Beste draadloze thermische printers voor restaurants

Beste draadloze thermische printers voor restaurants

Lees hier wat de beste draadloze thermische printers zijn voor restaurants

Geplaatst door Victor Delgadillo de 29 mei 2022

Dus je bent op zoek naar de juiste draadloze thermische printer?

Thermische printers kunnen hinderlijk zijn, zeker als je er geen ervaring mee hebt. Als dat uw geval is, bent u hier aan het juiste adres.

Deze gids helpt je:

  • Stroomlijn uw beslissing terwijl u deze professioneel en efficiënt houdt.
  • Om het gedoe te vermijden en later geen geld uit te geven aan vervangingen.
  • Profiteer van day-1-compatibiliteit en gemak.
  • En krijg eerst de voordeligste opties.

WiFi- of Bluetooth-thermische printers zijn altijd haalbare opties als het gaat om het afdrukken van bonnen voor uw klanten. Met tal van beschikbare opties en met zulke fluctuerende prijzen, is het echter een gegeven om in het begin te verdwalen. Ga naar de goede dingen met deze gids!

Opmerking: deze printers zijn standaard allemaal compatibel met de Waiterio POS-app, maar kunnen worden gebruikt met andere kassasystemen.

1. WiFi, USB en Ethernet Thermische printer - NETUM

Dit NETUM-apparaat is de ring van kracht van thermische printers - je kunt het op bijna alles aansluiten, want naast wifi biedt het andere interfaces. Daarom staat het bovenaan! Ja, we weten dat dit geen gerenommeerd merk is. Ook al is dat het geval, de markt is gevuld met talloze erkende merken die te duur zijn en precies hetzelfde doen.

We hebben deze printer in de eerste plaats gekozen omdat hij je er op de een of andere manier zal brengen, en met een prijskaartje dat ervoor zorgt dat je geen pen en papier wilt gebruiken voor je bonnen.

We willen je wel waarschuwen dat het niet perfect is . Zoals we in onze gids over thermische printers vermeldden, zijn wifi-printers niet de beste, ongeacht prijs, merk of zelfs kwaliteit. Deze overwint die hindernis gemakkelijk door ook USB- en Ethernet-poorten aan te bieden.

De hindernis waar deze niet overheen komt, is de klantenondersteuning - als je niet goed bent met technologie, is deze printer misschien niet de beste keuze voor jou. Ook al is dat het geval, we kunnen niet garanderen dat een WiFi-printer perfect past!

Voordelen:

  • Je kunt hem gebruiken met wifi, maar ook met usb- en ethernetkabels.
  • De prijs is geweldig!
  • Het is zeer stevig en duurzaam.
  • WiFi-installatie is niet zo moeilijk als bij andere WiFi-modellen.

nadelen:

  • Het is geen bekend merk.
  • De klantenondersteuning van NETUM is niet de beste.

Oordeel: een goed uitgangspunt

De wifi-printer van NETUM is voor bijna alles een goede keuze. Het is compatibel met veel verschillende POS-apps, waaronder Waiterio, en het is erg handig. Bovendien kun je niet zeggen dat de prijs niet aantrekkelijk is als je het vergelijkt met meer bekende merken. Geweldige deal!

2. Bluetooth, serieel, LAN en USB thermische printer - MUNBYN

Een ander vrij onbekend merk, MUNBYN, behaalde op de een of andere manier de tweede plaats op de lijst. Dit is een thermische Bluetooth-printer die ook het gemak biedt van verschillende interfaces.

Laten we eerlijk zijn, Bluetooth is niet klaar om te worden beschouwd als het meest betrouwbare type verbinding - dat is precies waarom fabrikanten andere poorten blijven toevoegen. En dat is maar goed ook!

Als u een Bluetooth-printer wilt, is deze precies dat. Maar u kunt ook beschikken over de fail-safe van seriële, Ethernet- en USB-poorten.

Het heeft meer nadelen dan de bovenstaande. Het is bijvoorbeeld iets duurder en de klantenondersteuning van MUNBYN is nog slechter dan die van NETUM. Toch hoef je geen raketgeleerde te zijn om erachter te komen, en er zijn genoeg bronnen om te leren hoe je het moet installeren. Als je besluit dat dit iets voor jou is, bekijk dan onze handleiding over het installeren van een thermische Bluetooth-printer.

