Hoe start je een foodtruck? [Volledige gids]

Hoe start je een foodtruck? [Volledige gids]

Hoe start je een foodtruck?

Geplaatst door Victor Delgadillo de 11 februari 2022

Wil je een foodtruck openen?

Weet je niet waar je moet beginnen?

Foodtrucks hebben consequent hun plaats verdiend in de restaurantindustrie als een levensvatbaar bedrijfsmodel.

Voor velen is het bezitten van een foodtruck het antwoord op hun zoektocht naar financiële onafhankelijkheid - misschien wil je een stukje van die taart!

In dit artikel vertel ik je over:

 • Foodtrucks en de industrie in het algemeen.
 • Over hoe je een foodtruck start en alles waar je rekening mee moet houden.
 • En over verschillende andere dingen die u moet weten voordat u dit soort zaken opent.

Dit artikel is een uitgebreide gids die u zal helpen de foodtruck-business beter te begrijpen, of u er nu een wilt maken of er gewoon meer over wilt weten.

Laten we beginnen!

Wat is een foodtruck?

Vietnamese streetfood foodtruck geparkeerd

Foodtrucks zijn voertuigen of mobiele ruimte-eenheden die zijn uitgerust om een mobiel bedrijf te runnen.

Het hoeft niet per se een restaurant te zijn, aangezien veel soorten bedrijven aan het model kunnen worden aangepast, zoals coffeeshops, ijssalons, banketbakkers en andere bedrijven.

De unit moet zijn uitgerust met alles wat nodig is om correct te werken, afhankelijk van het type bedrijf. Je hebt ook andere belangrijke dingen nodig, zoals airconditioning en goede verlichting.

Dit voertuig moet verschillende functies van elk voedingsbedrijf vervullen, zoals het opslaan van ingrediënten, het bereiden, koken en het bieden van een goede klantenservice.

Voordelen van een foodtruck

foodtruck actief op een evenement

Foodtrucks hebben verschillende voordelen ten opzichte van restaurants, waardoor ze een zeer levensvatbaar bedrijfsmodel zijn.

Allereerst zijn de initiële kosten lager . Om een heel klein restaurant te beginnen, heb je gemiddeld een budget van minimaal $ 30.000 nodig.

Een foodtruck kan 20% of zelfs 50% minder kosten, afhankelijk van het type foodtruck, uitrusting, grootte en andere overwegingen. Ik zal later op enkele specifieke kosten ingaan.

Een ander voordeel is dat de bedrijfskosten over het algemeen lager zijn . U kunt eenvoudige gerechten verkopen die geen dure ingrediënten gebruiken en die niet veel voorbereiding en arbeid vergen.

Payroll is ook minder omdat een foodtruck goed kan werken met drie of vier personen, afhankelijk van de grootte en de service die hij biedt.

Het is ook niet nodig om huur te betalen , en als je ervoor moet betalen op een foodtruckpark, is het veel minder dan het huren van een bedrijfsruimte.

En ten slotte is het een mobiel bedrijf , dus je kunt het overal mee naartoe nemen om de stroom van klanten te testen, te profiteren van festivals en evenementen van welke aard dan ook om meer en meer te verkopen.

Maar er zijn natuurlijk ook bepaalde nadelen die u moet weten.

Nadelen van foodtrucks

Foodtrucks hebben onderhoudskosten die rechtstreeks verband houden met de werking van het voertuig, hoewel dit geen probleem is als het een aanhangwagen is.

Deze kosten kunnen hoog oplopen als het voertuig veel uitvalt . U moet ook de benzinekosten bij uw bedrijfskosten optellen, vooral als u veel door de stad reist.

Een ander nadeel is dat het in sommige landen technisch niet legaal is om een foodtruck te besturen of dat de wetten niet zijn aangepast aan dit vrij nieuwe bedrijfsmodel.

Het verkrijgen van exploitatievergunningen kan ook een gedoe zijn. Als je dacht dat je meer vrije tijd zou krijgen met een foodtruck in plaats van een restaurant, denk dan nog eens goed na! Eigen baas zijn is tijdrovend in elke branche.

Een groot nadeel is dat ze erg last hebben van het weer , vooral koud weer.

Koude klimaten hebben grote invloed op de verkoop omdat er minder klanten zijn en kunnen ook de werking van apparatuur en personeel beïnvloeden als het bedrijf niet goed is geïsoleerd.

Hoe start je een foodtruck?

