Marketing ocazii speciale la restaurante: Carnavalul și Ziua Îndrăgostiților

Marketing ocazii speciale la restaurante: Carnavalul și Ziua Îndrăgostiților

Idei de promovare a restaurantului pentru luna februarie

Postat de Michael Elkins pe 8 ianuarie 2018

Restaurantele pot obține beneficii financiare și de fidelitate extraordinare prin organizarea de promoții speciale pentru a sărbători vacanțe globale comune și festivaluri locale. La nivel mondial, două dintre cele mai semnificative festivități sunt Carnavalul și Ziua Îndrăgostiților. De fapt, Ziua Îndrăgostiților este adesea cea de-a doua cea mai aglomerată zi a anului pentru restaurante, creând astfel un meniu special, adăugând câteva extra și promovând evenimentul vă poate ajuta să maximizați veniturile.

Carnival sau Mardi Gras Promoții de restaurant

Carnavalul este o sărbătoare bazată pe religie, care deseori se rătăcește pe un teritoriu destul de sălbatic, unde serbările petrec greu, participă la parade, mănâncă risipitor, se îmbrăcă în costume, îmbibesc mai mult decât ar trebui, cântă cântece pământești și se comportă naughtily. Unele dintre cele mai importante sărbători de carnaval la nivel mondial sunt numite de diferite nume, printre care Mardi Gras, Carnavalul, Karneval, Fastnacht, Fat Marți, Carnevale și altele. Celebrarea are loc până la două sau chiar trei săptămâni înainte de evenimentul final: Fat marți sau Shrove Tuesday, cu o zi înainte de Ash Wednesday, când creștinii catolici încep de multe ori să observe șase săptămâni de Postul Mare. Aceasta necesită postul și ispășirea care se termină la Paște. În 2018, cele mai multe festivități de carnaval se desfășoară între 2 februarie și 13 februarie, care este ultima zi.

În timpul acestei sărbători lungi de săptămâni, restaurantele pot realiza meniuri speciale cu carnavaluri preferate din întreaga lume, cum ar fi New Orleans King Cake, favorite etnice, alimente de stradă vândute în fața restaurantului și meniuri pre-ambalate pentru sărbătorirea familiilor care nu au timp să bucătar. Unele restaurante ar putea dori să rezerve partide private de krewes, societăți secrete și alte grupuri. Unele idei tipice pentru promovarea carnavalului includ:

  • Divertisment în direct

    Opțiunile de divertisment rulează gama de muzică de la calypso la artiști de top. Restaurantul tău ar putea să angajeze o trupă, să prezinte un talent amator, să folosească un DJ sau să creeze un playlist specific carnavalului. Karaoke este întotdeauna popular și mulți participanți se pot imbraca ca interpreți pe care îi imită.

  • Părți de costume

    Partidele de costume sunt foarte mari în timpul carnavalului în aproape toate țările și culturile. Puteți găzdui un concurs de costume pentru a atrage celebrități de carnaval, însă trebuie să știți că mulți oameni creează costume uimitoare elaborate pentru acest eveniment, ceea ce ar putea crea probleme logistice pentru a ajunge în jurul restaurantului.

  • Bar Promoții

    Ideile promoționale Bar pentru Carnaval ar putea include marketing video pentru a prezenta festivitățile la evenimentul de anul trecut și nu uitați să filmați petrecerea în acest an pentru promoții viitoare. Puteți distribui imediat aceste videoclipuri pe rețelele sociale pentru a genera publicitatea restaurantului. Carnavalul este timpul ideal pentru a crea băuturi fancy folosind mixology moleculară.

  • GPS Marketing la petreceri din apropiere

    Cele mai multe serbări de carnaval includ evenimente atât în ​​interior, cât și în aer liber. Folosind tehnologia GPS, puteți invita părinții din apropiere să se odihnească puțin, să se relaxeze în confort și să ia o pauză de la mulțimea de dansatori, parade-goers și oameni care își arată costumele.

  • Promovați evenimentele dvs.

    Este important să vă promovați evenimentul înainte, în timpul și după carnaval, pentru a atrage cei mai mulți oameni și pentru a obține cea mai mare publicitate din eforturile dumneavoastră. Includeți linkuri pentru ca oamenii să poată rezerva mesele la evenimentele de semnătură. S-ar putea să aplicați o taxă de acoperire și să rulați o bară deschisă pentru o perioadă predefinită, dar ar trebui să limitați băuturile la băuturi răcoritoare, bere obișnuită și vinuri de casă.

