitori. Dacă sunteți în căutarea de capital extern, din nou, un plan de afaceri este esențial .

Trebuie remarcat faptul că, indiferent dacă îți cumperi camionul prefabricat sau îl construiești singur, trebuie să te asiguri că:

  • Tu ia in considerare timpul. Chiar și companiile care construiesc camioane cu alimente personalizate pot dura între 3 luni și un an pentru a le finaliza.
  • Trebuie să vă asigurați că respectă cerințele și reglementările de siguranță ale localității dumneavoastră.
  • Și trebuie să vă asigurați că obțineți autorizațiile de funcționare și toată documentația necesară.

Întregul proces poate dura mai mult de un an - poate dura câteva luni dacă închiriezi un camion de alimentare. De aceea trebuie să fii sigur când începi să planifici!

5. Ajustați detaliile — Alte lucruri de luat în considerare înainte de a porni un camion de alimentare

camion cu mâncare mexican colorat numit camion cu mâncare devils

Acum că ai făcut pașii anteriori și ai pregătit camionul de mâncare, este timpul să-ți pornești afacerea. Acesta este o perioadă foarte interesantă și, indiferent cum decurge, trebuie să fii realist și în prezent.

Trebuie să vă pregătiți pentru deschidere în felul următor:

  • Angajează bucătari.
  • Pregătirea personalului în fluxul de lucru cu food truck. Este o idee bună ca ei să perfecționeze procesul de preparare a preparatelor.
  • Că cumpărați toate rechizitele necesare pentru prima zi sau prima săptămână.
  • Să stabilești un sistem de puncte de vânzare pentru camionul tău de alimentare.
  • Setați orele de deschidere.
  • Că căutați o locație competitivă, de preferință înconjurată de alte afaceri pe roți care primesc deja trafic constant.
  • Și altele. Aceste precauții sunt similare cu cele ale deschiderii unui restaurant .

De asemenea, trebuie să vă pregătiți afacerea pentru deschidere prin crearea unei strategii de marketing și a unui plan de acțiune.

  • Puteți începe marketingul pe rețelele sociale cu o strategie simplă care le arată oamenilor ofertele și conceptul dvs. de mâncare înainte de a vă deschide .
  • Puteți crea promoții de deschidere pentru a vă maximiza expunerea.
  • Puteți face echipă cu alți proprietari de camioane cu alimente pentru a vă îmbunătăți traficul.
  • Puteți folosi marketingul de influență pentru a începe să atrageți atenția urmăritorilor dvs.
  • Puteți crea un site web simplu care vă permite să preluați comenzi online cu un meniu digital și multe altele.

Ceva care este foarte recomandat este să începeți să stabiliți relații cu alți proprietari de camioane cu alimente.

În general, comunitatea de food truck este destul de familiară, prietenoasă și au obiective comune. Ei caută libertate economică, satisfacerea pasiunii lor pentru gătit și muncă cinstită. Dacă demonstrați acele valori încă din prima zi, în loc să vedeți alte afaceri ca inamici sau concurență, cu siguranță vă vor primi cu plăcere.

Notă: Waiterio vă poate ajuta să vă gestionați camionul cu alimente!

5 lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a porni un camion de alimentare

Camion de panificație care vinde mini gogoși

Acum vă voi spune despre cinci lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a deschide un camion de alimentare. Sunt sute de lucruri pe care ar trebui să le știi — tocmai încep conversația!

1. Pornirea unui Food Truck nu este mai ușor decât deschiderea unui restaurant

Aceasta este o greșeală destul de comună în rândul persoanelor care nu au experiență în acest tip de afaceri sau în afaceri în general. Dacă crezi așa, ai o surpriză destul de grea.

Un food truck este la fel sau mai complicat decât un restaurant din mai multe motive.

  • Este un spațiu mai mic.
  • Este ceva mai restrâns din punct de vedere al ofertei gastronomice.
  • De asemenea, pot obține mai puțin profit decât o afacere tradițională în unele părți.
  • De asemenea, este posibil să nu fie bine reglementate în zona dvs.
  • Poate fi dificil să obțineți permisele necesare pentru a le exploata.
  • Și mult mai mult.

În plus, munca nu este mai mică. Deschiderea unui camion de alimentare înseamnă să lucrezi la fel sau mai mult decât într-un restaurant, mai ales dacă trebuie să găsești o locație zilnic înainte de serviciu și apoi să muți camionul înapoi la depozit, să-l cureți și multe altele.

Acest lucru poate deveni rapid o provocare dificilă, așa că este important să aveți sprijinul partenerilor și angajaților responsabili.

2. Te înșeli total dacă crezi că nu este profitabil să pornești un camion de alimentare

Aceasta este o greșeală comună făcută de oameni care pot avea experiență în restaurante sau care sunt mai conservatori în ceea ce privește afacerile alimentare.

