Utilizarea semnelor electronice pentru promovarea restaurantului

Utilizarea semnelor electronice pentru promovarea restaurantului

semnele electronice pot concura cu meniul de marketing

Postat de Michael Elkins pe 2 februarie 2018

Semnele in-house au reprezentat un număr restrâns de restaurante de zeci de ani, dar semnele electronice de astăzi oferă avantaje deosebite pentru marketing și pentru a oferi o experiență superioară a clienților. Aceste semne sunt denumite prin nume diferite care includ semne digitale, panouri electronice și alți termeni, dar aceștia utilizează aceeași tehnologie pentru a afișa informații curente, meniuri și alte tipuri de conținut. De fapt, panourile electronice - cum ar fi cele folosite în Time Square din New York City și alte centre urbane - utilizează practic aceeași tehnologie. Cu sistemul potrivit, puteți activa mai multe semne într-o singură locație sau semne în mai multe locații

Puteți utiliza semnele digitale pentru a vă conecta cu monitoarele de pe ecranul mare și pentru a posta informații despre specialitățile zilei, mesajele de marketing și fotografiile, videoclipurile și recenziile generate de clienți. Playerele digitale pot alimenta mai multe dispozitive digitale, inclusiv placi promotionale, placi de meniu, directoare si buletine de informare, unde managerii pot sa-si impinga obiectele in miscare, sa informeze clientii despre evenimentele viitoare si sa impartaseasca posturi sociale de la clienti. Aceste postări ar putea include fotografii ale hranei dvs., videoclipuri cu evenimente speciale și recenzii ale alimentelor dvs.

Beneficiile semnelor electronice sunt evidente în marile centre urbane din întreaga lume, dar unele orașe au interzis panourile digitale deoarece atrag atâta atenție pe care oamenii o conduc în siguranță. Cu toate acestea, restaurantul dvs. este platforma ideală pentru utilizarea semnelor electronice în vederea comercializării, informarea și construirea loialității clienților. Beneficiile semnelor digitale includ posibilitatea de a posta fotografiile partajate de la clienți, iar mesajele digitale pot fi trimise pe monitorii de dimensiuni mari pentru a posta imagini creative, vizionări, atracții locale și evenimente de știri. Spre deosebire de fotografiile și lucrările statice, semnul dvs. alimentat digital poate deveni o componentă în continuă schimbare a infrastructurii digitale a restaurantului dvs.

Avantajele cu valoare adăugată pe care le pot furniza semnele digitale

Puteți gestiona mesajele digitale, placile de meniuri și conținutul de la distanță de oriunde există o conexiune de Internet fiabilă. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la greșelile imprimate, costurile de expediere și informațiile depășite pe panourile de meniuri atunci când treceți la tehnologia digitală. Vă veți bucura de un amvon înnebunit în care puteți posta conținut cu valoare adăugată, trivia și alte tipuri de Internet și divertisment digital. Beneficiile cheie ale adoptării semnalelor digitale includ:

  • Upsell și Cross-Sell

    Indiferent cât de încurajați serverele dvs. să renunțe, vor exista întotdeauna lacune în vânzarea sugestivă. Semnele digitale pot servi ca o rezervă puternică pentru a informa clienții despre intrări speciale, deserturi și aperitive.

  • Schimbați ușor meniurile

    Puteți să adăugați fotografii și elemente de meniu noi sau să modificați prețurile cu câteva clicuri.

  • Post Informații nutriționale

    Reglementările globale privind informațiile nutriționale despre elementele de meniu sunt în evoluție rapidă. Puteți să vă mențineți la curent cu toate cerințele de înregistrare calorică sau nutrițională pentru a respecta reglementările federale, de stat, provincii și locale.

  • Revizuiți meniurile în funcție de ora din zi

    Dacă oferiți specialități pentru mese "de primăvară", semnul dvs. poate ajusta prețurile și afișările în funcție de ora din zi. Este ușor să schimbați meniurile de mic dejun, prânz și cină. În timpul nopții, ați putea dori să promovați divertismentul live sau creațiile barului de semnătură folosind tehnici de mixologie moleculară .