Opening blauwe foodtruck in Californië

Het openen van een foodtruck is niet eenvoudiger dan het openen van een restaurant - het is nog steeds een bedrijf waarop u zich op meerdere manieren moet voorbereiden.

Als je geïnteresseerd bent in het openen van een foodtruck, beschrijf ik hieronder de stappen die je moet volgen om dit te bereiken.

Opgemerkt moet worden dat ik geen dingen zal noemen die specifiek zijn voor uw land of staat, aangezien bepaalde wetten en vergunningen van plaats tot plaats verschillen.

1. Bestudeer de kansen en levensvatbaarheid voordat u een foodtruckbedrijf start

Dit is de eerste stap waarmee u rekening moet houden bij het openen van een foodtruck - of welk type bedrijf dan ook.

In het bijzonder raad ik u aan:

 • Bestudeer andere succesvolle lokale foodtrucks.
 • Praat met de eigenaren van deze bedrijven om meer te weten te komen over hun winstgevendheid op lokaal niveau. Als je vrienden in de branche hebt, is het veel gemakkelijker om aan de slag te gaan .
 • Onderzoek de verschillende gastronomische aanbiedingen van die bedrijven.
 • Bestudeer de locaties, of er parkeerplaatsen voor foodtrucks zijn met meerdere bedrijven, ontdek de kosten per plek en meer.
 • En dat je de vereisten en lokale vergunningen bestudeert om dit soort zaken te openen.

Deze stap omvat eigenlijk alles waar u rekening mee moet houden bij het maken van een businessplan. Als je er een wilt maken, raad ik je aan ons artikel te lezen over hoe je het kunt maken, zodat je alles kunt leren wat je eraan moet toevoegen.

Deze stap is de eerste omdat het je zal helpen de kansen die voor je liggen te begrijpen, en ook om beter te begrijpen wat het kost om in jouw stad te beginnen en de middelen die voor jou beschikbaar zijn.

Ten slotte kunt u de winstgevendheid van het bedrijf voorspellen en weten of het voor u mogelijk is om op korte, middellange of lange termijn winst te genereren.

Je hebt ook vergunningen voor foodtrucks nodig

Het verkrijgen van de benodigde vergunningen is een zeer belangrijk onderdeel van uw bedrijf, omdat u ze nodig heeft om legaal te opereren. Verschillende provincies, steden, landgoederen en landen hebben verschillende vergunningen waaraan u moet voldoen.

Helaas is het voor ons onmogelijk om alle verschillende vergunningen voor foodtrucks te dekken die in elk deel van de wereld nodig zijn, en dat is ook niet precies wat we doen.

We hebben echter de vergunningen besproken die u in een paar grote steden nodig hebt - ze kunnen u helpen als een gids om te weten welk soort vergunningen u nodig heeft, zelfs als u niet in deze steden woont. Bekijk de onderstaande artikelen voor meer informatie:

U zult later vergunningsrechten aan het volledige budget moeten toevoegen, dus u kunt net zo goed te weten komen hoeveel ze kosten. Zoek ook uit hoeveel tijd het kost om ze te krijgen en bestudeer ze grondig.

U kunt ook een juridisch adviseur inhuren om u met hen te helpen, maar soms is geduld alleen nodig - onthoud dat u niet de enige bent die probeert een bedrijf te openen!

2. Bepaal uw concept en een gastronomisch aanbod

foodtruck food taco's en andere eenvoudige gerechten

Het concept van een foodtruck is heel erg belangrijk. Niet alle foodtrucks zijn succesvol omdat ze niet voldoen aan bepaalde eisen die ik later zal noemen - en een los concept hoort daarbij.

Uw concept bepaalt de verschillende aspecten van het bedrijf, van de decoratie tot de gerechten die het aanbiedt. Je moet een concept creëren dat consistent is en voldoet aan de beperkingen van het businessmodel.

U kunt bijvoorbeeld geen voedsel verkopen dat moeilijk te bereiden is of dat veel apparatuur vereist omdat de ruimte beperkt is. Tenzij je foodtruck natuurlijk een cruiseschip op wielen is.

In die zin moet je een concept creëren dat past bij het businessmodel en waarmee je een gastronomisch aanbod kunt creëren dat:

 • Verrukkelijk.
 • Makkelijk te bereiden of zeer optimaliseerbaar met mise en place .
 • Dat er niet veel apparatuur voor nodig is of dat de benodigde apparatuur in de foodtruck kan worden ondergebracht.
 • En dat het creativiteitvriendelijk is. Je kunt maar één soort gerecht verkopen, maar het is beter als je 10, 15 of 20 variaties kunt maken van een basisgerecht.