Adevărul este că un food truck care îndeplinește următoarele cerințepoate genera mai mult profit decât un restaurant :

  1. O locație foarte bună pe care o vizitează mulți oameni.
  2. O oferta gastronomica unica si delicioasa.
  3. Costuri de operare reduse care sunt ajustate la volumul vânzărilor.
  4. O strategie de marketing bună.
  5. Funcționare eficientă și organizată
  6. Și servicii excepționale pentru clienți.

Dacă reușiți să echilibrați toate aceste lucruri, veți avea un food truck care poate genera cu ușurință mult mai mult decât un restaurant local. De asemenea, dacă iei în considerare ideea de a-ți extinde afacerea, poți crea o franciză de food truck și poți maximiza profiturile și mai mult.

Acesta este un lucru pe care puțini oameni îl menționează, dar datorită rentabilității și costurilor reduse de pornire, puteți crea o flotă de food truck mai ușor în comparație cu deschiderea mai multor restaurante.

Desigur, toate acestea necesită timp.

3. Este posibil ca un Food Truck să nu genereze profit în primul an

Este posibil ca un camion de alimentare să nu poată face profit în primul an de funcționare. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu veți câștiga bani sau că acest lucru este diferit de restaurantele tradiționale. De asemenea, nu înseamnă că nu vă puteți acoperi cheltuielile, mai ales dacă îndepliniți unele dintre cerințele punctului anterior.

Dacă îndeplinești toate cerințele pe care le-am menționat mai sus încă din prima zi, îți poți recupera cu ușurință investiția în aproximativ șase luni sau un an.

Și, desigur, trebuie să-ți aduci jocul A și să depui un efort real pentru a te asigura că o faci!

4. Camioanele cu alimente nu funcționează bine peste tot

Acest lucru este adevărat, food truck-urile s-ar putea să nu funcționeze bine peste tot.

Câteva exemple sunt:

  • Dacă locuiți într-un loc în care camioanele cu mâncare nu fac parte din cultura populară sau de stradă. Unele țări sau orașe sunt mai conservatoare, așa că acest lucru scade dimensiunea publicului dornic să mănânce la afacerea dvs.
  • Dacă locuiești într-un loc în care vremea este împotriva ta. S-ar putea să trebuiască să vă reconsiderați dacă zăpada, vremea foarte caldă sau vântoasă și alte probleme vă vor împiedica să vă deschideți afacerea în mod constant.
  • Dacă locuiți într-un loc în care camioanele cu alimente nu sunt bine reglementate sau nu au voie. De asemenea, s-ar putea întâmpla ca aceștia să fie puternic reglementați și obținerea permiselor de funcționare este extrem de dificilă sau costisitoare.

Aceste probleme vă pot cauza o mulțime de probleme, făcând acest model de afaceri să nu fie atât de viabil, sau pur și simplu imposibil.

5. Trebuie să creați un sistem de management/administrare pentru camionul dumneavoastră cu alimente

Asta e corect! Doar pentru că este un food truck nu înseamnă că nu trebuie să îndeplinești anumite cerințe de management în afacerea ta. Trebuie să urmăriți:

  • Costuri de producție și vânzare.
  • Costurile salariale.
  • Prețurile de vânzare și profitabilitatea preparatelor tale.
  • Plata taxelor.
  • Și mult mai mult.

De asemenea, este recomandat să aveți un sistem de inventariere a camioanelor cu alimente . Este posibil să nu puteți avea un inventar mare cu dvs. în orice moment. De aceea, va trebui să creați un sistem de depozitare acasă pentru a vă menține inventarul organizat și alimentele depozitate corespunzător.

Este o idee bună să cumpărați mai multe articole utilizate în mod obișnuit în afacerea dvs. și să le depozitați, astfel încât să aveți tot timpul un inventar de urgență.

Toate acestea sunt vitale pentru conducerea oricărei afaceri, inclusiv a camioanelor cu alimente.

Este rentabil să porniți un camion cu alimente?

Răspunsul la această întrebare este mai complex decât un da sau nu. La fel ca orice altă afacere, un camion de alimentare poate fi profitabil dacă îl faci. Cum? Cu practicile corecte de management.

Poți câștiga mulți bani cu un food truck dacă îndeplinești cele șase cerințe pe care le-am menționat mai sus.

Dar, dacă nu îndepliniți aceste cerințe, va fi mult mai dificil să faceți acest lucru și, de fapt, puteți pierde bani pentru că nu vă recuperați investiția. Sau și mai rău, fiind forțat să se închidă.

Ești gata să pornești camionul cu alimente? Sper că acest articol ți-a fost de folos!

Creșteți-vă afacerea cu alimente cu Waiterio POS

Alăturați-vă 40.000 de restaurante folosind sistemul de punct de vânzare waiterio

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Descărcare gratuită

Articole recente