Voordelen:

  • Geweldige en handige Bluetooth thermische printer!
  • Het heeft drie andere verbindingsinterfaces die u kunt gebruiken.
  • Het is zeer betaalbaar in vergelijking met andere modellen.

nadelen:

  • De klantenondersteuning van MUNBYN is slechter dan die hierboven.
  • Bluetooth is niet zo betrouwbaar als wifi.

Oordeel: goede Bluetooth-printer, onbetrouwbaar merk.

Hoewel de klantenondersteuning van MUNBYN behoorlijk slecht is, is de printer dat niet. Het is een zeer betrouwbare printer die gewone bonnen aankan, niet zo moeilijk te installeren is en ook wordt geleverd met USB-, seriële en USB-poorten. Het is ook zeer betaalbaar en kost een derde van de prijs van andere modellen. Aangezien sommige meer bekende merken tot 600 USD kunnen kosten, is meer vragen waarschijnlijk te veel.


3. Bluetooth mobiele thermische printer - RONGTA

Als u een echt draagbare thermische printer nodig heeft, is dit de printer voor u. Je krijgt pas een idee van hoe klein en draagbaar het is als je het vasthoudt. Daarom is het perfect voor foodcars, foodtrucks, foodfestivals en allerlei soorten foodevenementen.

Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken en in te stellen - in ieder geval is het met Waiterio. En het beste is dat het de goedkoopste op de lijst is! Daarom is Rongta marktleider. Het biedt geweldige kwaliteit en dezelfde eersteklas functies van veel duurdere printers, voor slechts een kwart van de prijs. Het enige slechte is dat de grootte ook een beperking is als het gaat om de grootte van de bon. Met deze printer print je alleen bonnen van 58 mm of 2,283 inch.

We betwijfelen echter ten zeerste of uw klanten hier kieskeurig over zullen zijn. Als u deze printer bijzonder handig vindt voor uw mobiele levensmiddelenbedrijf, dan is dit uw geluksdag!

Het is echter niet je geluksdag als je van plan bent om het met iOS te gebruiken. Helaas is het niet compatibel met iPhones en kunnen alleen Android- en Windows-gebruikers ervan genieten.

Voordelen:

  • Zeer draagbare en handige thermische printer.
  • Het is perfect voor elk mobiel voedingsbedrijf.
  • Het is gemakkelijk te gebruiken en in te stellen.
  • Het is de meest betaalbare thermische printer die u op deze lijst kunt krijgen!

nadelen:

  • Het drukt alleen bonnen van 58 mm / 2,283-inch af.
  • Het is niet iOS-compatibel.

Oordeel: Deze printer is de betekenis van 'draagbaar'.

Als u echt, en we bedoelen echt, uw thermische printer draagbaar nodig heeft, hoeft u niet verder te zoeken. Met deze printer kunt u eenvoudig bonnen afdrukken vanaf uw Bluetooth-apparaat. Het is betaalbaar, het is betrouwbaar en het past in je zak. Hij drukt wel kleinere bonnetjes af, maar dat is bijna geen probleem. Het echte probleem is dat het helemaal niet werkt voor iOS-gebruikers !

Draadloze thermische printers zijn een scenariospecifieke oplossing!

Hoewel we in het kader van deze beoordeling neutraal moeten zijn, moeten we u de waarheid vertellen. Als je op zoek bent naar de perfecte wifi- of Bluetooth-thermische printers, dan wacht je een onaangename verrassing. Draadloze thermische printers zijn niet voor iedereen – ze klinken als een geweldig idee, maar in de praktijk kunnen ze nogal onhandig zijn.

Dat gezegd hebbende, deze printers kunnen u helpen gemakkelijk weg te komen met het draadloze gedeelte, omdat ze de best beschikbare zijn. De beste keuzes hebben faalveilige interfaces, waardoor ze net zo goed zijn als elke bekabelde thermische printer.

We raden altijd gewone bedrade thermische printers aan, omdat draadloze printers nog niet zo handig zijn . Natuurlijk heb je kabels nodig, maar ze zijn gemakkelijker te installeren en er zijn manieren om hun beperkingen te omzeilen. Draadloze printers die helemaal geen verbinding kunnen maken met je apparaten zijn helemaal niet zo handig.

Bent u nog op zoek naar de juiste printer?

Laat uw levensmiddelenbedrijf groeien met Waiterio POS

Sluit je aan bij 40.000 restaurants die het oberio-verkooppuntsysteem gebruiken

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Gratis download

Recente artikelen