Een eenvoudig voorbeeld van een gerecht dat al deze vakjes aankruist, is een hotdog . Je kunt verschillende sauzen maken, spelen met toppings, verschillende soorten brood gebruiken, verschillende worsten gebruiken en meer. En zelfs als je 20 soorten hotdogs aanbiedt, zijn ze in wezen nog steeds hetzelfde gerecht.

Dit is natuurlijk maar een suggestie, want er zijn foodtrucks die zonder problemen allerlei maaltijden bereiden — zoals foodtrucks die kreeftenbroodjes verkopen in New York .

3. Maak een begroting

Het initiële budget om een foodtruck te openen varieert sterk, afhankelijk van vele factoren. Dit zijn enkele van de vragen die u moet beantwoorden om het te berekenen:

 • Ga je helemaal opnieuw je eigen foodtruck maken?
 • Ga je een prefab foodtruck kopen?
 • Welk type foodtruck heb je in gedachten?
 • Wat voor eten ga je verkopen?
 • Hoeveel moet je uitgeven aan keukenapparatuur op basis van je gastronomische aanbod?
 • Hoeveel moet u investeren in het starten van inventaris?
 • Hoeveel moet u betalen voor juridisch advies en vergunningen?
 • Hoeveel moet u uw medewerkers betalen?
 • Hoeveel huur ga je betalen?

Je moet ook wat geld sparen om je bedrijf te behouden terwijl het aan populariteit wint, een deel van het budget investeren om een marketingstrategie te creëren en toe te passen, en meer tips die ik ook noem in het artikel over het openen van een restaurant .

4. Verkrijg het benodigde kapitaal

Dit is de grootste uitdaging van de meeste ondernemers . Daarom is het een goed idee om een businessplan op te stellen om partners en investeerders te vinden.

Er zijn ook veel factoren waarmee u rekening moet houden:

 • De kosten van de foodtruck.
 • De kosten van de apparatuur - als u deze apart moet kopen.
 • Kosten van vergunningen, bedrijfsregistratie en juridisch advies.
 • Loonkosten.
 • Voorraad kosten.
 • Huurkosten op een lokale parkeerplaats voor foodtrucks.

De grootste barrière zijn echter de kosten van de foodtruck.

Welke opties voor foodtrucks heb je beschikbaar?

De verschillende opties die u mogelijk heeft en die u in uw regio moet onderzoeken voordat u een beslissing neemt, zijn:

De eerste en beste optie is om een aangepaste foodtruck of kant-en-klaar te kopen

De kosten voor kant-en-klare foodtrucks variëren sterk, afhankelijk van waar je woont. Over het algemeen kunnen de kosten variëren van ongeveer $ 15.000 USD voor de eenvoudigste, tot $ 100.000 USD voor gespecialiseerde foodtrucks. Moto-foodtrucks kunnen ook goedkoper zijn, maar ze hebben in vergelijking ook minder ruimte.

Over de hele wereld zijn er verschillende bedrijven ontstaan die op maat gemaakte foodtrucks maken voor relatief hoge prijzen, maar die u veel werk en tijd besparen om aan de slag te gaan.

De tweede optie die je hebt, is om het zelf te maken en uit te rusten

Toch is het een project dat niet iedereen kan uitvoeren zonder de nodige ervaring en tools. Het bouwen ervan kan ook de wachttijd om het bedrijf te starten nog langer verlengen en niemand kan garanderen dat het resultaat het beste zal zijn of dat het voldoet aan de lokale vereisten.

De derde optie is om een foodtruck te huren

Net zoals het huren van bedrijfsruimte, zijn er nu mensen die volledig ingerichte foodtrucks verhuren. Dit kan u helpen zo snel mogelijk aan de slag te gaan, de winstgevendheid van het bedrijf te meten en het werk dat voor u ligt te controleren. Het is echter niet de beste optie voor de lange termijn .

Soorten foodtrucks

Je moet ook rekening houden met de verschillende soorten foodtrucks die er zijn. Hieronder vertel ik je iets over de meest voorkomende soorten foodtrucks. Houd er rekening mee dat dit niets te maken heeft met ontwerpen van foodtrucks !