  • Furnizați mesaje de la asociații de afaceri

    Restaurantul intră adesea în promoții de marketing colaborative cu distribuitorii din apropiere, cinematografe, teatre live și grupuri civice. Puteți promova această relație pe semnele digitale sau puteți încuraja clienții să sprijine o caritate favorită sau o cauză locală.

  • Antrenează-ți personalul

    Puteți construi o bibliotecă de materiale de instruire și le puteți difuza pe monitoarele digitale pentru a instrui și încrucișa angajații fără a-ți asuma riscul de a permite accesul la sistemul computerului.

  • Distribuiți informații critice

    Puteți utiliza placa de meniu pentru a distribui informații critice, cum ar fi orele de așteptare așteptate. Plăcile pot rula și conținut cu valoare adăugată pentru a oferi clienților ceva de făcut în timp ce așteaptă.

semn digital deschis 24 de ore

Înlocuiți semnele tradiționale cu tehnologia electronică

Semnele digitale creează o paletă schimbătoare în care poți posta informații în fereastră pentru a atrage trecătorii, pentru a promova promoțiile media sociale în sala de mese, pentru a genera trafic în magazin și pentru a vinde fluxuri de venituri alternative, cum ar fi serviciile de catering. Și mărfuri de marcă. Puteți posta videoclipuri care arată modul în care este preparată mâncarea dvs. sau evidențiați o bucătărie, o tehnică culinară sau o piatră de hotar în restaurant. Mai mult de 40% dintre cumpărători au raportat că este mai probabil să cumpere ceva când informațiile sunt livrate aproape de punctul de cumpărare. Restaurantul dvs. este un public captiv, și ar trebui să furnizați informații convingătoare și convingătoare cât mai des posibil.

Realizarea unei experiențe superioare a clienților

Clienții noi au de multe ori întrebări despre restaurantul dvs., conceptul și lanțul de aprovizionare, dar puteți furniza aceste informații pe un semn digital centralizat. Semnele se pot comercializa atât în ​​interior, cât și în aer liber, pot crea previziuni pentru schimbările din meniul sezonier, îi vor informa pe clienți despre concursurile de social media și vor evidenția programul dvs. de loialitate și recompense automate pentru clienți. În loc să vă întoarceți la telefoane în timp ce așteptați cafea sau alimente, clienții dvs. pot afla unde provin boabele de cafea sau care sunt furnizate de către fermierii locali.

Oferind experiente excelente

Ferestrele de tip drive-through au de multe ori o reputație proastă deoarece încurajează clienții să utilizeze combustibili fosili. Un sistem digital de semnalizare receptiv la fereastra drive-through poate permite comenzi mai rapide. Puteți chiar să comercializați driverele din apropiere prin tehnologia GPS. Dacă este neobișnuit de fierbinte sau rece, puteți să vă actualizați meniul de căutare pentru a împinge băuturi calde sau băuturi reci. Tabelele de confirmare digitale pot reduce erorile, iar multe dintre ele permit încurajarea clienților să parcheze și să aștepte comenzile lor, în loc să ardă galoane de gaze.

Testarea conținutului și reglarea fină a mesajelor de marketing

Semnele digitale ar putea fi unul dintre cele mai valoroase instrumente de marketing din arsenalul dvs., cu excepția meniului și a personalului dvs. Puteți testa mai multe versiuni ale mesajelor de marketing fără a suferi cheltuieli de imprimare, expediere, cumpărare de spațiu și răspunsuri de monitorizare. Un studiu Arbitron a constatat că mediile digitale în public atrag mai mulți clienți decât să posteze videoclipuri pe Facebook sau pe Internet.

Semnele digitale pot fi folosite pentru a promova ocazii speciale la restaurantul dvs., cum ar fi promoțiile Carnavalul și Ziua Îndrăgostiților. Puteți crea experiențe extraordinare ale clienților cu mesaje digitale în timp util, puteți crește sumele de cecuri, puteți angaja clienții în conversații bidirecționale și puteți crea conexiuni în comunitate prin postarea de știri locale. Niciun alt instrument de marketing - cu excepția meniului dvs. - nu poate oferi rezultate comparabile pentru investiția dvs.

Creșteți-vă afacerea cu alimente cu Waiterio POS

Alăturați-vă 40.000 de restaurante folosind sistemul de punct de vânzare waiterio

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Descărcare gratuită

Articole recente