Idei de marketing tradiționale și Guerrilla pentru restaurantul dvs.

Idei de marketing tradiționale și Guerrilla pentru restaurantul dvs.

creative și accesibile idei de marketing la restaurant

Postat de Michael Elkins pe 6 februarie 2018

Există trei modalități comune pe care restaurantele le comercializează: marketingul tradițional, promoțiile digitale și marketingul de gherilă. În acest articol, veți găsi câteva sfaturi despre marketingul tradițional și de gherilă. Promoțiile digitale sunt acoperite în acest alt articol .

Idei de marketing tradiționale pentru restaurante

Mulți experți sugerează că nu există prea multă valoare în marketingul tradițional pentru restaurantele conectate astăzi, dar pur și simplu nu este adevărat. Marketingul poate fi definit ca orice ai face pentru a-ți dezvolta afacerea în restaurant. Aceasta include pregătirea unei alimente mari și furnizarea de servicii personale. Publicitatea tradițională funcționează bine atât pentru marketing, cât și pentru restaurant și bar . În funcție de conceptul dvs. de restaurant, marketingul tradițional poate fi mai eficient decât publicitatea digitală. De exemplu, următoarele sunt câteva idei tradiționale de marketing care pot oferi rezultate solide:

  • Crearea de fluturași

    Fluturașurile în interiorul hotelului reprezintă o modalitate ideală de a promova noi elemente de meniu și evenimente speciale. Tot ce trebuie să faceți este să vă scrieți descrierea și să faceți copii. Le puteți lăsa pe contor, iar clienții le vor lua și vor răspunde la mesajul dvs. Aceste fluturași pot fi distribuite și în afara, plasate pe parbrize și distribuite în casele de cartier din orice zonă pe care doriți să o vizați.

  • Utilizarea semnelor în aer liber

    Semnele de exterior sunt modalități excelente de a vă promova restaurantul în propriul cartier. Puteți utiliza panouri publicitare, banci de autobuze și semne pe autobuzele locale pentru a crea conștiința pentru brandul dvs. de restaurant.

  • Afișează anunțurile și cupoanele

    Poșta directă funcționează bine pentru restaurante care depind foarte mult de persoanele care locuiesc în apropiere. Puteți direcționa persoanele după codurile lor poștale și puteți cumpăra liste de discuții de la brokeri de liste și compilatoare de liste . Cu toate acestea, puteți compila mereu liste de adrese manual în cartierele pe care doriți să le ajungeți.

  • Direcționarea angajatorilor locali

    Angajatorii locali oferă deseori un public mare în timpul prânzului și după programul de lucru. De multe ori vă puteți aranja să vă promovați mâncarea oferind cupoane și afișând informații despre afacerea dvs. pe buletinul informativ al angajatorului. Dacă nu puteți aranja nimic împreună cu compania, puteți trece pliante în timpul pauzelor de masă și după ce fiecare schimbare se termină.

  • Scrierea comunicatelor de presă

    Scrierea unui comunicat de presă tradițional este o modalitate excelentă de a vă promova restaurantul. Puteți trimite aceste informații ziarelor locale, revistelor, posturilor de radio și întreprinderilor. Este important să vă inclinați povestea astfel încât să apeleze la potențialul dvs. client potențial. De exemplu, dacă vizați oameni de afaceri, scrierea despre sălile de ședință este o idee grozavă. Dacă vizați single-uri tinere și la modă, puteți promova evenimente single, crawlere, dansuri, karaoke și alte sărbători prietenoase. Dacă vizați mulțimea de gourmet alimente, puteți scrie despre filozofia dvs. culinară și acreditările dvs. de bucătar. Trebuie să includeți un link către site-ul dvs. și să formatați comunicatul de presă într-o formă standardizată. Puteți găsi șabloane pentru crearea unui comunicat de presă aici .

