Restoranlar için En İyi Kablosuz Termal Yazıcılar

Restoranlar için En İyi Kablosuz Termal Yazıcılar

Restoranlar için en iyi kablosuz termal yazıcıların hangileri olduğunu buradan öğrenin

Yazan Victor Delgadillo 29 Mayıs 2022

Doğru kablosuz termal yazıcıyı mı arıyorsunuz?

Termal yazıcılar, özellikle hiç deneyiminiz yoksa sıkıntı yaratabilir. Durumunuz buysa, doğru yere geldiniz.

Bu kılavuz size yardımcı olacaktır:

  • Kararınızı profesyonel ve verimli tutarken kolaylaştırın.
  • Güçlükten kaçınmak ve daha sonra değiştirmelere para harcamamak için.
  • 1. gün uyumluluğu ve rahatlığı elde edin.
  • Ve önce en değerli seçenekleri alın.

Müşterileriniz için makbuz yazdırmak söz konusu olduğunda WiFi veya Bluetooth termal yazıcılar her zaman uygun seçeneklerdir. Ancak, mevcut sayısız seçenek ve bu kadar dalgalı fiyatlar ile ilk başta kaybolmak mümkün. Bu kılavuzla iyi şeylere atlayın!

Not: Bu yazıcıların tümü, kutudan çıktığı haliyle Waiterio POS uygulamasıyla uyumludur, ancak diğer POS sistemleriyle birlikte kullanılabilir.

1. WiFi, USB ve Ethernet Termal yazıcı - NETUM

Bu NETUM cihazı , termal yazıcıların güç halkasıdır - WiFi dışında başka arayüzler sunduğu için onu hemen hemen her şeye bağlayabilirsiniz. Bu yüzden zirvede! Evet, bunun bilinen bir marka olmadığını biliyoruz. Durum böyle olsa da, pazar, overpriced ve tam olarak aynı şeyi yapan sayısız tanınmış markayla dolu.

İlk etapta bu yazıcıyı seçtik çünkü sizi öyle ya da böyle oraya götürecek ve makbuzlarınız için kalem ve kağıt kullanmak istemenize neden olmayacak bir fiyat etiketi ile.

Sizi bunun mükemmel olmadığı konusunda uyarmak istiyoruz. Termal yazıcılarla ilgili kılavuzumuzda bahsettiğimiz gibi, WiFi yazıcılar fiyat, marka ve hatta kalite ne olursa olsun en iyisi değildir. Bu, USB ve Ethernet bağlantı noktaları da sunarak bu engeli kolayca aşar.

Bunun üstesinden gelemeyeceği engel müşteri desteğidir - teknoloji konusunda iyi değilseniz, bu yazıcı sizin için en iyi seçim olmayabilir. Durum böyle olsa da, herhangi bir WiFi yazıcının mükemmel bir uyum sağlayacağını garanti edemeyiz!

Artıları:

  • WiFi ile kullanabileceğiniz gibi USB ve Ethernet kablolarıyla da kullanabilirsiniz.
  • Fiyatı inanılmaz!
  • Çok sağlam ve dayanıklıdır.
  • WiFi kurulumu diğer WiFi modellerinde olduğu kadar zor değildir.

Eksileri:

  • Bilinen bir marka değil.
  • NETUM'un müşteri desteği en iyisi değil.

Karar: İyi bir başlangıç noktası

NETUM'un WiFi yazıcısı hemen hemen her şey için iyi bir seçimdir. Waiterio dahil birçok farklı POS uygulamasıyla uyumludur ve çok uygundur. Ek olarak, daha ünlü markalarla karşılaştırdığınızda fiyatının çekici olmadığını söyleyemezsiniz. İnanılmaz anlaşma!

2. Bluetooth, Seri, LAN ve USB Termal yazıcı - MUNBYN

Oldukça bilinmeyen başka bir marka olan MUNBYN, bir şekilde listede ikinci sırayı aldı. Farklı arayüzlere sahip olmanın rahatlığını da sunan Bluetooth termal yazıcıdır .

Kabul edelim, Bluetooth en güvenilir bağlantı türü olarak kabul edilmeye hazır değil - tam da bu nedenle üreticiler başka bağlantı noktaları eklemeye devam ediyor. Ve bu iyi bir şey!

Bir Bluetooth yazıcı istiyorsanız, bu tam olarak budur. Ancak, Seri, Ethernet ve USB bağlantı noktalarının arıza güvenliğine de sahip olabilirsiniz.

Yukarıdakinden daha fazla dezavantajı var. Örneğin, biraz daha pahalı ve MUNBYN'in müşteri desteği NETUM'dan bile daha kötü. Yine de, bunu anlamak için bir roket bilimcisi olmanıza gerek yok ve nasıl kurulacağını öğrenmek için orada birçok kaynak var. Bunun sizin için olduğuna karar verirseniz, Bluetooth termal yazıcının nasıl kurulacağına ilişkin kılavuzumuza bakın.