Mini Food Truck of Motorcycle Food Truck

Italiaanse Street Food mini Food Truck met motor

Mini foodtrucks zijn diegene die gemakkelijk door één persoon kunnen worden bediend. Ze hebben heel weinig ruimte, dus ze bereiden meestal een paar gerechten of meerdere van dezelfde soort.

Ze kunnen worden aangepast zodat hun ontwerp ook motorfietsen of kleine voertuigen omvat. Er zijn ook kleine modellen die als kleine aanhangers aan dezelfde voertuigen kunnen worden bevestigd, maar zonder dat deze onderdeel uitmaken van het ontwerp.

Ze zijn de goedkoopste, maar ook geweldig voor het runnen van goedkope rondreizende bedrijven zoals coffeeshops, snoepwinkels en meer.

Gemodificeerde Camper Food Trucks

Deze foodtrucks zijn kleine modellen die meestal zijn gemaakt van bestelwagens - het Volkswagen-busje uit 1950 en het busje van het UPS-type zijn erg beroemd, hoewel ze ook van andere modellen kunnen worden gemaakt.

Deze hebben iets meer ruimte dan een mini-foodtruck, dus ze kunnen meer apparatuur herbergen en een staf van twee om te bedienen.

De kosten van deze modellen zijn relatief laag, hoewel dit ook afhankelijk is van de aanpassingen en uitrusting.

Een ding om te overwegen is dat ze veel onderhoud vergen, vooral als ze de originele motor hebben - het is het beste als je er een krijgt met een herbouwde of nieuwe, goed afgestelde motor.

Aanhangwagen foodtruck

Aanhangwagen foodtruck geparkeerd in steegje

Aanhangers zijn meestal geprefabriceerd en hebben veel meer ruimte - hoewel dit ook afhangt van hun grootte.

U zult een grote verscheidenheid aan maten en distributies kunnen vinden, wat het gemakkelijker maakt om ze aan te passen, zodat ze meer apparatuur hebben, waardoor uw gastronomisch aanbod toeneemt.

Ze zijn ook minder duur dan gemotoriseerde modellen. Maar dat is een nadeel, omdat je een voertuig nodig hebt om ze naar toe te slepen, omdat ze zich niet alleen verplaatsen.

Originele foodtrucks

Mexicaans eten taco's foodtruck

Originele foodtrucks worden meestal gemaakt van campers of recreatieve voertuigen. Deze hebben, net als aanhangers, meer ruimte, zodat ze in de grotere vrachtwagens tot vier personen in hun keuken kunnen vervoeren.

Deze hebben het voordeel dat ze kunnen bewegen zonder dat er een ander voertuig voor die functie nodig is.

Gemiddelde kosten om een foodtruck te starten

Van Argentinië tot Canada kost het creëren van een foodtruckbedrijf gemiddeld tussen:

 • $ 20.000 USD , dit zijn de kosten van het starten van een foodtruck met het absolute minimum om te werken.
 • $ 200.000 USD , dit zijn de kosten van een goed uitgeruste en flinke foodtruck. Hoewel ze duurder kunnen zijn .

Houd er rekening mee dat dit algemene gemiddelden zijn. U kunt uw opstartkosten misschien altijd beter afstemmen op uw specifieke situatie, te beginnen met gebruikte foodtrucks en -apparatuur, met kleinere modellen, er een te huren en meer.

Zodra u een geschat budget heeft, moet u beginnen met sparen, kapitaal verkrijgen via leningen, partners of investeerders. Als u op zoek bent naar kapitaal van buitenaf, nogmaals, een businessplan is van cruciaal belang .

Opgemerkt moet worden dat, of u uw foodtruck nu geprefabriceerd koopt of zelf bouwt, u ervoor moet zorgen dat:

 • Je houdt rekening met de tijd. Zelfs bedrijven die foodtrucks op maat bouwen, kunnen er 3 maanden tot een jaar over doen om ze te voltooien.
 • U moet ervoor zorgen dat het voldoet aan de vereisten en veiligheidsvoorschriften van uw plaats.
 • En u moet ervoor zorgen dat u de exploitatievergunningen en alle benodigde documentatie krijgt.

Dit hele proces kan meer dan een jaar duren - het kan een paar maanden duren als je een foodtruck huurt. Daarom moet je zeker zijn als je begint met plannen!

5. Verfijn de details - Andere dingen om te overwegen voordat u een foodtruck start

kleurrijke Mexicaanse foodtruck genaamd Devils Food Truck

Nu je de vorige stappen hebt genomen en je foodtruck klaar hebt, is het tijd om je bedrijf te starten. Dit is een zeer opwindende tijd, en hoe het ook gaat, je moet realistisch en in het moment blijven.