  • Distingerea restaurantului

    Este important să distingeți restaurantul de alte restaurante din zonă. Ideile de marketing tradiționale pot include parteneriate cu companii locale pentru a promova evenimente de vacanță, de caritate și locale. Serviciul este important, deci utilizați magazinele tradiționale pentru a vă consolida mesajul de marketing, conceptul și brandul. De exemplu, puteți să vă asociați cu fermele locale pentru a vă promova consumabilele alimentare de la o fermă la alta. Dacă vindeți fast food, colaborarea cu școlile și colegiile locale este o modalitate bună de a atrage afacerea după școală.

  • Publicitate în mass-media locală

    Mass-media locale - cum ar fi ziare, reviste, radio și televiziune - încă atrage clienții locali. Persoanele în vârstă răspund adesea la aceste anunțuri mai ușor decât la marketingul digital. Dacă încercați să ajungeți la o șold, mulțime urbană, anunțurile de pe posturile de radio locale pot viza clienții cu precizie. Dacă sunteți o instituție de mese delicată, publicitatea pe posturile care interpretează muzică clasică poate fi foarte eficientă.

  • Găzduirea unui eveniment de mare deschidere

    Organizarea unui eveniment de mare deschidere este una dintre cele mai puternice modalități de a vă comercializa noul restaurant.

mânca desert fi un monstru

Guerrilla Marketing

Ce este marketingul de gherilă? Termenul se referă la o publicitate neobișnuită și neregulată care creează surprize. Exemple de marketing de gherilă includ costume de purtare, găzduirea de "evenimente" live în care se adună mulțimi, folosind graffiti pentru a promova o afacere și a lăsa mesaje oriunde, cum ar fi toalete publice, teatre și mitinguri în aer liber. Publicarea fluturașilor și posterelor pe șantierele de construcție și lăsarea cupoanelor la hoteluri și stații de autobuz sunt, de asemenea, exemple comune de marketing de guerilla. Există câteva considerații importante atunci când se dezvoltă o campanie de marketing de gherilă pentru un restaurant:

  • Planificați cu atenție

    Campaniile de campanie de tip ghirlandă se pot răsturna. Este important să obțineți permisiunea de a posta pe proprietatea orașului sau pe clădiri abandonate. Puteți curăța o zonă, dar creând orice fel de dezordine sau dezordine vă pot ateriza în apă fierbinte.

  • Adăugați ceva în mediul înconjurător

    O strategie comună de gherilă este de a adăuga ceva temporar unei clădiri, unei statui sau unui gard. Punerea operelor de artă pe trotuarele orașului este o modalitate excelentă de a atrage atenția - mai ales dacă afișați lucrările artiștilor locali în restaurantul dvs.

  • Lăsați semnele la locații interioare

    Puteți lăsa semne, pliante și anunțuri pe șervețele sau hârtie în locuri interioare, cum ar fi magazine, gări, campusuri universitare și stadioane.

  • Utilizați tehnici de ambuscadă

    Puteți obține o mulțime de kilometri cu costume și evenimente semnate la concerte, festivaluri și evenimente sportive.

  • Obiective specifice pentru clienți

    Publicitatea în Guerrilla poate fi utilizată pentru a viza iubitorii de vin, ecologiști, urșii urbani, studenți și alții.

  • Creați graffiti "curat"

    Graffiti urât este comun în mediile urbane, dar puteți curăța o zonă urâtă prin adăugarea de graffiti artistice. Va trebui să obțineți mai întâi permisiunea, dar mulți proprietari preferă graffiti-ul curat, grafit, pentru a se răzbuna.

Atât campaniile de marketing tradiționale, cât și cele de gherilă pot fi foarte bine direcționate și cu un buget cât mai plăcut pentru a vă comercializa restaurantul. Puteți să vă surprindeți oaspeții, să îi angajați unde locuiesc și să li se dea un motiv să vorbească despre restaurantul dvs. Marketingul tradițional și de gherilă este ideal pentru promovarea unor ocazii speciale la restaurantul dvs., cum ar fi Carnavalul și Ziua Îndrăgostiților

Creșteți-vă afacerea cu alimente cu Waiterio POS

Alăturați-vă 40.000 de restaurante folosind sistemul de punct de vânzare waiterio

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Descărcare gratuită

Articole recente