  • Produse alimentare tematice

    Acesta este un moment minunat pentru a organiza evenimente de degustare a vinului și alimentelor - în special cele care conțin alimente etnice și picante.

sărbătoare băutură roz

Ziua Îndrăgostiților - multe restaurante Obțineți un "Vineri Negre"

Restaurante din întreaga lume sărbătoresc acum "Vinerea Neagră" ca zi în care mulți comercianți cu amănuntul încep să funcționeze în negru datorită volumului de vânzări extraordinar al zilei. Restaurantele se bucură de propriul Black Friday pe 14 februarie, când Ziua Îndrăgostiților aprinde vânzările în timpul încetinirii anuale a iernii. În al doilea rând, numai pentru Ziua Mamei, Ziua Îndrăgostiților oferă celui de-al doilea volum cel mai mare de vânzări al anului pentru majoritatea restaurantelor. Indicele prețului pentru cât de mult petrec oamenii pe Ziua Îndrăgostiților este un uimitor $ 18,2 miliarde de dolari doar în Statele Unite.

Puteți să vă maximizați venitul prin pregătirea unui meniu special și creând o seară de romantism. Deși există întotdeauna un pericol ca evenimentul tău să fie anulat din cauza vremii nefavorabile, majoritatea cuplurilor de Ziua Îndrăgostiților nu lasă nimic mai puțin decât un viscol să-i descurajeze de la celebrarea lor. Puteți reprograma evenimentul sau puteți oferi o dată de zăpadă alternativă pentru cei care nu pot face acest lucru din cauza vremii nefavorabile.

Ziua Îndrăgostiților este despre dragoste și cupluri, deci ar putea să vă doriți să vă aranjați sala de mese pentru a găzdui mai multe mese cu două vârfuri. Veți dori să creați o atmosferă intimă și decorativă cu fețe de masă, flori pe masă, lumânări și alte întâlniri. Planificați un eveniment care se adresează clienților vizați și cel pe care îl pot permite.

  • Găzduiți o Cină de Degustare a Vinului

    Vinurile sunt selectate pe baza unei teme geografice sau culinare. S-ar putea să serviți alimente dintr-o anumită regiune sau să creați intrări spectaculoase. Fiecare curs este însoțit de unul sau mai multe vinuri pentru gustul cuplurilor.

  • Serviți alimentele afrodisiace

    Alimentele obișnuite considerate a încuraja dragostea includ stridii, miere, banane, ciocolată, ardei iute și altele.

  • Luați în considerare un meniu Prix-Fixe

    Un meniu cu preț fix poate oferi un număr limitat de intrări, aperitive, salate și deserturi. Acest lucru va ajuta la viteza de service și transforma mesele dvs. cu puțin mai repede. Puteți, de asemenea, să vindeți bilete în avans și să acceptați plata anticipată, ceea ce poate ajuta la finanțarea oricăror planuri speciale pe care le aveți, cum ar fi angajarea unei trupe sau a unor artiști de divertisment.

  • Furnizați extra

    S-ar putea să dați un meniu, o cutie de ciocolată, șampanie și alte accesorii la fiecare masă, în timp ce oaspeții sosesc.

  • Oferiți fiecărui cuplu pungă AZ Swag

    O pungă swag ar putea conține o ofertă de stimulente pentru o masă viitoare la restaurant sau un desert gratuit, băutură sau aperitiv. S-ar putea să-i atragi pe niște asociați de afaceri să dovedească un singur trandafir, o cutie de ciocolată sau alt memento pentru clienți. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține mai mult kilometraj de la evenimentul dvs. decât încasările unei singure seara.

  • Închiriați un cititor de tarot al lui Fortune Teller

    Închirierea unui casier poate fi o distracție extraordinară și se adaugă romantismului de seară.

Adăugați personal suplimentar și pregătiți angajații pentru nebunia controlată

Atât Carnavalul, cât și Ziua Îndrăgostiților promite să declanșeze mulțimi mari, iar personalul dvs. trebuie să fie gata să facă față unor perioade lungi și exigente de servicii. De asemenea, este important să programați un ajutor suficient pentru a face față volumului de muncă. S-ar putea să aveți nevoie, de asemenea, să consultați consultanți precum ghicitori, diverși artiști și furnizori de flori, bomboane și alte produse de calitate. Încurajarea angajaților în promoțiile de vânzări este importantă pentru succesul dvs.

Dacă nu aveți deja un sistem POS mobil, vă recomandăm să luați în considerare sistemul simplu Waiterio , care este ieftin, ușor de învățat și rapid de implementat în restaurantul dvs. Acest lucru va accelera procesul de luare a comenzilor și plata cecurilor clienților, astfel încât personalul dvs. să se poată concentra asupra serviciului.

Atât Carnavalul cât și Ziua Îndrăgostiților sunt ideale pentru promoțiile de restaurant care oferă oaspeților dvs. o experiență de neuitat. Clienții dvs. se pot bucura de o poveste de dragoste, de costume de divertisment și de o interacțiune socială de neegalat.

Creșteți-vă afacerea cu alimente cu Waiterio POS

Alăturați-vă 40.000 de restaurante folosind sistemul de punct de vânzare waiterio

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Descărcare gratuită

Articole recente