Основна инфраструктурна инфраструктура за данашњи повезани ресторан

Основна инфраструктурна инфраструктура за данашњи повезани ресторан

умеће инвестирати у вишенамјенску технологију

Објавио Michael Elkins дана 13. децембар 2017.

Не треба вам дигитални командни центар да ефикасно користите технологију за бренд вашег ресторана, промовишете свој посао и ангажујете своје купце. Међутим, кључно је препознати улогу коју технологија игра за данашње ресторане. Технологија укључује и дигиталну технологију и напредну гаџетију и опрему, али овај чланак истражује дигиталну технологију за ресторане. Гаџети су забавни али мање критични за искусне куваре који увек могу да пронађу одрживе решења.

Технологија подстиче двосмерну комуникацију са својим купцима и даје вам нове начине за постизање перспективе за ваш ресторан и алтернативне приходе као што су угоститељске услуге. Платформе друштвених медија пружају неупоредиве маркетиншке и промотивне могућности као што су хостинг такмичења у куповини, подстичући људе да позову своје пријатеље на импромптивне скупове у вашем ресторану и размене критике, ручавање фотографија и фотографија ваших потписа.

Током фазе планирања ресторана , важно је размотрити какву технолошку инфраструктуру треба да промовишете свој ресторан. Требаће вам тачка у продаји или ПОС, систем, одговарајућа веб локација и софтвер за управљање минимумом. Можете додавати и друге технологије како ваше предузеће расте, али је много лакше ако направите робусну технолошку инфраструктуру од почетка како бисте искористили све своје опције за онлине маркетинг и кориснике.

Цуратинг Цустомер Екпериенце

Искуство корисника је сада важније од укуса хране за многе људе. Искуство корисника укључује све аспекте вашег рада ресторана од двосмерног ангажовања до пружања информација о вашем ланцу снабдевања у реалном времену и нутриционог профила ваших ставки у менију. Због тога се већина потрошача више интересује како купују уместо онога што купују, а дигитална технологија је од суштинског значаја за пружање привлачних искустава.

Истраживање показује да технологија ресторана може побољшати искуство купаца тако што ће убрзати процес поруџбине, смањивати грешке, пружати дистракције док купци чекају да седе и омогућавају људима да се повежу са својим омиљеним друштвеним платформама док се трпе. Корисници могу прочитати прегледе у реалном времену од својих колега, добивати персонализоване подстицаје и награде за лојалност и трансакције брзине на возилима за пренос података и кућним наручивањима. Технолошке апликације које стварају победничко искуство клијента укључују:

  • Коришћење дигиталног менија и маркетиншких знакова

    Знаци дигиталног менија омогућавају вам да тржиш своје пословање, промовишете специјалитете, ангажујете своје клијенте у реалном времену и једноставно објављујете или мењате дански мени и специјалне садржаје. Дигитални менији убрзавају наруџбину и помажу да брже претварају столове. Ако поседујете више од једног ресторана, можете аутоматски управљати сваку локацију и контролисати поруке на више екрана.

    Једна од највећих предности дигиталних знакова је способност да се сугестивно продаје далеко. Не можете увек да се ослањате на пожаре сервере да поновите понуду сваком купцу. Можете предложити предмете, унакрсити продају и промовирати трговину и алтернативне услуге компаније, као што су достава, угоститељство или мобилна операција за превоз хране.

  • Побољшање могућности забаве

    Сваки ресторан захтева неку врсту звучног система за музику у позадини, али све више компанија сада пружа специјализоване опције за забаву, као што су играње-док-ви-чек, живи друштвени медији, караоке, вести и локални туристички подаци.

    Увек постоје свеобухватни телевизори великог екрана за емитовање спортских догађаја. Ову технологију можете користити и за препознавање купаца који прослављају рођендан или годишњицу.

  • Јачање комуникације бешавних ресторана

    Технологија омогућава беспрекорну комуникацију између предње и предње стране. Кухиња може одмах обавијестити послужитеље када истиче ставку менија, а жалбе купаца се одмах могу послати менаџеру.

  • Савети, трикови и како да виде своје кувало

    Све више филмова кувања и рецептура славних кувара. Неки нуде часове кухања и савете о коришћењу кулинарске опреме. Можда желите да уградите технологију видео-снимања и / или да направите простор за припрему за кување.

  • Објављивање садржаја друштвених медија у реалном времену

    Можете постављати рецензије, сведочења и информације о различитим кухињама са страница на друштвеним медијима. Журне поруке вашег специјалног дана могу охрабрити купце да фотографишу и деле своја искуства у ресторану.

  • Персонализација стимулативних понуда и купона

    Можете користити технологију за тржиште својим постојећим корисницима како бисте их подсетили на посебне догађаје, понудили стимулативне понуде или циљали на људе у близини који имају укључене ГПС лоцаторе.

  • Беттер Дриве-Тхроугх Оператионс

    Дигитална технологија може омогућити купцима да наруче пре него што стигну до циља да убрзају трансакције. Купци могу да уштеде на плин паркингом и да им се наплаћују наруџбенице када је њихова храна спремна.

користите свој постојећи телефон као ПОС

Ваш ПОС систем - Бацкбоне оф Дигитал Тецхнологи

Истраживања показују да 65 посто потрошача више воли да плати кредитном или дебитном картицом за ниске трошкове - као што је кафа - док 90 посто користи пластику за плаћање укупних готових укупних цхецк-оута и ставки за велике карте према чланку о технолошке трендове ресторана који побољшавају искуство купаца . Нудећи једноставне опције плаћања, брзина наручивања и плаћања чеку, тако да ваш ПОС систем може лако генерирати већу продају.

Нажалост, неки ПОС системи захтевају прилично улагање у хардвер, као што су таблети, уређаји за наручивање и штампачи. Зато је Ваитерио ПОС систем идеалан за почетнике и мале и средње величине ресторана. Овај интуитиван и једноставан систем захтева мало обуке, а ваше особље може преузети апликацију на својим постојећим телефонима, што знатно смањује вашу капиталну инвестицију у ПОС систем.

Можете користити релативно јефтине телефоне за преузимање налога у таблицама, преношење налога на различите станице, ефикасније сједење својих столова, прихватање плаћања и смањивање дужих линија на ПОС станицама, које поједностављују и поједностављују стратегију дизајна вашег ресторана и токове протока . То је оно што технологија трошковне вредности чини: Он генерише вишеструке оперативне користи користећи најскупље и сложене апликације. Остале предности вишенамјенског ПОС система укључују:

  • Купци могу наручити по сопственом распореду.
  • Наручивање за мобилне уређаје повећава тачност и брзину трансакције.
  • Можете променити цијене и лако додати ставке менија.
  • Сервери могу брже да примају наређења и проводе више времена у интеракцији са клијентима.

Дигитална технологија може пружити велика искуства клијента сваки пут, али подршка инфраструктура мора бити дизајнирана као саставни део стратегије дизајна и услуге вашег ресторана. Технологија омогућава ресторанима да деле информације на више платформи и својстава, тако да ћете имати богатство података за нове операције и токове прихода.

Технолошки проблем је пола проблема, па ћу следећу половину једначине - људске ресурсе. Запошљавање, обука и управљање особљем изазивају екстремне изазове, али прави технолошки алати могу поједноставити и аутоматизирати многе проблеме регрутовања, запошљавања, обуке и управљања људским ресурсима.

Обогатите посао са храном помоћу Ваитерио ПОС-а

Придружите се 40.000 ресторана користећи систем конобара на продајном месту

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Бесплатно скидање

Недавни чланци