Je moet je op de volgende manier voorbereiden op de opening:

 • Koks inhuren.
 • Trainen van personeel in de workflow van de foodtruck. Het is een goed idee voor hen om het bereidingsproces van het gerecht te perfectioneren.
 • Dat je alle benodigdheden voor de eerste dag of de eerste week koopt.
 • Dat je een kassasysteem opzet voor je foodtruck.
 • Stel openingstijden in.
 • Dat je een concurrerende locatie zoekt, liefst omringd door andere bedrijven op wielen die al constant verkeer ontvangen.
 • En meer. Deze voorzorgsmaatregelen zijn vergelijkbaar met die van de grote opening van een restaurant .

U moet uw bedrijf ook voorbereiden op opening door een marketingstrategie en actieplan op te stellen.

 • U kunt beginnen met social media marketing met een eenvoudige strategie die mensen uw voedselaanbod en concept laat zien voordat u opent .
 • U kunt openingspromoties maken om uw bekendheid te maximaliseren.
 • U kunt samenwerken met andere eigenaren van foodtrucks om uw verkeer te verbeteren.
 • Je kunt influencer marketing inzetten om de aandacht van je volgers te trekken.
 • U kunt een eenvoudige website maken waarmee u online bestellingen kunt opnemen met een digitale menukaart en meer.

Iets dat ten zeerste wordt aanbevolen, is dat je relaties aangaat met andere eigenaren van foodtrucks.

Over het algemeen is de gemeenschap van foodtrucks vrij vertrouwd, vriendelijk en hebben ze gemeenschappelijke doelen. Ze zoeken economische vrijheid, voldoening aan hun passie voor koken en eerlijk werk. Als je die waarden vanaf de eerste dag laat zien, in plaats van andere bedrijven als je vijanden of concurrentie te zien, zullen ze je zeker verwelkomen.

Let op: Waiterio kan je helpen bij het beheren van je foodtruck!

5 dingen die u moet weten voordat u een foodtruck start

bakkerij-foodtruck die mini-donuts verkoopt

Nu zal ik je vijf dingen vertellen die je moet weten voordat je een foodtruck opent. Er zijn honderden dingen die u moet weten - ik begin net met het gesprek!

1. Een foodtruck starten is niet eenvoudiger dan een restaurant openen

Dit is een vrij veel voorkomende fout bij mensen die geen ervaring hebben in dit soort zaken of in zaken in het algemeen. Als je dat denkt, staat je een behoorlijk zware verrassing te wachten.

Een foodtruck is om meerdere redenen hetzelfde of ingewikkelder dan een restaurant.

 • Het is een kleinere ruimte.
 • Het is wat beperkter qua gastronomisch aanbod.
 • Ze kunnen in sommige delen ook minder winst maken dan een traditioneel bedrijf.
 • Ze zijn mogelijk ook niet goed gereguleerd in uw regio.
 • Het kan moeilijk zijn om de nodige vergunningen te krijgen om ze te exploiteren.
 • En veel meer.

Bovendien is het werk er niet minder om. Het openen van een foodtruck betekent hetzelfde of meer werken dan in een restaurant, vooral als je dagelijks voor de service een locatie moet vinden en de truck vervolgens weer naar de opslag moet verplaatsen, schoon moet maken en meer.

Dit kan al snel een lastige uitdaging worden, daarom is het belangrijk dat je de steun hebt van verantwoordelijke partners en medewerkers.

2. Je hebt het helemaal mis als je denkt dat het starten van een foodtruck niet winstgevend is

Dit is een veelgemaakte fout die wordt gemaakt door mensen die mogelijk ervaring hebben met restaurants of die conservatiever zijn over levensmiddelenbedrijven.

De waarheid is dat een foodtruck die aan de volgende eisen voldoetmeer winst kan opleveren dan een restaurant :

 1. Een zeer goede locatie die veel mensen bezoeken.
 2. Een uniek en heerlijk gastronomisch aanbod.
 3. Lage bedrijfskosten die zijn aangepast aan het verkoopvolume.
 4. Een goede marketingstrategie.
 5. Efficiënte en georganiseerde werking
 6. En uitzonderlijke klantenservice.