Artıları:

  • Harika ve kullanışlı Bluetooth termal yazıcı!
  • Kullanabileceğiniz diğer üç bağlantı arayüzüne sahiptir.
  • Diğer modellere göre çok uygun.

Eksileri:

  • MUNBYN'in müşteri desteği yukarıdakinden daha kötü.
  • Bluetooth, WiFi kadar güvenilir değildir.

Karar: İyi Bluetooth yazıcı, güvenilmez marka.

MUNBYN'in müşteri desteği oldukça kötü olsa da, yazıcı öyle değil. Genel makbuzları işleyebilen, kurulumu o kadar zor olmayan ve ayrıca USB, Seri ve USB bağlantı noktalarıyla birlikte gelen çok güvenilir bir yazıcıdır. Aynı zamanda çok uygun fiyatlı, diğer modellerin fiyatının üçte birine mal oluyor. Bazı daha ünlü markaların maliyetinin 600 USD'ye kadar çıkabileceğini düşünürsek, daha fazlasını istemek muhtemelen çok fazla.


3. Bluetooth Mobil Termal Yazıcı - RONGTA

Gerçekten taşınabilir bir termal yazıcıya ihtiyacınız varsa, bu yazıcı tam size göre. Elinize aldığınızda ne kadar küçük ve taşınabilir olduğunu anlıyorsunuz. Bu nedenle yemek arabaları, yemek kamyonları, yemek festivalleri ve her türlü yemek etkinliği için mükemmeldir.

Ek olarak, kullanımı ve kurulumu kolaydır - en azından Waiterio ile. Ve en iyi yanı, listedeki en ucuzu olmasıdır! Bu yüzden Rongta bir pazar lideridir. Mükemmel kaliteyi ve çok daha pahalı yazıcıların aynı birinci sınıf özelliklerini yalnızca dörtte biri fiyatına sunar. Tek kötü şey, boyutun, makbuz boyutu söz konusu olduğunda da bir sınırlama olmasıdır. Bu yazıcıyla yalnızca 58 mm veya 2.283 inç fiş yazdırabilirsiniz.

Bununla birlikte, müşterilerinizin bu konuda titiz davranacağından şüpheliyiz. Bu yazıcıyı seyyar gıda işletmeniz için son derece uygun buluyorsanız, o zaman şanslı gününüz demektir!

Ancak, iOS ile kullanmayı planlıyorsanız, şanslı gününüz değil. Ne yazık ki, iPhone'larla uyumlu değil ve yalnızca Android ve Windows kullanıcıları bundan keyif alabilir.

Artıları:

  • Son derece taşınabilir ve kullanışlı termal yazıcı.
  • Herhangi bir mobil gıda işletmesi için mükemmeldir.
  • Kullanımı ve kurulumu kolaydır.
  • Bu listede bulabileceğiniz en uygun fiyatlı termal yazıcı!

Eksileri:

  • Yalnızca 58 mm/2.283 inç makbuzları yazdırır.
  • iOS uyumlu değil.

Karar: Bu yazıcı 'taşınabilir' anlamına gelir.

Termal yazıcınızın taşınabilir olmasına gerçekten ihtiyacınız varsa, yani gerçekten demek istiyoruz, başka yere bakmayın. Bu yazıcı, Bluetooth aygıtınızdan kolayca makbuz yazdırmanıza olanak tanır. Uygun fiyatlı, güvenilir ve cebinize sığar. Daha küçük makbuzlar yazdırır, ancak bu neredeyse bir sorun değildir. Asıl sorun, iOS kullanıcıları için hiç çalışmamasıdır !

Kablosuz Termal Yazıcılar Senaryoya Özel Çözümdür!

Bu incelemenin amaçları doğrultusunda tarafsız olmamız gerekse de, size gerçeği söylemeliyiz. Mükemmel WiFi veya Bluetooth termal yazıcıları arıyorsanız, kötü bir sürprizle karşı karşıyasınız. Kablosuz termal yazıcılar herkes için değildir – kulağa harika bir fikir gibi gelirler, ancak pratikte oldukça elverişsiz olabilirler.

Bununla birlikte, bu yazıcılar, mevcut en iyileri oldukları için kablosuz kısımdan kolayca kurtulmanıza yardımcı olabilir. En iyi seçenekler, arızaya karşı korumalı arabirimlere sahiptir, bu da onları herhangi bir kablolu termal yazıcı kadar iyi kılar.

Kablosuz yazıcılar henüz o kadar kullanışlı olmadığı için her zaman normal kablolu termal yazıcıları öneriyoruz. Elbette kablolara ihtiyacınız var, ancak bunların kurulumu daha kolay ve sınırlamalarını aşmanın yolları var. Cihazlarınıza hiç bağlanamayan kablosuz yazıcılar hiç de kullanışlı değil.

Hâlâ doğru yazıcıyı mı arıyorsunuz?

Waiterio POS ile gıda işinizi büyütün

Waiterio satış noktası sistemini kullanarak 40.000 restorana katılın

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Ücretsiz indirin

Son Makaleler