Als het je lukt om al deze dingen in evenwicht te houden, heb je een foodtruck die gemakkelijk veel meer kan genereren dan een lokaal restaurant. Als u het idee overweegt om uw bedrijf uit te breiden, kunt u ook een franchise voor foodtrucks creëren en uw winst nog meer maximaliseren.

Dit is iets dat maar weinig mensen noemen, maar dankzij de winstgevendheid en lage opstartkosten kun je een vloot foodtrucks gemakkelijker maken in vergelijking met het openen van meerdere restaurants.

Dit alles kost natuurlijk tijd.

3. Het is mogelijk dat een foodtruck in het eerste jaar geen winst genereert

Een foodtruck kan in het eerste jaar van zijn bedrijf mogelijk geen winst maken. Dit betekent echter niet dat je geen geld gaat verdienen , of dat dit anders is dan traditionele restaurants. Het betekent ook niet dat u uw uitgaven niet kunt dekken, vooral als u aan enkele van de vereisten van het vorige punt voldoet.

Als u vanaf de eerste dag aan alle vereisten voldoet die ik hierboven heb genoemd, kunt u uw investering gemakkelijk terugverdienen in ongeveer zes maanden of een jaar.

En natuurlijk moet je je A-game meenemen en je uiterste best doen om ervoor te zorgen dat je dat doet!

4. Foodtrucks werken niet overal even goed

Dit is waar, foodtrucks werken misschien niet overal goed.

Enkele voorbeelden zijn:

 • Als je op een plek woont waar foodtrucks geen deel uitmaken van de populaire of straatcultuur. Sommige landen of steden zijn conservatiever, dus dit verkleint de omvang van het publiek dat bereid is om in uw bedrijf te eten.
 • Als je op een plek woont waar het weer tegen zit. Het kan zijn dat u moet heroverwegen of het sneeuwt, erg heet of winderig weer is, en dat andere problemen u ervan weerhouden uw bedrijf voortdurend te openen.
 • Als je op een plek woont waar foodtrucks niet goed gereguleerd zijn of niet zijn toegestaan. Het kan ook zijn dat ze zwaar gereguleerd zijn en het verkrijgen van exploitatievergunningen buitengewoon moeilijk of duur is.

Deze problemen kunnen u veel problemen bezorgen, waardoor dit bedrijfsmodel niet zo levensvatbaar of simpelweg onmogelijk wordt.

5. U moet een beheer-/administratiesysteem voor uw foodtruck maken

Dat klopt! Het feit dat het een foodtruck is, betekent niet dat u niet aan bepaalde managementvereisten in uw bedrijf hoeft te voldoen. Je moet bijhouden:

 • Productie- en verkoopkosten.
 • Loonkosten.
 • Verkoopprijzen en de winstgevendheid van uw gerechten.
 • Belasting betaling.
 • En veel meer.

Het is ook aan te raden om een voorraadsysteem voor foodtrucks te hebben . Het kan zijn dat u niet altijd een grote voorraad bij u kunt hebben. Daarom moet je thuis een opslagsysteem maken om je inventaris georganiseerd te houden en voedsel op de juiste manier te bewaren.

Het is een goed idee om verschillende veelgebruikte artikelen in uw bedrijf te kopen en op te slaan, zodat u altijd een noodvoorraad heeft.

Dit alles is essentieel voor het runnen van elk bedrijf, inclusief foodtrucks.

Is het starten van een foodtruck winstgevend?

Het antwoord op deze vraag is ingewikkelder dan ja of nee. Net als elk ander bedrijf kan een foodtruck winstgevend zijn als je het haalt. Op welke manier? Met de juiste managementpraktijken.

Je kunt veel geld verdienen met een foodtruck als je voldoet aan de zes vereisten die ik hierboven heb genoemd.

Maar als u niet aan deze vereisten voldoet, zal het veel moeilijker zijn om dit te doen, en in feite kunt u geld verliezen omdat u uw investering niet terugkrijgt. Of nog erger, gedwongen worden te sluiten.

Ben je klaar om je foodtruck te starten? Ik hoop dat dit artikel nuttig voor je is geweest!

Laat uw levensmiddelenbedrijf groeien met Waiterio POS

Sluit je aan bij 40.000 restaurants die het oberio-verkooppuntsysteem gebruiken

The online ordering has been the perfect tool, especially with the ongoing COVID-19 pandemic as customers choose to limit face to face interaction. We have grown food delivery by over 112% which is solely due to the use of the free online ordering website.

- Matthew Johnson (Owner of MrBreakFastJa, Jamaica)

Gratis download

Recente artikelen